Şimdi Ara

Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
9.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    Kimisini de belli etmeden hisse hisse satıyorlar. Yani biraz daha kaldı.
  • babacan0903 B kullanıcısına yanıt
    beyin göçü yapmak tabikide ilk başlarda mantıklı geliyor başka ülkeye gidiyim o kültürleri göriyim yeni yerler keşfediyim ilk düşündüğümde gerçekten çok cezbediyor ama giden arkadaşlarımda var ve gerektende çok zor oluyormuş ülke özlemi çok çekiliyormuş ve gerçekten ilk başlarda çok sıkıntı yaşıyormuşsun. bunları duyduktan sonra biraz soğudum gezmeye görmeye tabikide yine gidicem ama tüm hayatımı oraya taşımak istemem çünkü ben türk'üm bu ülkede andımızı söyleyen nesilde büyüdüm allahıma şükürler olsun ki ve gerçekten o and da söylediğimiz gibi "Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun , Ne Mutlu Türküm Diyene" bence seninde benimde bu topraklardan başka yerde huzurumuz kalıcı değil geçicii emin ol. Zamanında sürgün yemiş birton sanatçımız vardı onların şarkılarında şiirlerinde de vatan özlemi bambaşka anlatılıyor ben bu özleme kesin yenik düşerim.




  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt
    1400 tl asgari ücret alıyorsun o asgari ücretin yarısından fazlasını vergi olarak devlete ödüyorsun çeşitli harcamalarında ondan sonra ülke ekonomisi çok güzel büyüyoruz diyorsun. Bence sen bu ülkede nelerin doğru gidip nelerin doğru gitmediğine kafa yok böyle tek kişi üzerinden siyaset yapma bu konu o yüzden açılmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    1400 tl asgari ücret alıyorsun o asgari ücretin yarısından fazlasını vergi olarak devlete ödüyorsun çeşitli harcamalarında ondan sonra ülke ekonomisi çok güzel büyüyoruz diyorsun. Bence sen bu ülkede nelerin doğru gidip nelerin doğru gitmediğine kafa yok böyle tek kişi üzerinden siyaset yapma bu konu o yüzden açılmadı.

    İşte o 1400tl nin yarısından fazlası Elif doğan türkmenlerin telefon faturalarını ödemeye anca yetiyor

    Sonra gelip burda ülke niye gelişmiyor diye yakınıyonuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bu kisilerle bu sekilde devam ederse ki resmi-gayriresmi kaynaklar durumun kotuye gittigini soyluyor, halk bir sure sonra dayanamaz ve isyan cikarir kim var kim yok indirir diye dusunuyorum tabi bunlar olurken karsi taraf eli kolu bagli oturmaz bu yuzden ic savas cikabilir. insallah olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten amaçları iç savaş çıkarmak ama böyle bir politikayla ( baskıcı,kabullenmeyen,kendi bildiğini okuyan ) bir yönetim ve politikayla asla ve asla huzur ve refaha ulaşamayız kendisinden olmayanları yok sayıp olanları da pohpohlamak çok yanlış.
  • Bu ülke böyle devam edecek bence.Akp-chp-mhp bunlar düzen partileri.Kimi bakanlıklar eliyle devleti soyuyor,diğeri belediyelerle.Hepsi para götürme derdinde.Bugün mecliste bulunan hiçbir parti bu ülkede gercek huzur ve refahı sağlayamayacaktır.
  • Hukukun irzina gecildi sesiniz cikmadi
    Egitim sistemi her sene degisti, altyapi mahvedildi. Fatih projesi fiyasko yine sustunuz
    Insanlarin temel hak ve ozgulukleri elinden alindi, insanlar dusundugunu soylemeye korkar oldu, nasil olsa bizden degil dediniz gormezden geldiniz.
    Ulkeye milyonlarca suriyeli dolduruldu, demografik yapinin anasi bellendi din kardeslerimize kucak actik dediniz.
    Kavgali olmadigimiz komsu ulke yok, cevabiniz bizi kiskaniyorlar oldu.
    Sosyal guvenlik sistemi cokmek uzere, artik hastanelerde sira beklenmiyor diye sistemi ovdunuz
    Yillarca feto icin iktidari uyaranlar hapiste hala, adamlar kolkola olanlar, methiye duzenler hala mecliste ama FETO ile mucade ediliyor diye alkisladiniz
    Merkez bankasi bagimsiz olmalidir diye bagirdi herkes, Cumhurbaskani resmen talimat verdi vardir bir bildigi deniniz.
    Ozellestirilecek bir sey kalmadi, gelen sicak para insaata yatirildi insanlar yol, kopru mu yiyecegiz dedi "ama yol yaptilar" argumanindan vazgecmediniz
    Tarim politikalari sayesinden ciftci topragini islemiyor, oh ne guzel artik cikita muz var her yerde cok zenginiz diye keyfiniz yerine geldi.

    Simdi sizin cebinizi vurmaya baslayinca is nereye kadar gudecegini merak etmeye basladiniz. Kopruden once son cikis gecti malesef. RTE olunceye kadar girder boyle. Ondan sonrasi guc/iktirad savasi, kaos.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysnrysn


    quote:

    Orijinalden alıntı: bugralioglu

    satılacak birşey kaldımı ben merak ediyorum bu saaten sonra anca kendi koltuklarını falan satarlar , yani ülke ekonomisi şöyle böyle diyorlar ama bardağın hep dolu tarafına bakıyorlar hiç boş tarafına baktıkları falan yok çok yazık gerçekten.

