Şimdi Ara

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden doğru geldiyse bir süre sonra yine doğru gelir. Sadece bir kez doğru gelmiş olması yeterli o yüzden boş yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş bilim bilim deyip duruyorsunuz Cumhuriyet kurulduğundan beri bilim adına ne yapmışsınız onu söyleyin. Milletin başörtüsü namazı niyaziyla uğraşmaktan laiklik deyip durmaktan batılılaşma deyip batının ahlaksizliklarini almaktan başka bu ülkeye ne yaptınız Allah aşkına. Sevmeseniz bile nankör olmayın. Senin askeriyen önceden %90 civarı yurt dışına bağlıyken şimdi sen kendi silahını tankını iha ni vs artık kendin yapıyorsun. Koral gibi bir silahın var. Vs vs. Şimdi diyeceksiniz yok onların parçaları ithal öyle böyle. Peki siz niye bunu bile yapamadıniz.

    Ülke ekonomik olarak kotuyse Akp geldiği zaman dünyadaki kaçıncı büyük ekonomisi bir araştırın. Cumhuriyet ile birlikte sizlerin batılılaşma sevdasının bir kenara atılıp batılıların sizlerin sayesinde boynumuza taktiği tasmanin çıkarılıp mu milletin yavaş yavaş özüne döndüğü bu günlerde birçok ülke açıktan düşmanlık ediyorken bir olup desteklemek yerine Akp gitsinde ne olursa olsun diyorsanız sizin vatanseverliginizden şüphe ederim. Akp den önceki dönemde batı ile aran bu şekil olsa kaç gün ayakta durabilirdin acaba bir düşündünüz mü. Bir anayasa kitabı firlatilmakla bu ülkenin anasını agladilar. Kıyas yapın işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    eğer 2029 u görürsek bu şekilde, ben 2029 da bir türkiye düşünemiyorum başka bir devlet olur sanırım burda türkiye kalmayabilir bu yönetimle yada 2029 da açlıktan ölen insanlarımız sayesinde açlık oyunlarında ki gibi olur herkesi ayırırlar.

    2029'u göremez. Ya bir depremle ekonomi balonu patlar halk gerçekleri görür ya da bu baskıcı yonetim sekli ile halk dayanamaz isyan eder ve iç savaş çıkar ki bu en kötü senaryo. Başarılı olursa omuz üstünde kelle kalmaz hükümete yakın veya hükümetteki insanlarda.



    Biraz araştırirsan bütün isyanlarin baskıcı, halkin sosyal ve ekonomik durumu kötü, yöneticiler sefa içinde yüzmesi.



    Örneğin çarlık rusya ve bolşevik devrimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu şekilde hiç bir yere gidemeyecek bu çok belli,ben de sizin gibi öncesinde oy vermiş ama artık yaptıkları hatalar yüzünden bi daha oy vermeyi düşünmeyen birisiyim.özellikle reis reis diye diye her boku yiyen tiplerden ve her muhalife fetö cü diyerek kendi yaptıkları pislikleri hasıraltı eden sonradan görme akp lilerden bıktım.ekonomi de yapılan hatalar,vatandaşın belini büken ağır vergiler,eğitimde bilim ve teknolojiye önem verilmemesi vb. sebebler eminim çok insanı soğuttu bu hükümetten.dün şahit olduğum bi olay varki artık ne denir bilemiyorum. aa da çalışan bi gazeteci arkadaşının bi yakını iş girmek için milletvekili devreye sokuyor,bun da ne varki diyebilirsiniz ama girmek istediği iş a 101 de çalışmak. a 101 ya bu,bunun için bir milletvekilinin nüfuz kullanması ne demek tir.(ben adıyaman dayım bu arada) ben kendi adıma bıktım bu saçmalıklardan,gene de parti baştan aşağı değişirswe bi umut besliyorum,2002 -2010 arası dönem gibi olursa eğer ama sanırım öyle bişey olmayacak




  • 2023'e kadar, sonra borla çalışan arabalar gelecek. Hamdolsun ekmek arası bor yiyeceğiz inşallah.
  • Şahsi fikrim; çok da uzak olmayan bir tarihte ülke büyük bir kırılma noktası yaşayacak ( beklenen deprem, büyük bir ekonomik kriz vs). Bunun ardından herşey üst üste gelecek. Tarih olarak da en geç 2020 diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu soruya Kuran-ı Kerim Kasas Suresi 4. Ayet ile cevap. Vereceğim.



    Şüphe yok ki, Firavun yeryüzünde (ülkesinde) büyüklük taslamış ve ora halkını sınıflara ayırmıştı. Onlardan bir kesimi eziyor, oğullarını boğazlıyor, kadınlarını ise sağ bırakıyordu. Şüphesiz o, bozgunculardandı.



