Şimdi Ara

Yeniden Adc metasındayız galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HolyHybris kullanıcısına yanıt
    Azir, Anivia ve Viktor ne zaman kötü oldu ki? Ama mage metası dediler ben Orianna, Kassadin, Annie, Veigar, Velkoz falan hala görmüyorum.

    Fakat şuanda Ashe, Caitlyn, Sivir ve Jhin inanılmaz iyi durumda.Lucianı falan artık saymıyorum onu da Azir, Ryze ve Viktor sınıfına koyuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 12:20:27 >
  • Ashe ve Caitlyn ne değişti de birden oynanmaya başladı anlamıyorum. Çarlar bi anda patladı resmen. Ki bildiğim kadarıyla yakın zamanda çok büyük değişiklikler de almadılar. Bilen bir zamkimiz varsa ve aydınlatırsa mutlu olurum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 22 Haziran 2016; 13:00:41 >
  • geçemn full build rengar ile full build jinxe daldım jinx beni kesti lel ga falan yoktu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Inflande

    Ashe ve Caitlyn ne değişti de birden oynanmaya başladı anlamıyorum. Çarlar bi anda patladı resmen. Ki bildiğim kadarıyla yakın zamanda çok büyük değişiklikler de almadılar. Bilen bir zamkimiz varsa ve aydınlatırsa mutlu olurum

    kardeş bu diğer adclerin nerf yemesiyle alakalı bütün adcler nerf yiyince nerf yemeyenler op durumda oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HolyHybris

    Sezon 1 den beri ad carry oynuyorum challenger ligdeyim profosyonel arenadada oynadığım olmuştur. Ad carry ler şuanda ek kötü zamananı yaşıyor high eloda zaten laneden kill çıkartamıyorsun mide gittiğinde ise hangi heroran tek yiyeceksin değil kim sana tek atmaz sorusu kulağa geliyor. Metada midler çok güçlü özellikle Anivia,Azir,Viktor mid oyuncusu olmak isterdim

    yanına janna duo alıyosun veya tahm kench gg izi bitti oyun veya braum
  • Lucianı aşırı nerfleyip prof arenada görmemeyi istiyordu Riot ve bunu başardı ama Ebedi ve Canbiçen bufflarıyla beraber bu sefer diğer adcler çok öne çıkmaya başladı.Üstelik hypercarryler zırh delme itemlerine gelen 10 AD buff ile beraber late gamede yenilmez oluyorlar.Burda oyunu late kalan oldu mu bilmiyorum da Azir,Ryze ve Cass dışında hiçbir büyücü latede bir adc ile baş edemiyor ki bunların 2 DPS diğeri de broken kit.İsterseniz deneyin.Caitlyn trapleriyle beraber tek başına kule savunuyor 3-4 şampiyona karşı.Ashe denen şampiyon q sundan gelen aşırı saçma hasarla yine 1v4 attığı oluyor.Sivir late game teamfight hasarı zaten belli.Üstelik crit gelip sekerse arkadakine vurmadan önden vurarak arkadaki 2-3 şampiyonu kesiyor.Sonra da adcler çok kötü apcler domine ediyor vs.Geçsinler o palavraları.Şuan adcler en güçlü döneminde.Eğer Corki nerf almasaydı o da bu durumda olacaktı.

    Kötü durumda diyebileceğim 3 adc var.Tris, Corki ve Kalista.Zaten Corki ve Kalista nerflerin kurbanı.

    Graves ve Quinn de artık adc değil.Sezon başı adc metasında 3-4 adc olarak görüyorsanız saçma.Onların rolü tamamen değişti.Şuan adcler domine ediyor.Sezon 6da hep böyle oldu.15-20 gün için immobile mage patchi falan diye insanları yalandan kandırdılar üstüne ap itemlerine nerf getirdiler hala adc metası değil denmesi garip geliyor.

    Vlad ve Swain dışında domine eden bir ap şampiyon hatırlamıyorum.Aziri Ryze ve Viktoru ayrı bir kenara koyarsak.Çünkü bu şampiyonlar özel durumda.

    Malz, Brand, Annie, Anivia, Cass hiç istenen etkiyi yaratmadı.Üstelik bu güncellemenin 2 baş büyücü şampiyonu Malz ve Cassdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 15:44:38 >




  • Hic bir zaman adc metasi olmaz, oyunda en gucsuz rollerden biriydi her zaman bence. Fazlada buff yaparlarsa oyundaki esitlik bozulur. Adc oynamasida en zor rollerdendir bu arada bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Viktor, tf,ahri, lb, anivia, latede gayet rahat adc ile başedebilen charlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage mainler neden bu kadar ağlak hiç anlamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage mainim de ADC ler güçlü bunu söylemekle mage main olmak arasında ne bağlantı var? Mainimi biliyorsundur zaten benim bir sorunum yok fakat görünen köy kılavuz istemez.İnkar ederek bir yere varamazsınız.

