Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.872
Cevap
32
Favori
277.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsnn

    Senin konuşma tarzına en edepli kelimeler onlardı tarzından sonra yazılan krlimeler onlar bizr laf yetştirene kadar işini yap belki sağa sola yanlış parça yollamazsın
    birazdan yazarım ylv77 ve bana yazmış olduklarını

    Ben hakaret etmedim yazdıklarımı kontrol edebilirsin.
    Sen çok bildin bende çok bildim ancak münazara etmeyi başaramayıp hakarete geçtin.
    İşimi senden öğrenecek değilim.Günde onlarca kargo çıkan bir firmadan hata çıkması normaldir kimse Peygamber değil hatasız olduğumu iddia etmedim.
    Ben her şartta genel ve seviye korurkan gerek firma gerek kişi olarak sen vurmaya çalıştın beni
    Sanırım karşında konuştuğun kişiyi sen çırak falan sanıyorsun firma sahibi değilim ibaresinden sonra tarzın değişiti kişilerin konumuna bu kadar önem verme bence ;)




  • işte bir tüzel kişiliğin ZNTVOLVO nun kullandığı bakkal ağzı saldırganlık

    Benim sattığım malın bekçisi senmisin? , beni bastır , kıldan yağ çıkmaz, yumurta dibe gelince (kıçına yumurta gelince diyor)

    LÜTFEN ARAÇ KULLANICILARINI YANILTICI ŞAHSİ FİKİRLERDEN,TOPLAMA BİLGİLERDEN KAÇINALIM diyor biz trigerin ikinci değişimine 80 binde çağırıyoruz tecrübe şahsi bilgi diyor. bu ne perhiz hani şahsi fikirden kaçınalım diyordun.

    adam yanlış parça yolladığı müşterisine hitap şekli ''iyiki 2 sefer parçan yanlış gelmiş '' birde değil iki sefer

    bana yazdığın

    ''Sayın 10 dil bilen 6 ve üzeri ülke gezen dünya sever dostum ermiş olsan hatta 4 üniversite bitirip master yapsanız bu konuya etkisi yoktur''

    aklı sıra beni tiye alıyor o aklıyla. oysa yabancı klavuzlarıda incelediğimi yabancı ülkelerdede araçlarla ilgilendiğimi anlatıyorum

    sonra 3 form üyesi sana yaklaşımının yanlış olduğunu anlatıyor sen ise kendini sütten çıkmış ak kaşık görüyorsun

    senin sanayi ağzına benim cevabım senin anladığın dilden.
    ticaret sakin olmayı gerektirir haklı bile olsanız müşteriye böyle davranılmaz kaldıki ylv77 arkadaş sizin müşteriniz
    allah bildiği gibi yapsın bu kafayla işiniz zor




  • şimdi gelelim çarpıtılmamış tamamen ctrl+c ye :)

    *Sayın YLV77 öncelikle limitlerini zorlamanı istemem tavsiye etmem buyur geç çay içerken otomobil bilginle beni bastır!
    Ben aylardır gerek bu forum gerek başka paylaşımlarda sakin ve sukut içindeyimdir.

    *100000 de kontrole başlarız hıkkkk yumurta dibe gelince bu işi yapmaya gerek yoktur.

    *seni hala bu tavrınla tiye alıyorum üniversite okuyorum bende ve bunun triger değişimine faydası yok bende ilkokul mezunu bir ustaya gidip değişim yapıyorum!

    *3 müşteri değil 2 kişi sizsiniz

    hesheit hocam benim müşterim değil sadece forumda fikirlerine saygı duyduğum ve aylardır yazılarını takip edip olur olabilir dediğim bir kişi.

    Ben sanayici değil ünivertsite öğrencisi bir bilgisayar ve internet çalışanıyım ;) her yazanı usta aman bu hödüktür diyerek ezebilirsin ama sadece zannedersin.

    Tekrar saygılar...




