Şimdi Ara

YouTube’a RTÜK denetimi geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
7.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rtüünüde al git

  • Yok daha neler sacmalik

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Hangi kadınlara ne hakareti, bunlar gayet de memnun kendi kendilerine öyle diyorlar daha beterini de diyorlar sana ne oluyor. Ahlak masasına sen mi bakıyorsun pavyon fedaisi misin bunların avukatı mısın işine bak hade...
    YouTube’a RTÜK denetimi geliyor
    YouTube’a RTÜK denetimi geliyor
    YouTube’a RTÜK denetimi geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Neyse ki fosil diktatörün son dönemlerine geldik, istedikleri kadar sansür getirsinler, herkes olan bitenin farkında hiç kimse Türkiye’yi dünyadan soyutlamayaz. AKP bunu eninde sonunda öğrenecek. İnternet sizin besleme yandaş medyanıza benzemez ve hiçbşr zaman da benzemeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Çin de komple YouTube ve yabancı sosyal medya yasak, kendi milli uygulamaları var. İran da benzer.

    Bu arada yasaklansın falan demiyorum, anormal bi rsoru sormuşsun sadece ona cevap verdim. Önce tiktok gibi beyin hücrelerini öldüren daha zararlıları ortadan komple kaldırılmalı. Ergenler de aşırı dikkat dağınıklığı, konsantrasyon bozukluğu var. Birkaç dakikadan fazla konsantre olamıyorlar, çoğu konuşma ve videoyu 1.25,1.5-2x gibi hızlarda izliyor yada dinliyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

    Yıllarca wikipedia kapalı kaldı. Daha başka diyeceğim söz yok =D

  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    Akil var mantik var dusunemiyorlar

    Dünyadan kopuk yasadillari icin boyle sanki karsimizda kuzey koreliler var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volkanbirol +10000

    Youtube yada herhangi bir sosyal medya vb sitenin denetimden geçmeden yayın yapması falan filan muz cumhuriyeti miyiz? Devlet dediğin kurumlar denetler düzenler esas olan bu, asıl bu zamana kadar olmaması saçmalık.

    Yorumlara bakarsak ahlaki dezenformasyonun hayattaki örneklerini görmek mümkün, verilen fotoğraflarda bahsi geçen rezillikleri saymaya gerek yok, yayınlar nesli etkiliyor ve aslından bozma yönünde hayata zihinlere etki ediyorsa asıl müdahale edilmemesi saçmalık.

    Üretmeyen tüketen toplumun fertlerinin başı boşluğu sevmesi yorumlarda kendisini göstermiş, insanlık şaşırmış ve denetimi sansür olarak lanse etme eğilimi adeta kampanya halinde zuhur etmiş, ne desek boş.

    80'lerden 90'lardan gıdım gıdım ahlaksızlaştırma o dönemki örneklerine göre çıtayı artırmış arşa çıkarmış, o dönem'de masumane cümlelerle savunanları geldiği noktaya ve nesli getirdikleri duruma bakılırsa evrim geçirtilmiş insanımıza.

    İnsanımızın içinde 150 sene önce'de batı'dan sadece pisliği alma hevesinde olanlar vardı nesilleri o kafayla büyütüp memleketin bir ferdi olarak devam ettiler, o zaman'larda m.akifin dediği gibiydi şimdi de disiplini alma pas geç nerde pis bir adet onu esas al, ondan sonra da memlekette dejenerasyon var diye dert yanılsın. mevzu uzar gider.

    Dosdoğru denetim yapılsın diyeceğim de eldeki malzeme belli ne kadar ekmek o kadar kaliteli denetim, youtube'un denetimine gelene kadar ohooo klasik TV'lerde ve dijital yayınlarında dönen rezillikleri düzenlemeye kalksan neler olur neler. habere bakınca ilk aklıma gelen yine dostlar alış verişte görsün işleri düşüncesi olmuştu, yorumları okuyunca gece gece zihinlerde sinir katsayısı zıpladı.





