Şimdi Ara

yeni sportage 2016 sorun sorun sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar aracı 2016 da sıfır aldım suan 13bin de 1.6 benzinli en boş olan veriyon. aynı motor sportage araç kullanan arkadaşlardan yardım veya bilgi bekliyorum sorun şu. araba gitmiyor. bildiğin araba gitmiyor. ekseriyetle uzun yolda kullanıyorum arabayı köye gitme falan kesinlikle araba seri hızlanmıyor. ilk başlarda motor açılmamıştıra bağlıyordum olayı fakat hala gitmiyor. birini sollamam için önceden hızımı almam falan lazım gaza sonuna kadar abanıyorum hızlanma okadar yavaş gerçekleşiyorki insanı çileden çıkarıyor. hatta uzun yolda şöyle yuzde 5 eğimli bir rampa çıkarken biraz yavaşlarsam tekrar 6 da arabayı götüremiyor vites 5-4 e düşürüyorum. hayatımda böyle bir araç görmedim duymadım şaka gibi birşey. en son dün bodruma gittim iş için. hani dedim motor açalım biraz basim. araç 180 i görene kadar iflahım kurudu. okadar yavaş hızlanıyorki. işin ilginci 180 den yukarı çıkmıyor araba! 240 ibre var araba uzun yolda hafif aşağı meyilli yolda 180 geçmıyor ben geçemedim. arkadaşlar daha öncede bu araçla uzun yoolda 2 bin km de iken hidrolik hortumu cıktığı için frenlerim boşaldı kazadan döndüm. ben şimdi bu kiayı napayım. servise vermeden önce aracın bayılmasıyla ilgili aynı aracı kullananlardan bilgi almak amaçlı başlığı açtım. ona göre servisle konuşacağım. şimdiden teşekkür ederim







  • Bu bahsettiğiniz sorunlar 2016 da mı var, yoksa 2012 2013'de de mevcut mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomoregume

    Bu bahsettiğiniz sorunlar 2016 da mı var, yoksa 2012 2013'de de mevcut mu acaba?

    eski kasa ile ilgili bilgim
  • Araçta herhangi bir arıza olmadığı kabulu ile cevap vereyim. Gerek IX35 gerekse spo formlarında çokça tartışılan bir konu. Eski aracınız ne idi bilemiyorum ama, mevcut aracınız; atmosferik motor dediğimiz tipte. Bu tür benzinli araçlarda 3500 dd'larda vites değiştirmek gerekir aksi takdirde araç bir türlü yeterince ivmelenemez. Honda CRV formunda da yazmıştım, ben iki ayrı model CRV kullandım her ikisi de 2.0 benzinli motor idi. Bu araçlarda da devirli kullanmayınca bahsettiğiğniz sorunları yaşadım. Yokuş yukarı giderken aniden yavaşlamanız gerekince bir türlü toparlamazdı bu sevgili CRV'lerim. Ancak yüksek devir demek fazla sarfiyet demektir bildiğiniz gibi. SUV tipi aracınızın keyfini çıkartmanızı öneririm.
  • Selam kafama bişey takıldı bulamadım cevabıni kullanıcılara sormak istedim,


    2016 sonrası Kia Sportage larin arka koltukları. Öne arkaya kaydirilabiliyor mu? Sabit mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Sabit oturma kısmı ama sırt kısmında açı ayarı var. Cam tavanı seyretmek için yapmışlar sanırım ama keşke biraz daha arkaya yatabilseymiş, bu haliyle de çoğu araçtan daha iyi gerçi :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.