Şimdi Ara

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: since Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (5 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
2.809
Cevap
158
Favori
178.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU


(En Son Oy Tarihi: 30.4.2024)
Giriş
Mesaj
  • Kredi kampanyasi sirketler icin gecerli mi acaba? Detay bilgi yok hic.
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Yarın ödeme ekranı açılır. Finansman seçeneklerinden bireyseli seçip ilerleyin arabanın proforma faturasını çıkarıp doğruca bankaya. Bankada katkı payı destekli diye aratın işinize gelene başvurun.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Gerçekten öyle faiz olmasın dedikçe çok cazip hale geliyor.


    %55 olarak devam etmez bence yıl sonuna kadar artarak devam edecektir. Yeni yıl ile birlikte artık düşmesi gerek. Biz 12 ay 0 faizden faydalandığımız için mecburen bu yolu tercih ettik zira bu krediyi kullanabilecek kişi sayısı çok çok azdır. Aylık olarak eve 120-130 TL civarıdan para girişi istiyorlar üstüne, bu para girişinde kredi kartı borcu olmayacak, herhangi bir ödenen kredi olmayacak gibi gibi ütopik talepleri var bankanın.


    İş yeri üzerine aldığımız araçta dahi çok zorluyorlar krediyi. Faizli krediye yönlendirmek istiyorlar gibi. Bankada işi koparacak tanıdığınız yok ise 0 faiz - 800 bin kampanyasından faydalanmak çok zor.

  • ccecy C kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler ,aslında vakıfbank ta arkadaş var işlemler kolay olur diye onu bekliyordum , vakıfbank ta hala kredi yazısı gelmemiş :)


    Ankara da hangi ziraat şubesini tavsiye edersiniz ? sağlık sigortası almasak olmaz mı şart mıdır ?

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    hadi yaa , şartlar zor o zaman bende bunu merak ediyordum teşekkürler


    ama mevduat hesabı açarsanız tıkır tıkır oluyor yani  

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Ben İstanbul'dan yaptım işlemleri Ankara hakkında bilgim yok. Hayat sigortası bankanın inisiyatifinde sanırım. Yaptırmak istemiyorum diyin bakalım ne diyecek. Ben zorladım çok küçük miktar bişey aldı ama personelle aram cidden iyidir. Şimdi net bir şey diyemem.

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Kredi bedelini vadeli hesapta tutmak derken ? Yani 800 bin TL kredi bedeli de mi vadeli hesapta kalıyor ? Yanlış mı anladım acaba.

  • ccecy C kullanıcısına yanıt

    arkadaşım mart ayında togg alan birisine 18000 kasko yaptık dedi sonra müşteri imm 500.000 demiş ,yeniden fiyat isticez demişti sınırsız imm için, sizlerde ne kadar imm ? yangın vs var mı içeriğinde ?

  • banzar B kullanıcısına yanıt

    bir önceki sayfada yazmıştı ,açıklamayı bulabilirsiniz , vadeli hesaba peşin 920bin yatırmış %55 faizli , kredi ödemeleri bu hesaptan çekilecekmiş ,kredi ödemesi bittiğinde bu hesapta 500K gibi rakam kar olarak kalacak demişti.


    yani aynı bankadaki hesabında kredinin üzerinde para tuttuğu için kredi çıkması kolay olmuş :)

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun.


    Gelir belgesi istemeden mi yapıldı vadeli hesap olayı?

    Banka mı teklif etti bunu vadeli hesap açın diye?

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Evet okudum ben de. Ama zaten çıkan kredi direkt araç için ödenmiş olmuyor mu. Vadeli hesapta bekleyip her ay neden ödensin. O kısım aklımı karıştırdı :) ben 1.99 faizli olanına başvurdum. Henüz onay gelmedi. Şayet gelirse ben de bu şekilde yapabilir miyim o halde. Olursa avantajlı tabi.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    İMM 2milyon tuttum. Bunların hepsi etkiliyor. Yangın vb var.

