Şimdi Ara

Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
7.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanmakta olduğunuz Warrior Deck ve oynanış stillerinizi paylaşarak; gerek güzel bir deck database'i oluşturabilir, gerekse en kullanışlı Warrior Deck ve stratejisini yorumlayabiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Kullandığım desteyi ekte bulabilirsiniz. Control Warrior Destesini kullanıyorum dust tutarı;

    6x1600 (Legendary) = 9600
    5x400 (Epic) = 2000
    6x40 (common) = 240
    4x100 (Rare) = 400

    Toplamda 12.240 dust ediyor.

    Strateji olarak; Genel olarak early game çokça armor basmak ve fiery war axe ile masaya hakim olmaya çalışmak en iyisi.

    Hunter: Hunter karşısında early game' de çok fazla minon oynanmadığı için ve Fiery War Axe sayesinde, Unleash The Hounds kombosundan kormaya gerek kalmıyor, ayrıca çok fazla minion aynamadığınız için sürekli +2 Armor kazanıyorsunuz ve Hunter hero Power sizi hiç etkilemiyor. Ana tema bu şekilde ilerliyor ve eğer hakimiyeti elden bırakmayıp ve çok can kaybetmeden Turn atlarsanız yaklaşık 5 mana civarında Hunter elindeki tümkartları tüketmiş oluyor fakat dikkat edilmesi gereken birkaç husus var bunların en başında ArmorSmith, Acolyte Of Pain ve Cruel Taskmaster geliyor. Eğer elinizde Cruel Taskmaster ve geri kalan 2 kart varsa Stampeding Kodo' dan kurtulabiliyorsunuz aksi takdirde ne armor kazanabiliyorsunuz ne de kart çekebiliyorsunuz elinizde bu kombo yoksa düşük manalarda bu kartları oynamak biraz tehlikeli. Kodo' yu atlatıktan sonra Hounmaster ve Savannah kombosu bizi bekliyor oluyor fakat sürekli armor bastığımız için ve Shield Block + Shield Slam kombosu ile 4 manaya 5 damage vurabildiğimiz için Kodo' yu ve Savannah' yı öldürmek çok zor olmuyor, ayrıca elimizde 1 tane Big Game Hunter var size tavsiyem Kodo'yu, Shield Slam ile öldürüp Big Game Hunter ile Savannah' yı öldürün. Aslında bu bütün kontrol desteleri için geçerli çünkü ileride Big Game hunter sadece 4-2 bir minion olarak masada veya elinizde kalıyor hiçbir işe yaramıyor. Bu strateji en iyi senaryo stratejisidir. En kötü senaryo stratejisi ise bir kart üstünde birden çok kart harcamak örneğin tek bir kart için Whirlwind ve Execute harcamak bizi çok zor duruma düşürecektir. Ayrıca eğer masa hakimiyetini kaybederseniz bir önce Brawl çekmeye çalışın ve uygun bir zamanda kullanın.

    Shaman: En zor karşılaşmalardan bir tanesidir. Açılış eli ve takibinde gelen kartlar çok iyi olmalı ve yüksek manalı olmamalıdır. Shamana karşı oynarken bütün masayı temizlemeye çalışmak en iyisi yoksa hali hazırda bulunan 0/2 lik totemler başınıza bela olacaktır. Ayrıca ilk önce Shaman' a yem atmalı, Hex ve Earthshock gibi kartlardan kurtulmalısınız, bu tehlikeyi atlattıktan sonra bir diğer tehlike Earth Elemental tehlikesi, bu kart çok başa bela bir kart eğer Shaman' a karşı oynuyorsanız ve açılış elinizde Big Game Hunter geldiyse onu saklayın eğer gelmezse ya shield slam yada execute çekmeye çalışın yoksa Earth Elemental ilk önce Armor' u bitirecek daha sonrada sizi öldürecektir. Shaman' a atılan en güzel yem Beserker ve Cairne Bloodhoof' tur. Bu iki kart karşı taraf için çok büyük tehdit oluşturmakta ve çok damage vermektedir bu yüzden en iyi yem kategorisine aittir. Shaman' ı yemledikten sonra geri kalan büyük kartları oynamak en iyi sonucu verecektir. Baron Geddon burada devreye giriyor, kendisi hariç herkese 2 vurduğu için masada ki bütün totemleri öldürüyor ve siz 2 armor bastığınız için sizi hiç etkilemiyor, karşı taraf için bir başka tehditte Baron Geddon' dur.

