Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.813
Cevap
158
Favori
178.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 30.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    harf seçimi hangi aşamada oluyor ,noterde mi yoksa noter sonrası toşöf demi

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Notere gitmeden önce hocam.

    Mümkünse bir gün önceden Trafik Tescil Şube Müdürlüğüne gidiyorum ben, harfi ve sonundaki rakamlardan boşta olanı seçiyorum, bağışı yapıp ayırtıyorum. Sonraki gün araç alırken notere ben plaka ayırttım onu verin araca diyorum.

    Önceki aracımı alırken aynı gün sabah erkenden gitmiştim. Öğle sonu da uçakla gittiğim şehirde noterden aracın devrini seçtiğim plaka ile almıştım.

    İkametinizin bulunduğu ilin plakası çıkacağı için o ilin Trafik tescil şubesine gideceksiniz. Şahsen gitmeniz lazım, telefonla olmuyordu. Ama Ankara'da eskiden emniyet müdürlüğü sayfasında boştaki plakaları görme seçeneği oluyordu. Sitesine de bakın isterseniz.

    Aklınızdaki harfleri sorun, boşta olan varsa fiyat uygun gelirse alırsınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Nisan 2024; 0:16:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler  

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsun inşallah. Teslim tarihi olarak nasıl bir bilgi veriyorlar veya zaman aralığı ?


    Tüm tutarı ödedikten sonra zamlardan etkilenecek misiniz, aracı teslim aldığınız süreye kadar?

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz fiyatlar Ankara için değil sanıyorum? Çünkü dün emniyette tanıdığı olan bir arkadaşa arattım.. 3 harfliler 50bin bandında, iki harfliler 20den başlıyor, ben memur olduğum halde bana bile aynı demiş adam.. bunu duyunca emniyetle zaman kaybetmek istemedim.. sizin dediğiniz fiyat çok iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    Teslim tarihi henüz konuşmadık, ama yukardaki mesajlarda görebilirsiniz benden daha önce işleri başlatan bir arkadaşa 3 hafta gibi sürelerden bahsetmişler..

    60bin ön ödemeyi yapınca fiyat sabitlendi artışlardan etkilenmeyeceksiniz diye mesaj geldi..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Adana için 3-4 bin lira, 3 harfliler 40 bin lira olan fiyatlar ama çok tercih edilmeyen harfler için pazarlık yapılabiliyor.


    misal CAN CEM isterseniz 50 bin derler ama CNV isterseniz 5 bine olabilir, ya da VD istediniz aynı şekilde uygun fiyat olacaktır ama Ankara özelinde en ucuz plaka ayırtma işlemi 20 bin lira olacak diye bir uygulama varsa aşağısı olmaz muhtemelen. yani bi standardı yok, sonuçta verdiğiniz para polis derneğine bağış olarak gidiyor. bana 4 bin lira dediler, çokmuş ya deyince şu var 3 bine olur dediler, o plaka da hoşuma gidince aldım çıktım.

  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de dizel bir araba var 2012 model ve D segment. Benim ve benim gibi araçların yolda kaldırabilecek veya sanayiye acil gitmenizi gerektirecek ihtimalleri size sayayım, üstelik bunlar resetlemeyle falan da düzelmez çekici gerekir.


    1. V kayışı kopması
    2. Triger kayışı kopması (düşman şeyine)
    3. Şarj dinamosu arızası
    4. Mazot pompası arızası
    5. Enjektör Arızası
    6. Elektrik Tesisatı Arıza
    7. Devirdaim kesmesi
    8. Termostat arızası
    9. Radyatör arızası
    10. Soğutma sistemi arızası
    11. Mazot bitmesi
    12. Motor arızası
    13. Yağ pompası arızası (Allah korusun)
    14. Şanzıman soğutucu arızası
    15. Şanzıman arızası
    16. Motor Beyin arızası
    17. Şanzıman Beyin arızası
    18. Aks kesmesi
    19. Motor Fanı arızası
    20. Akü bitmesi
    21. Gaz kelebeği arızası
    22. EGR arızası
    23. Turbo arızası
    24. DPF tıkanması
    25. Katalizör tıkanması


    Daha aklıma gelmeyen birkaç durum daha vardır muhakkak. Dolayısı ile elektrikli arabanın yolda kalması bence çok daha düşük bir ihtimal yani olsa olsa yazılım veya elektriksel ufak bir şeyden yolda kalırsın. Bizdeki tüm bu parçaların uyum içinde ve bakımlı olması gerekiyor. Aracımı 600-650 ye satabilsem ben de ciddi düşünüyorum TOGG almayı.





  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Togg tescil işlemlerimi kendim yapma talebime saçma bir bahane ile olumsuz dönüş yaptı :) boşu boşuna 1 gün gecikmeyle sizin gittiğiniz yola dönüş yaptım :) az evvel vekalet ve parayı yükledik rahatladık.. vekalet ücreti 1300tl tuttu.. siz hangi şehirdeydiniz? Ankaranında dahil olduğu birkaç şehir için vekalet metni farklıydı ondandır dedi noterdeki eleman, uygun fiyatlı halledelim derken daha pahalıya geldi :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da vekalet verdim ben. Ne iş arkadaş neden bir ilde diğerinden farklı fiyatlar. Burayı okuyanlar için uyarım sigorta konusunda eğer mevcut aracında hasarsızlık indirimi olan varsa ve aracını satmışsa manuel olarak teklif alsınlar. Uygulamada çıkan fiyatlar fazlaca yüksek.

