Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.869
Cevap
52
Favori
370.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni video
  • Yeni fan video


    Biraz beta'daki son durumdan bahsetmek gerekirse, yeni bir cephe eklendi, bunun dışında ufak tefek buglar düzeltiliyor aslında göze batan pek bug yok. Genel olarak ortak şikayet amerikan uçaklarının ezikliği :) japon avcı uçakları abd uçakalarını parçalıyor desem abartmış olmam. Abd avcı uçakları manevra kabiliyeti bakımından çok zayıf ve kullandıkları mermi tipleri 12mm 7mm uçaksavarlar olunca hasar güçleri çok düşük oluyor, bir abd avcı uçağı kuyruğunuza takıldığında çok ölümcül noktalara kurşun gelmediği sürece sizin uçağa ciddi zarar veremiyor ve keskin 1-2 manevra ile peşinizden atlatabiliyorsunuz. Fakat kuyruğunuzda bir japon avcı uçağı varsa yapacağınız pek fazla birşey yok, 20mm lik canonlar ile resmen ölüm kusuyorlar, kanadınızda açılılan koca koca delikler ölümün habercisi gibi oluyor. :) Peşinizdeki japon uçağını atlatmanın tek yolu motorunuzun gücünü kesmek ve sağ sol manevralar ile arkadan gelen hızlı uçağı önünüze almak ve bütün mermileri üstüne boşaltmak, Tabi bu her zaman işe yaramıyor bazen arkadan gelen direk size tosluyor, bazen durumu anlayan düşman hız kesip üstünüze mermi yağdırıyor vs.. Bu yüzden abd uçaklarını kullanan takımın işi biraz zor oluyor, fakat 2-3 bomber uçağı ile japon uçak gemilerini yerle bir edebiliyorsunuz, uçakları havalandıramayan japonları masa başında yenmiş gibi oluyorsunuz. veya takım olarak verilen görevi yaparsanız ün alma peşinde koşan japon takımına tokat gibi cevap verebiliyorsunuz, Çünkü genelde japon uçaklarını kullanan takım uçak düşürmeye uğraşıyor nasıl olsa yeneriz mantığı ile oynuyorlar, (bu duruma bende dahilim ) fakat abd uçaklarını kullanan takım genelde göreve odaklanıyor, tabelada isimleriniz üst sıralarda yazmasada savaşı kazanmak ayrı bir gurur oluyor. Sonuç olarak önemli olan taktik. Bunu betada bile görebiliyoruz, full sürümde team speak ile turk takımıda uçmak ayrı bir keyif olacaktır, çünkü oynunun temel taşları takım oyunu üzerine kurulu. Ayrıca oyunun yapım ekibine sormak istediğiniz sorular varsa bizzat sorabilirim. evet şimdilik bu kadar betadaki ufak tefek tecrübelerimi paylaşmaya çalıştım, zaman ayırıp okuyan varsa teşekkürler, gerçi pek öyle gözükmüyor gibi, konu hayalet kasaba gibi oldu tek başıma yazıyorum...




  • İyimiş bu. World of Tanks baymıştı, World of Battleships'le beraber Planes'i de bir deneyelim. Gerçi joystick'siz sıkıntı olur gibime geliyor, mouse'la bir yere kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleshstorm666

    İyimiş bu. World of Tanks baymıştı, World of Battleships'le beraber Planes'i de bir deneyelim. Gerçi joystick'siz sıkıntı olur gibime geliyor, mouse'la bir yere kadar.

    World of Planes ile World of Tanks aynı firmanın değil. Aynı firmanın oyununu arıyorsan world of warplanes olarak aratman lazım.
  • MMO olduktan sonra her türlüsünü oynarız hocam
  • 2 ay oldu hala mesaj gelmedı
  • oyun birds of steel in pc sürümü ama çok daha güzele benziyor uçak çeşidi daha fazla yer detayları daha iyi
    bilmeyenler için aynı yapımcının neredeyse aynı oyunu olan oyun birds of steel konsollarda baya bi önce çıktı
    http://forum.donanimhaber.com/m_62009145/tm.htm
  • Güzel bir şeye benziyor. Ama uçak oyunları çok rağbet görmüyor sanırım.
  • Bu videoda uçak müzesindeki uçakalardan ses kayıdı alıyor.




