Şimdi Ara

Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
8
Favori
17.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Türkiyeye iyi diyen olmadı türkiye şu an krizde ama yurtdışında 3 kuruş maaşla jennifer lopez, madonna gibi yaşıycağını sanan hayatı sadece iphone ve araba sanan bir kitle var ülkedeHerkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!!  giden bildiklerimin çoğu memnun değil yurdışındada yalan atmıyorum, youtubede izliyorlar giden yazılım mühendislerini yok yüksek mühendisleri sanki o tipler burda açlıktan ağaç kemiriyor sanırsınHerkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2023; 17:36:36 >
  • "Yakın gelecekte Türkiye Avrupa'nın Tayland'ı olacak" diyorum, ama dinleyen yok.

  • Muhalefete oy verenler değişime inanmıştı ama K.K. yi bahane edip oğan gibilere oy veren veya sandığa gitmeyenler sayesinde milletin son umudu da tükendi. Hele kdv dahil her şeye gelen zamlar üstüne düşük ve adaletsiz ücretler yüzünden artık insanlar göçü bir mecburiyet olarak görüyor.

  • yeenim alamanya bitti gelmein buraa, gurulu dezünüm olmaza ben dönmeg cenned vadan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir zındık çukuruna düştük

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülkenin geleceği karanlık. Demografik yapının bozulması, yalancı şeriatcıların giderek ülke yönetiminde söz sahibi olmaya başlamaları, adam kayırma ve haksızlıkların arşa varışı, gelirin değil verginin tabana yansıtılması, son olarak da dabi ki dıj güçlerin oyunları. Aklı ve imkanı olan sade vatandaş kalır mı? XD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 18 Temmuz 2023; 17:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupalılar amerikalılar sex turizmine gelir artık gelecekte

  • Yurt dışı için birçok fırsatım olmasına rağmen ailemi düşünerek hep burada kaldım. Ama önümüzdeki sene ben de ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum. Benimki temelli gidiş değil, 2-3 yıl döviz ile çalışarak buradaki 10-15 yılımı satın alıp geri dönmeyi düşünüyorum. İnsanlara başka seçenek bırakmadılar.

  • Aynen Kerimcem Amerika batık, o sırada sadece Work and Travel için gidenler sana gülüyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla beniim çevremdekiler ya Gana'ya kaçıyor ya Kamboçya'ya yada Yunan sahillerine. Çıldırdı millet havalar ısınınca. Yapacak birşey yok. Çok arttı sıcaklar.

  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

    Desene döndük yine Cumhuriyetin ilk yıllarına.

    O dönemde çok fazla seks turizmi oluyormuş Amerika'dan.



    Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!!
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

    yurt dışı çok kötü ama giden bir türlü dönmüyor ne hikmetse. arkadaşlarımın çoğu yurt dışına gitti hepsi krallar gibi yaşıyor. ben de burda haftada 7 gün 950 dolara çalışayım tey tey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde burada yazmak için kendimi yormuyorum artık. Herkes kendisi çalıp kendisi oynuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burası okadar kötüki
    İnsanalara cennet geliyot oralar.

    cep telefonu gibi bir cihazı lüks kategorisine sokturusan öyle olur
    İnsnalar gider

    Yok hersene Telefın değiştiriyorlarmış

    Sizene....

    Verginin vergisi mi olur.
    Nerde görülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 18 Temmuz 2023; 20:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

    bencede 4.000 dolara çalışıyon çok az, sizin gibiler bir an önce cennete gitsin durduğun kabahat adam aylık 100.000 tl maaşı beğenmiyor bir an önce git şaka gibi.

    hem böyle kariyerli insanların gitmesi basitki niye gitmiyon acaba?


    burda kıytırık anadolu kenar köşe okul bitirip, kariyeri 0 olup orda pompacı,işçi maaşıyla cenneti yaşayanları görürüz arkadaşlar bir an önce gidin. (sana yazmadım bunu genel) kıyırıkta olsa üni mezunuyum masabaşı yatış iş isterim diyenler için reçete "ab " bir an önce gidin durduğunuz kabahat.Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! etinizden,sütünüzden,yününüzden herşeyinizden faydalanırlarHerkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2023; 21:52:1 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    aylık 950 dolar alıyorum haftada olsa Türkiye cennet mesajı atardım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

    hayatta herşey kariyer statü burdada 100.000+ üstü kazanan dolu bildiğim var ne akp ne chp torpili tırnaklarını kazıyarak biryere gelen insanlar iyi okul iyi meslek vesayre.


    burda kıytırık üni mezunuyum işçi amele olmam beyaz yaka olucam nazik bedenimi yoramam özel bir insanım diyenler için birebir reçete "ab" bir önce gidip gerçek hayatı öğrenmlerini bende temenni ediyorum Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! anaları babaları gibi evde 2.80 yatırcaklarını sanıyorlar oralarda herhalde, eşek gibi çalışçaklar sırtından ter gele gele hemde,ab de çalışmaya ekmek euro yok.Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 


    burdaki batı sevadalılarını uçağa doldurup nyc nin göbeğine bıraksan adım gibi eminim büyük çoğu homeless olur Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 


    bizim damat teksasın 45 derece sıcağında 50-100 kiloluk araba parçaları kaldırıyor topluyor satıyor hiç sormayın adeta bidon havadan para yağdırıyor aynen hayat lay lay lom Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2023; 21:4:27 >




  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Cok ucta fantazilerin var. Ben Avrupada yasiyorum ve calisiyorum. Cok guzel bir isim var, calisma saatlerim esnek. Haftalik 38.5 saat ve fazla mesai diye birsey yok. Ise saat 9 a kadar gidebiliyorum, %40 Homeoffice calisabilirim evden. Maasim cok iyi, isten cikinca gezecek zamanimda var. Haftasonlari evdeyim zaten, guzel yuzme havuzlari var giris 5,20€ aksam 20 ye kadar acik. Istersen 10 kiloluk tavuk kanat yada but al 30€ git yesillik bir yerde arkadaslarla piknik yap. Olmadi gez dolas, gece hayati hareketli olur haftasonlari. Yakindaki ulkelere gidis vizesiz git orda gez. Hem harcayacak paran hemde gezecek zamani oluyor insanin.

    Tek sorun, bircok tanidigindan uzakta olman, o sorunda yakinda kalmaz herkes kapagi Avrupaya
    Atarsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Temmuz 2023; 21:13:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkçe yazdım eğitimin,altyapın iyiyse tabiki olur niye olmasın, burdada oluyor zaten bak üstte ne yazdım herşey statü kariyer.

    Yarım yamalak dil,dandik diploma,0 kariyer,0 refarans yav he he kollarını açmışlar bunları bekliyorlar zaten gel gel masa başı işte dolgun euro maaşla çalış diye ha giderlerde oranın surisi olurlar anca olucakları o.Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2023; 21:25:34 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Avrupada bircok insan meslek lisesi egitimini bitirip mesleginde ise basliyor. Devlet universiteye okuman icin tesvik etmiyor. Uniye gidebilmek icin egitim sistemine gore ilk yillarda daha zor olan okullarda okuman gerekiyor. Boylelikle ya parasi olan yada kafasi olan Uniye gidiyor. Devlet abuk subuk rant icin yuzlerce Uni binasi insa etmiyor. Universite sinav olaylari birtek bizde var. Cunku Liseyi bitiren herkes yeterli puan alinca gidebiliyor. Egitim sisteminde yanlislik var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 18 Temmuz 2023; 21:29:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.