Şimdi Ara

Yönetim Bilişim Sistemleri hakkında sorular cevaplanır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • her zaman bir çıkış yolu vardır kardeşim iyi sıra kötü sıra diye bir şey yok. boun ile sütçü imam arasında illa ki fark var ama çok takılmamak sürekli kendini geliştirip inanmak lazım tabi.

  • Abim umarim bir gun her dersin 101inin olduğu bir bolum acarlar adina da josetti sistemleri derler sen de guzelce okursun. Her seyin ucundan koklatilmasina senin gibi asik olan yok çünkü. Oyle bi anlatiyorsun ki siyasalcilarin secmeli aldigi dersin ayarındaki istatistik dersleri bi anda seni agir ml uzmanj yapacak altyapi filan sagliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdeniz ortam kari kiz icin gelecekseniz gelin yoksa okulda bi halt yok haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bölümden bölüme değişir 2 yıllıklar var mesela paso gezip 4 e uzattılar dandik bölümleri var tıp ybs ziraat besttir. iibf ve mühendislik fena değil ona göre

  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    josetti sistemleri olsa iyi mi olur evet fena olmaz ama MIS gibi dünyada değeri de olmaz kardeşim ybs markadır unuttugun nokta bu, her ne okuyorsan istiyorsan acil şifalar. ybs kötüleyerek yürümez bu peynir gemisi.

  • Hocam şöyle siz zaten iyi sıralamalar yapıp, iyi yerlerdeki ybsleri yazarsanız, birazda çalışma ve kendini geliştirme ile güzel yerlere gelebilirsiniz çok rahat şekilde.


    Onun dışında düşük sıralamalar yapıp kendine bir çıkış yolu arayanlar için de en iyi yol ybs oluyor çünkü işletme iktisat vb bölümler yerine ybs yazmak en azından biraz daha gayretli çalışma ile güzel bir yol çizebilirsiniz kendinize.


    Düşük sıralama veya yüksek sıralama fark etmez, her türlü kendine bir şey katmadan, girdiğin gibi aynı bilgi birikimi ile mezun olursan ileride çok sıkıntı yaşarsınız o kesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bi hesap açıp senin gibi bi bolumu suursuzca savunucam eğlenceli olmali


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok haklısınız da burada sanki düşük sıralama yapınca düşünülecek bir bölümmüş gibi davranmışlar ondan dedim.
    Ben yine de çevrenin ne dediğini umursamıyorum. O mesleği sevmek önceliğim.
    Sıralamalar nasıl olur bilmiyorum ama sene başında istediğim üniler arasından tek deü geliyor sanırım. Marmara ybs hiç imkanı yok gibi. Ucundan geliyor sanmıştım ama öyle değilmiş.
    Üni fark etmeksizin kişinin kendi çabası onu yükseltir bunun farkındayım. Bu yüzden nereyi kazandığımı pek umursamadan, gelen yerlerden en iyisini seçip gideceğim sanırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evladım böyle saçma sapan şeyler okuyuo da ailenizin parasını ziyan etmeyin. gidin adam gibi bi bölüm okuyun yoksa meslek edinin.

  • marmara almanca tutmuyorsa ve vakıf da düşünmüyorsanız kesin ybs gidecekseniz. akdeniz ybs > diğerleri deüde kampüs yok hepsi ayrı ayrı lise5 gibi ek olarak bucada, akdeniz uygulamalı bilimler fakültesinde deü iibfde ybs bölümü uygulamalı bilimler fakültesi endeksli bir bölümdür tüm dünyada faculty of applied sciences olarak geçer ve bu fakültenin lokomotifidir, son dönem zorunlu dönem stajı vardır 75 iş günü ve iş hayatına hazırlar sizi çoğu arkadaşım işe başladı staj yaptıkları yerde de, antalyanın alt yapısı izmirden iyi ama izmirin yerli halkı daha iyidir antalyaya göre, müfredat olarak boğazici mufredatı kullanıyor akdeniz deüde biraz daha farklı, deü ybsde ve bazı bolumlerınde suri kontenjanı var akdenizde yok, akdeniz üniversitesi, kampüs üniversitesi olmasından ve antalya gibi alt yapısı iyi net bir turizm merkezi olmasın dolayı akdeniz her sene puanlarını tüm bölümlerde yükseltecektir ve 5 10 yıl sonra daha da iyi bir noktada olacaktır. ama deü fiziki şartlarından dolayı akdeniz karşısında duramaz kampüs çok şeyi fark ettiriyor. hocalar odtü ytülü zaten. sıralamaya takık biriysen deü 92k ile kapatmıştı akdeniz 120k ile ama kimsenin menun olmadığı izmir bakırçay bile 96k ile kapatmıştı. sıralamaya bakıp tercih yapabiliyor bazı öğrenciler ama bunlar sadece fake sıralamalar gelecekte marmaranın hemen altında akdeniz akdenizden sonra deü olur büyük bir ihtimalle. bunlar benim düşüncelerim başarılar dilerim.

