Şimdi Ara

vestel dgw9000 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
36.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sürekli kopuyor ya da internet yok uyarısı veriyor. ne kötü modem

  • Merhabalar.


    Yaklaşık 8 aydır 1000 Mbps Gıbırnet abonesiyim. Önceki servis sağlayıcım Vodafone idi ve bu cihazı (Vestel DGW9000) vermişlerdi. Gıbırnet cihazı değiştirmeden geçiş sağladı.


    1- Bu yıl çocuklarımın önemli sınavları var ve internet sürelerini kısıtlamak istiyorum. Cihaz ara yüzünde "KABLOSUZ" sekmesinde "Zaman Değiştirme" seçeneği var. Belli saatler arasında kablosuz özelliğini açıp kapatmaya yarıyor. Ancak, kapalı olduğu zamanlarda yandaki Wireless tuşuna basıldığında kablosuz açılıyor. Yani ara yüzdeki ayar laf olsun diye eklenmiş. Daha önce kullandığım Airties ve Zyxel markalı cihazlarda ağa bağlanan cihazların mac adreslerini girerek, bağlantı sürelerini ayrı ayrı ayarlayabiliyordum. Bu ayarları bu cihaz ile yapabilir miyim? Son çare olarak sizlere danışayım dedim.


    2- Masaüstü bilgisayarımda CAT6 lan kablosuyla aşağıdaki hız değerlerini alıyorum ve normal olmadığını düşünüyorum. Adam gibi bir cihaz ile alacağım hız değerleri tahmini ne olur?


    İlgilenecek forumdaşlara şimdiden teşekkürler.



    vestel dgw9000




  • [TUTH_ANKH_AMON] [ kullanıcısına yanıt

    Maalesef bu cihazın arayüzde olduğu gibi ethernet portları 100 Mbps ile sınırlı. Bundan 3-4 yıl önceki cihazlarda bile 1000 Mbps portlar var iken bu cihaza düşük hızlı port koymaları aşırı akılsızlık olmuşç Şuan ki abonesi olduğun firma ile görüş başka cihaz ile değişim yapıp yapılamayacağını sor. Olmazsa Keenetic Hopper cihazını öneririm fiyatı biraz pahalıdır ama her işinizi görür. Kablosuz 5GHz bandında 1200 Mbps desteği, Ethernet ile 1000 Mbps desteği var.

  • sftmzl S kullanıcısına yanıt

    İlginiz için çok teşekkür ediyorum.

  • sftmzl S kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Ben de (maalesef) Vestel DGW9000 sahibiyim ve ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Piyasada "Keenetic Hopper" ve "Keenetic Hopper DSL" olmak üzere 2 ayrı model var. Hangisi alınmalı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

  • eserunsalan kullanıcısına yanıt

    Adında DSL ibaresi olan modeller modem router; hem VDSL hatlarda hem Fiber hatlarda kullanılabilir. DSL ibaresi yoksa router; sadece Fiber hatlarda kullanılabilir. Sizin Hopper almanız yeterli.

  • Halacoglu kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim...

  • türknet de aynı modemi veriyor,üzerinde türk telekom yazıyor.bu ne anlama geliyor.dandik cihaz.bu gün farklı daireler arası aşağıdaki linkdeki cihazdan birini kablolu route diğer ikisini range extender olarak mesh bağlantısı kurdum.modem kafayı yedi,bağlantıyı var gösteriyor ama internet yok.ek cihazlarla bağlantılar çok sorunlu............



    https://www.mercusys.com/tr/product/details/mw306r




    saygılar.......................................................................

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.