    Konuya ithafen

    Şimdi fakirlikten yakınıp Akp ve cumhurbaşkanımıza laf atanlara sözüm

    Nereye kadar mı gidecek? Elif doğan türkmenlerin telefon faturaları 10-20şer milyon dolar olana kadar

    Şimdi ülkeyi kim batırmış bidaha düşünün? Kim yükseltme gayretinde bidaha düşünün?

    Ülke Bu Şekilde Nereye Kadar Gidecek Sizce?

    Yalniz fotoda bile asgari ucrete sitem var.



    Anlamadigim sey su. Yanlis giden birseyi baska bir yanlisi elestirerek gormezden geliyorsunuz. O faturaya dediginiz kesinlikle dogru. Kapattik bak bu konuyu. Geldik simdi ekonomiye. Simdi ekonomi iyi mi ? Bak baska konuya gecmek bu kadar basit. O kadin eline adalet yazisi almissa kesinlikle yanlistir. Zaten o adalet yuruyusu bos isti. Gerekli tepki baska yoldan gosterilebilirdi. Kanitlarla muhalefet yapmak gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nereye giderse gitsin umrumda değil. Kendine acımayan insanlara ben hiç acımam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulke bu sekilde 2019'a kadar gidecek, sonra iki donemlik erdogan baskanligi var, yani 2029 diyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceden destek verip şimdi dönmek yok. Sürünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    eğer 2029 u görürsek bu şekilde, ben 2029 da bir türkiye düşünemiyorum başka bir devlet olur sanırım burda türkiye kalmayabilir bu yönetimle yada 2029 da açlıktan ölen insanlarımız sayesinde açlık oyunlarında ki gibi olur herkesi ayırırlar.
  • Surfer Rosa kullanıcısına yanıt
    öyle birşey yok hocam önceden destek verdin şimdi sürün yok ya sen şimdi destek vermiyorsun diye sana özel sürünmemi yaptırıyor adamlar. sen ne yaşıyosan aynısını yaşıyoruz bizde mantık dışı yorumlar yapma lütfen
  • Ortadoğu'ya gidiyoruz yavaş yavaş.
  • bugralioglu kullanıcısına yanıt
    15 temmuz'da teroristler engellenmeseydi evet suan baska bir ulke olmustuk ama halkin iradesiyle onu atlattik daha cok 2029'lar goruruz diye umuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    15 temmuzu atlattık evet ama bu 15 temmuzdan daha beter bir tehlike bence erdoğan yönetimi artık yönetemiyor bunun farkında değilsiniz hala.
  • Halk nereyi uygun görürse öyle gitmeye devam edecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı kişiler bilime günah diye bakıldığı için gelişmediğini filan söylemiş. Komik olmayın arkadaşlar. Bilimin gelişmemesinin ana nedenleri bilgi birikiminin olmaması, dilinin(ingilizce gibi toplum dillerinden bahsetmiyorum) ve kültürünün yabancı olması ve bence en önemli nedenleri olan çok fazla para gerektirmesi ve içerisinde çok fazla risk bulundurmasıdır.

    Gelişmemiş hiçbir toplum uzun seneler bilim ile uğraşıp sonucunda birşeyi elde edememe riskine girmez. Sadece kapital odaklı görüşte para esas olacağı için müteahhitliği veya beton mühendisliğini tabiki de pozitif bilimlere tercih edecektir. Gelişmemiş toplumun gelişmemiş yöneticileri sadece kendi istikballeri için kısa vadeli, günü kurtaran politikalarla çalışır. Diğer türlüsü siyasi geleceği için yüksek risk barındırır ve dengeleri gözetmeyen ilerlemeci bir siyaset izlenirse o iktidar, hem reaya tarafından hem de gelişmiş ülkelerin müdahaleleriyle(toplum bilimlerinin kullanılmasıyla) ikinci seçim dönemini görmesi zorlaşır. Hem doğuda hem batı da olsun hiçbir siyasi bu riske girmez.

    En kolaycı yaklaşım olan her şeyi de dine yıkmaya çalışmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 28 Ağustos 2017; 18:26:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle merhabalar.



    Olay a b C partisi değil. Olay devlet bekası. Devletin geleceği için üst akıl denilen kişilerin üç beş kişiye değil geleceğe yatırım yapması gerekiyor. Ben herzaman derim dedim diyeceğim -ne zaman bu insanlar aç kalır ozaman durun yapmayın diyecek insanlar şimdinin muhalifleridir- şeyi tekrar söylemek isterim.



    2002-2008 arası dolar oynamamış hatta düşmüş. Eee bunu sende yapardın. Tüpraşı ttkomu vs satarsan üstüne gırla dolar girerse ülkene sen bile ekonomide başarılı olurdun.



    Tabi arkadaşlar bizim bilmediğimiz sürüsüne şey var. Belki %99 dışındayız olayın. Eğitim ve ekonomi sanki bilerek isteyerek geri gidiyor. Sanki oralarda gizli bi el var bozuyor devamlı. Belkide mantalite :) bilemeyiz. Tek bildiğim gerçekten kötü olduğu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.