  • senle muhatap olmayacağım 80 binde triger değişimine çağırdığından belli. sen beni tiye alsan ne almasan ne.

    hödük kelimesinin arkasındayım. 3 kişi dediğimiz senin tavrını olumsuz bulan önce bir anla.
    birden kibarlaştın ya
    bende anlamadım seda hanımı aradım ondan mı?
    yoksa başka çekinceler mi?

    kullandığın kelimelerin nerde geçtiği önemli değil şirket adına yazıyorsan bakkal ağzıyla yazamazsın. şahsi fikirlerden kaçınalım deyip 80 binde çağırıyoruz şahsi fikrim dersen tükürdüğünü yalarsın.
  • ben sayın seda hanımla görüştüm konuyu aktardım. burada yazılan yazıları kendisi okuyacağını ifade etti. syn znt volvo nickli arkadaşı şikayet ettim seda hanıma. memnun olmadığımı, kullanılan dilin ve uslübün yanlış olduğunu ifade ettim kendilerine.

    syn fsnn lütfen syn znt volvo'ya cevap vermeyiniz. bizim konuşmamız gereken kişi kendisi değil. taner bey veya seda hanımdır.

    ben bundan sonra hiç bir surette iyide dese kötüde dese olumlu veya olumsuz tüm yazışmalarına uslubünden dolayı saygı duymuyor ve dikkate almıyorum ve cevap vermeyeceğim. syn fsnn sevgi ve saygıyla kalın lütfen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylv77

    ben sayın seda hanımla görüştüm konuyu aktardım. burada yazılan yazıları kendisi okuyacağını ifade etti. syn znt volvo nickli arkadaşı şikayet ettim seda hanıma. memnun olmadığımı, kullanılan dilin ve uslübün yanlış olduğunu ifade ettim kendilerine.

    syn fsnn lütfen syn znt volvo'ya cevap vermeyiniz. bizim konuşmamız gereken kişi kendisi değil. taner bey veya seda hanımdır.

    ben bundan sonra hiç bir surette iyide dese kötüde dese olumlu veya olumsuz tüm yazışmalarına uslubünden dolayı saygı duymuyor ve dikkate almıyorum ve cevap vermeyeceğim. syn fsnn sevgi ve saygıyla kalın lütfen...

    haklısınız ylv77 bende cevap vermeyeceğim hakkımda olumsuz birşey yazmadıkça. saygıyla kalın
  • ZNT VOLVO olarak açıklama.

    Ben yani Erkat YİĞİTTÜRK tam yetki ile yazıyorum.

    Arayınız Taner Bey ve Seda Hanım ile görüşünüz yetki kargaşası yoktur.

    İlk servis 200000km 2. değişim için geçerlidir arkasındayım.

    Kaygım yok birden yumuşamadım sen sadece arayarak benim işten atılacağımı falan mı düşünüdün :) problem yok yola devam edebilirsin.
  • seda hanım yukarıda geçen mesajları okuyupta halen cevap vermenizi, kullandığınız dili kullanmanızı ve en son mesajtaki TAM YETKİ sözünüzün halen arkasındamısınız bu gün bu saat itibariyle.....
  • ses yok ylv77 :))) böyle adamları nasıl çalıştırıyorlar orda anlamam şu formu okuyan gider mi? ZNTVOLVO ya
  • ya işte personel seçimi o kadar önemliki.

    maalesef oluyor zaman zaman böyle hatalar. olacaktır. kalite zamanla ortaya çıkar. bir anda ortaya çıksa zaten eşyanın tabiatına aykırılık arz eder.

    burda firmalar bence personel alımını dikkatli, refaranslı ve cv sine bakarak almalı diye düşünüyorum.

    seda hanım işinin ehli biri, hatadan çabuk dönecek kadarda olgun bence bu piyasada. hayırlısı....
  • arkadaşlar konuyu değiştirmekte yarar var;

    işte harika bir konu: MAF sensörü temizliği yaptıran varmı? Malum bu parça pahalı bir parça ve temizliğide son derece hassas bir konu anladığımız kadarıyla, yağsız spreylerle temizleniyor. nette biraz araştırdım ama bizim volvolarla ilgili bir resim video vs bulamadım.

    Ford araçlarda temizletenlerin yorumlarını okudum.

    aracında MAF sensörünün temizliğini yapan veya yaptıranların konu hakkında teknik bilgisi olanların burda paylaşması rica olunur.

    araç 2004 s40
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylv77

    arkadaşlar konuyu değiştirmekte yarar var;

    işte harika bir konu: MAF sensörü temizliği yaptıran varmı? Malum bu parça pahalı bir parça ve temizliğide son derece hassas bir konu anladığımız kadarıyla, yağsız spreylerle temizleniyor. nette biraz araştırdım ama bizim volvolarla ilgili bir resim video vs bulamadım.