    Yukarıda anlattığım klasik kontrol stratejisidir fakat Shamanlara karşı oynarken windfury ve rockbitter kombosuna karşı dayanıklı ve hazırlıklı olmalısınız. Bu yüzden çok dikkatli oynayıp kendinizi bir sonraki gelecek olan hamleye karşı hazırlamanız ayrıca masayıda bir sonraki hamleye karşı hazırlamanız gerek. Genelde 4. turda yeti atıp bir sonra ki tur üstüne windfury basacaklardır bu yüzden ya biran önce armor arttırmanız gerek ve Shild Slam ile öldürmeniz gerek veya slam + Fiery War Axe ile öldürmelisiniz. En kötüsüde execute kullanmak ama elinizde Cruel Taskmaster ve Execute varsa veya Whirlwind varsa kullanmaktan kaçınmayın.

    Handlock : Bir diğer çok dikkatli olmanız gereken karşılaşmadır. Yüzleştiğiniz destede yaklaşık 8 tane removal hatta 9 tane removal bulunmaktadır ve çokça heal avantajı vardır.

    Bu removal kartlar; SoulFire x2, ShadowBolt 2x, Owl 2x, Siphon Soul 2x, Mortal Coil 2x ve nadir olmakla birlikte adını unutuuğum bir epic kart var 8 mana istiyor ve masa ya Deathwing etkisi yapıyor fakat minion çıkartmıyor. En kötü kartlardan birtanesidir çünkü siz ragnaros, ysera gibi kartlar attığınızda masayı tamamen karşı taraf aleyhine çevirecektir. Bu removalları atlatmanın en kolay bir yolu yok sadece mana seviylerine dikkat etmeniz gerekli 6 manada Siphon soul ve 3 manada shadowbolt gelebilme ihtimalini göze olarak oynamanız gerekiyor. Attığınız herhangi bir kart bu removallardan bir tanesini yiyebilir. Yapılması gereken early gamede karşı taraf minon oynamayacağı için en azından 4 manaya kadar, çokça armor yapmaya ve Big Game Hunter veya geri kalan removallardan herhangi birini elinizde tutun. Taunt kullanmadığınız için bütün tehlikelere açık bir şekilde oynuyorsunuz bu yüzden Faceless Manuplator bu karşılaşmada çok büyük iş yapıyor, herhangi bir tauntu kendinize kopyalayabilirsiniz, ortaya atılan Ragnaros veya Ysera gibi güçlü kartları ikiye katlayabilir hatta karşı tarafın silahını tekrar ona kullanabilirsiniz. Bir diğer elinizde bulunması gereken kartlardan bir tanesi Brawl bu karşılaşmada rakibinizi tamamen bitirebilecek bir kart olduğunu unutmayın ve çok düzgün bir zamanda kullanmaya çalışın. Ayrıca karşı tarafa birden çok yüksek hasar vermeyin kendisi yavaş yavaş kendisini öldürecektir. Warlock canı 15 altına düştüğünde onu tek seferde öldürmek en iyisi yoksa 2 tane molten giant ve defender of argus veya sunfury çok canınızı yakacaktır.