    Şuan ülkede akpartili değilsen, ya vatan hainisin ya kafir, ben 2002 den beri istisnasız akpartiye oy verdim, refarandum da evet dedim, ama ülkenin gidişatını iç savaşa doğru gittiğini insanların cumhurbaşkanımıza taptığını iddia ediyorum. Ülkenin tüm kamu ve kurumlarına akpartiyi destekleyenler yerleştirilip muhalefet halk ötekeleştirilitor. Bir muhafazakar insan olarak bu yaptıkları sadece kasas suresi 4. Ayet açıklar derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden acıyorum size sokakta bile iki kelime edince yine ayni zihniyet yine ayni sallama yuvarlama laflar geliyor diye yanlarindan çekim gittiğim insanlar burda kendi aralarinda eh kem kaf kef birbirlerini ve dusuncelerini pohpohlamaktan baska hic bir sey yapmiyorlar yine sizin gbi dusunmeyenler sayfaya girip vaktimi kaybedemicem diyip sallayip cikiyorlar ben bu sekilde yapmayacağım yazdığınızın çizdiğinizin doğru olduğuna kendiniz inanmiyorsunuz ama sizin kafada olanlar siz ne derseniz doğru diyecek diye dar görüşlü olduğundan içiniz rahat donanim haber forumunu çöplüğe çevirmekten baska ne yapmis bakın arkadaşın gecmisine populer konulara baktığımda donanim haber ile alakası olmayan konular bunların hepsi böyle çünkü entry kasip belli bir rütbeye gelmek istiyorlar genelde bu kafadakilerin çoğu bu yönteme başvuruyor tabi bu forumla alakasi olmasada sevmedikleri devlet adamlarinin basarisini kiskanip arkasinda atip tutup cayir cayir cevap yazacaklarini bildiği için populer konular bu tür çöp paylaşımlarla bildiğiniz birbirinden duyup ayni saçma bilgileri devşirip farklibisi yaziyormuş ve kimse bilmiyor bi ben biliyorum bir tek ben düşünceliyim gbi ego kasmak icin sayfalarca yazışma ciksada aslinda kaç sayfa gecsenizde yazilanlar ve tartisilanlar arasinda hic bir fark olmadigini ve genelde kendi aralarinda ayni dusunceleri tartistiklarini goreceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zaten burda yazanlarin çoğunun akp ye oy verdiğini flan sanmiyorum eskiden oyledimde simdi boyle dusunmuyorum flan :) size cevap verecek cok insan var ama sizin ne amacla konu actiginizi bildiği için amaciniza ulasmanizi istemdiklerinden takmiyor sizin yapcaginiz belli burda dusunculerini kim yazsa ezip susturacaksiniz hakaretlerinizi kendinize iade ederekten iyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hic korkmuyorum artik cunku zaten ulke falan kalmadi ortada. Algi operasyonlariyla bide zafer bayrami vs vs bayramlarla kutluyoruz ulkenin elden gidisini ya o dokunuyor insana. Hicmi beyin yok bu insanlar ne hale grlmis. 10 kilo komure ulkwsini satan mahluklar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirsu

    bu şekilde hiç bir yere gidemeyecek bu çok belli,ben de sizin gibi öncesinde oy vermiş ama artık yaptıkları hatalar yüzünden bi daha oy vermeyi düşünmeyen birisiyim.özellikle reis reis diye diye her boku yiyen tiplerden ve her muhalife fetö cü diyerek kendi yaptıkları pislikleri hasıraltı eden sonradan görme akp lilerden bıktım.ekonomi de yapılan hatalar,vatandaşın belini büken ağır vergiler,eğitimde bilim ve teknolojiye önem verilmemesi vb. sebebler eminim çok insanı soğuttu bu hükümetten.dün şahit olduğum bi olay varki artık ne denir bilemiyorum. aa da çalışan bi gazeteci arkadaşının bi yakını iş girmek için milletvekili devreye sokuyor,bun da ne varki diyebilirsiniz ama girmek istediği iş a 101 de çalışmak. a 101 ya bu,bunun için bir milletvekilinin nüfuz kullanması ne demek tir.(ben adıyaman dayım bu arada) ben kendi adıma bıktım bu saçmalıklardan,gene de parti baştan aşağı değişirswe bi umut besliyorum,2002 -2010 arası dönem gibi olursa eğer ama sanırım öyle bişey olmayacak

    2002-2010 dönemi gb olursa demissinde asil o donem en buyuk hirsizlikklar hak gaspi torpil ve kumpaslar oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    zaten burda yazanlarin çoğunun akp ye oy verdiğini flan sanmiyorum eskiden oyledimde simdi boyle dusunmuyorum flan :) size cevap verecek cok insan var ama sizin ne amacla konu actiginizi bildiği için amaciniza ulasmanizi istemdiklerinden takmiyor sizin yapcaginiz belli burda dusunculerini kim yazsa ezip susturacaksiniz hakaretlerinizi kendinize iade ederekten iyi günler.