    son olarak bu seneki tahminlerim akdeniz de dokuz eylülde en en iyimser ihtimalle 80k civarında kapatır gibi geliyor bana 50-60k lara inmesi ybs heyecanı içinde olan gencler ıcın yıkım olur umarım herkesın hakkında hayırlısı olur ybs daha o en buyuk sıcramayı yaşamamsına rağmen kitlelerce tercih ediliyor.





  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Tabi efendim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    AHAHAHAHHAHAHAHAH PEKİ ÖZÜR DİLERİZ

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sen trakya ybs deydin dimi yazılır mı

  • hocam maladaptive daydreamingden kurtuldunuz mu

  • Teşekkür ederim gelen tüm ünileri değerlendireceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tam kurtuldum diyemem, büyük ölçüde azalttım. Giderek daha çok azalır ve biter diye düşünüyorum. Bitmese bile en azından zamanımı eskisi gibi çok yemesin yeter. Arada kendimi mutlu etmek için yapacağım seçeneklerden olur
    Sizde durumlar nasıl hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BİR YBS MEZUNU OLARAK .İNSANLARLA İLİŞKİM ZAYIFTIR . BİR MÜHENDİS GİBİ VEYA DOKTOR GİBİ YAPTIĞIM İŞ TANIMI BELLİ OLSUN DİYORSAN , YAPTIĞI İŞ TANIMI TAM OLARAK BELLİ OLMAYAN BİR İŞTE YAPAPMAM DİYORSAN YAZMA .BİLGİSAYARLA ARAN İYİ DEĞİLSE YAZMA .HELE HELE TÜRKİYEDE HAYAL KURARAK BU BÖLÜMÜ YAZMA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRASIN .İYİ FORUMLAR.

    NOT: SAKARYA YBS

  • şuan ne iş yapıyorsunuz hocam maaşlar nasıl

  • Ben özel sektörde çalışmıyorum ama Sakarya gibi devlet üniversiteleri arasında adı olan bir ünivesiteden ,benim devremden mezun olup işsiz kalan olmadı .

    maaşlara gelince Özel sektörde çalışan arkadaşlarım hemen hemen üniversitedeki performanslarına göre işlere girdiler .Bir kere bilişimden yürürseniz önünüzde çok geniş yelpaze var ama buraya dikkat yürüyebilirseniz ,Neden yürüyebilirseniz diyorum çünkü önünüzde Bir sürü kalifiyeli üniversiteden mezun yazılımcılar ve bilgisayar mühendislaeri var ,Onu geçtim İnşaat gibi batık sektörlerden bilişime kaymış mühendisler var . şuanda güncel maaş skalası asgari ücret ile İngilizce ve program bilme durumuna göre staj yerinin iyiliğine göre 15k lara kadar çıkabilir .Bu 2 yıllık YBS ci için geçerli kriterler.Yani tamamen performansa dayalı bir meslek diyebilirim .Bu meslekte diploma sadece işe girerken gerekir ,gerisi Tamamen 4 yıllık üniversite hayatınızdaki performansa bağlı .





  • bana tercih edelimmi diye soracak olursanız cevabım gayet ne olarak "Etmeyin" olur.Boğaziçi ,Özyeğin gibi Baba üniversitelere gidecekseniz düşünebilirsiniz ama gerisi için anı şeyi söyleyemem

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.