  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Sağlık sigortası zorunlu değil. 10 bin tl civarında bir tutar çıkıyor biz tercih etmedik, herhangi bir şekilde sağlık sigortasına zorlamadılar.

  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Normal şartlarda banka size krediyi araç için veriyor vadeli hesapta tutmak gibi bir şansınız yok. Aracınızın üstünde teşhir konuyor kredi kapananan kadar araç bankaya ait oluyor.

    Biz ise hem krediyi kolaylaştırmak için hemde daha karlı hale getirmek için araç için kredi çektik, onun yanında da 920 bin tl teminat olarak bankada bıraktık. Yani bankaya krediyi vermeyi kolaylaştırmaları için böyle bir öneride bulunduk onlarda böyle bir yöntemin olduğunu söyleyip kabul ettiler.


    Askında biz ziraat bankasına araç kredisini kendimiz vermiş olduk :) Sıfır faizden faydalanmak için böyle bir yol denedik bende çok çok karlı bir hale geldi bu hali ile.

  • ekomeko E kullanıcısına yanıt

    Biz dediğim gibi 2 farklı araç için banka ile görüştük, normalde ziraat bankası ile çalışmamız yoktu dolayısı ile ticari taraftaki süreç hala devam ediyor aracın birininin daha kredisi tamamlanmadı.


    Diğer çektiğimiz kredide ise biz içerde kredi bedelinin %10unu tuttuğumuz için banka çok sorun etmiyor bu krediyi zaten siz kredi bedelini nakit olarak bankaya veriyorsunuz. Verdiğiniz 920 binlik tutar aylık vadeli hesaba aktarılıyor. Kredi taksikleri bu hesaptan vade sonunda ödeniyor. Vade sonunda yetişmez gibi onu kendiniz ayarlayacaksınız çünkü kredi 30 günde dönüyor, vade 32 günde dönüyor.


    Burdaki avantaj hem paranız vadelide değerleniyor hemde 0 faiz krediden faydalanma olanağınız çok zor iken bu şekilde çok daha kolay hale geliyor.


    Bu kredi olanağına banka çok yanaşmak istemiyor şubede sağlam bir tanıdık veya referans olması içinize gelecektir.





  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Siz direkt olarak araç bedeli için kredi çekeceğiniz için o şekilde faydalanamazsınız. Bu şekilde faydalanmak için aslında krediye ihtiyacınız olmaması lazım. Sadece krediyi kara dönüştürmek için uygulanacak bir yol.

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    Şimdi anlaşıldı. Açıklama için teşekkür ederim. Güzel günlerde kullanın 😊

  • Cenkay KESER kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam , bende uygulamada sözleşme ingilizce çıktı ,dil Türkçe seçili olduğu halde ben işleme devam edip sonuçlandırmıştım sizde de sözleşme ingilizce mi Türkçe mi ? ayar varsa nereden ,bir kaç deneme yaptım hepsinde ingilizce çıkıyor bende öyle tamam demiştim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 17 Nisan 2024; 23:11:53 >
  • ccecy C kullanıcısına yanıt
    Siz kredi kullanmıştınız değil mi? Banka zorlamadı mı kaskoyu bize yaptırın diye?

    Bide kesko plaka çıkmadan yaptırılabilir mi? Benim sigortacı plaka çıkınca haberleşelim demişti. Sizin tescil işlemleri bitti mi yoksa :)
  • volkandeutr V kullanıcısına yanıt

    Banka zorlamadı. Kasko-Trafik plaka çıkmadan yapılıyor. Plaka çıktıktan sonra sigorta şirketini arayacağım zeyil olacak. Ben tüm evrakları yükledim. İşim bitti artık fabrikadan araç çıkıp plaka tescil işlemleri yapılıp teslim edilecek. Bekliyorum.

  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.