Şimdi Ara

vestel dgw9000 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
2
Favori
36.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • werseveN kullanıcısına yanıt

    huawei HG253s varsayılan ayarda 100mbps ayarlıydı... ki portları gigabit... root şifresi ile gigabit yapmıştım sonradan root şifresi değişti... bundada öyledir...

  • SSH Açma kodu. Diğer DGW9000 konusunu silmişler. İlginç ben bu kodu paylaştıktan sonra silindi. Chrome console'una yapıştırabilirsiniz.


    let sshform = document.getElementById("content");

    sshform = sshform.childNodes[1];

    let elements = sshform.elements;


    for (var key in elements) {

    if (elements.hasOwnProperty(key)) {

    let element = elements[key];

    if (element.disabled == true) {

    element.disabled = false;

    }

    if (element.type == "hidden") {

    element.disabled = false;

    element.type = "";

    }

    }

    }

    let sshbutton = document.createElement("button");

    sshbutton.setAttribute("type", "submit");

    sshbutton.innerHTML = "SAVE";

    sshform.appendChild(sshbutton);

  • Arkadaşlar bu modemde internet hızı ve hat zayıflamasına nereden bakıyoruz ben göremedim

  • Merhabalar,


    Vestel DGW 9000 bu modemi kullanan kullanıcılar varsa modemin internet kurulumu ve Wifi kurulumu ile ilgili nasıl yapıldığını görselleri ile paylaşabilirse çok sevinirim.

  • PCNerd P kullanıcısına yanıt

    Tt 200 mbit paket kullaniyorum. Ilk once zte h298a diye bir modem verdiler. Usb ve bridge modu kısıtlamislar,iade ettim. Simdi de bu Vestel i vermişler. Evet. Lan portlari 100 mbiti destekliyor ve max. 95 mbit hiz aliyor. Artik Tt ve diger firmalar gigabit hizlars destek veriyor. O yüzden 100 üstü kullanan müşterilere bu tarz moden vermek akil tutulması, saçmalık

  • @glumblapinta o olay vdsl modemlerde var, bu sadece bir wifi router, wan portundan internete çıkar.


    @ünal19 cihaz kurulumunu kendi yapıyor, telekom'un sisteminden bilgileri otomatik alıyor.

  • ahmetmelihalemdar A kullanıcısına yanıt

    DGW9000 için USB bağlantısını nasıl yapabiliriz?

  • hasanefeyildirim H kullanıcısına yanıt

    Hocam inanırmısın bende netspeed kullanıyorum. 4-5 senedir aboneyim zaten. Yeni bir eve taşındım evde de fiber alt yapı varmış sorguladım 100 mbps hız veriyor maksimum port da vardı hemen nakil aldırdım buraya. Modem ücretsiz verilecek size dedi. Tamam dedim. Eğer aboneliğinizi iptal ederseniz yada başka bir adrese nakil aldırırsanız alt yapınız fiber olmaz ise geri alıyoruz dediler yani tamamen bana ait değil modem. Peki dedim. Telekom ekipleri geldi bağlantı yaptı. Bana da bu modemi verdiler. Beyaz renk. Aslında görünüşü güzel ama arayüzüne girince vestel yazısını gördüğüm de şaşırdım. Arayüzü çok karışık ne yaptığımı ne yapacağımı şaşırıyorum. Sadece 2.4 ve 5Ghz wifi ayarlarını aktif ettim şifremi değiştirdim kapattım kurcalamadım hiç. Kablolu da 95Mbps'i geçmiyor. Wifi de bilmiyorum bana biraz yavaş geldi. Telefonlar biraz ağır giriyor internete. Bunun hakkında bildiğiniz bir ayar var ise denemek isterim. Aslında fena bir modem değil ama olumsuz yorumlar görünce insan ister istemez değiştirmek istiyor. Biraz kullanayım belki bende değiştirir düzgün bir şey alırım belli olmaz.





  • Dandik bir modem

  • ahmetmelihalemdar A kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi 100 Mbps üzeri hızlara bu router veriliyorsa mantıksız. Sadece Wifi tarafında yüksek hız alınabilir.