  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Kasko için ben arabamı satmadım ikinci araç duruyor fakat onun kaskosunu iptal ederek toggda hasarsızlık almayı planlıyordum, az evvel toggun yönlendirmesi ile bir sigortacı aradı.. arabayı satmadan, hasarsızlık indirimi alamazsınız zaten birde %60gibi indirimler mümkün değil bir taban fiyat var en fazla 2-3 düşer dedi. Bana önerisi türkiye sigorta 18bin, doga 20bin diğer kaskoyu bozdurmadan! Bir mahsuru yoksa sizinki kaça bitti?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkandeutr -- 17 Nisan 2024; 18:24:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar bende pazartesi günü 800 bin tl 0 faiz kampanyası ile aranıza katıldım.

    Bugün itibari ile kredi onaylandı, gerekli ödeleri yaptım. Yarın noter işlemini tamamlayıp kalan süreç ile ilgili bilgi veririm ne kadar sürede teslim olacağı ile ilgili.

    Biz ziraat bankası üzerinden 2 ayrı araç aldık, eğerki imkanınız var ise ziraat bankası kredi bedelinin %10 fazlası ile birlikte kredi bedelini bankada vadeli hesapta tutarsanız çok kolay çekilde kredi sağlıyor ve 1 yılın sonunda araç size çok çok cazip fiyata gelmiş oluyor.

    Bizde 920 bin tl vade hesaba %55 yıllık faiz ile aylık vade yenilecek şekilde bağladılar, kredi ödemesi aynı hesaptan yapılacak. Bu şekilde 1 yıl boyunca faizde değişiklik olmadığını düşünürsek 1.426 bin TL olarak 1 yılın sonunda hesap dönüşü oluyor. 1.426 - 800 = 626 bin tl civarında karınız oluyor.

    Bana gayet mantıklı geldi bu şekilde sıfır faizin yanında bu şekilde çok daha cazip bir hale geliyor araç.





  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun  60K yı yatırdıktan ne kadar sonra aradılar ? kredi için gerekli belgeleri ne zaman verdiler ?

  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    :) hayırlı olsun , bende öyle yapayım o zaman


    Arkadaşlar bende 60K yı yatırıp sipariş oluşturdum , size dönüş ne kadar zamanda yapıldı ? bugün 17.04.2024 öğleden önce siparişi oluşturdum ,hepimize hayırlı olsun  

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    60 bini bayram döneminde yatırdık, pazartesi günü erkenden aradılar süreci anlattılar. Plaka vs. hakkında bilgi verdiler. Pazartesi günü bizde banka ile görüştük gerekli evrakları verdik. Dün banka bizim çektiğimiz kredi biraz farklı olduğu için 920 bin tl ödeme istedi. Tutarı aktardık ve belirttiğim faiz ile hesap açıldı. Bugünde kalan tutarı ayrı vadesiz hesaba aktarıp uygulama üstünden ödemeyi tamamladık. Bakalım yarın neler olacak bilgi veririm tekrardan.

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

      sizin hesapta iyiymiş baya iyi fiyata geliyor , faiz olmasın dedikçe çok cazip koşullar çıkıyor :))


    %55 bir yıl devam eder mi bilemiyorum , hesaptan taksit eksildikçe gelen katkı azalacak , dediğiniz kadar katkı olur mu ? faiz indirimi yıl sonuna doğru ufaktan başlamaz mı ?

  • Herkese selamlar, eşim üzerinden bayram döneminde 60K yı yatırıp başvuru yaptık. Pazartesi telefon geldi aynı süreçler yaşandı. Biz ilk vakıfbanka başvurduk oranın bu kredi kampanyasından haberi olmadığı için biraz vakit kaybettik. Dün de Ziraat bankasına başvurduk, klasik belgeler istediler, mail ile belgeleri gönderdik. Dün akşama doğru kredinin onaylandığını söylediler fakat 790K olarak onaylanmış. Böyle bir durum yaşanması normal midir? 800K 24 ay vade 1,63 oran olana başvurmuştuk.
    Şubedeki personel de bu kampanya ile ilk defa işlem yaptığını söylediği için içime kurt düştü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • m.burak92 M kullanıcısına yanıt
    10 bin tl den ne olacak ki hocam 790 bin çıkması bile mucize.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Doğru söylemiş ama ban ilk teklifi 24lerdeydi şimdi 16900'e yaptırdım bence hiç uğraşmadan 20 bine doğa sigortaya yaptırın. Benim yüzde 65 uygulandı olanı bu kadar işte. Sanırım TOGG'a bağlı bu doğa sigorta. Bakarsın batarya biter yolda kalırız işimize yarar :)

  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz haklısınız. Genelde herkesten 800k duyunca ve banka personeli bu konuda tecrübesiz olunca yanlış bir işlem yapmış olma ihtimali var mı acaba diye düşündüm

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.