Şimdi Ara

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İran İslam Devrimi gibi Türk İslam Devrimi yaparlarsa bu iş onlar için tamam. (Okuyan, zeki ve eleştiri yapma yeteneği olan halk istemiyorlar)
    Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce?
    Şu canım ülkeme bunun olmasını istemiyorum ama bunu isteyen de ülkenin yarısı..

    Herkes hak ettiğini yaşar tamam da kurunun yanında yanan yaş olmaktan da usandık bea




  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt
    Defalarca bunun doğrusu anlatıldı ancak anlaşılmamış sanırım... -CHP ve Devletçi politika hiç yakınlık duymadım 2 kavram olduğunu baştan belirterek söylüyorum-

    Elif doğan Türkmen'in 1.2 milyonluk faturası varmış peki devletin kasasından çıkan ne? belki birkaç yüzbin liradır .Nasıl oluyor bu? PTT devletin kurumu Türk telekom'un yarısı devletin yarısı arapların ama çalışanlar Türk.araplara belki sadece 50-100 bin lira kardan pay kalmıştır. yani bu kadar tantana 50-100 bin lira için, hemde iktidarın dostları olan Arap işadamına

    Peki sadece diyanet başkanına yada meclis başkanına yada diğer alınan Mercedeslerin fiyatı nedir? 1.8 milyon lira vergi devlete ödeneceği için 600bin lira vergisiz fiyatı. Bu 600bin lira olarak Almanyaya TL olarak ödeme imkanın yok ya yurtdışından faizle borç alacaksın veya 60bin kilo fındık ihracaatı yapman gerekiyor . 1.2 milyonluk telefon faturası için fındık satmana gerek yok zaten PTT ve Türk telekoma gidecek parayı darphanedeki taze basılan paralardan gönderebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumagir -- 28 Ağustos 2017; 21:28:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • dostum gözünü açıp sorgulamaya başladığın için seni tebrik ediyorum. Ülke içinden çıkılmaz bir hal aldı artık. bunlar gittikten sonra kalan borcu 3 nesil zor öder diyorlar. O yüzden ne yapıp edip 2019 seçimlerinde indirmemiz gerekiyor. Şu an bile birçok gen ülkeyi terk ediyorken o zaman ülkede kimse kalmaz. Ben dahil hepimiz bırakır gideriz
  • İnsanlar partilerini ve iktidarları
    Ceplerinde para kalmayınca değiştirir..
    -------------------
    Geçmişte böyle olmuştu galiba
    -------
  • Hiç kusura bakmayın, birileri bedel ödemeli.



    15 sene dinletemedik, anlıyorum ki maddi sıkıntılar başlayınca kafalar dank ediyor. Dikkat edin başlayınca dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    kendilerine gram muhalif olmayan her yaptıklarını onaylayan sadece onun söylediklerini onların yaptıklarını yapan bir nesil yetiştirmeye calısıyorlar zaten görürsünüz akpartili insanları azıcık muhalefet yaptın mı direk başka yaftaları yapıştırırlar üstünüze ( terörist - fetöcü vs vs ) yazık gerçekten ülkenin düştüğü durum yazık

    hocam biat kulturlerinde elestiri olmaz.

    bir demokrasi kulturu vardir bir de biat kulturu.
  • Vallahi olan ezilen alt tabakaya oluyor, yapılan rezillikler yanlışlar bizide tabiki etkiliyor fakat en azından belli bit mesleği olan sıfatlı kişiler olduğumuz için bize etkisi az. Ezilen yine kenarlarda oturan onlara oy veren halk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    Bugün sıkıntı çekiyorsam, cekiyorsan senin katkın var benim katkım yok. Al sana fark.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    o zaman seninde benim kadar katkın var sende doğruları göstermedin doğruları savunmadın doğruların arkasında durmadın ve beni engellemedin.
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    ben şahsen ufkumu bukadar karartmak istemiyorum ama gidilen yol elbet bu düşünceye çıkacak çünkü gerçekten bu düşüncede olan insan sayısı ciddi şekilde arttı.