  • Bendede bu modem var 1 hafta oldu kurulalı 200 mbit kullanıyordum 2 güne kadar Hız 50 mb düştü arıza kaydı olusturdum modem problemli gercekten
  • Türknet kullanıcısıyım ve onlardan satın aldığım Zyxel modemi kullanıyordum. Evi taşıdık yeni binada fiber vardı Türknet'e nakil talebi verdim, fibere geçilecek diye Türk Telekom ekibi ellerinde bu modemle çıkageldiler. Vestel markasını görünce zaten önceki beyaz eşyalarının deneyimimden sinirlerim bozuldu. Çöpünü bile sokmam artık evime dediğim markanın modemini getirdiler. Benim modemim var zaten istemiyorum ben bunu dedim, olmaz bunu kullanacaksın biz bunu hattınıza kaydedeceğiz bu modemden başka bir cihaz takarsanız internete bağlanamazsınız dediler. Öyle saçma bir şey olur mu hiç belki benim param var 50 bin liralık modem alacağım kullanamayacak mıyım yani dedim Koca bir EVET cevabı geldi arkadaştan. Her neyse ben Türknetle hallederim işimi diyerek tamam diyip gönderdim elemanı. Velhasıl internet bağlantısı geldi fakat bu modem arkadaş hiç bir şekilde veri aktarımı yapmamak için yemin etmiş gibiydi. Arayüzden kontrol ediyorum bütün ayarlar doğru ama yok. Işıklar yanıyor veri aktarımı yok.


    Kablosunu çıkardım Zyxel'i taktım bakayım dedikleri gibi olacak mı diye BİNGO! Cayır cayır çalışıyor. Meğer beni yiyormuş arkadaş. 100Mbit bağlantı var ama indirme yaparken 160Mbit filan görüyorum Steam'de öyle sorunsuz çalışıyor. Buradan arkadaşları uyarayım eğer size de aynı masalları okudularsa inanmayın. Şimdi de asıl meseleye ve soruma geleyim. Ben bu getirdikleri çöp modemi yine de değerlendirip Router olarak kullanmak istiyorum. Televizyonum fiber hattın olduğu duvarda değil de diğer duvarda asılı. Ben Vestel modemi kablosuz olarak Zyxel ile eşleştirsem ve televizyonun altına koyup televizyona kablo bağlantısı verebilir miyim? Oluyorsa yolu nedir bilen tarif edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.





  • merhabalar bu modem alıcaklara yada kullananlara sormak istiyorum yaklaşık 20 gün önce internet bağlattım bana bu modemden verdiler bağlantıyı yapan arkadaş çok iyi falan neyse o gün arayüze girip 2,4 Ghz ve 5Ghz wifi adı ve şifre değiştim evdeki cihazları bağladım işte yazıcı ekran televizyon falan ertesi gün bir genel elektirik kesintisi oldu elektirik geldi yazıcıdan çıktı alıcam ama yazıcı bir türlü wifi bağlanmıyor neyse bizim evin wifi adı Uygurs Home_2,4ghz yada 5 ghz diye işte baktım 2,4 ghz olanda 2 den sonrası yok isim değişmiş neyse düzelttim geri ertesi gün yine aynısı oldu bu sefer 2,4ghz kendi kendini Gizliye alıyor cihazlar wifiye bağlanamıyor hemen türknete yazdım akşam 11 olmasına rağmen müşteri hizmetleri aradı ertesi gün türktelekom ekibi geldi modem değişimi yapıldı yine yanı modem değişikliği yaptım personel önünde gitmedi

    dün gece kendiliğinden yine 2,4ghz gizliye almış televizyonu açtım telewizyon internete bağlanamıyor wifi adı yok bu sefer modme arazyüzüne girmeme izin vermiyor Bad Gateway diye yazıçıkıyor modem arazyüzüne girmeye çalışınca birde arada arayüze girmeye çalışınca şifre yazma yeri kayboluyor yani dostlar siz siz olun uzak durun bu modemden uzak durun o sinirle vodafone geçiş yaptım onlarda müşteri hizmetleri biz huwaei modem veriyoruz dedi ama ısrar edip sorunca telekom vestel veriyor bize dedi yani bunu okuyan vestel yetkilisi olursa abi herkes işini yapsın ya vestelde modem yapmasın yapıyorsa adam gibi yapsın saçma saçma çinden ürettirip markasını vestel yazdırınca olmuyor bu işler





  • Karacahan K kullanıcısına yanıt

    çok şükür bende en kısa zamanda zxyel modem alıcam aradığım yorum teşekkür ederim kablo ile bağlarsanız olur gibime geliyor eğer fiber alt yapınzı varsa fiber kablonun birini iç hatta bağlayınca direk duvardan alabilirsin modem bağlamadan prizin ordan değişti kurulum ekibi bana bi ev alt yapınıza baktırın derim hocam