    Ford araçlarda temizletenlerin yorumlarını okudum.

    aracında MAF sensörünün temizliğini yapan veya yaptıranların konu hakkında teknik bilgisi olanların burda paylaşması rica olunur.

    araç 2004 s40

    Araştırma konusunda aktif bir kişisiniz garip bir sıvıdan bahsedilmişti içine MAF sokularak temizleniyor diye.
    Zarar vermeden temizleyen bir sıvı belki yurt dışı forumlardan tespit edebilirsiniz.
  • syn znt volvo;
    öncelikle nickname'nizi kontrol ettim, znt volvo yazıyor. yukarıda ismini zikretmek istemediğim şahsın siz olmadığını düşünerek yazıyorum. (yoksa yazmam çünkü polemik yaşamak istemiyorum.) beni bunlara iten daha doğrusu araştırmacı yapan hususlar işte bu formun başında belirtilen ve mobbing diye tanımlanan ve bizleri zaman zaman üzecek durumlar söz konusu olduğu için araştırmacı olmak zorunda kalıyorum.

    öncelikle seda hanıma (belirtilen şahsı işten çıkardınızmı bilmiyorum ama benim içinde pek önemli değil) çok çok teşekkür ederim. anlaşılan bazı şeyler değişmiş,
    bak güzel kardeşim benim amacım burdan bir şeyler öğrenmek, bildiklerimide acizane öğretmek bildiğim kadarıyla. sizler serviscilikte yapıyorsunuz bildiğim kadarıyla. bildiklerinizi burda zaman zaman paylaşırsanız kazanırsınız. paylaşmaz yok ben bu adamları yolayım derseniz kazanamazsınız. herkes ankarada yiğit volvo diyor neden biliyormusunuz çünkü adamlarda kazıklama yok, müşteri ile empati kurma var. onlar benim babamın oğlu değil. kim bana kaliteyi en ucuza sunarsa ben oraya giderim. bilya merkezinde oran, dünya grupta ulaş, ate türkiye distribitörü sevgili berker bey var. bakın bu adamlar müşteri ile nasıl konuşulacağını biliyor. alıp almaman önemli değil önemli olan sağlıklı iletişim ve dialog. bunları az çok sizler tanırsınız diye verdim isimlerini.

    gelelim neden araştırdığıma. volvo aracın sahibi nasıl bu araçları dünyanın güvenlik abidesi haline getirmiş, oğlu kazada öldüğü için. (ben böyle biliyorum.) yazdıklarımın hepside doğrudur diye bir şey yok. burda mehmettopal nickli bir arkadaşın MAF sensörünün arızalandığını ve yardım taleplerini bildiğimi zannettiğim haliyle yardımcı olmaya çalıştım. meğerse MAP ve MAF sensörleri ayrı şeyler. benim baktığım MAP sensörü koduna kadar arkadaşa verdim. adres micksgarage.com sitesi. sonra volkand. nickli arkadaş sağolsun uyardı beni nazikçe MAF ve MAP ayrı şeylerdir diye. bende gerçekten araştırdım. ayrı sensörlermiş. ama birbirlerine yakın yine montaj yeri olarak. neyse sonunda siemens, bosch ve volvo markalarında MAF sensörünün olduğunu öğrendim. fiyatlarıda 530-650 civarı gibi. araçtaki görevini öğrendim. MAF sensörlerinin temizliğinin nasıl yapıldığının videosunu izledim. sonuçta MAF denilen sensörü kavradım.

    sadece MAF temizleme spreyleri var. onlarla temizlik yapılabilir. ancak bilen birisinin yapmasında yarar var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylv77

    syn znt volvo;
    öncelikle nickname'nizi kontrol ettim, znt volvo yazıyor. yukarıda ismini zikretmek istemediğim şahsın siz olmadığını düşünerek yazıyorum. (yoksa yazmam çünkü polemik yaşamak istemiyorum.) beni bunlara iten daha doğrusu araştırmacı yapan hususlar işte bu formun başında belirtilen ve mobbing diye tanımlanan ve bizleri zaman zaman üzecek durumlar söz konusu olduğu için araştırmacı olmak zorunda kalıyorum.