    bu ülkede iç savaş çıkarsa birtek bu mevzu yüzünden çıkar diye düşünüyorum 1 günde eğer rejim değiştirmeye kalkarlarsa o zaman iç savaş çıkar işte.
  • ali_kocak kullanıcısına yanıt
    sağol dostum 2019 seçimlerinde indirsek kimi getiricez diye düşünmüyor değilim ama gelecek biri elbet olacaktır. bence borç olayını bir şekilde bu ülke kapatır dolarla euro bile düşer yeter ki bukadar yabancıya mal mülk satmayalım geriye herşey düzelir millet diyor dolar euro heryerde yüksek doların euro ya olan oranı euro cıktıgından beri aynı değişmiyor. zaten avrupada euro dan başka para birimi neredeyse kullanımı çok az bi biz kaldık.
  • britos kullanıcısına yanıt
    Maddi sıkıntıların tabikide bir etkisi var fakat bu zamana kadar gerçekten iktidar partisi tarafından bir çıkarım olmadı hiçbir şekilde, lakin artık aldıgım herşeyde o KDV yi ÖTV yi ve diğer vergileri gördükçe içim ürperiyor ve aldıgım malzemenin parası kadar vergi ödediğimi gördükçe resmen içim acıyor ve yeter artık dedim yani. 100 liralık benzinin 60 ını vergi alırsan 120 bin liralık arabadan 150 bin lira vergi alırsan artık yeter herşeyi ben yapıyorum demeyeceksin o zaman bu halk yapıyor sen sadece projesini çizdiriyorsun başka yaptığın birşey yok. paraları veriyorsun müteahhit ev yapıyor e ben yaptım sen yaptında ben para vermesem sen oraya çöp dikemezsin aynı mantık.
  • Günaydın kardeşim, kaza bela geçersiz oyları saydırarak 2019 seçimlerini de alırlarsa işimiz tamamen yaş.

    Bu arada referandumda ne diyordu bunların bazı adamları "evet çıkmazsa iç savaş çıkar"..Bunlar seçimlerde kaybetse dahi kardeşi kardeşe düşürmeden kan dökmeden iktidarı bırakmayacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    o zaman seninde benim kadar katkın var sende doğruları göstermedin doğruları savunmadın doğruların arkasında durmadın ve beni engellemedin.

    Herkes herşeyi açık açık yazdı, seçim dönemi kafayı başka bir yöne çevirmeseydiniz görürdünüz
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    zaten ben yazımda da belirttim bazı hatalar yaptığımı, bunun karşılığı yaptıysan çekeceksin mi olmalı yoksa gel kardeşim çözümü neyse beraber düşünelim mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    zaten ben yazımda da belirttim bazı hatalar yaptığımı, bunun karşılığı yaptıysan çekeceksin mi olmalı yoksa gel kardeşim çözümü neyse beraber düşünelim mi ?

    "o zaman seninde benim kadar katkın var sende doğruları göstermedin doğruları savunmadın doğruların arkasında durmadın ve beni engellemedin."

    Buna cevap olarak yazdım, çözüm belliydi onlara oy vermemek, yalanlarına kanmamak.
  • Ülke her sene dahada kötüye gidiyor. Gençler yabancı ülkelere göç ediyor , hayal kuramıyor , yaşama sevinçleri kalmıyor. Eğitime , Tarıma destek verilmiyor. Devlet vatandaşını gram düşünmüyor üstüne üstük vatandaşı daha nasıl borçlandırsam diye bakıyor. Bir kaç seneye dananın kuyrugu kopar , ekonominin iki ayağıda çukurda bele kadar batmış durumda. Güzelim ülkeme yazık oluyor.
  • Algı güzel , atlayan da olmuş baya.

    Önceden sığırdım şimdi tilki oldum havaları. Nirvana o nirnava, çakraların açılmış, az daha zorla budist hatta yogi ol ama ayı olandan bahsetmiyorum. Sonra bir iki Arakanlının kafasına da sen sık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.LiXX kullanıcısına yanıt
    burada yaratacağım algıyla kendime ne gibi bir çıkarım olabilir ? benim gibi olan insanlar var bundan adım gibi eminim ve doğruyu kabul etmenin bir erdemlik olduğunu anlasınlar diye bu yazıyı yazdım senin gibi alı yapıyosun diyenler için değil.
  • Bkz: kılavuzu karga olan ......
    Osmanlı nereye gittiyse aynı zihniyet bizi oraya götürecek..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.