Şimdi Ara

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten fikir değişikliği yaşadım önceden bu hükumetin yaptıkları çok mantıklı çok doğru geliyordu fakat artık bazı şeylerin dönmediğini görüyorum en basiti ekonomik olarak bence bu ülkede gerçekten çark çok feci şekilde sıkışmaya başladı ve bu sıkışma sonucunda bu çark çok kötü kırılacak çünkü alt tabanda asla ve asla para kalmayacak herkes borçlu olacak yabancı bankalara.

    Dış borçun açıklamasını hala kimse yapmıyor almış başını gidiyor dış borç , fetö konusu apayrı bir mevzu ve hala kendi içlerinde fetöcü olmasına rağmen yok diye balon bir açıklamayla geçiştirdiler.

    Yaptıkları şeyler var evet ama bunlarda bizim sırtımızdan zaten çıkıyor o imkanları verdikten sonra bu fikirleri üretmek okadarda zor olmasa gerek yani kim düşünemez ki Avrasya Tünelini , 3.Boğaz Köprüsünü , Marmarayı bence herkes akıl edebilir yeter ki para olsun.

    Bu hükumet eğer öncelikle ekonomide sonrasında eğitimde ve bilimde atılımlar yapmazsa biz ne üretiriz nede büyürüz çok hızlı şekilde geriye gideriz ve bu gerçekten de çok hızlı olur. Bu zamana kadar savundum hak verdim , oy verdim ama gerçekleri görmek çokta zor değilmiş.

    Sizce Türkiye Bu Hükumetle Nereye Kadar Gidecek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugralioglu -- 28 Ağustos 2017; 9:10:31 >







  • hocam gercekten samimiyseniz (cunku herkes cikip eski X partiliyim diyor ya) zaten sizin gibi AKP'ye oy vermis ama fikrini degistirmis olan %5-10 olsa yetiyor. o yuzden enseyi karartmayin lutfen.
  • omertalord kullanıcısına yanıt
    samimi olmasam konu açma nedenim ne olabilir ? ben fikrimi değiştirdim önceki yorumlarımada bakıp zaten ne kadar savunduğumu herkes görebilir ama artık bazı şeylerin değişmediğini ve daha kötüye gittiğini görüyorum buna görede fikrim değişiyor gitgide.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 19 Aralık 2020; 21:55:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eserinizle gurur duyun iste. Bu zamana kadar mahvettiniz is isten gectikten sonra gercekleri gordum diyorsunuz. Dedik biz basinizi taslara vuracaksiniz diye daha hicbir sey baslamadi bile. Daha durun siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın Gerçekleri kullanıcısına yanıt
    bu düşünceye karşıyım her insan yanılabilir zamanında 80 darbesini yapan kenan evreni bu millet cumhurbaşkanı yaptı sonrasındada pişman olduk dediler kimse onlara dönüpte daha bu başlangıç daha neler görceksiniz demedi , bence her insan hata yapar hata yaptığı içinde böyle konuuşulmaması gerekiyor bence diğer hata yapan insanlarında gözünü açmalıyız.
  • 2019'a kadar ne yapıp edip ekonomiyi ayakta tutacaklardır.2019'da halk seçmese bile mühürsüz oylar vb devreye girecek.Yine kendilerini bir şekilde iktidar yapacaklar.Ve o kadar yetkiyle ülke yok bile olsa kimse birşey yapamayacak.İşledikleri suçlar sadece ülke içi değil ülke dışı suçlarıda var bir sürü.Onlara göre ya ülke ya kendi iktidarları.Kendi iktidarları için gözlerini kırpmadan ülkeyi iç savaşa sürüklerler.Türkiyenin başına gelen en kötü şey bunlar.Bunlara oy verenlerde beter olsun
  • eğitim alanında gerçekten çok korkunç durumlara imza attılar. Zaten türkiyede yeterli düzeyde imam hatip liseleri vardı fakat iyice abartıya kaçtılar ve bu konuda gerçekten çok yanlış adım atıyorlar.

    Dinen de yanlış çünkü imam hatipe gitmek zorunda bırakılan bir nesil oluyor ve din ile ilgili bilgi almak istemeyen insan bile neredeyse gitmek zorunda kalıyor ve islamiyeti kötülemeye dini hor görmeye başlıyor çünkü zorla öğretilmeye çalışılıyor.

    çok garip bir ortam oluştu bu konuda gerçekten yaptıkları yatırımlar hep kendilerine asker yetiştirmek sorgusuz sualsiz oy vermesini istedikleri bir nesil yetiştirmeye çalışıyorlar.