    öncelikle seda hanıma (belirtilen şahsı işten çıkardınızmı bilmiyorum ama benim içinde pek önemli değil) çok çok teşekkür ederim. anlaşılan bazı şeyler değişmiş,
    bak güzel kardeşim benim amacım burdan bir şeyler öğrenmek, bildiklerimide acizane öğretmek bildiğim kadarıyla. sizler serviscilikte yapıyorsunuz bildiğim kadarıyla. bildiklerinizi burda zaman zaman paylaşırsanız kazanırsınız. paylaşmaz yok ben bu adamları yolayım derseniz kazanamazsınız. herkes ankarada yiğit volvo diyor neden biliyormusunuz çünkü adamlarda kazıklama yok, müşteri ile empati kurma var. onlar benim babamın oğlu değil. kim bana kaliteyi en ucuza sunarsa ben oraya giderim. bilya merkezinde oran, dünya grupta ulaş, ate türkiye distribitörü sevgili berker bey var. bakın bu adamlar müşteri ile nasıl konuşulacağını biliyor. alıp almaman önemli değil önemli olan sağlıklı iletişim ve dialog. bunları az çok sizler tanırsınız diye verdim isimlerini.

    gelelim neden araştırdığıma. volvo aracın sahibi nasıl bu araçları dünyanın güvenlik abidesi haline getirmiş, oğlu kazada öldüğü için. (ben böyle biliyorum.) yazdıklarımın hepside doğrudur diye bir şey yok. burda mehmettopal nickli bir arkadaşın MAF sensörünün arızalandığını ve yardım taleplerini bildiğimi zannettiğim haliyle yardımcı olmaya çalıştım. meğerse MAP ve MAF sensörleri ayrı şeyler. benim baktığım MAP sensörü koduna kadar arkadaşa verdim. adres micksgarage.com sitesi. sonra volkand. nickli arkadaş sağolsun uyardı beni nazikçe MAF ve MAP ayrı şeylerdir diye. bende gerçekten araştırdım. ayrı sensörlermiş. ama birbirlerine yakın yine montaj yeri olarak. neyse sonunda siemens, bosch ve volvo markalarında MAF sensörünün olduğunu öğrendim. fiyatlarıda 530-650 civarı gibi. araçtaki görevini öğrendim. MAF sensörlerinin temizliğinin nasıl yapıldığının videosunu izledim. sonuçta MAF denilen sensörü kavradım.

    sadece MAF temizleme spreyleri var. onlarla temizlik yapılabilir. ancak bilen birisinin yapmasında yarar var.

    Yok ben aynı kişiyim Erkat Yiğittürk. İşim yardımcı olmak ve oluyorum dilersen cevap yazmayabilirsin sadece yok gösterici olmak istedim.
    Araştırmacı bir kişisiniz derken art niyetle değil iyi niyetle söyledim.Umarım bu noktada da yanlış anlaşmayız sizinle.




  • şu an araştırdığım konular;

    1- rot ayarı. malum yeni nesil 4 kafa kameralı sistemler vs. bu cihazları henüz piyasadaki rot düzen ayarı yapanlar tam manasıyla kullanamıyor. size bir örnek vereyim. gidin bir rot ayarcısına. son sistem cihazlarda yaptırın ayarı. yaptığı ayarla ilgili size printer çıktı vermek istemez. tanıdık müşterisi iseniz belki. yoksa vermez inanın deneyin bir kere. ilerleyen süreçte belki bir gün başıma gelen gülünç ama bir o kadarda önemli bir konuyu zamanı gelince ifade etme şansı bulurum.

    2- Volvo araçlarda kullanılan sensörlerin bağlantı kaplolarının fiber optik kablo kullanılıp kullanılmadığı hususu; malum sensörler aracın beynine hizmet eden donkişot askerleri. onlar olmazsa sistem çöker ve çalışmaz. o zaman en üst segmentte bilişim sektöründe kullanılan bu kaploların araçlarda kullanılıp kullanılmadığı. yoksa sadece gazi üniversitesi öğrencilerine tez konusu olmaktan ileriye gidemiyormu? bende araştırıyorum. umudum yeni v40 larda kullanıcağı yönünde.

    3- sensörler. yapıları, görevleri, arızalandığı zaman dünya çapında üretici firmalar ve oem kodları bunları araştırıyorum.

    arayan mevlasınıda bulur belasınıda. ben ise mevlamı bulmak umuduyla yollarda kör topal ilerliyorum. ışık tutandan allah razı olsun, yok bilgiçlik taslayan olursada ne diyeyim allaha havale ediyoruz. yanlış yapa yapa doğruyu bulacağız. dünyada hiç bir pehlivan yokturki sırtı yere gelmesin. sırtı yere gelmeyen pehlivan çabuk ölürmüş.

    biraz uzun yazdım lütfen bağışlayın herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylv77 -- 14 Mayıs 2012; 18:26:32 >




