Şimdi Ara

vestel dgw9000 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
36.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uygur1993 U kullanıcısına yanıt
    Nasıl oldu hocam, ont cihazdan çıkan etherneti zyxel wan portuna taktın, k.adi sifre girdin ve çalıştı mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar ne kadar dandik bir modem gun icinde hep kopmalar yasiyorum bunun nedeni nedir acaba kanal mhz hepsini yapilandiriyorum olmuyor neden problem nedir sence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizede bu dandik modemden verdiler gibirnete talep açtım sağolsunlar ilgilendilrr bugün gelip zte modem taktılar tabi telekomun elinde zte modem olup olmaması önemli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, Telekom bana da bu modemi verdi. Bende Tplink w9970 vardı. Dwg9000 yerine w9970 kullanabilir miyim?

    Duvarda gpon var

    Edit: Olmuyormuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 14 Aralık 2022; 8:37:1 >
  • Türk telekom altyapısı(FTTB) üzerinden turknet'e geçtim.Bu routerı verdiler.Gün içinde kendi kendine kapanıp açılıyordu.Arıza kaydı oluşturdum.Bu routerı alıp yerine ZTE h298a verdiler.Bana göre en sorunsuz router zte h298a'dır.

  • @bh_1905 @Roland


    Arkadaşlar bu modemden bende de var. Netspeed kullanıyorum bana da bundan getirdiler fakat memnun değilim. Müşteri hizmetleri ile görüştüm değişim olmuyor teknik bir sorun olursa gelip değiştirirler dedi ama ben memnun değilim çok dandik bir modem lan portları da 100 mbps sınırlı wifi de 120 mbps falan alıyorum kablolu da hız çok düşük oluyor ne yapmam gerek değiştirmeleri için?

  • Uygur1993 U kullanıcısına yanıt

    Hocam bu çöp modem bende de var maalesef. Netspeed kullanıyorum. Bana da bu modemi getirdi telekom ekipleri. Lan portları 100Mbps ile sınırlı olduğu için kablolu da pc de test yapıyorum 93 - 95 Mbps çıkıyor. Ama wifi 5ghz'de test ettiğim zaman telefonum da 120 - 130 mbps arası hız alıyorum. Bu durum canımı sıktığı için modemi değiştirmek istiyorum. Bir de bazen ping yüksek oluyor ben bunu bu çöp modeme bağlıyorum artık bazen internette yavaş oluyor çünkü. Sizin yorumu görünce rahatladım diyebilirim. Demek ki bende modemi değiştirsem telefonda aldığım yüksek hızları kablolu da pc de görebileceğim demek ki. Siz ne önerirsiniz acaba modem olarak? PC'de bunu kullanmak istemiyorum çünkü. Bu çöp modemi de sadece wifi'ye bağlanmak için kullanacağım bu arada salona falan yerleştirip. Öneriniz nedir?

  • Bu modemde mac engellemesi yapabilen var mi? Wi-Fi ye bağlanan bir cihazı engellemek istiyorum. Çok mu bir şey istiyorum? Wifinin şifresini değiştirmeden cihaz engellemek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamadıysam aşağıdaki konuda Huawei üretimi olduğu yazmışlar. Tabi kısıtlanmış firmware ile.


    https://www.cozumpark.com/community/network-4/vestel-dgw-9000-turktelekom-fiber-modem-ipsec-vpn-sorunu/

  • Arkadaşlar selam, 200mb fiber abonesiyim ama TT bana da Vestel DGW9000 verdi ve wifi performansından da memnun değilim. Kablolu desek zaten 95'i geçmiyor, boşuna para ödüyorum her ay. Acilen bunun yerine alabileceğim bir router önerir misiniz rica etsem. Bütçem 1500-200 TL civarında. Şimdiden teşekkürler.

  • wrrr kullanıcısına yanıt

    Hocam selam sanırım başka router alsanızda bu router yerine kullanamıyorsunuz. Mac klonlama ve Vlanid 35 işlemini yaptım başka modeme ama maalesef çalışmadı. Ben arıza kaydı açtım evinize 200 mbit geliyor kablosuz alıyorsunuz kablolu 100mbit geçemiyorsunuz bişey yapamayız diyorlar kafayı yiycem:) Eğer bir yolunu bulursanız bizede söyleyin.

  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    Telekom kullanıyorsanız Farklı bir cihaz kullanılabiliyor hocam
    Kullanıcı ad şifre ve WAN İD ile ben kullandım
    Modem demişsiniz o cihazın çalışma modunun Router modunda olduğundan emin olun hocam ona dikkat edin
    Ayrıca hangi cihazı denemiştiniz

    Yok öyle 200'lük Aboneyim O cihazı verip kablo ile 100 alıyorsanız yeter demek
    BTK üzerinden şikayet kaydı açın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

    Hocam tplink ax3000'i denedim @ttnet kısmını yazmadığım için çalışmamış şimdi çalışıyor. Ama çok gariptirki bu routerde nette dalgalanma yapıyor vestelde daha stabildi internet onun sebebini anlayamadım özel bir ayar mı var acaba

  • arkadaşlar merhaba. komik bir soru olabilir fakat benzer bir şey illaki başınıza gelmiştir. ttnet’ten bu modemle fifa23’e giriş yaptığımda ana menüdeki otomatik yüklenen video’ları ve fut girişindeki yükleme ekranını göremiyorum ama maçlara girebiliyorum. evde kablonet ve ayrı modemi de var onda her şey sorunsuz çalışıyor. ama bununla garip bir şekilde arkada otomatik dönen video’lar dönmüyor. arayüze girdim ettim de rezalet bir arayüz yapmışlar hiç bir şey anlamadım. neden olabilir bu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu çöp lanet modemi bana da verdiler, başka istedim elimizde yok dediler. ssh portunu açtım kodla ama admin/admin dışında giriş olmuyor, shell engelli ve ppp şifresine ihtiyacım var, bir türlü alamadım lanet şifreyi içinden.
    edit:// zorlamayla ppp şifremi kablonetten aldım. cimer/şikayetvar/twitter üzerinden topluca yardırınca vermek zorunda kaldılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetay74 -- 9 Şubat 2023; 18:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu çöp modemi dün itibari ile banada taktılar ama modem 2-3 saatte bir kapanıp açılıyor. Değişim talep edeceğim bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modein fwsini nerden bulabiliriz ?

  • vestel bu modemi sahiplenmiyor.

  • Hgw local yahut 192.168.1.1 e wifi üzerinden bağlanarak wifi reset yaptırmak için neler yapabiliriz bilen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu konuyu merak ediyorum ve nasil yapildigini ogrenmek istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.