Şimdi Ara

YENİ OPEL ASTRA J 1.4 140HP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
3
Favori
62.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar opel'in sayfasında 1.4T(140HP ) da sanırım değişiklikler olmuş...yoksa bana mı öyle geldi..
    Motor 1.4 T (140HP ) de değiştimi ? Çünkü yakıt değerleri de düşürmüşler gib !!!!!!!!!!!
  • Bu konu neden kısır kalmış böyle yahu?
  • Arızalı ürün her alanda her markada çıkabilir kimsenin başına gelmesin inş
    ancak bütün konu bunun üzerine dönmüş sayfa başlığını ilgili değiştirsin ltfn !!!!!!!!!!!!!

    Araca gelirsek bu fiyatta sınıfındakilerden herşeyi ile üstün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,4 140bg otomatik sport paket bu 5. arabam rahatlık ve konfor olarak çok güzel araba ama özellikle şehir içinde yakıt canavarı araç daha 1000km de rodaj devresinden sonra nerelere düşer yakıt merak ediyorum.............
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terziib

    1,4 140bg otomatik sport paket bu 5. arabam rahatlık ve konfor olarak çok güzel araba ama özellikle şehir içinde yakıt canavarı araç daha 1000km de rodaj devresinden sonra nerelere düşer yakıt merak ediyorum.............

    Aracınız şehir ici ne kadar yakıyor acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vites geçişleri nasıldır ? bu şanzıman tam otomatik midir yoksa dsg gibi manuelden otomatikleştirme bir şanzımanmıdır
  • evet tam otomatik oldukca konforlu bir sanziman dsgden yavas tabiiki.. yakit tuketimi afyon sehir icinde 8.5 l/100 aracim henuz 1400 kmde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende 2011 1.4 turbo var.arabaya gerçekten aşık oldum arabanın iç dış olsun tasarımı harika arabanın yol tutuşu müthiş

    alacak arkadaşlara tavsiye ederim teşekürler
  • Herkese iyi günler, 1.4 turbo sedan aracimin kiş lastiklerini çikardim yazliklari taktim 4 lastige de 35 psi hava basti lastikçi, yaşadiğim şehirin yollari çok kötü epey çukur var. Sizce nasil yapayım lastik basinçlarini. Şimdiden teşekkürler,saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrct

    Herkese iyi günler, 1.4 turbo sedan aracimin kiş lastiklerini çikardim yazliklari taktim 4 lastige de 35 psi hava basti lastikçi, yaşadiğim şehirin yollari çok kötü epey çukur var. Sizce nasil yapayım lastik basinçlarini. Şimdiden teşekkürler,saygılar.

    Virajlara sert girmeyecekseniz uyar hocam.
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için sakin kullanırım genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam beyler

    sizlerden astra kullanıcıları olarak birkaç konuda fikir edinmek istiyorum. öncelikle astra 1.4 enjoy plus hakkında bilgialmak istiyorum.kullanıcısı hiç yok gibi. genelde sport ve cosmo kullananlar var sanki. enjoy plus alsam pişman mı olurum. bir tanıdığımda 2011 model enjoy plus bu koyu kahverengi olanından otomatik benzinli aracını 47.500 TL ye vereceğini söyledi. benim merak ettiklerim bu aracın donanımları. bakındım ama farklı kişiler farklı donanımlar yazmış. pek emin olamadım o yüzden. bir de tüple alakalı subap sıkıntısı dile getirilmiş ama yıl oldu 2016 heralde çözmüşlerdir diye tahmin ediyorum. bilgilendirebilecek arkadaş varsa artıları eksileri nelerdir diye çok minnettar olurum.

    bir de benim esp takıntım var. enjoy plus da esp var mı bilmiyorum. bir de bu takıntım yersiz mi. çok sert veya hızlı araç kullanmam ama sanki böyle esp ile daha güvende olacakmışım gibi bir his var içimde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanarslan -- 3 Temmuz 2016; 4:14:18 >




  • ozhanarslan O kullanıcısına yanıt
    Forumda tüm astra sorularına cevap veren biri olarak yazayım

    ESP tüm paketlerde var Opel'de. Aslında güvenlik özellikleri tüm paketlerde sunuluyor. Opel'in en iyi yanlarından birisi bu olsa gerek.