  • syn znt volvo;

    sizin dünya ve ahiret görüşünüz, hitap şekliniz, yaşam biçiminiz, eğitiminiz, kaliteniz vs. akla gelecek ne kadar konu varsa o kadar birbirimizden ayrılıyoruz ki. doğruda söyleseniz ben yanlış anlayacak duruma geldim. sizlerin yorumunu okumak dahi istemiyorum. çünkü anlaşmamız mümkün değil. kusura bakmayın. saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylv77

    syn znt volvo;

    sizin dünya ve ahiret görüşünüz, hitap şekliniz, yaşam biçiminiz, eğitiminiz, kaliteniz vs. akla gelecek ne kadar konu varsa o kadar birbirimizden ayrılıyoruz ki. doğruda söyleseniz ben yanlış anlayacak duruma geldim. sizlerin yorumunu okumak dahi istemiyorum. çünkü anlaşmamız mümkün değil. kusura bakmayın. saygılar.

    Evet dünya bu konuda birbirinden ayrılan insan topluluklarından oluşmakta malum.Tartışmıyorum sadece yardımcı oldum kabul etmemek sizin sitiliniz ve ahiret görüşünüzden kaynaklanmakta sanırım. Saygılar.
  • sm ylv77 araştırmalarınızı ve bilgi paylaşımlarınızı izliyorum elimden geldiğince bende paylaşmaya çalışıyorum. ama çok vaktim olmuyor. araştırmalarınız ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

    yiğit volvo konusundada paylaşımınıza katılıyorum bende ilk fırsatta yiğit volvoya gideceğim

    diğer konu ise su götürmez bir gerçek daha nasıl ifade edilir ki

    saygılarımla
  • syn fsnn;

    1- volvo servisleri aşırı yüksek rakamlarla çalışıyor. motor yağını 0-30 mobil koyuyorlar, filtrelerde orjinal volvo olunca, servis ücreti vs. yüksek oluyor. bu diğer markalarında benzer olabilir. markaya göre değişiyor tabi.

    2- bunu sevgili ssözen değiştiremez. değiştirirde zamana ihtiyacı var. Türkiye piyasasında bu durum zor.

    3- En güzeli kendin alıp, senin aldığın gibi 5-40 edge son derece kaliteli bence güzel yağ, yağı aracın ara sıra kontrol edersin, duruma göre bakım aralıklarına bakmaksızın kullanabilirsin bence. kafan rahat olsun çünkü volvo araçların motorları son derece kalitelidir.

    4- servisede aşırı zor durumda kalmadıkça gitmemek lazım. çünkü adamların sadece ve sadece parça değişimi ile ilgili görevleri var. onlarıda anlamak lazım. her kesmin kendine göre müşterisi var. onlarında fabrikatör, zengin ve paralarının sayılarını bilmeyen müşterilerine hizmetlerine devam ederler.

    şimdilik saygılar




  • tabiki bunları bende biliyorum castrol ile mobilin fiyatları başabaş gider castrolün 0-30 una baksak aynı fiyattır. 5 -10 tl oynar kaldıki artık volvo castrol kullanıyor. ssözen sürekli servisi önerdiği için yazdım onları anladığım kadarıyla servislerin dentçisi doğruysa tabi
    orjinal filtrenin maliyeti 10 tl yi satışı 40 tlyi geçmez. yağları toptan aldıklarını düşünün birde karşımıza çıkan 500 tl ye varan yağ değişimi.
    ben otomotiv mühendisliği mezunuyum ilk 2 yıl servis müdürlüğü yaptım gençtik o zamanlar 12 yıldır cazip bir fırsatla iş değiştirdim koptuk bu olaylardan

    tam sentetik yağ kullanırım 20 bin kmden önce değişmem ( ben10 sene önce bize 7500 km de yağ değiştirttipte aynı aracı almanyada 15 binde çağırdıklarınıda bilirim)

    aracımı yazın ve kışın azda olsa ısıtmadan hareket etmem

    yokuş çıkmışsam veya hızlı isem durmak zorunda kalırsam aracımı hemen stop etmem(turbo mili döndüğü için yağsız kalmasın diye)

    otomataik vitesi boşa atmam d den r ye r den d ye geçerken n de 1-2 sn beklerim vuruntu yaptırmam

    sonuç 12 yıl 310 000 km motor revize edilmemiş

    310 000 şanzımana tornavida değmemiş

    herşey 7500-10 000 kmde yağ değiştirmekle olmuyor
    yazdıklarımı duyan gören tamirciler hemen kavgaya başlıyor :))))))9
    ben bunların ciğerini bilirim 2 yıl içindeydim işini layıkıyla yapanları tenzih ediyorum
    saygılar




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.