  • Uygur1993 U kullanıcısına yanıt

    Yok kablo çekmek işime gelmiyor ortada ya da duvarda görüntü oluşturmasını istemiyorum. Menzil genişletici vazifesi gördürürsem o yeter bana. Arayüzü çok karışık bi şey çözemedim. Olmadı bi tane prize takılan genişleticilerden alacağım. TV'nin wi-fi alıcısı sıkıntılı sürekli bağlantı kopardığı için eski evde kabloyla veriyordum interneti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Karacahan

    Türknet kullanıcısıyım ve onlardan satın aldığım Zyxel modemi kullanıyordum. Evi taşıdık yeni binada fiber vardı Türknet'e nakil talebi verdim, fibere geçilecek diye Türk Telekom ekibi ellerinde bu modemle çıkageldiler. Vestel markasını görünce zaten önceki beyaz eşyalarının deneyimimden sinirlerim bozuldu. Çöpünü bile sokmam artık evime dediğim markanın modemini getirdiler. Benim modemim var zaten istemiyorum ben bunu dedim, olmaz bunu kullanacaksın biz bunu hattınıza kaydedeceğiz bu modemden başka bir cihaz takarsanız internete bağlanamazsınız dediler. Öyle saçma bir şey olur mu hiç belki benim param var 50 bin liralık modem alacağım kullanamayacak mıyım yani dedim Koca bir EVET cevabı geldi arkadaştan. Her neyse ben Türknetle hallederim işimi diyerek tamam diyip gönderdim elemanı. Velhasıl internet bağlantısı geldi fakat bu modem arkadaş hiç bir şekilde veri aktarımı yapmamak için yemin etmiş gibiydi. Arayüzden kontrol ediyorum bütün ayarlar doğru ama yok. Işıklar yanıyor veri aktarımı yok.


    Kablosunu çıkardım Zyxel'i taktım bakayım dedikleri gibi olacak mı diye BİNGO! Cayır cayır çalışıyor. Meğer beni yiyormuş arkadaş. 100Mbit bağlantı var ama indirme yaparken 160Mbit filan görüyorum Steam'de öyle sorunsuz çalışıyor. Buradan arkadaşları uyarayım eğer size de aynı masalları okudularsa inanmayın. Şimdi de asıl meseleye ve soruma geleyim. Ben bu getirdikleri çöp modemi yine de değerlendirip Router olarak kullanmak istiyorum. Televizyonum fiber hattın olduğu duvarda değil de diğer duvarda asılı. Ben Vestel modemi kablosuz olarak Zyxel ile eşleştirsem ve televizyonun altına koyup televizyona kablo bağlantısı verebilir miyim? Oluyorsa yolu nedir bilen tarif edebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    banada bu modemi taktı ttnet elimde zyxel modem vardı o boşa çıktı bende zyxel modemi kablosuz router olarak kullanmak istiyorum ancak bu vestel modemin ayarlarını bir türlü anlayamdım zyxel modemi köprü yapıyorum ncak vestel modeme bunu nasıl ekleyeceğim bulamıyorum internette bu konuyla ilgili birşey bulamadım yardımcı olabilecek var mı ?





  • hocam zxyel modeminiz uyumluysa fber için onu bağlayın bence verdikleri modem beş para etmez

  • modemin wifi ile bağlantısında kopma yaşayanlara bi güzellik yapayım, 5ghz ve 2.4 Ghz frekanslarındaki default olarak gelen 40 Mhz bandını 20 Mhz olarak değiştirirseniz kopma sorunu düzeliyor. Tecrübe ile sabittir. Bu kıyağımı ayakta alkışlayın🙃

  • bende zxyel modem satın aldım ama çalışmadı telekom izin vermiyor heralde bakalım teknik ekip gelicek bende sıkıntılar aynı wifi adı değişiyor arada kendi kendine açılıp kapanıyor modem




    sonunda zxyel modeme geçiş yaptım vestel modei güzelce kutusuna koydum geri şuanlık bir sıkıntı yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygur1993 -- 29 Ekim 2022; 20:41:50 >
  • MErhaba bendede gıbır net vestel hgw 9000 modemi var fakat keenetic extra dsl kullanmak istiyorum kurulum yaptığıda bağlantı hatası alıyorum. Siz nasıl kurdunuz acaba?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.