Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.767
Cevap
187
Favori
218.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 21.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • İş tamamen yolma işi. Ne tuttururlarsa.
  • Tüm para ödenince bu araç ne zaman teslim ediliyor. Daha doğrusu tescil aşamasına geldim. Sanırım artık plakam çıkacak. Trafik ve kasko için teklif bekliyorum sattığım aracın indirimini görmüyor Trumore.

  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tescil aşamasına geldim fakat tescil için gerekli ödemeleri yapmadım henüz çünkü tescili kendim yapmak istiyorum, özel plaka falan.. herseyi togg a bırakırsak olması gerekenden daha yuksek cıkacak gibi.. tescili kendim yapmak istiyorum deyince bir sormam lazım daha önce böyle bişi isteyen olmadı dedi :) bir daha da dönmedi.. siz vekalet mi verdiniz?

    Birde ocak mtvsini neden biz ödüyoruz :(
    Yakın zamanda bir arkadaşım renaultdan araba aldı mtvyi bayi ödedi.. bilen varmı bu durumu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkandeutr -- 16 Nisan 2024; 19:15:54 >
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Ben tescil için yazan 9bini ödedim. Fiyatın içinde ocak mtv si vardı. Sadece kasko ve trafik hasarsızlık indirimini aktaramadım onu bekliyorum. Vekalet verdim noterden. Sistemde vekalet örneği vardı yükledim o da değerlendirmede yazıyor. Bu kadar peşinde koşturup araç almamıştım. Hala da alamadım ya ne zaman teslim olacağı da belli değil 1 hafta derken şimdi yoğunluk var 3 haftaya uzadı diyorlar. La daha kampanya başlayalı 4 iş günü olmadı mı :)

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Merhaba Hocam,

    Maalesef telefonunuzda o özellik yok ise kablosuz şarj yalan oluyor, birde araçta usb girişi yok  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU  yani inanamıyorum  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU yani hakketten teknoloji pazarı derken yine ofsayt bir hareket yapmış bizimkiler . Birde silecekler, camı yıkama yaparken önce su püskürmeli sonra silecek çalışmalı dimi, bizde önce susuz gacır gurur silecekler 3-4 saniye camı kanırtıyor, sonra su geliyor  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt29 -- 16 Nisan 2024; 21:13:42 >
  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Vekalet için noterde ayrıca ücret alınıyor değil mi?
    Hazır notere gidicem madem, gitmişken 1 saatte hem tescil işini hemde plaka bastırmayı hallederim diye düşünüyorum.. bakalım kendim yapma talebime ne diyecekler yarın.

    Teslimat neden o kadar uzun acaba bir açıklama yaptılar mı?
  • Togg için ufak amatör bir inceleme yazdım okumak isteyenler bakabilirler.  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 


    Togg T10X Kullanıcı İncelemesi | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    890 mı ne ödedim 1 aylık vekalet verin yazıyordu en az. Teslimat yoğunluktan uzamış daha bayram haftası iş gününde ödemenin ardından bir haftaya veririz demişlerdi.

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun


    1) togg un sayfasında anahtar teslim fiyatına ötv,kdv,mtv,plaka ve tescil masrafları dahil , trafik sigortası ve kasko dahil değildir diyor


    siz 1923 ün dışında tescil + plaka + mtv mi ödüyorsunuz ?? bunların 1923 anahtar teslim fiyatının içinde olması gerekli


    2) tescil ve plakayı sadece noterden alıyoruz diyorlardı o zaman neden vekalet verceksiniz zaten kendiniz yapıyorsunuz :))

  • ccecy C kullanıcısına yanıt

    9bin 1923 ün dışında mı ? aşağıdaki sayfa togg un sayfası burada yazıyor anahtar teslim fiyata dahil



     YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 16 Nisan 2024; 23:12:21 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
    Şu ana kadar 1914000tl ödedim, mtv (5120) ve tescil işlemleri (3880) için 9bin daha ödeyin sonra gidip noterden 1000lira karsılıgı bize vekalet verin biz herseyi halledecez demeye getiriyorlar.. Bende diyorumki gerekli evrakları bana iletin Notere vekalet vermeye değil tescil işlerini yapmaya gideyim hem (4800-1600=3200tl) cebimde kalsın hemde işleri hızlandırayım. Yanlış mı düşünüyorum?
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    demek ki hepsi 1.923 fiyatın içindeymiş  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 


