Şimdi Ara

Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
7.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    yseram cairnem yok hocam yorumunuz için teşekkür ederim.İlk hedefim bundan sonra caire olucak big game hunterda yapmalımıyım handlocka karşı zorlanırım heralde?
  • Yoksa bile Zombiler gereksiz Azure Drake veya Korkron Elite ekleyebilirsiniz. Big Game Hunter tabiki yapın eğer handlockla çok karşılaşıyorsanız iş yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraLmaNia10 -- 11 Ekim 2014; 19:46:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam zombileri earlyde rakibi oyalasın diye koymuştum 1x shieldslam ve bgh yapınca zaten tamamlanmış olucak.
  • Hocam benim destem bu. Çok fazla rush deckle karşılaştığım için BGH yerine 2. Ghoul'u kullanıyorum eğer Handlock fazlalaşırsa birini çıkarıp BGH ekliyorum.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ysera var sizde bende yok bu durumda ysera yerine BGH alıcam sorun kalmıcak. ghoul gerçekten çok iyi aggro decklere karşı attıgı 1 damage haricindede arkasına pain,armorsmith saklıyorum bazen çok iyi iş görüyor.
  • Bu da benim kullandığım deck.Fena iş yapmıyor,tavsiyesi olan var mı?Brawl,1x Shield slam ve gnomash eksik ama ahh olsaydı keşke dediğim durum pek olmadı olsa bile neyi çıkartırım onu da bilmiyorum gerçi
     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • control warrior için Dr.Boom mu Baron Geddon mu?
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Zor bir soru olmus ama ben dr boom tercih ederim. Bu demek degilki dr boom geddondan daha iyi bir kart. Büyük ölcüde kisisel bir secim. Geddon daha duruma göre oynanabilicek bir kart bana göre. Yani bos bi boarda geddon atmak israf gibi cünkü temizlenmesi asırı kolay üstüne biriktirdigin armorı harcıyo vs. fakat bos bi masaya gönül rahatlığıyla dr ı yapıstırabilirsin. Karsı taraf dr ı temizlesede bombalar kalır yine bir tehlike olusturur ama öyle bi durum gelirki ulan elimde dr degilde geddon olsaydı dediginde olur (karsındaki zoo 3-2 , 2-1 likleri doldurmustur 7. Turnde bi geddon oyunun cevirir örnegin) Söyle özetliyim dr boomdan value cıkarma ihtimalin geddondan value cıkarma ihtimalinden daha yüksek fakat geddondan çıkarabilicegin value daha duruma dayalı olsada (dogal olarak ihtimal düsüyor) oyunu çok daha fazla etkileyebilir. Bu yüzden kisisel bir secim ve ben ilkini (daha az sansa baglı olanı) tercih ederim ve dr boomu önce craftlarım ama tabii ki destende ikisininde olması cok daha iyi olur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bugün tabletten oyuna girdim.1 pack verdi içindende illidian ve nut puggle çıktı şimdi sorum şu bu kartları warrior rush deckte kullanabilir miyim ? Verimli olur mu benim için.Şöyle bir deck kullanıyorum
    http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/warrior#1:1;42:1;69:1;130:2;161:1;182:2;221:1;227:2;280:1;328:2;366:1;435:1;463:1;493:2;504:2;513:1;632:2;641:2;643:1;646:1;12189:1;12215:1;




  • Evet gözümü kararttım ve bu decki oluşturabildim Bu desteye ilk eklenecek legend sizce hangisi olmalı?

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 21 Aralık 2014; 1:52:35 >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Geddon veya sylvanas. Warrior deckte geddon daha önemli bana göre fakat geddon warrior deck dısında kullanılgını görmedim o yüzden sylvanas craftlaman daha iyi olur kullanım açısından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Sylvanas,Black Knight,Cairne bu üçlüden birisi olabilir.Geçen sezon Black knight diğer ikisinden bir adım öndeydi her deckte belcer vardı bu sezon ranktan biraz uzağım durum hala aynı ise black knight değilse Sylvanas yapmalısın bence.
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Hocam Annoy tronlar'ı ve Faceless'i çıkarıp Harrison,loatheb ve slyvanas koy.Annoy Tronlar cidden gereksiz olmuş deckte.