    Patch 6.9dan sonra Orianna, Karthus, Veigar, Cass, Kennen, Kassadin gibi şampiyonları kaç maçta gördün söyler misin?

    Fakat ben Ashe, Caitlyn, Jhin, Sivir, Twitch, Ez, Mf ve Jinx (bunlar da son zamanlarda metaya giren adcler) hepsini gördüm.

    Bunları soloq için de söyleyebilirsin.Sadece turnuvaları kastetmiyorum çünkü her yerde durum böyle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 17:18:18 >
  • JJimi kullanıcısına yanıt
    Konu amacından saptı bunlar mage reworkunden önce de zaten adcler ile 1v1 yapan şampiyonlardı.Benim söylediğim mage reworkunun oyuna hiçbir etkisinin olmaması.Sadece Vlad ve Swain öne çıkarıldı diğerleri hala göz ardı edildi.

    Diğer yorumuna da cevabım bu listede 125+ oyun sayısında adclerin kazanma oranına bak.Bütün adc mainler %60la kazanıyor 125 maçı geçince.Çok anormal bir yüzde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 17:16:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Mage mainim de ADC ler güçlü bunu söylemekle mage main olmak arasında ne bağlantı var? Mainimi biliyorsundur zaten benim bir sorunum yok fakat görünen köy kılavuz istemez.İnkar ederek bir yere varamazsınız.

    Patch 6.9dan sonra Orianna, Karthus, Veigar, Cass, Kennen, Kassadin gibi şampiyonları kaç maçta gördün söyler misin?

    Fakat ben Ashe, Caitlyn, Jhin, Sivir, Twitch, Ez, Mf ve Jinx (bunlar da son zamanlarda metaya giren adcler) hepsini gördüm.

    Bunları soloq için de söyleyebilirsin.Sadece turnuvaları kastetmiyorum çünkü her yerde durum böyle.

    O saydığın şampiyonları az gördük evet, ama adclerden hiç picklenmeyenleri söylemiyorsun bakıyorum da

    6.9dan itibaren kaç tane corki, kalist, kogmaw urgot gördün ?

    Ama ben son maçlarımda hep anivia ryze azir vladimir viktor swain gördüm

    Her ana rolden güçsüz olan şampiyonlar var şu anda, hpsi aymı anda güçlü olacak diye bir kaide de yok riot her updateinde başarı sağlayacak diyr bir kaide de. Mesela Aurelion Sol'ü her maç göremeyiz çünkü güçlü yönleri her şampiyonun karşısında ortya çıkmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 degisik adc oynanınca ad buff gelince adc metası olmuş ne güzel kafalar.Ayrıca tristana çok kotu degil stixx oynadı daha gecen hafta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun hepsini okudun mu? 3 tane adc saydım zaten sana nerflerden dolayı güçsüz olanlar.Bak ne diyorum nerflerden dolayı güçsüz diyorum Adc itemleriyle alakalı bir durum değil.

    Kalista, Corki nerflerden dolayı şuan oynanmıyor.Senin o bahsettiğin 5 mageden 3ü (Anivia Ryze Viktor) 2 sezondur devamlı seçilen şampiyonlar.Büyücü güncellemesiyle alakalı bir durum değil yani.Vlad ve Swain sadece büyücü güncellemesinde başarılı olan şampiyonlar.

    Her ana rolde güçsüz şampiyon olması 18 adcden 10 tanesinin güçlü olduğunu ve 5 tanesinin seçilebilir olduğunu değiştirmez.Useless olan 3-4 tane adc anca var.

    Dediğim gibi taraflı biri olsam ya da mantıksız konuşmak istesem mage metası Azir her maç seçiliyor diye söylerim ama Azir veya Viktor şampiyonların kitinden ve alan etkisinden dolayı seçiliyor.Ya da Ryze, Anivia bu şampiyonlar her takım kompozisyonuna uyuyor nerdeyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 17:29:05 >




  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Yani adc oynanmayınca güçsüz oluyor? Ben bu sene hiç mage metası görmediğimi en başından söylüyordum bunlar seçilince değil.Jinx hiçbir zaman güçsüz olmadı veya Kog maw.Soloqda her zaman iş görebilen karakterler turnuvada oynanmadı diye güçsüz olmuyor.Ayrıca Stixxay 1 kere oynadı diye Tristana da viable olmuyor.Şuan Tris adcler arasında en çok acı çeken şampiyonlardan biri.

