Şimdi Ara

Uydu Alıcısı - Receiver Tavsiyeleri (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.472
Cevap
41
Favori
235.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    dvb-s2x olmayan en iyi ne olabilir ? Çok soru sordum farkındayım kusura bakmayın :) Çünkü beklemek istemiyorum. İyi kötü başka öneriniz varsa alabilirim. Dreamstar vs olabilir mi ?

  • Yurtiçi seçeneği olarak, Dreamstar A5 modeli, merkezi sistem için doğru seçim olur.

    Bir de Dreamstar Master modeli var. Ancak bu cihaz merkezi sistemde sinyal zafiyeti yaratabilir. Bu cihazı amazon gibi koşulsuz iade seçeneği sunan bir yerden satın alın. Sinyal sıkıntısı çıkarırsa iade edersiniz.

    @seffa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 4 Eylül 2021; 23:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Cevaplarınız için çok teşekkürler. İdareten bir şey ayarladım. Aliexpressten bakıyorum şuan. Çok satanlarda gtmedia v8x V9 modelleri var onlardan birini sipariş edeceğim sanırım. dvb-s2x kullanıyorlar. Sizce nasıl ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seffa

    Cevaplarınız için çok teşekkürler. İdareten bir şey ayarladım. Aliexpressten bakıyorum şuan. Çok satanlarda gtmedia v8x V9 modelleri var onlardan birini sipariş edeceğim sanırım. dvb-s2x kullanıyorlar. Sizce nasıl ?

    1_ HD segmentinde; Hellobox 8 modeli var. dvb-s2x ve dvb-t2 tuner'lidir. Yani ileride sayısal karasal yayınlar başlayınca, bölgenizdeki yayınları kılçık ya da tv üstü antenle izleme imkanı da sunar. Cep telefonundan cihaza bağlanılabilirlik gibi popüler birkaç özellik var.


    2_ HD segmentinde; GTMEDIA V8x ve V9 Prime modelleri, dvb-s2x tuner'lidir.


    3_ UHD segmentinde ; GTMEDIA V8 UHD modeli, dvb-s2x ve dvb-t2 tuner'lidir. Yani ileride sayısal karasal yayınlar başlayınca, bölgenizdeki yayınları kılçık ya da tv üstü antenle izleme imkanı da sunar. Cihaz UHD segmentinde olduğu için HD yayınlarda biraz daha rahat ve ısınmadan çalışır.


    4_ UHD segmentinde ; android yazılımla çalışan, GTMEDIA GT Combo modeli var. Bu cihazın Dreamstar A5 modeline göre avantajı; uydu ayarları ve uydu tarama modülü, Dreamstar A5 modeline göre biraz daha gelişkindir. İlaveten; GT Combo modelinde dvb-t2 tuner'i de bulunmaktadır. Yani ileride sayısal karasal yayınlar başlayınca, bölgenizdeki yayınları kılçık ya da tv üstü antenle izleme imkanı da sunar.


    1, 2 ve 3 no'lu cihazlar montage işlemcilidir. Cihazların kanal değişim hızı, yurtiçindeki cihazlara göre daha iyi... Ortalama kanal değişim hızı 1 - 2 saniye civarı.


    Tuner durumu ise; Tam araştıramadım ama 1, 2, 3 ve 4 no'lu cihazların uydu tuner'i katında; montage demodülatör var. Bu demodülatörün sinyale kilit tepkisi kararlı ve yavaş sayılmaz.


    Sıraladığım özelliklere göre ihtiyacınızı hangisi görüyorsa, onu alabilirsiniz.


    Şimdilerde aliexpress içinde satıcılardan bazıları, vergi dahil seçeneği ile satmaya başladılar. Vergi dahil seçeneğinin avantajı, ürün yurtiçine girdiğinde, gümrükten geçerken ekstra bir ücret ödenmesine gerek bırakmıyor. Malum şimdilerde tunersiz android cihaz bile alınsa, %20 KDV ödemesinin yanında, 7 - 8 euro da, TRT bandrolü alınabilmektedir. Vergi dahil seçeneği ile alındığında, ürün gümrük incelemesine girmemektedir ve satıcılar bandrol için ilave kesinti yapmamaktadır. Vergi dahil seçeneğinde gümrük incelemesine girse dahi, ilave ücret talep edilmesi halinde, ürünü teslim almadan iade ya da ödenen bedeli aliexpress'ten talep etme gibi avantajlar vardır.


    Vergi dahil seçeneği ile satın alındığında, ürün genellikle 14 - 15 günde ulaşıyor. Ürün yurtdışında iken, Cainiao, track24 gibi yerlerden paketin hareket bilgileri takip edilebiliyor. Yurtiçine girince ARAS kargo teslim ediyor. Yurtiçine girdikten sonra, ARAS kargonun e-ticaret seçimi altından aliexpress seçimi yapılıp takip numarası girilerek, paketin hareket bilgisi de görüntülenebilmektedir.