    Bu da benim cw deckim.Golden için 300 wincik kaldığı için bol bol cw oynuyorum.Deck'e Dr.boom'u koyacağım ama bu sezonun bitmesini bekliyorum.Belki packlerden çıkar.Çıkarsa Harrison Jones'u craftlayıp ikisinide koyacağım decke fakat ne çıkaracağımı bilmiyorum.Büyük ihtimal explosive sheep ve bomb lobber olacak ama bu ikisinden de acayip value alıyorum.Deats bite,explosive kombosu güzel oluyor baya.

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 21 Aralık 2014; 13:09:16 >




  •  Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz

    Deckin son hali bu şekilde. Bir tane daha legend ekleyebilirim lakin bu deck ile oynadığımda sıkıntı genelde early game'den yana oluyor açıkçası ne Sylvanas'a ne de Harrison Jones'a çok fazla ihtiyaç duyduğum durumlar olmuyor, ne yapsam bilemedim.
  • eddy kullanıcısına yanıt
    Baron Geddon ve Loatheb i desteye hiç almadım şimdiye kadar, eksiğinide pek hissetmedim. Sylvanas yerine göre oyunu çevirebiliyor. Harrison her classa karşı işe yaramıyor. Hunter in secret combosundan bıktığım için craftlayıp desteye almıştım ama pek değecek bir kart değil. Şu an onun yerine Kezan Mystic daha iyi gibi geliyor bana. Tamamen durduramıyor ama yavaşlatıyor. Shieldmaiden fazla masraflı bir kart değil mi ? 6 manaya daha iyi kartlar var.

    Son olarak warrior destelerinde Inner Rage görmüyorum hiç. Grommashı bufflamak için Taskmaster dan daha iyi bir kart gibi geliyor bana, 0 mana olduğu için. Zaten genelde Alexstrazsa, sonraki turda Grommash ile 2 turda bitiyor warriorun oyunları
  • Baron Geddon'dan çok memnunum desteye aldıktan sonra bariz bir şekilde win oranım yükseldi, direk end turn dedikten sonra tüm masaya 2 damage vurması yerine göre inanılmaz işe yarıyor. Loatheb'den ben de verim alamıyorum açıkçası öyle bol yıldız görünsün diye destede Shieldmaiden evet masraflı ama dediğim gibi early'de sıkıntı yaşadığımdan 6.turnde +5 armor almak bazan çok işe yarayabiliyor. Taskmaster'ı sadece Grommash bufflamak için kullanmıyorum yine early'de özellikle hunterların 1 hp'li minyonlarını öldürüp ayrıca ortaya da minyon koyarak turnu geçiştirmeye çalıştığım da oluyor.

    Sanırım az sonra Loatheb'ı şutlayıp Sylvanas'ı craflayacağım

    Edit: Shildmaiden'lardan tekini çıkarıp Sylvanas ekledim, bu haliyle akıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 31 Aralık 2014; 0:04:19 >




  • Arkadaşlar Hearthstone'a yeni başladım. Control Warrior oynamak istiyorum ama Grommash, Alexstrasza, Sylvanas, Ragnaros, Baron ve Black Knight kartlarım eksik bunların yerine ne koyabilirim sizce?
  • Selam Herkese,

    Youtube da Trump'ın CW izelemesini seyrederken bende aynı desteyi kullanmaya karar verdim. İlk defa rank 13'e gelebildim.
    Bu deste ile bazen kontrolü kaybedebiliyorum. Sizce destenin artıları/eksileri nelerdir?
    Kontrol kaybetmemden dolayı bazen bir tane daha brawl olsaydı dediğim çok oldu :)

     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    Deckiniz gayet iyi bi eksiği yok bence o control warriorun genel problemi ama alex olmadığını görüyorum ki alexsiz control warrior olmaz bence sayısız oyunda 1-2 hpden döndürmüşlüğü çoktur şu anki metada cidden alexe çok ihtiyaç var warriorda tam oyunu tam oyunun kontrolünü ele aldığında hp çok çok alta inmiş olabiliyor çoğu zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 11 Şubat 2015; 12:35:31 >
  • Alex var ama fotoda çıkmamış :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.