Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam çok teşekkürler böyle güzel ve somut olarak bilgilendirip emek sarfettiğiniz için.
    *******************
    gerçekten de güzel araba olmuş. öyle ki, insan bu yeni lanceri aldığı zaman, volvo s-40, mazda3 ve alfa'yı almış gibi oluyor. evet bu 3 arabanın da güzel görünen yerleri kopya edilmiş. kendine has tipi olan lancer ve lancer evo gitmiş ve kopya ama gerçekten de güzel yeni lancer gelmiş (Allah Allah eski tip lancerimiz var diye mi böyle düşünüyorum:) gerçi eski lancer ve evo hastası iş arkadaşlarımın görüşü bu). anlaşılan 2005 yılından sonra, yine tekrar yılın otomobili seçileceğe benzer.
  • gecen gün adana bayisinde inceledik,burda honda ve mitsubishi bayileri aynı firma çatısı altında ve yan yana,yani hem civic hem de lancer i inceledik ve gercekten de lancer fiyat olarak biraz fazla.invite modeline bodykit sis farları ve spoiler takiliyo bayide ama o zaman da fiyat iyice artiyo.Ama bunlar olmadan da araç sanki çıplak gibi.
  • O kadar para verip mitsubishi alma cesareti bulacağım alüminyum jantlar hafif bir body kit ses sistemi o bu ama sırf şu egzos çıkışı yüzünden almam.1. sayfada siyah araç intense modeli ve egzosuna bir bakın.Yollarda bu egzos heralde bi köpekbalığı lancerda bide kedi balığı tofaşlarda vardır.
  • kasa gerçekten güzel olmuş, ama kokpit için ne yazıkki aynı şeyi söylemek mümkün değil, bu fiyat politikasıyla bu araç fazla satmaz.
  • verdiğin bilgiler çok açıklayıcı ve net olmuş.benimde aklıma takılıyordu bu performans konusu.
    teşekkürler.


    quote:

    Orjinalden alıntı: supremum

    Aslında motor ve performansa çok yüklendik ama biraz test yıllığı dergi arşiv karıştırınca şöyle bir karşılaştırma çıktı ortaya.
    1,5 turbo 150hp'lik motorun bu kasaya çok daha yakışacağına herkes hemfikir yalnız aşağıdaki tabloya göre mevcut motor içinde ortada bariz bir geride kalma durumu yok.

     YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 6 Eylül 2008; 0:33:40 >




  • Mitsubishi Lancer 1.8 Intense A/T fiyatı ÇOK YÜKSEK.
    DAHA UCUZA VW Jetta 1.4 TSI 140HP Comfortline DSG (otomatik vites) alırım.

    Not: Aynı kategoride olupta daha az donanım/aksesuarlı ve daha düşük kaliteli bir araba bugün bir VW'den daha pahallı ise EHHH ARTIK diyorum... (kazığın boyunu siz hesaplayın artık)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 6 Eylül 2008; 16:03:34 >
  • merhaba

    ben yeni mitsubishi lanceri kıyasladıgınız birçok otomobilden tenzih ederim.çünkü o bir otomobil degil.bir araba,bi tarz,bi fark,bi kalite,bi güzellik..mitsubishi başlıbasına bi fark bence ne vw ne opel ne ford.bu markalar kötü mü? hayır ama bir araba yaratmak başka bir iş.opel,vw almanyada,bizdeki kuş sınıfına giren otomobillerle aynı katagoride görülüyor.bir herkesin bindiği bir otomobile binmek var,birde ince eleyip sık dokuyarak alınan bir mitsubishiye binmek var.zaten mitsubishinin farkını anlyanlar diğer birçok markayı tanımış ve sonra mitsu demiştir....
    umarım yeni lancer de yollarda en fazla carisma kadar olur.yollarda görüldügünde herkesin dönüp baktıgı bir araba olarak kalır.
    hayırlı günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 7 Eylül 2008; 5:28:55 >
  • arabam com. dan daha iyi test yapmıssın emeğne sağlık
  • ben aracı çok beğendim. zaten beğeniyordumda
    Evolution313 doğru demiş bu araç trafikte biraz daha farklı olmak isteyenler için olmuş. donanım olarak zayıf olduğunada katılmıyorum. performans olarak yukarıdaki toabloya göre hiçte kötü değil