    Haklısınız diğer firmalarda oluyor diyorlar , sadece noterden almak için ne gerek var vekalete işlemler eskisi gibi değilmiş doğrudan notere geliyormuş sadece noterden teslim alması var


    1600Tl Plaka masrafı mı ? özel olacağı için mi 1600 sıradan gelen plaka için ücret nedir ? plaka da noterden alınıyor mu :) trafikten mi alınıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 16 Nisan 2024; 23:23:21 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Aslında benim yola çıkış noktam özel plaka almaktı, o nedenle kendi işimi kendim görürüm diye gaza geldim fakat biraz araştırınca gördümki Ankarada özel plaka için 50bini gözden çıkarmak gerekiyor bu nedenle vazgeçtim.. 1600tl noterde sırada hangi plaka varsa onu almak için verilen ücret (1100civarı notere tescil ücreti, 500civarıda tşof plaka basımında ödeniyor diye aklımda kalmış) bakalım toggdan nasıl bir dönüş olacak bu talebime.. doğru dürüst ilgilenmiyor kamiller..

    Benim asıl takıldığım nokta Nisan ayında araç devrediyorlar fakat ocak mtvsini nasıl bize yıkıyorlar? Yasal olarak mümkün mü bu?
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    temmuza kadar sattıkları her araç için ocak-temmuz arasını ödemek zorunda ,temmuz sonrası alırsanız da temmuz-aralık arasını ödemek zorunda


    Diğer bayilerde sizden alıyor mtv yi anahtar teslimin içinde , yani mtv yi fiyatın içine ekliyorlar zaten ,sonra biz ödüyoruz diyorlar :)) genelde fatura ile ödenen arasındaki fark çıkıyor yani bayii sizden 120 alıyor ama faturayı 100 kesiyor neden 120 değil dediğinde dosya masrafı .) hepsi içinde diye biliyorum


    ankarada sıradaki plaka harf sırası ne olmuş ??




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 16 Nisan 2024; 23:36:20 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    İçinde ödeme yaparken önce onu düşüyorlar. Sonra tescil diye bir aşama var tekrar açıyorlar.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Hımmm, mtv'yi her türlü ödetirler yani :)
    Şirkette 2-3 arkadaş yeni araba aldı.. abi bayi ödeyecek mtvyi sen enayimisin sakın ödeme diye verdiler odunu bana.. Muhtemelen sizin dediğiniz gibi onlarda anahtar teslim adı altında ödediler haberleri yok :)
    Bilmiyorum ki hangi harf, daha gitmedim bu konu için notere.. yarın togg ile tekrar görüşücem tamam bizce sıkıntı yok gidin kendiniz halledin derlerse.. belgeleri alıcam toggdan önce notere ordan plaka basımı için tşof şubelerinden birine geçerim.. en son zaten genel bir bilgilendirme yazıcam ;)
  • ccecy C kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler , evet hepsi 1.923 anahtar teslimin içindeymiş ,kendimiz yaparsak vekalet de ödenmeyeceğinden 3000 cepte kalıyormuş  YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU 

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    aynen hocam onlar zaten ödemişler :))


    bende ankaradayım bekliyoruz .)

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    istediğiniz harfler için fiyat alın hocam. her türlü 50 bin değildir.


    ben harf seçimi yaptım, sıfır almadım, AGA BEY TOG gibi üç harfli olanlar 40 bin lira dediler, AdSoyad gi AS gibi plakalar 4 bin lira dediler. çokmuş yaa dedim daha 2020 de 300 liraya almıştım iki harfli seçimi. çoksa sana şunu 3 bine veririz dediler tamam dedim aldım. soyadımın iki harfi, sonuna da memleketin plakası 01x şeklinde. güzel oldu. ödediğim de 3 bin lira bağış oldu sadece.

  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.