  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler. Aralarından seçeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    uzun yıllardır dsmart + internetini kullanıyordum, sözleşme bitti.


    dsmartı iptal edip normal bir HD uydu alıcı almak istiyorum, Evde internet de olmayacak.

    Evdeki yaşlılar kullanacak


    redline GH50

    Next 2000 wifi gibi modeller var, siz ne önerirsiniz?


    Uzun yıllar sorunsuz kullanabilecekleri sağlam bir cihaz arıyorum

  • Marka/modelini yazdığınız cihazlar çabuk elden çıkar.


    Çanağınız bireysel çanak ise, uzun süreli kullanımlı cihaz Dreamstar Master modelini almalısın.

  • Evet bireysel çanak,


    Teşekkürler

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Dreamstar Master ile Dreamstar Tribün arasındaki fark nedir?


    Tribün 100 TL daha uygun gibi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: karateboy

    Dreamstar Master ile Dreamstar Tribün arasındaki fark nedir?


    Tribün 100 TL daha uygun gibi

    Temelde işlemci farkı var. Tabi işlemci, cihazların bütün yeteneğini baştan belirlediği için, cihazın hesaplı olmasının bir kıymeti kalmıyor.


    İsterse geriye kalan bütün özellikler cazip olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, evdeki yan oda küçük televizyon (40 inch) için hd receiver arıyorum. (4k şart değil) öyle bi ekstra özellik aramıyorum. kanal geçişleri nispeten hızlı olsa iyi olabilir ama o da çok şart değil. görüntü kalitesi iyi olsa yeterli. sistem merkezi çanak.

    tavsiye edebileceğiniz neler var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkeii -- 19 Eylül 2021; 14:48:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • modul girişli uydu alıcısı tavsiyenızı rıca ediceğim..

  • selamlar şu an bootech pico 600 kullanıyorum kumandasından hiç memnun değilim . sırf kumanda yüzünden receiveri değiştirmek istiyorum. kumandası iyi kanal geçişleri hızlı ve görüntü kalitesi iyi ne önerirsiniz.

  • bende cihaz alacağım yarın ya var mı tavsiye ? Next Nextstar Kanky Full Hd Uydu Alıcı iyiymiş galiba epeyde satın alan var. Komşuma alacağım ama otomatik kanal güncelleme yapınca kanal sırası değişirmi bunlarda ? Yani 1)Show 2)Kanald 2) Star diye sıraladım diyelim frekans değişince tutup Show'u liste sonuna filan atarmı yoksa yerinde kalırmı kanal. Alacağım kişi anlamaz çünkü aç kapa kanal değiştir yapacak.

    Tavsiye var mı forum.siyasetmeydanı.com :)

  • asdm83 A kullanıcısına yanıt

    Uydu alıcıdan memnunsanız, alın bu kumandayı rahat edin.Hatta aynı kumanda ile tv yi de açıp kapatabilirsiniz.Böylece kumanda kalabalğı ortadan kalkmış olur.Evde başka alet varsa onları da tanıtın,onlara da kumanda edin.Çok kullanışlıı.Tavsiye ederim.


    trendyol.com
    WICOM Akıllı Kumanda 8İn1 Wicom Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/wicom/akilli-kumanda-8in1-wicom-p-3107800?boutiqueId=61&merchantId=279262
  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

    Hocam bu cihaz linux değil mi?ihtiyarlar için uygun mu?

  • Nextstar Kanky aldım bugün. Hazır kurulu geldi , taktım çalıştı. TKGS açıktı listeyi otomatik güncelledi. Kanallar çok güzel sıralıydı.

    Televizyon kumandasını uydu kumandasına tanıtma özelliği çok hoşuma gitti. TV kumandasındaki power , ses + - , yön tuşları , kaynak seçimi ve OK tuşunu uydu alıcının kumandasına tanıtıp tv kumandası olmadan kullanabiliyorsunuz.

    Medya oynatıcı, youtube uygulama filan var ama wireless adaptör takıp denemedim. Kanal geçiş hızı , pratik menüsü , görüntüsü , kumanda alıcısında gösterge olması ve mini olmasıyla gayet iyi. Tavsiye ederim.

  • CUMHUR45 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uydu alıcısı olarak tavsiyeniz ne olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CUMHUR45 kullanıcısına yanıt

    linux değil... yaşlılar için uygun.

  • asdm83 A kullanıcısına yanıt

    Valla bu konuda pek bilgim yok.Serkan Bey'e kulak verebilirsiniz bu konuda.Bir de,satış sitelerinde seçtiğiniz bir iki uydu alıcının yorumlarına göz atın derim.

    Benim kullandığım uydu alıcılar da zaten piyasada yok artık.

  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.