    hocam inceleme çok detaylı ve güzel olmuş emeğine sağlık
    aslında boş zamanlarında falan böyle test sürüşlerine falan çıkıp merak edilen diğer araçlar içinde izlenimlerini böyle aktarsan çok güzel bir işe imza atmış olursun.
  • Güzel çalışma hakikaten güzel fotolar eline sağlık .
  • gerçekten çok hoş bir araç. piyasada mitsubishinin az olmasından açıkçası memnun olanlardanım.

    aracımı 2. el aldığımdan olsa gerek.

    yollarda sürekli gördüğüm bir araba modeline bir megane 2, civic, accord, dönüp izleyeceğim bir araç değil. kötü araçlar değil ancak yollarda sayıca çok fazla olduklarından dikkat çekmiyor.

    Fakat colt, lancer, carisma her zaman yollarda gördüğüm araçlar değil. o yüzden gören dönüp bakıyor. Evolution313 a bu açıdan hak veriyorum.

    çok satmasın herkesin sahip olmadığı araçlara binelim ki bu farkı yaşayalım.

    yaşadığım şehirde mitsulere çok dikkat ettiğimi düşünürken çevremdeki insanlar tanımamalarına rağmen mitsuları plakalarına kadar bilenler çıkıyor. neden biliyorlar çünkü yollarda çok az var.
  • iç döşeme ve ön konsol pek kaliteli değil gibime geldi..
  • 1.8 İntense modeli harika görünüyor hele ses sistemi
  • abi bu japonlar niye perde havayastıklarını 2 yerine 4 olarak sayıyorlar
    böylece hava yastığı 7 olacağına 9 oluyor....

    6 havayastığı olan bi araçtan tek farkı sadece sürücü diz havayastığı

    yoksa arkadaki yolcular için de yan havayastıkları da mı var


    eğer lancer de arka yolcu yan havayastıkları varsa onu tenzih ederim
  • tebrik ederim,
    bende diğer site ve sayfalarda farklı yorunlar yapıyorum ama yiğidi öldürüp hakkının yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. bir notta ben eklemek istiyorum. lancer sport sedan kadar şasesi sağlam farklı bir model varmı? lancer sport sedan aracının şasesi Evolation 9'dan (58.000 Euro) daha sert ve sağlam bir yapıya sahip, Lancer kadar kendinizi içinde GÜVENLİ hissedebileceğiniz C segmentinde farklı bir model YOKTUR. şasenin çok sert ve titreşimsiz olşundan dolayı Lancer kadar güvenli yol tutuşu sağlayan farklı bir model yine yoktur. söylediklerimi test etmenizi tavsiye ederim farkı görebileceğinize eminim
  • Aracın içi gerçekten çok komik ve dandik olmuş... Bu ne ya, ticari araçların orta konsolu gibi...
  • bence Lancere haksızlık ediyorsunuz arkadasım;

    İste ic dizaynı ve kullanılan malzeme;
    http://www.youtube.com/watch?v=tCUOCnCyhlI

    Vakti olan arkadaslarda 2 dak. bi baksın kendiliginden tesisatlı kendiliginden vahsi gorunumlu kendiliginden sportif alıyorsun guvenlik suspansiyon tasarım sıradısılık simdi bu aracın acımasız rakiplerinde neler var sanki bu kasayla bile en az yakıt bu aracta seszarın hakkı sezara bence 10 numara. Yapmayın konsola bakarak mı araba alıcaz simdi o zaman birde dısına bakalım ha tasarım nasıl bence kullanılan teknolojiye saseye suspansiyona guvenlige bakalım goz boyamaları es gecelim, arkadasımızın fotograf makinasi profesyonel degilki tabiki aldatabilir resimler. Su an cebimde 37 milyar olsa alacagım tek aractır bence....