    Burdan bakabilirsiniz.

    https://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/01_Vehicles/01_PassengerCars/New_Astra_Hatchback/ngastra_specsheet.pdf

    LPG olayına gelince, subap erimesi nedense opel'e mal oldu. Çok tercih edilmesi ve yakıt tüketimi yüzünden olsa gerek. Araç diğer araçlara göre çok yakmıyor, ama performanslı kullanımdan geri kalmıyorsunuz. Kullanan kitle benim gibi genç arkadaşlar genelde ve sert kullanan kitle. Bu yüzden lpg'nin kaçınılmaz olması ile sorunların opel'e patlaması normal.

    Özet geçecek olursak, subap sorunu 60-70 bin sonrası (lpg'den sonra) ortaya çıkabilecek bir durum ki bu aracı sert kullananlar için. Şimdiye kadar 2 kişide gördüm o kadar opel sayfalarına üyeyim. 100bin'i lpg'de deviren ve hiç bir sorun yaşamayan arkadaşımda var. Ben de 32bin olucak yüksek devirle kullanıyorum hep sorun yok. Oldu diyelim 1000 tl çelik subap değişimi ile sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz.




  • dün enjoy 1.4 lt. Turbo ECOTEC® Direct Injection 150 HP Start & Stop, 6 İleri Otomatik satın aldık, bayramdan sonra teslim edilicek. inş doğru bi tercih yapmışızdır :)
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. peki sizce fiyatı uygun mudur. araba tanıdığımın dedim ya hani biliyorum ilk alındığı günü bile. değişeni boyası yok. genellikle hanımı kullandı sadece ufak çiziği var arkada ki çok ufak. kışlık lastikleri hazırda duruyor alınmış ki tanesine 600 TL dedi. muayene 2017 aralığa kadar devam ediyormuş. bu konu hakkında da görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

    tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
  • ozhanarslan O kullanıcısına yanıt
    Otomatik olmasından dolayı fiyat normal. Manuel isterseniz aynı fiyata 2011 2012 sport ya da cosmo paketler bulunabiliyor, hatta sağlam araştırma ile otomatik bile bulabilirsiniz. Enjoy plus almaktandan en kötü sport ya da olursa cosmo almayı tercih ederim.

    Yeni nesil araçları keyifle kullanacaksak ben üst paket tercih ederim, aynı fiyata da bulabiliyorken. Facebook'da opel astra j alım satım grubuna bakabilirsiniz. Bütçenizi zorlayabilirseniz 2015 kırmızı j sport
    kasa satılıyor 56 bin'e kadar düştü arkadaş. Komşunuzun aracını almak istiyorsanızda biraz daha indirim isteyebilirsiniz diye düşünüyorum. Astralarda tercih edilen renk değil kahverengi ve 2011 model sonuçta.
  • Merhaba,
    J kasa 1.4 almak için araştırma içindeyim.
    Genelde Cosmo ve Sport modelleri üzerinden dönüyor yorumlar.
    Hangi modelleri tavsiye etmezsiniz, tavsiye etmeyeceğiniz modellerin dezavantaj ve eksileri nelerdir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Gecen hafta arabanın bakımına görürdüm. Hesaba edemediğim bir nedenden dolayı 15000 km yerine 15013 km bakıma girdi. İleride bir arıza durumunda garanti acısından bu kmnin lafı edilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noldor86

    Herkese merhaba. Gecen hafta arabanın bakımına görürdüm. Hesaba edemediğim bir nedenden dolayı 15000 km yerine 15013 km bakıma girdi. İleride bir arıza durumunda garanti acısından bu kmnin lafı edilir mi?

    Lafı edilmez. Problem yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende 2011 1.4 Sport ile aranıza katıldım.
    Corsa'dan inince araba çok büyük zevk verdi.
    Sürüş zevki ve konforunu oldukça beğendim.
    Arabada 3 Parça boya var, 50.000 km'de, 48.000 TL' ye aldım.
    Bayii çıkışlı mutimedya paketi var.
    Araba 140 150 km hızlara hiç zorlanmada çıkıyor. Motor sesi neredeyse yok, bu hızlarda rüzgar sesi alıyor ufaktan.

    Yakıt tüketimi konusunda şu anda birşey diyemeyeceğim şu anda kullandıkça fikrimi söylerim bende.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.