Şimdi Ara

Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
3
Favori
7.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ambiante A kullanıcısına yanıt
    O zaman bir eksik yok hocam bende buna yakın bir deck kullanıyorum en zorlandığınız karşılaşmalar neler ?
  • eğer kullanmak isteyen arkadaşlar varsa diye deckimi paylaşıyorum. Normal cw deckinden bir farkı yok sadece 2x shredder var. Bu metada bu kadar çok aggro hunter,shaman,mage ve druidin olduğu metada shredderlar aşırı iş yapıyor boarddan düşmüyosunuz minion olarak. Zaten removal açısından weaponlar,shield slam,execute falan board temizlemekte hiçbir sorun olmuyor,sadece deckin minion açısından boarddan düşmemesini sağlıyor. Oynanış olarak bilgi almak isteyen olursa onu da verebilirim,bana ulaşması yeterli.Bence cw ölmedi halen sağlam bu metada,mech mage ve hunterda hiç kart draw olmadığı için bi yerden sonra tıkanıyorlar o dakikadan sonra shieldblocklar armorsmith shieldmaiden belcher falan derken rakibin yapacağı hiçbişey kalmıyor.
     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz




  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Oynanış bilgiside alabiliriz hocam.

    Yeni başladım cw decki kurmaya.
    Olmayan kartlar için şimdilik başka kartlar koydum.

    Eksikler (1x)
    Grommash
    Alex
    Harrison
    Shield Slam
    Shield Maiden
     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 25 Şubat 2015; 15:09:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bilgi alabilirim, zira CW' ye Grommash HellScream kaldı, ayrıca bu konuda steamer tavsiyeside alabilirim.
    Ve bu deck' e 20' den itibaren başlayabilir miyim, yoksa ilk 5 veya daha üstünde mi kullanılıyor daha çok?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Bende bir deck güncellemesi yapıyım deckimin son hali bu şekilde şu anda baya randıman alıyorum.Geçtiğim sezon mech mage çok olduğu için pek fazla randıman alamamıştım bu sezon face hunterlar çogaldı rank içinde çok uygun hale geldi.
     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz
  • Elimdekilerle en iyi deste çıkarmaya çalıştım 1-2 hafta oldu daha başlayalı.
    Bu desteye olmazsa olmaz dediğiniz kart varsa craftlayabileceğim paylaşırsanız sevinirim ;


     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz




  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Teşekkür hocam, günaydın bu arada.

    Owl ve Loathep deck e girdi demek.
    Baron gedon neden yok?
    Bomblobber da faydalı gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    hocam deckinizden sadece alex elimde mevcut degil ve birde harrisonum yok hangisini craftlasam hem bu deck için hem de genel anlamda daha faydalı olur elimde blingtron 3000 de var bu destede harrisonla kullanabilir miyim acaba
  • @Myortvyje Hocam alex şart control warriorun oynanma stili açısından defansif bir oyun oynuyorsunuz zaten bazen 1 hp 10 armor oluyor alexi kendinize bastığınızda rakip zaten concede vermek zorunda kalıyor harrison iyi bir kart ama her zaman işe yaramıyor böylede bi durum var.Blingtronu+harrison kombosu 10 mana istiyor biraz zor ama blilngtron u mech magelerde kullananlar gördüm.

    @Rwenzori Günaydın hocam. Owl'ı koyma sebebim 1 tane silence aşırı işe yarıyor earlyde atılan mad scientist gibi kartlar karşısında hem bordu dolduruyor spellbreaker'dan daha kullanışlı buluyorum.Baron geddon'um yok ama açıkcası koymayıda düşünmüyorum beğenmediğim bir kart her zaman işe yaramıyor turn 7 çok geç bir turn kurtardığı hayati oyunlar olabilir ama çogu zamanda kullanışsız bir kart zaten her control warrior deckinde yok.Bomblobber bir ara almıştım ama metada çok 5 hp li minyon olduğunu farkettim onun yerine loatheb çok daha kullanışlı 5 manada loatheb oynadığımda spelle indiremedikleri için %90 ihtimal ile 2-1 tradeye giriyorum buda baya avantaj sağlıyor benim için ayrıca mech mage karşılaşmalarında tam bordu alıyorum yüzüme fireball yememek için aynı şekilde oil rogue decklerine karşı hunterda kill command'a karşı v.s gibi çoğaltabiliriz durumlar için süper bir kart harrisondan daha faydalı buluyorum.Dün akşam 10 civarı face hunter karşılaşmasından %100 galibiyet aldım.Ama midrange tarzı hunterlar iyi denk gelirse kartları yenebiliyor.Mech mageler ise bu deck için tam baş belası iyi başlamazsanız zaten donup duruyorsunuz chugga ile birşey yapamıyorsunuz.