    Bak kardesim insanlar oy veriyorken foto çekip sana mi gostersin.Burda gelip gercekten oy vermedigi halde verdim deyip propaganda yapan niyeti bozuklar yok degil ama gordugum kadariyla ben dahil oy verip sonradan bazi yanlislari gorup elestirenler var.Size gore elestirmek fetoculuk olmus.Bir zamanlar senin yaptigini ben de yapmiyor degildim.ama pismanboldum.Elestirmek bir toplumungelismesi icin guzel bir şeydir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ekonomi 3 ayda bilemedin senede bir patlardı. patlamasa da patlatır bilinçli devalüasyonla birileri köşeyi dönerdi.

    94 te bizzat yaşadık bunu... bir devalüasyon oldu büyük holdingler küçüklerin fabrikalarını satın alıp tekelleştiler. olay budur.

    bunları bin defa yaşadık sallayın gitsin hikayedir hepsi. türkiye kriz yaşaya yaşaya krize mukavemetli hale geldi. sonuçta kriz dediğiniz psikolojik bir durumdur. esnaf tüccar sallamadıkları zaman kriz de teğet geçer...

    hikaye bunlar asıl kriz nedir bilir misiniz? yağmur yağmaz susuz kalırsın topraktan yiyecek ürün yetişmez işte o zaman kriz gerçek olur.

    yahudinin uydurduğu ekonomik sistemin uyduruğunun uydurması ekonomik kriz. artık kimse inanmıyor bunlara.
  • entel84 E kullanıcısına yanıt
    Yok be kardeşim, akparti ye oy vermeyenlerin bile en çok memnun olduğu zamandı o 2 dönem.herşeye rağmen ben de o dönemin iyi olduğunu düşünüyorum.malum cemaatten sonra akparti yi sevmeyen ama ülkesini seven insanlar öteki olmayı bırak direk fetö cü olmakla suçlanmaya başladı.öyle bir güruh türedi ki oy verdiğimiz partinin yanlışlarını eleştiremez olduk bunların yüzünden.reis reis diye diye kendilerinin herşeyin sahibi olarak görmeye başladılar.çok sevdiğim ülkem bu adamların yüzünden yaşanmaz bi yere doğru yol aldı artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem ama size şu kadarını aktarayım; 15 Temmuz'dan sonra yurt dışına vatandaşlık ve eğitim başvuruları inanılmaz derecede arttı. Eğitimli, aklı başında ve modern insanların bu ülkeden hiçbir beklentisi kalmadı ne yazık ki. Bunu anlamak için araştırma yapmaya da gerek yok, açın bakın sosyal medyaya ne demek istediğimi anlarsınız. Benim arkadaşlarımın çoğunluğu şu an Avrupa'da mesela.

    Ülkenin geleceği cahil erkekler ve kadınlardan oluşan, çok çocuklu, asgari ücretli, yaşadığı hayattan ve dünyadan habersiz sığ insanlardan oluşacak gibi gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirsu

    Yok be kardeşim, akparti ye oy vermeyenlerin bile en çok memnun olduğu zamandı o 2 dönem.herşeye rağmen ben de o dönemin iyi olduğunu düşünüyorum.malum cemaatten sonra akparti yi sevmeyen ama ülkesini seven insanlar öteki olmayı bırak direk fetö cü olmakla suçlanmaya başladı.öyle bir güruh türedi ki oy verdiğimiz partinin yanlışlarını eleştiremez olduk bunların yüzünden.reis reis diye diye kendilerinin herşeyin sahibi olarak görmeye başladılar.çok sevdiğim ülkem bu adamların yüzünden yaşanmaz bi yere doğru yol aldı artık...

    Aynen kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçti bolu pazarı
  • Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce?
    Başımızdaki hırsızların terör sevicilerin iktidardan düşme gibi şansı yok çünkü düşerse yargılanıp layık oldukları yere gireceklerini biliyolar
    o yüzden seçim demokrasi vs bunlar artık ülkemiz için sadece içi boş sembolik söylemler..
    nereye kadar gider bilmiyorum ama bu şekilde gidersek bi kaç parçaya bölünmüş bi ülke çok uzak değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Onu bunu bilmem ama size şu kadarını aktarayım; 15 Temmuz'dan sonra yurt dışına vatandaşlık ve eğitim başvuruları inanılmaz derecede arttı. Eğitimli, aklı başında ve modern insanların bu ülkeden hiçbir beklentisi kalmadı ne yazık ki. Bunu anlamak için araştırma yapmaya da gerek yok, açın bakın sosyal medyaya ne demek istediğimi anlarsınız. Benim arkadaşlarımın çoğunluğu şu an Avrupa'da mesela.

    Ülkenin geleceği cahil erkekler ve kadınlardan oluşan, çok çocuklu, asgari ücretli, yaşadığı hayattan ve dünyadan habersiz sığ insanlardan oluşacak gibi gözüküyor.

    fırsatı olmayanlar ne yapsın? Fırsatım olsa bende giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wildwolft kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.