Şimdi Ara

YouTube’a RTÜK denetimi geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi oluyor. Denetimsiz diye millet at koşturuyor.

  • Yasak destekçisi şakşakçılar damlamış hemen. Yasaklamayla engellemeyle birşey çözülemeyeceğini anlayamıyorsunuz maalesef. Yazık.


    İnternette neyi engelliyorsun? Sen yasaklarsın sansürlersin millet bir yolunu bulup girer gene.

  • DeliKulaBey kullanıcısına yanıt

    şu başlıkta aklı başında ve mantıklı tek mesaj, harfiyen katılıyorum.

  • Ama kaan göklerde ahuhahah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Tvdeki denetim çok mu güzel de heryere yayılsın ? İnsanlara muhalefet ettirmeyecekler sırf bunun için tüm dertleri tasaları.


    araplar bile arap adetlerinden kaçarken tv de arapgirlik dışında birşey olmaması için maaş alanların nesini isteyeyim?


    tek dertleri eğitmeyen eğitim sistemine akıl açmayan görüş bildirmeyen kapalı kutu çin ve rusya gibi tek ağızdan propaganda ekleyip kendi yanlışlarının konuşulmamasını sağlamak.


    bunun adı memleketi bitirmektir.

  • Youtubeye her gün yüz binlerce video yükleniyor bunun neresini denetleyecekler? Haber kanallarını mı? Yoksa siyaset içeren kanalları mı? Devletin hangi birini denetleyecek memuru personeli maaşı adamı vakti zamanı vs var? İmkansız. En baba yapacağı şu olur cüneyt özdemir vb gibi gazetecilerin youtube programlarına denetim getirir yani haber ve siyaset kanallarını denetler. Öyle oyun kanalları eğlence videoları vs onları denetleyecek gücü yok çünkü dediğim gibi her gün 10 binlerce video yükleniyor sadece türkiye kanallarından.

  • Yerinde bir karar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    Bütün olay iktidar, muhalefet meselesi mi yoksa özellikle bu görsel medya araçları sayesinde başka zararlar mı görüyoruz? Hangisi ağır basıyor ona bakmak lazım. Ülkede arabesk acayip ne idüğü belirsiz bir sözde kültürel yapı ortaya çıktıysa bu sosyal medya aracılığıyla oldu. 20-30 yıl önce yapanın utanacağı şeyler geldiğimiz noktada sıradanlaştı ve popüler oldu. Herşeye günlük siyaset açısından bakmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Türkçe bilmiyorsun sanırım, ben YouTube ile eğitilsin demiyorum bir şeyleri yasaklamak asla çözüm olmuyor diyorum ama cahilliğinden sözde kendi ana dilinde yazılanı bile anlayamıyorsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VS18 kullanıcısına yanıt

    Yasaklansın diyen kim? Yasaklamak ve denetlemek kelimelerinin farklı anlamlarda olduğunu anlamak için sözlüğe bakma ihtiyacın var belli ki. Bu da ana dilinin Türkçe olmadığını gösteriyor :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Taşları yemek yasak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar, bakın, sansüre karşı olduğunu iddia eden adam beni "bloklamak" suretiyle sansürlüyor.

    Türkiye'de bir şeylerin neden iyiye gitmeyeceğinin kanıtıdır bu. Sansürü kendi işine geldiğinde kullanarak kullanıcı bloklayan, fakat RTÜK'ün sansürüne karşı çıkan bir zihniyet. Oksimoron kelimesinin sözlük tanımını yaptığı için Virgil'i tebrik ediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    Forumda aylarca İsrail terörünün avukatlığını, sözcülüğünü yapan birinden etik, ahlak anlayışı beklemek dünyanın en abes işi olur sanıyorum. Ahlak sadece işin ucu kendilerine dokunduğunda önem kazanır onlar için. Aynı şekilde demokrasi de öyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Bakın bunu bilmiyordum, ahlaksız olduğu gibi aynı zamanda vicdansız bireylermiş. Ciddi manada aile terbiyesinden yoksun, edep adap öğrenememiş, küçükken sorunlu bir çocukluk geçirmiş bireyler gelip aklı başında adamlarla konuşmaya çalışınca böyle oluyor. Yapacak bir şey yok, forum malesef böyle bir ortam.


    Yalnız ben hala Virgil denilen bireyin, sansüre karşıyım diye bas bas bağırıp, yine aynı konu altında insan bloklamasına gülüyorum. YouTube’a RTÜK denetimi geliyor YouTube’a RTÜK denetimi geliyor YouTube’a RTÜK denetimi geliyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rtük ne karışır ki? Sanki televizyon yayını. Vpn açarız türkiyeden girmeyiz olur biter. Yemişim rtük sansürünü. Ne izleyeceğimi rtük'e soracak değilim.

  • tüm interneti yasaklasalarda umrumda olmaz hatta iyi olmuş derim vpnyi boşa almamış oluyorum

  • YouTube’a RTÜK denetimi geliyor

    Akplilerin istedigi sey bu aslinda. Sonra da dunyaya kapali tamamen akp propagandasi yapan bir internet sistemi kurmak tabi.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.