  • kezan koydum ben decke 1x shredder çıkarım çok nefis oldu
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Teşekürler hocam, ben de bu şekilde bir düzeltmeye gideyim. Kezan düşünüyor musunuz?
    Bu arada shredder olmaması dezavantaj değil mi?Hem defans hemde board da kalma anlamında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 5 Mart 2015; 7:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kezan düşünüyorum açıkcası şu anda huntera karşı kaybedersem tek kaybetme nedenim freezing trap oluyor.Shredder beğendiğim bir kart ama brawl veya loatheb ten kısmam lazım en azından forsenin oynadığı deck bu şekilde benimki ile aynı loatheb ve brawl yerine shredder var.Şu andada iyi gittiği için değiştirmeye gitmedim aslında yüksek ranklarda problem yaşarsam değiştirmeyi düşünürüm belki.Yalnız şöylede bir durum var early'i ne kadar güçlendirirsek late game'den çalıyoruz hal böyle olunca bi tane control warrior geliyor çok rahat alıp geçiyor.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler,
    Eksik kart (Grommash) yüzünden cw ye henüz başlayamadım, cw nin olayı, early game de rakibi durdurmak, zırh ile korunmak,card draw, late game de büyük kartlarla yıkmak mı oluyor.
    Küçük kartlarına combolarida çok önemli sanırım, zirh+draw olayı gibi.
    Peki early game i güçlü deck lerde ne yapmak lazım, cw deckinin küçük manalı kartları pek güçlü değil, zırh ve kart çekme özelliği olduğu için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi stratejisi onun üstüne.Ama warrior early game'i zayıf bir class değil sıkıntı bu kartların gelmemesi fiery axe,death's bite cruel taskmaster armorsmith gibi kartlar early i güzel tutuyor ama hepsi birdende gelmediğinede şahit oldum yani.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam,
    Armorsmith ve özellikle Acolyte Of Pain' den maksimum verim almak lazım sanırım.

    Bizim deckte tamam oldu, hocam müsait bir zaman warrior vs warrior atalım mı?



     Warrior Deckleriniz/Stratejileriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Mart 2015; 0:18:27 >
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Tabi armorsmith çok önemli armorsmith ile çok oyun çevirdim.Acolyte min 2 kart almak lazım yada o çabayı göstermek lazım direk atmamak önemli borda.Tabiki atalım ama iyi draw yapan kazanır büyük ihtimalle
  • bence her warrior deckine en az 1x shredder girmeli,deathrattle sayesinde aşırı boardda tutuyor warriorı.Düz warrior deckleri kalmadı artık aggro decklere karşı bi warrior decki yapmalısınız yoksa çoğunluğu mech mage olan bir serverda tutunmak çok zor.Ayrıca düz warrior deckleri şuan iyi kötü oynayan paladin karşısında da çok düşük win rateye sahip,shieldmaiden iyi bi kart ama shieldmaiden ile sadece savunma yaparsınız atağa geçemezsiniz.Oyunun kazanılma safasını ileriye taşımaktan başka bişey yapmıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 6 Mart 2015; 6:52:21 >
  • Shredder çok önemli bir kart gerçekten, yukarıdaki resimde iron yanlış olmuş, yerine shredder var.
    Acolyte ile kart çekme sıkıntısı çözüldüğünde oyun çözülüyor gibi, sabah bir tanesinden 3 tane çektim öyle böyle güzel olmadi. :)
    Whirlwind 2 olsa bu sorunu çözüp oyunu da açmaya yardımci olur gibi.

    Balbesh hocamın dediği gibi ıronbeak yerine speelbreaker daha iyi gibi, 4/3 güzel oran...
    Kezan da eklenirse desteden hangi iki kartin çıkacağı büyük bir sorun.

    ShieldMaiden bir olunca az oluyor gibi sanki hocam. Bir de oyunun 7 veya 8. turn de başladığı düşünülürse, bu seferde can dan yemeye başlıyoruz, sağladığı zırh kontrolü de, rakibi durdurmayi kolaylaştırıyor gibi.

    Shield Slam değerli kart, oyun başında küçük kartlarla trade olması doğrumu. Örn. Mechwarper, Zombie chow, Cleric vb gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Mart 2015; 8:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İronbeak yerine spellbreaker hakikaten kötü bir kart 4-3 lük bir kart atıyorsunuz 4 manaya ve rakibinizin 2 manaya sizden 2 turn önce oynamış olduğu bir minyon bile indirebiliyor.Bir huntera karşı mad scientist e owl attığım oluyor earlyde elime bir şey gelmezse buda baya avantaj sağlıyor o anda bana.Onuda geçtim bir savannah a 4 manaya silence atsanız geriye 2 mananız kalıyor sadece özelliği silence olan bir kart için 4 mana çok fazla.Shredder 1 tane eklenebilir ona bir şey demiyorum ben pek sıkıntı çekmedim yüksek ranklarda nolur bilemiycem ama early game'de çok çok kötü başlamazsam bi şekilde başa çıkıyorum.Shieldmaiden kesinlikle 2x olmalı control warriorlarda baya çogaldı bu sezon ayrıca 6 manada 5 armor almak hakikaten iyi.Shield slam'i eğer elinde axe veya death's bite yok ise küçük minyonlara kullanabilirsin ama zombie chow gibi bir minyon için değil rakibin destesindeki önemli bir karta örneğin hunter knife juggler snake trap kombosu yapıcaktır jugglere atabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 6 Mart 2015; 11:51:08 >




  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Anlaşıldı, teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.