    http://www.newlancer.eu/index.php5?lang=tr_tr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 12 Eylül 2008; 4:34:51 >




  • İç kısmını hiç beğenmedim..Dışınada 10 üzerinden 6 veririm..Sürüş zevki performans yol tutuş vs ne alemde onu bilmiyorum.
  • samet007tr dediklerine katılıyorum ve birkaç şey eklemek istiyorum;
    aracı eleştirenlerin çogu en can alıcı noktalarını es geçerek eleştiriyor..bir plastik vakasıdır! gidiyor..
    birkaç eksik ve yakışmamış diyebilecegim şey var;
    egsoz,sis farları,jantlar belki 1-2 şey daha..
    fakat bir konu varki bunlar çok göz önüne alınası şeyler degil.geçenlerde mar oto ya aracı incelemek için gittim o sırada yeni lancer almış biris vardı,bizi görünce buyrun bakın dedi,adam 17-18 inc. jant taktırmış ki bu kadar mı yakışır bir arabaya,egsoz desen direk orjinal bi egsoz kapagı takılabilir,aracın içi çok genişti,özellikle arka taraf yayla gibi 3 kişi çok rahat seyahat edebilir,lancer fotograflarda videolarda görüp de yanına gidince ıyy bu muydu denecek bir araba degil,aksine agresifligi olsun,güzelligi olsun,bakınca vay be dedirten bir araç.kardeşim subaru hayranıdır evo-x i bile begenmezo bile arabayı galeride görünce anlata anlata bitiremedi ki gördügü intense modeli de degildi
    araç çok geniş ve uzun,sportifligne ragmen agır abi yapısı da varbende şunu açıkça söylebilirim ki 37 milyar verebilecek olsam düşünmeden alırım..
    bir de aracın eleştirildigi konulara genel olarak bir bakarsak PLASTİK YAPISI dışında kayda deger hiçbir eleştiri yok.(bugune kadar hiç ama hiç dikkat etmedigim bir konuydu bu konsol plastiginin sertligi,ilk kez lancer de bu kadar ön planda görüyorum bu konuyu.)
    aracın yol tutuşu,şasesi,diz hava yastıkları,tasarımı,mitsubishinin motordaki uzmanlıgı(ki bence motorla sınırlamak haksızlık olur),daha birsürü özellik yani arabayı araba yapan herşey,lancerda sııfında lider.
    ha egsozu kötü diye,kapısı kapanırken içime sinmedi diye(kapının içinde çelik barlar,darbe emici sistem,hava yastıgı vs var ve benim çok hoşuma gitmişti) aracı almıyacak olanlar da hiç almasınlar zaten.ben şahsen düşününce aracı almamaya bahane bulamıyorum.lancer için bahane star yapılabilir,hiç duyulmamış,görülmemiş bahaneler i ilk kez lancer için duydum.
    rockford fosgate 650 watt ses sistemli bir araç,mükemmel tok bir kasa,agresif ön dizayn,çok tatlı bir profil..bütün bunlar da fabrika çıkışlı olunca tadından yenmez

    lancer=alınası bir araç

    hayırlı günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 12 Eylül 2008; 8:16:00 >




  • gerçekten bilmeden eleştirmekte üstümüze yok..

    Kardeşim kabahat mitsubishi de yapacaktı adam gibi bir iç dizayn koyacaktı hurda şase ve motor o zaman satış rekorları kıracaktı..

    Unutmayın Gördükleriniz bir bütünü yargılamanız için yeterli olmayabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qop -- 12 Eylül 2008; 20:08:22 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.