Şimdi Ara

Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN (1389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.912
Cevap
96
Favori
1.416.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, İsmim Gürsel 37 yaşındayım istanbul şişli den yazıyorum. Berlingo sahibiyim. Ben kendim yaptım camperbox aracıma. Dilerseniz bana ulaşın. 05317365996 Gökhan Bey sizinle de yakınız tanışmak isterim...

  • mersahin kullanıcısına yanıt

    merhaba. şimdi servis faturasına baktım. 5w-30 koymuşlar yağ olarak.

  • Merhaba arkadaşlar, Rifter GT model aracımı 4 ay önce aldım. Çocuklu aile için işlevsel bir araç arıyordum ve yaptığım seçimden dolayı oldukça memnunum. Ancak aklıma takılan bir husus oldu, aracım GT paket olmasına ve Türkiye'ye getirilen GT araçlarda sürüş destek paketi aktif olmasına rağmen benim aracımda bazı özelliklerin aktif olmadığını gördüm. Örneğin otomatik park asistanı, şehir içi yaya frenleme sistemi ve sis farlarının viraj dönerken aydınlatma özelliği benim aracımda kapalı. Yine üst torpido içinde soğutma çıkışı ve USB soketi mevcut değil. Çok elzem özellikler değil belki ama sürüş destek paketi içinde olan diğer özellikler mevcutken bunların aktif olmamasına anlam veremedim. Bayiye sorduğumda ekonomik nedenlerden dolayı bazı araçlarda bazı donanımların eksik koyulduğu gibi yuvarlak bir cevap verdiler. GT en üst donanım seviyesiyken bazı özelliklerin her araca özel aktif olmaması normal midir? Bir de bu özelliklerin dışarıda yazılımla aktifleştirilmesi durumunda garanti bozulur dedi bayi, doğru mudur? Herkese selamlar.





  • taylan33 T kullanıcısına yanıt

    Aracınız hayırlı olsun. Otomatik park Türkiye gelen hiç bir araçta aktif değil.ilk gelen araçlarda torpidoda USB vb extra donanımlar mevcut sonraki modellerde kaldırılmış bazı özellikler ise aktifleştirilmemiş. Bu özelliklerin yazılımla aktifleştirilmesi durumunda garantinin bozulup bozulmaması ise bayinin inisiyatifinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, bugün çok enteresan bişey oldu. dün akşam aracı parkedip kapattıktan sonra (ki camlar kapalıydı) bugün sabah aracın başına gittiğimde tüm camlar sonuna kadar açıktı. kapı kilitliyken bu nasıl olmuş olabilir.


    böyle bir özellik mi var benim bilmediğim bir şekilde aktif olmuş olan.

  • mersahin kullanıcısına yanıt

    kumanda ile yapılabilir bişeymiş sanırım çocuklar kurcalamış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam 2020 GTLine aracım var servisle ilgili başıma gelen değişik bir süreci sizinle paylaşmak istedim başınıza gelebilir.


    Kadranda bulunan ekonomik kullanım için olan bir ekran var ismini bilmiyorum ama gaza veya frene bastığınızda gösteren ve bu süreci ana ekranda raporlayan, sürüşle ilgili yıldız falan veriyor.


    bu ekranım sürekli frene basıyormuşum gibi dondu ve arıza var diye servise gittim,


    servis yazılımsal hallederiz dedi ama olmadı,

    tekrar randevu verdiler peugeot dan uzak bağlantıyla çözecekler dendi götürdüm olmadı.

    BSI beyni değişecek dendi 6 ay sonra çağrıldım değiştirildi sonuç arızalı ekran tamamen kayboldu artık hiç yok.

    tekrar randevu verildi uzak bağlantı yapılacak dendi sonuç değişen bir şey olmadı.


    bana söylenen peugeot bu özelliği yeni yazılından kaldırmış, yeni satılan araçlarda artık olmayacak mı diye sorduğum da olacak ama servise geldiklerinde silinecek diyorlar (saçma)


    peugeot Türkiye'ye dosya açtırdım cevap talep ettim o da fos mantıklı bir dönüş olmadı malesef, çok kullanılan bir ekran değil ama beni rahatsız eden neyin bozulduğu hakkında servisin hiç bilgisi yok çalışan sistem neden bir anda bozuldu bir cevap yok. inşallah zamanla daha büyük bir şeye dönüşmez.