    Gerçekten söylediğiniz herşeyde haklısınız ve eğitim konusunda dahada dibe çakılacağız bence.
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    2019 a kadar ekonomiyi ayakta tutarlar ama alt tabaka insanların cebinde ki para aynı hızla erimeye devam ederse bence ses yükselir alt tabakadan zaten yükselmeside gerekiyor. 2019 da eğer es kaza kazanırlarsa o zaman 2023 e kadar ülkenin batışını sonrasında da tekrardan avrupalıların amerikalıların kucağına atılışımızı izleriz.
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    kendilerine gram muhalif olmayan her yaptıklarını onaylayan sadece onun söylediklerini onların yaptıklarını yapan bir nesil yetiştirmeye calısıyorlar zaten görürsünüz akpartili insanları azıcık muhalefet yaptın mı direk başka yaftaları yapıştırırlar üstünüze ( terörist - fetöcü vs vs ) yazık gerçekten ülkenin düştüğü durum yazık
  • Bunların planı bizi birbirimize düşürmekti. Bu kadar sabırlı olacağımızı bilemediler. Bir iç savaş çıkarıp ülkedeki kötü gidişatı buna bağlayacaklardı. Rte nin kendi vatandaşlarını ötekileştirme açıklamaları bu sebepten yapılıyor. Bu planları altüst olunca şimdilik durumu idare etme moduna geçtiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 28 Ağustos 2017; 12:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum fakat bu iş partilerle olmaz partiler gelir ve giderler halkın bilinçli olması gerekiyor
    halkta maşallah çok bilinçli okadar sorunumuz varken birbirimizle uğraşmaktan vazgeçemiyoruz

    dünya ülkeleri silahlanmayı arttırıyor nüfuslar kalabalıklaşıyor alım gücü her ülkede düşüyor tüketim çok fazla artıyor eğer bilimde teknolojide geri kalırsak yok olmaya mahkum kalabiliriz
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    Sanki halkın K.Evreni c.başkanı seçmeme şansı varmış gibi olmuş...



    Türiyede anayasa yapma süreci çok sıkıntılı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların bütün derdi o koltuk. Benim başkanlık seçimlerinde ufak bir ümidim vardı. Belki insanlar bu kadar kritik bir kararda biraz daha beyinlerini kullanabilirler diye ama maalesef o ümidim de suya düştü. Bu günden sonra istediğiniz kadar gerçekleri görün. Başkanlık geldi. Daha çok uzun süre bu hükümet olacak artık. Artık yapabileceğiniz tek şey, çok başarılı bir insan olup, daha iyi şartların bulunduğu bir ülkeye göç edebilmek. Artık yapabileceğiniz hiçbir şey kalmadı. Yakında muhalefet partiler de kapatılırsa bir şekilde, hiç şaşırmam. Zaten Orta Doğu'daki olaylar belki yakın bir gelecekte değil ama bir süre sonra buraya da sıçrayacak. Klasik bir Arap ülkesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Tek fark bütün Arap ülkelerini ayakta tutan güce, yani petrole de sahip olmamamız. Dediğim gibi gerçekleri görmeniz, artık bir işe yaramayacak.




  • Satılan milli varlıkların gelirleri bir noktada eriyecek. Sabit geliri bulunan yüksek kâr marjlı bir üretim potansiyelimiz olmadığından, havuz ilerleyen süreçlerde boşalacaktır. Yüzde olarak alınan vergiler bunu karşılamaya yetmeyecek ki yetse dahi halk buna yetişemez. Dolayısıyla şu anda likit para sağlayacak birtakım sektörlere yatırım yapılmazsa ancak dükkanı döndüren para piyasadan çıkana kadar devam eder.
  • 5 sene daha yaşasın bana yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babacan0903 B kullanıcısına yanıt
    orta doğuda ki olaylar buraya sıçramasına gerek kalmadı biz orda ki yanan kazana resmen kendimiz elimizi soktuk adamlar bizi taciz ettiler bizde adamların kuyusuna düştük ve sonuç ortada , ülkede terörün biteceğine inanan insan varsa ben acıyorum çünkü bu terör bu şekilde asla bitmeyecek. göç etme konusunda ben senınle hemfikir değilim.
  • Devridünya kullanıcısına yanıt
    satılacak birşey kaldımı ben merak ediyorum bu saaten sonra anca kendi koltuklarını falan satarlar , yani ülke ekonomisi şöyle böyle diyorlar ama bardağın hep dolu tarafına bakıyorlar hiç boş tarafına baktıkları falan yok çok yazık gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    satılacak birşey kaldımı ben merak ediyorum bu saaten sonra anca kendi koltuklarını falan satarlar , yani ülke ekonomisi şöyle böyle diyorlar ama bardağın hep dolu tarafına bakıyorlar hiç boş tarafına baktıkları falan yok çok yazık gerçekten.

    Konuya ithafen

    Şimdi fakirlikten yakınıp Akp ve cumhurbaşkanımıza laf atanlara sözüm

    Nereye kadar mı gidecek? Elif doğan türkmenlerin telefon faturaları 10-20şer milyon dolar olana kadar

    Şimdi ülkeyi kim batırmış bidaha düşünün? Kim yükseltme gayretinde bidaha düşünün?


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    orta doğuda ki olaylar buraya sıçramasına gerek kalmadı biz orda ki yanan kazana resmen kendimiz elimizi soktuk adamlar bizi taciz ettiler bizde adamların kuyusuna düştük ve sonuç ortada , ülkede terörün biteceğine inanan insan varsa ben acıyorum çünkü bu terör bu şekilde asla bitmeyecek. göç etme konusunda ben senınle hemfikir değilim.

    Aynen öyle. Ben de yakın bir zaman içinde terörün bitmeyeceğini, hatta daha da artabileceğini belirttim zaten. Göç konusunda ise, yani kendi fikrin, sonuna kadar saygı duyarım ama keşke neden hemfikir olmadığını da belirtseydin. Ne de olsa forum burası. Fikir alışverişi yapıyoruz. Belki senin yazacağın bir şey, fikirlerimi de etkileyebilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.