Şimdi Ara

Yeni Motor meraklısı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, benim daha önce motorum olmadı ve bugüne kadar 1 veya 2 kere kullanmışımdır. cafe racer tarzı motorları görünce hayran kaldım bu tarzda motorlardan birini almayı düşünüyorum eski model bmw olanlarından r80 r65 bulabilsem r100 gibi modellerden bunların kullanıcısı arkadaşlar ve bu işe yeni girişeceğim için diğer motor kullanıcılarının görüşlerini merak ediyorum.

    Hız tutkunu değilim sadece hafta sonları kullanıp derdimden tasamdan kurtulmak istiyorum. motorun sesi benim için çok önemli rahat olmasını da isterim fakat bu cafe racerlar pek rahat kullanım amaçlı değil fakat çok estetikler bence. neyse görüşleriniz neler



  • Merhabalar hocam her motosikletcinin bir cafe racer hayali oluyor dediğiniz gibi muhteşem gözüküyorlar. İlk motorunuz olacak malum ilk etapta motosiklet kullanmayı öğrenmek dinamiklerine alışmak adına kullanımı kolay bir şeyler düşünseniz daha güzel olur. Malum motosiklet işi maaliyetli ilk etapta ekipmanı motoru vs masraf bitmez bari motosiklet sorunsuz kolay kullanılabilen birşey olsun arza yada kaza parça sorunlarıyla didişmeyin. Bide bmw'nin o R65-80-100 serisi kolay bulunabilen, sorunsuz kullanılabilecek, kullanımı kolay ve rahat motosikletler değiller.
  • Anladım hocam teşekkür ederim ben şöyle düşündüm bir motor alirim ve dahada değiştirmem çünkü benim birincil aracım olmayacak sadece hafta sonları binicem bu bmw yede gönül verdik :D tabi honda nında güzel cafe racer modelleri var ama türkiyede bulunmuyo keza triumph'da da beğendiğim modeller var ama türkiyede yok. bmw de sorunlu demişsin napıcam bilmiyorum. ayırcağım bütçede 15bin 17bin gibi rakamlar. sahibinden de bu rakamlara motor buldum cafe racera çevrilmiş araçlar.

    Eğer sen o motoru süremezsin ağır gelir kaza yaparsın diyorsan nasıl bir yol izlemeliyim motor öğrenene kadar şöyle ucuz yollu birşey mi alsam bin liraya felan motor yokmudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucu87 -- 3 Haziran 2017; 13:30:22 >
  • Bütçe nedir hocam?Hondanın cb cg serileri Yamahanın sr serisine falan bakabilirsiniz. Triumphın da klasik motorları var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçem 15 20 bin arası
  • Bütçeden ziyade tecrübe olmaması sıkıtı halihazır cafe racer a çevrilmişler mevcut alınadabilir sürmesi bi şekilde ögrenilir r100 vs güçlü aletler değiller ama sorun çıkartması vs problem eski motor usta bulmak ayrı dert. Tavsiyem cafe racer a çevrilebilecek bi 125 250 cc arası motosiklet alıp sürüş kısmı hallolduktan sonra cafe racera çevrilir proje olur. İlk etapta bi motosiklet eğitimi almakta fayda var en azından sürdükten profosiyonel egitimden sonra fikirler daha da oturur. Malesef motosiklet araba gibi degil virajda bakışınız düşte vıraj dışına cıkarsınız, panik frende ön lastik kitlerse asfaltın yolu gözükür, çok gaz açsanız yağa topraga gelseniz ters bir yerde low side- high side olur. Böyle felaket tellalı gibi oldu ama önce bi eğitim alın hocam güzel olur :)
  • hocam teşekkür ederim ben bir eğitime gidiyim dediğiniz gibi eğitimden sonra tekrar oturup düşüneyim motosiklet işi gerçekten tehlikeli özellikle bizim ülkemizde bozuk yollar bozuk sürücüler :) vs vs çok teşekkür ederim ilginize
  • Eğitim kısmında yamaha riding academy yada motto akademi en başta geliyor zaten bilindik kurumsal bir yer tercih etmenizde fayda var. Standart ehliyet kurslarında egitim falan yok yani onu söyleyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.