  • https://www.youtube.com/watch?v=NqNCG16Mbo8&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2019 model Peugeot rifter otomatik 1.5 dizel 135 beygir aracımı satmayı düşünüyorum beyaz renk 40.000 km’de hiçbir boya ve değişen tramer kaydı yoktur
    Hiç ilan vermedim piyasa araştırması yapıyorum fakat şu anki gideri ne kadar eder acaba active still paketi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Bu hafta kısmetse aracım teslim edilecek. Forumu geriye doğru okuyorum ve yazdıklarınızdan çok şey öğrendim, bi teşekkür etmek istedim. Aracım teslim edildikten sonra buralarda çok sık vakit geçireceğim gibi duruyor.. Araç kullanıcılarının daha aktif olduğu bi platform var mı bildiğiniz? Aracı alır almaz sarı halojenlerden kurtulmak istiyorum mesela.. Tekrardan teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyler sa gt paket aracım var bildiğiniz üzere piyasada yazılımla uğrasanlar var ama otomatik parka meseşa 1000 isteniliyor.Bu da büyük bir para olarak geliyor.Bunu yapan var mı mesela multmedyada viraja endeksli far aydınaltmasını acan var mı ? yada bu işlerle uğraşanlar hangi programı kullanıyor.

  • leonart16 L kullanıcısına yanıt

    hayırlı uğurlu olsun aracınız iyi günlerde kullanın.sosyal mecralarda face vs daha aktif sanki insanlar kullanımı daha kolay bizim orda bir sayfamız var grup olarak.


    Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDIN
    Yeni Peugeot RIFTER ( ANA KONU) DONANIM HABER İN EN ESKİ VE AKTİF TAKIMI SINCE 2009 GÖKHAN AYDINPEUGEOT RIFTER TURKEYfacebook
    RİFTER SEVENLERİN BULUŞMA NOKTASI.
    https://www.facebook.com/groups/1424324584581512

    orayada bekleriz.

  • bsali574 B kullanıcısına yanıt

    aracın her bir detayı için farklı port ve uygulamalar var.örneğin adblue için direkt motorun ordaki ecuya bağlanıyorlar diğer açma işlemleri için şoför solundaki obd mi yoksa yine ecumu tam bilmiyorum yaptıran çok arkadaşımız var.

  • taylan33 T kullanıcısına yanıt

    2019 GT line sahibiyim torpidoda 2.usb bagaj kapağında araç kitleme 3.düğme solda şerit takip iptali gibi detaylar aracımda standart bunları diğer yıllarda koymadılar bazılarını.bazı özelliklerde servis veya başka noktalarda yazılım ile aktif edilebiliyor.garanti vs detayı ise servisden öğrenilebilir.

  • İyi günler,

    2022 model Rifter GT aracımın muayenesi yaklaştı. Muayenede bagaj seperatörü zorunlu mu?

  • epcel E kullanıcısına yanıt
    Değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayırlı forumlar. Ben de babam için rifter bakıyorum bir süredir ancak bir sorum olacak. 100 hp manuel ile 130 hp manuel arasında performans açısından ve yakıt açısından çok fark var mı? Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir bayide 100hp buldum ama performans konusunda soru işaretleri var kafamda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • falan48 F kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar. İki senedir 100 HP kullanıyoruz. Ben de babam için almıştım. Performans ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadık. Otomatik bulabiliyorsanız otomatik tercih edin tabi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 130Hp EAT8 tavsiye ederim.

  • Selamlar,


    2021 rifter gt paket sahibiyim. 1,5 yıldır kullanıyorum araç 38binde. Haftada en az 15 saat arabadayım. Araçtan oldukça memnunum.


    Ara sıra diğer araçlara bakıyorum belki değişirim diye. bmw x1, audi q3, volvo xc40, corolla cross tarzı araçlara baktım. Sanki aracı değiştirince yükseltmek değil de modeli düşürecekmişim gibi hissediyorum.


    Rifterla karşılaştırınca diğer araçlar sadece görünüm ve belki koltuk rahatlığı fark ediyor sanki. Biz ne aldık böyle arkadaşlar :ı

  • 
Sayfa: önceki 13871388138913901391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.