    Bir kaç gün önce 7gb update geldi ben hala indirmedim ama betanın sonuna yaklaştık çıkış tarihi yakında açıklanacaktır.
  • Son güncelleme ile birlikte oyun nerdeyse full sürüm kadar oldu, artık çoğu içeriğe erişme şansımız var ve diğer ulusları seçebiliyoruz, Tahmin edebileceğiniz gibi hemen alman uçaklarını kasmaya başladım şuanda Bf109-g10 ve g6 ile terör estiriyorum.
    Güncellemedeki teknik detaylara gelecek olursak, Single ve son yılların modası multi misyonlar açıldı, tarhi savaşlar açıldı, ortaya karış diyebileceğimiz arcade savaşalar açıldı, şuan kapalı olan tek mod Wolrd War, bu mod oyunun en büyük kozu, çünkü bu mod ile gerçek savşaları gerçek süresi ne ise öyle oynayacağız yani 3 ay süren savaşlar olacakmış, heyecan verici bir mod olacağı kesin.
    Ayrıca oyun çıkmadan bir iki resime bakıp atıp arcade diye tutan türk kullanıcısına bir iki mesajım var, Turk diyorum çünkü bizden başkası bunu yapmaz, Oyundaki mission bölümünden full similasyon mod'da, dilediğiniz haritada arkadaşlarınızla kapışma şansınız var, şunuda belirtmeliyimki full similasyon seçeneği bildiğin hardcore similasyon, ve buradan ne ders çıkardık görmeden bilmeden konuşmayacaksın arkadaş.
    Neyse konuya dönelim oyunun F2p sisteminden bahsetmek istiyorum, Adamların amacı oyuncuyu yolmak değil bu açık ve net, world of tanks oyunundaki gibi saçma sapan premimum mermiler bu oyunda göremezsiniz. Bu yüzden oyuncular arası adaletsizlik olmuyor herkez eşit Oyuna para yatırmak sadece işleri kolaylaştırıyor, para yatıranda haliyle daha hızlı level alıyor o kadar, sistem bu.
    ve son olarak betadan iki kare paylaşmak istedim yalnız çaktırmayın resim ve video paylaşmak yasak. Resimlerdeki görüntüler low detayda alındı ve öyle sistem canavarı bir bilgisayarım yok, ama low detay olmasına rağmen grafikler tatmin edici, oyunun grafik motoru gerçekten şahane.

    ilk resim bf109-f4 trop versiyon, oyunun imkan verdiğince Hans-Joachim Marseille'in f4'üne benzetmeye çalıştım.
     War Thunder (2013) [ANA KONU]
    ikinci resim bf109-g10 kokpitinden (hatırlatma grafikler low )
     War Thunder (2013) [ANA KONU]




  • Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, closed betaya giremedik, bari open betaya girsek artık.
  • Yeni fan video.



    Betada bu aralar oyuncu sayısı üç dört kat arttı sanırım kapalı beta sonuna iyice yaklaştık. umarım level sıfırlanmaz
  • acık betası nezaman acaba
  • nezaman başlıcak açık beta
  • Trailer güzel
  • acık beta nezaman başlıcak yaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda_skl

    acık beta nezaman başlıcak yaa

    Şuan için bilgi yok, olursa buraya yazarız.
  • Yeni video

    Not: Şuan beta'da kullanılan harita.

  • Arkadaşlar bugün oyuna başladım ben. Aynı zamanda WoT oynuyorum.

    Bir-iki savaş yaptım ama araştırmaları nereden yapıp dieğr uçağa nereden geçilecek ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gezegenci

    Arkadaşlar bugün oyuna başladım ben. Aynı zamanda WoT oynuyorum.

    Bir-iki savaş yaptım ama araştırmaları nereden yapıp dieğr uçağa nereden geçilecek ??

    Sadece parayla açılıyormuş uçakalr şuan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.