    Druid: Meta' da yerleri yok fakat Rank 16 ile Rank 10 arasında çokça Ramp Druid ve Watcher Druid ile karşılaşacaksınız, Druidin bütün etkisi masayadır ve kartlarının hepsi tank şeklindedir. Örneğin 4/6, 5/10 canlı minionlar. Ramp Druid early gamede karşınıza Senjinler ve daha sonrasında 5/10 luk tauntlar ile çıkacaktır dediğim gibi etkileri sadece masayadır ve removal konusunda neredeyse sıfırdır. Bu yüzden masa temizliğine önem vermek gerekli ve masada güçlü minonlara sahip olmak gerekli çok korkmaya gerek yok dikkat etmeniz gereken mana seviyeleri 4 ve 5, bu mana seviyelerinde karşınıza Swipe ve Starfall çıkacaktır. Avantajınız ise sizin çoğu minionunuzu öldüremeyecek bu yetenekler ve masadanda yanında bir kişi götürecektir ama tempoyu kaybederseniz işiniz çok zor ardı arkası kesilmeyen Taunt Tank minionlarla yüzleşeceksiniz. Brawl en büyük kurtarıcımız ayrıca execute ve whirlwind gene en büyük kurtarıcımız. Bu 3 kartın yanında Gorehowl çok işinize yarayacak neden mi çünkü tank kartların tamamen yok edicisi, az hasar alıyorsunuz ve karşı tarafı öldürebiliyorsunuz en iyi kartlardan bir tanesi.

    Rogue Miracle: Bu destenin size karşı hiçbir şansı yok armoru kırıp sizi öldürmek onu çok zorlayacak ve minionları çok ufak olduğu için ayrıca karşılaşacağınız sadece Van Cleef, Gadgetzan 2x olacak çokça removala sahip olduğunuz için bu akrtlar sizi hiç zorlamayacaktır. En önemli husus özellikle 8 manada canınızı sakın 20 altına düşürmeyin çünkü en kötü ihtimalle 18 hasar alacaksınız Leeroy + 2x Shadowstep ile hatta şansı yaver giderse 26 damage alacaksınız 8 manada, bu yüzden çok dikkatli olmanız gerekli.

    Conceal' a karşı brawl tek çözüm, Van Cleef içinse execute, shield slam, big game hunter gibi bir çok cevabınız var.

    Warlock Zoo: Bu desteye karşı fiery war axe, whirlwind, execute ve shield slam ayrıca slam en büyük tehdit, çoğu yaratık 2 ve 1 canlı olduğu için öldürmeniz çok zor olmuyor fakat dikakt etmeniz gereken şeyler asla tempoyu kaybetmemek, öldürme imkanınız varken yüze vurmamak. Bunlar dışında yapmanız gereken tek şey çokça armor yükseltmek eğer 5 manaya kadar ölmemiş olursanız Brawl tamamen tek kurtarıcınız. Bu desteye karşı yapılacak pek bir strateji yok hele kontrol ile yapılacak hiç bir şey yok çünkü bir anda masada 4 5 tane birbirini bufflayan minion oluyor elinizde olan kartlarda genelde yetersiz kalıyor. Mage bile olsanız en az 6 manaya kadar ölmeden ve çok hasar almadan gelebilmeniz gerekli. Warrior ile oynarken tek çare Brawl, gerçekten yapıcak birşey yok.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz




  • Warrior karekteri ile çok fazla kişi oynamıyor sanırım,güncel deck paylaşabilcek olan varmı acaba?
  • Sonunda tamamlayabildim Control Warrior destesini.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • güzel bir deck,denemek lazım ama bende halen bazı kartlar yok o yüzden kasmaya devam
  • ysera gereksiz control warrior a bence ama sizin tercihiniz faceless da keza öyle zaten 5 tane legend var alex ve gromash yeter de artar bile onun yerine inner rage ve korkron eliteler düşünülebilir korkron eliteleri miracle a karşı kullanmanız için öneriyorum gatgetzanları ve azure drakeleri ortadan kaldırmak için iyi bir yönter aksi takdirde miracle a karşı zorlanıyor onun dışında diğer decklere karşı üstünlük kurabilir.
    edit: eliteleri kullanıyormuşsunuz görmemişim dediğim gibi ama twitch de izlediğim iyi warrior oyuncuları bile kontrol decklerine ysera koymuyolar genelde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Prince -- 18 Temmuz 2014; 17:04:35 >
  • Burada pek warrior oynayan yok sanırım, pek yazan olmamış.

