Şimdi Ara

yolda kedi bulduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün trafikte yolun ortasında dolaşan tahminimizce 2 haftalık bir kedi bulduk ve eve aldık. Birazcık zayıf gibi geldi gözüme ama bilmiyorum yardım edermisiniz bakımını nasıl yapacağımı çok fazla bilmiyorum daha önce kedisi olan bir arkadaşımdan tavsiyeler aldım yarın sabah veterinere götürüp kuduz ve karma aşısını yaptırmalıymışım bunları yaptırmaya başlayacağım yarından itibaren. ama tam olarak kaç haftalık olduğunu bilmiyorum çok küçük değil ama küçük yinede bu konuda bilgi sahibi olanlar ona nasıl bakmam gerektiği hakkında yardımcı olun lütfen.

     yolda kedi bulduk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiner97 -- 5 Eylül 2015; 1:48:28 >







  • Cok seker yaa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşılar için henüz erken.Söylediğiniz aşılar ağır gelebilir zayıf olmasından kaynaklı.Şimdilik dış parazitini yaptırın ve bir süre ıslak mamayla besleyin.Gücünü topladığında veterinerinde tavsiyelerine uyarak yaptırırsınız aşılarını.
  • tekiner97 T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yaş mama olarak felix somonlu alabilirsin. Hem hafif olur hem doyurucu. Kuru mama olarak proplan yavru kediler için mamaları var onu alabilirsin. Kum alacaksan kesinlikle KRİSTAL kum almamalısın çünkü çok zararlı. Pisi pisi markasının veya van cat markasının topaklanan kumunu al. Hem rahat temizlersin topaklandığı için. Hayvan da rahat eder. Ayrıca sakın sütü direkman verme suyla karıştırıp vermelisin yoksa hayvan kabız olur ve ölüme kadar gider :( hayvan şu an halsiz o yüzden proplan al çünkü içinde yeterince vitamin var. Hills markasını alma o biraz zayıflaması gereken hayvanlarda kullanıllıyor. Şimdiden kolay gelsin ona iyi bir yuva olursunuz umarım 😊
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.