    Fizz bile tank olarak oynandı hala mage metası diyen var mı? Ekko ap yerine tank olarak oynandı?

    Yani mageler ana rolü dışında her yerde oynandı fakat buna karşılık adcler kendi rolleriyle ve buildleriyle birlikte mid lanede de gördük.Şuan ise her maç first pick Ashe, Cait, Sivir görebilirsin.Neden first pick mage göremiyorsun? Sadece ct yenmesinden ya da kompozisyondan dolayı mı?

    Bu arada Tristana en çok sevdiğim adcdir fakat bu kadar sevdiğim adcyi picklemiyorum Twitch, Sivir, Caitlyn varken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 17:34:11 >




  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    Büyücü güncellemesi ile güçlenen şampiyonların tamamını yazmadım dahası var update ilr riotın memnun olduğu derecede iyi durumda olan.

    Anivianın devamlı seçildiği yok geçen sene wcde sadece xpeke alıyordu ondan sonra keystonelarla beraber metaya girdi sonra froggendan başka kimse oynamadı, ryzeı da fakerdan başka kimse oynamıyordu wcs patchinden önceki nerflerden ötürü, viktor ise 6. Sezon 6.9a kada ortada yoktu. Ryze harici diğer iki şampiyon updateler ile metaya girdi.

    Mage ana rolünde seçilmeyen şampiyonlar güçsüz diye bir şey yok, mage rolü genellikle one trickler ve proların oynamasından sonra oynayanlardan oluşuyor picklenmemesi o kadar garip bir şey degil yani, diğerlerinin gölgeletinde kaldılar hiç de fena değil diğer şampiyonlar bana göre

    Update gelenleri yorumlayacağım

    Annie : oynanıyor, oynanış kolaylığı ve tibbersa update geldi şu an iyi durumda useless değil
    Cassiopeia : kötü bir update, haklısın
    Vlad :op, konuşmaya gerek görmüyorum
    Viktor : iyi durumda
    Brand : Soloqda support ve mid oynanıyor froggen da oynamıştı iyi durumda
    Fiddle : eskisi gibi leş değil gezgin çizmesi ile uygun bir pasif, oynayanlar memnun competitive scene'de zate insec dışında oynayan görmedim
    Anivia : iyi durumda hala
    Swain : sinir bozucu. Çözümü var ama sinir bi şampiyon eskiden oynanmadığı için üzülürlerdi
    Velkoz : fikrim yok
    Zyra : iyi bir duruma getirdiler sorunu pasifinin çöp olmasıydı
    Xerath : pek sorunu yoktu metaya girmeden önce de oynayanı azdı hala öyle, useless olduğunu sanmıyorum
    Kennen syndra veig ziggs orta durumda riotun üstünde durduğu tayfa
    malzahar : hotfix ve nerflerden önce op idi beklenen etkiyi yaratamadı diyemeyiz

    Adclerin böyle bir durumda olması sadece lucian gerizekalısının alınmasından iyidirç zaten adc sayısı kısıtlı 20 tsnr felan var 5i diğer lanelerde oynanıyor neredeyse

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anivianın reworkunden öncesiyle reworkten sonrası arasında seçilme farklılığı yok.Hala aynı oranda seçiliyor bunu söylüyorum.Söylediklerimle aynı şeyleri kastediyorsun.Vlad ve Swain güçlü bunları ben de yazdım zaten.Bu 2si dışında söylediklerinin hepsi aynı.Hiçbirinde değişme olmadı.Tek tek açıklayarak yazmanla direk söylemen arasında fark yok böyle yazarak haklı olduğunu falan sanma.

    Worlds demişsin de olayın worldsle alakası yok patch 6.9dan bahsediyorum.Sezon 6 başlangıcını ve sonrasını kastettim.

    Adclerinin böyle olmasının sebebine Lucian ve adclerin sayısının az olması dersen yine katılırım ama mage metası falan sakın demeyin.Bu sezonu tamamen adcler domine etti tamamen.Şuan bile onlar domine ediyor.Kimse mage reworku metası demesin beklenen etkiyi yaratmadı.

    Bu sezon adc metası-tank metası döngüsüne girdi.Sezon sonu assassin metası düşünüyorlar fakat yine büyücü mainlere haksızlık olacak bir durum.Benim için sıkıntı yok Azir mainim ve hep viable yani beni ağlıyor demeniz saçma.Azir main olmam diğer büyücülere haksızlık edildiği gerçeğini değiştirmez.

    Bir de Karma var onu unuttum fakat onun da reworkle alakası yok.Buff üstüne buff aldı ve rework düşünüyorlar Karma için.