  • Yuh artık ya! İyice diktatörlüğe döndü bu iş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YouTube’a RTÜK denetimi geliyorSOKAKTAN AL HABERİyoutube
    #muhammedyakut #yenivideo #muhammedyakutyenivideo ➠Gündemi Sokak Röportajları İle Buluşturan; Türkiye'nin En Tarafsız Röportaj Kanalı '' SOKAKTAN AL HABERİ '' Kanalına Hoş Geldiniz ! -Sokak Röportajları -Sosyal Deneyler -Gündem Konuları -Sayaçlı Seçim Anketi ➠HEPİNİZE İYİ SEYİRLER DİLERİM. ➠BİZLERE DESTEK OLMAK İÇİN KANALIMIZA ABONE OLABİLİR. ➠YENİ İÇERİKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİLDİRİM ZİLİNİ AÇABİLİRSİNİZ. ➠İNSTGRAM: https://www.instagram.com/sokaktan_al_haberi/?hl=tr ➠TWİTTER: https://twitter.com/SokaktanH ➠FACEBOOK: https://www.facebook.com/Sokaktanalhaberi01 ➠TİKTOK: https://www.tiktok.com/@sokaktan_al_haberi_yt ➠MAİL: sokaktanalhaberi01@gmail.com #muhammedyakut #muhammetyakut #muhammedyakutyenivideo #muhammedyakut2024 #muhammetyakut2024 #muhammetyakutyenivideo #muhammedyakutnihathatipoğlu #nihathatipoğlu #sokakröportajlarıkavga #sokakröportajı #zkuşağıröportaj #zkuşağı #sokakröportajıkavga #eminönümeydankavgası #eminönü #eminönüsokakröportajı #sokakröportajıkavga #ortalıkkarıştı #ortalıkfenakarıştı #meydankarıştı #sokakröportajlarıkavga #sokaktanalhaberi #halkröportajları #siyasisokakröportajları #siyasetröportajları #ekonomiröportajları #işsizlik #vatandaş #deephumor #sokakröportajlarıkavga #vatandaşnediyor #SokakRöportajları #sokakröportajlarıkavga #sokaktanalhaberikavga Halkın sorunlarını ve düşüncelerini tarafsızca yayınladığımız yeni bir videodan herkese merhaba. Ekonomi, dolar kuru, seçim anketleri, işsizlik, vatandaşın gündemi, tartışma, yoksulluk, EROL ALKAN, erol alkan, meslek erbabı, geçim sıkıntısı, erken seçim, esnafın, vatandaş, ekonomi yorumları, sokak röportajları, aşılama, korona virüs, enflasyon, ilave tedbirler, gurbetçi, z kuşağı, iktidar, muhalefet, pazar, muhammed yakut, muhammed yakut yeni video, muhammet yakut yeni video, muhammed yakut nihat hatipoğlu, market, fiyat araştırması, sosyal deney, ekonomik kriz, deprem, yangın, orman yangını, sel, salgın, kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, ali babacan, recep tayyip erdoğan, mansur yavaş, tanju özcan, mustafa sarıgül, devlet bahçeli, açıklama, son dakika, gelişme, gündem, haber, sokaktan al haberi, sokak röportajları, sokak röportajı, chp, mhp, akp, iyi parti, gelecek partisi, türkiye gelişim partisi, ak parti, basın, haber, medya, 2021 asgari ücret, asgari ücret ne kadar, 2022 asgari ücret, 2023 asgari ücret, 2024 asgari ücret ne kadar, 2023 temmuz asgari ücret, röportajlarda öncelik verdiğimiz bazı konu başlıklarıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=1OnkAQDPeTU

    Bu şekil videolar olmasın diye heralde... YouTube’a RTÜK denetimi geliyor Duman çıkıyor duman!

  • Millet video yayınlarken devlete soracaktı sanki. İsteyen istediğini izler. Siz siyasetiniz uğruna bu işlere giriyorsunuz çünkü televizyonu aldınız ama izleyen kalmadı. Sosyal medyayı kontrol etmeye çalışıyorsunuz. Bahanesi ise ahlak, din falan. Alakası yok siyasi videolar rahatsız ediyor.


    Youtube önceden yasaktı yine de giriyorduk. Millet 2 günde öğrenir girer. Bu devirde yasak sökmez.

  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Bloklayın geçin ya. Bir sürü sıkıntı içinde bi de elin yobazına laf mı yetistireceksiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt
    Neden bu kadar doğal biseye gülüyorsun? Aradaki farkı ayırt edemedin mi? Sadece kendisi adına karar veriyor, tüm forum adına degil. Forumdan diger insanlar adına bloklamiyor, kendi bireysel dünyasından blokluyor, kitlelerinkinden degil. Umarim aradaki farkı anlayabilmissindir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aktroller tüm TV medyasını geçirdik ama muhalefet sosyal medyada daha güçlü bu bizim işimize gelmiyor karşıt görüşe tahammülümüz yok demek yerine çocuk psikolojisini düşünüyoruz yalanına sarılmışlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam direk çekilirim İranda yok bu kadar baskı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumun kör muhalifleri için güzel konu.

    Yırtının durun öyle sosyal medyadan vs istediğiniz gibi kırk tane yalan yanlış yayın YA-PA-MA-YA-CAK-SI-NIZ!

    Beğenmeyen doğru kuzey koreye sizin hakkınızdan kim jong gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.