    Warrior oynamaya karar verdim ve elimde bütün kartları açık. Brawl ve Shield Slam 1 tane var, en azından shield slam 2 tane olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama şimdilik bu şekilde idare ediyorum.

    Destemden armorsmith ve Commanding Shout u çıkarmayı düşünüyorum. Commanding Shout hunterlere karşı oynarken çok kullanışlı oluyor, özellikle explosive trap varken ama onun için ortada çok minion olması gerek, onuda yapamıyorum. Loatheb yerine Warsong Commander vardı, pek kullanışlı göremeyince değiştirdim ama Loathebde pek faydalı gibi durmuyor, yerine başka bir kart almayı düşünüyorum. Genellikle warrior destelerinde Sylvanas çok görüyorum, bende olmadığı için almadım desteye ama çok etki edeceğinide sanmıyorum. Ysera, Alexstrasza, Ragnaros üçlüsünden birisini tutup diğerlerini çıkarmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar hepsi aynı ölçüce etki etti, yani tam çözemedim hangisinin daha iyi olduğunu. Giantlardan birisini alabilirim ama yerine göre kullanışlı oldukları için biraz riskli olabilir. Sen'jin ve Sunwalker dışında taunt kartım yok, pek ihtiyaçta duymadım.

    Henüz deste türlerini araştırmadım, control warrior vs. ama agresif warrior güzel gibi geliyor bana. Karşıma geldiklerinde elimde uygun kartlar yoksa 10 mana göremeden yeniyorlardı.

    Son olarak, kart çekmede biraz sıkıntılı sanırım warrior. Battle Rage iyi ama yine ortadaki minionlara odaklı olduğu için bazen kullanışsız olabiliyor. Novice Engineer, Loot Hoarder gibi kartlarıda desteme almak istemiyorum.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 8 Ağustos 2014; 9:55:47 >




  • bütün warrior kartları var bende ne yazıkki sürekli onlar çıkıyor packlerden,hellscreamden 7/1lik weapona kadar hepsi var fakat ne deck denesem tutmuyor enrage/charge deck denedim olmadı. low mana rush deck denedim olmadı.B planı yok warriorda a planında düşündüğün kartlar geldi geldi,gelmediyse oyunun ortasında çaresiz kalıp concede verebiliyorsun.

    bi sorum daha var hellscreami dustlayıp eksik zoolock destemi tamamlamalı mıyım sizce,yoksa hellscream dursun mu?
  • kart diziliş sırasının bi önemi var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheAuditore

    kart diziliş sırasının bi önemi var mı

    Hayır, zaten mana costa göre otomatik olarak diziyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Elimde sadece Gromash var rank 15-16 ya geldim ama daha ilerdeki rakiplerin legendaryleriyle başedemiyorum. Yinede Gromash'ı çıkarıp 12 damage'le bitirmek zevkli oluyor.
  • Merhaba arkadaşlar 1-3 ile biten arenanın ardından

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

    Bu da oluşturduğum deck , nasıl sizce ?

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • Sizce Nerubian Egg ve Taskmaster kombosu iyi olmaz mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    Merhaba arkadaşlar 1-3 ile biten arenanın ardından

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

    Bu da oluşturduğum deck , nasıl sizce ?