    Şu da var Lucian gerizekalısının alınmasından iyidir diyorsun da o zaman o sorunu adcler arasında çözsünler şuan resmen adcler büyücü şampiyonlara üstünlük sağlamaya başladı 2-3 yama sonra birçok yerde sızlanmalar ve şikayetler başlayacak zaten.Sadece bir tahmin inanırsınız inanmazsınız size kalmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 17:53:17 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Anivianın reworkunden öncesiyle reworkten sonrası arasında seçilme farklılığı yok.Hala aynı oranda seçiliyor bunu söylüyorum.Söylediklerimle aynı şeyleri kastediyorsun.Vlad ve Swain güçlü bunları ben de yazdım zaten.Bu 2si dışında söylediklerinin hepsi aynı.Hiçbirinde değişme olmadı.Tek tek açıklayarak yazmanla direk söylemen arasında fark yok böyle yazarak haklı olduğunu falan sanma.

    Worlds demişsin de olayın worldsle alakası yok patch 6.9dan bahsediyorum.Sezon 6 başlangıcını ve sonrasını kastettim.

    Adclerinin böyle olmasının sebebine Lucian ve adclerin sayısının az olması dersen yine katılırım ama mage metası falan sakın demeyin.Bu sezonu tamamen adcler domine etti tamamen.Şuan bile onlar domine ediyor.Kimse mage reworku metası demesin beklenen etkiyi yaratmadı.

    Bu sezon adc metası-tank metası döngüsüne girdi.Sezon sonu assassin metası düşünüyorlar fakat yine büyücü mainlere haksızlık olacak bir durum.Benim için sıkıntı yok Azir mainim ve hep viable yani beni ağlıyor demeniz saçma.Azir main olmam diğer büyücülere haksızlık edildiği gerçeğini değiştirmez.

    Bir de Karma var onu unuttum fakat onun da reworkle alakası yok.Buff üstüne buff aldı ve rework düşünüyorlar Karma için.

    Şu da var Lucian gerizekalısının alınmasından iyidir diyorsun da o zaman o sorunu adcler arasında çözsünler şuan resmen adcler büyücü şampiyonlara üstünlük sağlamaya başladı 2-3 yama sonra birçok yerde sızlanmalar ve şikayetler başlayacak zaten.Sadece bir tahmin inanırsınız inanmazsınız size kalmış.

    Anivia rework öncesi sonrası nasıl fark yok allah aşkına şampiyon eslden sonra picklenmedi bile şampiyonun 6.2-6.9 arası picklendiği maç göster rica ediyorum. Anivia her zaman seçiliyor 2 senedir dedin ben de seçildiği zamanın başlangıcını söyledim worldste yarı finalinde seçilmeye başlandı

    Mage metası dediğimi hatırlamıyorum iraarel diye bi üye ve seni hep adclerden yakınırken görüyorum mageler çok güçsüz derken görüyrum o yüzden mage mainler de hep ağlıyor yazdım

    Son 2 paragrafı editlemişsn yazamayacağım işu an



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRIDGIT MENDLER -- 22 Haziran 2016; 18:03:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Azir, Anivia ve Viktor ne zaman kötü oldu ki? Ama mage metası dediler ben Orianna, Kassadin, Annie, Veigar, Velkoz falan hala görmüyorum.

    Fakat şuanda Ashe, Caitlyn, Sivir ve Jhin inanılmaz iyi durumda.Lucianı falan artık saymıyorum onu da Azir, Ryze ve Viktor sınıfına koyuyorum

    viktor geçen sezon hariç neredeyse hiç oynanmıyordu. anivia desen sadece froggen oynuyordu.
  • Anivianın picklenme sayısı hep aynıydı.Vlad metaya girdi diye ct pick olarak alıyorlar Vlad çıktığı an Anivia da çıkacak ki zaten çok seçilmiyor şuan bile.6-2-6.9 arasını gösteremem diyorum ya o ara full adc metasıydı.Adc lerin inanılmaz baskın olduğu bir zaman diliminde Anivia seçildiğini göremezsin.O ara Azir bile metadan düştü 6.2-6.7 arası.Bdd sağolsun ve Msı da seçilmeye başlandı.Corki-Liss ve Adcler varken Anivia imkanı yok picklenmez.Worldsten önce LCK da Anivia oynandı şimdi burda lol wikide teker teker aramak istemiyorum.Ben adclerden ilk kez yakınıyorum ki haklıyım! Sene başında ben Iraarele karşı çıkanlardan biriyidim fakat bu Adc metası olayını iyice abarttılar ki artık insanın canını sıkmaya başladı.Eğer adcler %50 kazanma oranında seçilebiliyorsa eyvallah da belli bir yüzdeyi geçince sıkıntı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 22 Haziran 2016; 18:11:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.