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz


    Tavsiyeler bekleniyor arkadaşlar




  • Arkadaşlar gromash craftladım şu anda hemen hemen control warrior decki tamam 1x shield slam yapıcam 1 kaç güne gerekli dustu biriktiririm büyük ihtimalle birde big game hunter yapmayı düşünüyorum.Deckte neler değişebilir nelerin yerine bunları alıyım?Daha önce warrior pek oynamadım oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 11 Ekim 2014; 17:01:23 >




  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Inner Rage olmadan Gromun pek faydasını göremezsin. Tavsiyem destene 2 tane Inner Rage eklemen. Hem execute için işine yarar, hemde Gromu bufflamaya yarar. Zombie Chowlar pek kullanışlı değil bana göre ama tutmak istiyorsan sen bilirsin. Onların yerine Whirlwind alabilirsin. Ayrıca pek tercih edilen bir kart değil ama Gorehowl ın faydasıda çok oluyor warriore.

    Kendi kullandığım deste şöyle, control olarak oynuyorum ve win oranım yüksek. Handlock geldiğinde pek şansım olmuyor, onun dışındaki destelerde yenilsem bile zorluyorum rakibi. Destede görünmeyen 2 kart Ragnaros ve Alexstrasza. Elimde 2 tane Shield Slam yok, o yüzden bir tanesi destemde. Eğer ikincisini ele geçirirsen desteye almanı öneririm, oyundaki en etkili epic kartlardandır.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 11 Ekim 2014; 17:09:21 >




  • Hocam yorumunuz için teşekkür ederim.İnner rage kullanmıyorum yerine crueltaskmaster var ayrıca death's bite ile shield slam ile bufluyorum gromashı onda pek sıkıntım yok yani Shield slam zaten yapıcam 2.yi.Zombie chow ları tutma nedenimde earlyde rakibi oyalıycak bişey olması atıyorum yere onu attıgınızda knife juggler atamaz bi zoo warlock v.s sizin destenizde tek armorsmith var bence kesinlikle iki olmalı.Sizde death's bitede yok gorehowl eskiden kullanılıyordu ama şimdi death's bite çok iyi hem gromash bufflayabiliyorsun execute için 1 damage atıyor mesela ayrıca destenizde bir whirwild kullanmak zorunda kalmıyorsunuz.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Inner Rage 0 mana olduğu için diğerlerine göre daha kullanışlı. Ayrıca diğerleriyle Gromu 10 a bufflarsın, Inner Rage ile 12 ye (Cruel Taskmaster de aynı ama 2 mana istiyor). Inner Rage, 0 mana olmasından dolayı tamamen farklı bir kart.

    Deaths Bite ı, istediğin zaman whirlwind olarak kullanamazsın. Eline Deaths Bite alınca rakip ortaya büyük kartlarını oynamayacaktır execute den dolayı, yani planını ortaya çıkarmış olursun, silahın gidince oynar rakibin kartı. Gorehowl, 7 tur kullanabileceğin bir kart, diğerleri 2 tur kullanılıyor. Armorsmith çok kullanışlı bir kart değil, elime daha iyi bir kart geçirdiğimde desteden çıkaracağım bir kart. Rakibin çok kötü değilse en fazla 5 armor kazanmanı sağlar onunla, oda arkasında tauntla vs. korursan ki 5 bile çok fazla bir miktar.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için.Ama armorsmith 2 manaya gerçekten iyi bir kart hem soulfire hariç hiç bir spelle oyun başı ölmüyor direk.5 armor demişssinde daha fazla alıyorum rahat. bazende alamıyorum tabi.genelde control destelerine karşı yaptıgım 9 mana alex 10 mana gromash+crueltaskmaster zaten.Tabiki deaths bite istediğin zaman whirwind kullanamazsın.Ama bu dediğin kartlar herkez tarafından kullanılan kartlar yani her control warrior destesinde olan kartlar.gorehowlda tabiki kötü bi kart değil ama artık eskisi kadar kullanılmıyor gorehowl ayrıca 7 manalık bir silah 7 tur kullanamazsın zaten o turnlerde daha yuksek minionlar geliyor ve atagı azalıyor.5.turnde gelen bi azure drake yi direk öldürebilirsin death bite ile.
  • Hocam desteniz neredeyse tamamdır. Zombieler yerine 1 tane daha Shield Slam ve ayrıca Cleave veya Cairne veya Ysera eklerseniz tamam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.