Şimdi Ara

Herkes Yurtdışına Kaçmaya Başladı Durum Felaket!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
8
Favori
17.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmkanı olan gider tabi, imkanımız olsa bizde giderdik bence

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Eskiden olsa yapamaz geri dönersin de şuan Türkiye felaket durumda ortalık yanginyeri.Heryer Arap Suriyeli doldu.İstanbul Aksaraya git nefes alamazsın.Bittik biz artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt

    sen oraya gidince oranın surisi pakiside sen oluyon oyle ileri bir vasfın yoksa, kutsal türk ırkı olarak pamuklaramı sarılcaksınız sanıyorsunuz hele norveçteki türklere ırkçılık diz boyu lakabın müslüman ve türk olduğun için lakabın ya karaböcek yada karakafa oralardada artık arap dolu almanya fransa merkez üssü amele işçi kadroları bir hafta önce fransayı eziklenmiş araplar yaktı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2023; 16:14:24 >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

    hayır aslında talibandan kaçanları almanyadaki gurbetçilere benzetebilirsin gittikleri yerde eski düzeni isterler şuan gidenler kafası çalışan gittikleri yerlere faydası olacak adamlar

  • Kerimcem palavra algılarını kes. Bu ülke bitik. Benimde tanıdıklarım var. Kıytırık diplomayla yurt dışına gidip hep iyi işlerde çalışan, hiç boş kalmıyorlar üstelik, dur şu kente gidiyim diyor gidiyor ve iş buluyor , iyi iş bunlar hemde.

    Gidip garson olsan buradan daha mutlu olursun birde o var. Son derece çirkin kentlerimiz var. İnsanlar, saygısızlık cehalet daha yazmıyım başıma bela gelir , ama anladınız. Trafiği havası herşeyi berbat. Güzel ülke diyorlar ya alakası yok, hiçmi ülke diyar görmedik.

    Yani palavra algılarını kes.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Biz kendi ülkemizde Suriyelilerden beter olduk adamlara herşey bedava işgal ettiler ülkeyi.Baska bir aciklamasi yok işgal altındayız şuan.Sessiz istila belgeseli gerçekleşiyor şuan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 10 yıldır böyle konuları görmekten bıktık. Gide gide bitmediniz.

  • Kıytırık diplomayla,0 refaransla yurt dışında beyaz yaka iyi iş  açık olarak yalan atıyorsun hemde kuyruklu,çevremde giden bir ton adam var büyük çoğu işçi orda senin orda diplomanın tuvalet kağdı kadar değeri yok düzgün salla bir zahmet.

    Gidenlerin beyaz yaka olanların burdaki maaşşlarıda uçuk zaten, hepsi iyi eğitimli donanımlı insanlar ya yüksek mühendis, doktor, bankacı,borasacı ha orda bir master doktora patlatıyorlar dahada bir yükseliyor orası ayrı.

    Gitte gör yaşamadan olmaz kıytırık tr dipolmayla masa başı dolgun maaşlı iş varsa git burda ne duruyon kardeşim?,ne harcatıyon kendini? gittiğinde ağır iş gücünde amele olucağını biliyonda ondan burdasın hala  

    Youtubede ilk gititğinde markette salam kesen,yer süpüren,barmen garson olan tr üni mezunu türk dolu git yardım et onlara sürünmesinler boşu boşuna. 

    Özellikle kanada ve japonyoda yunanlıların açtığı marketler iş bulmakta zorlanan yeni gelen türkleri eziklemek için bolca istihdam ediyor işiniz hazır yani   1 dk boş bırakmıyor seni arı gibi çalışçan tam sizlik çalışan demir pas tutmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2023; 18:25:6 >




  • maalesef durumlar o kaygı yaratıyor ki herkes kaçmanın derdinde. en güçlü sebep de parasızlık

  • neden kalalım ki? milliyetçilik karın doyurmuyor

  • ha Afganın ülkesini terkedip kaça yollarla buraya gelmesi,

    ha burdaki adamın kaçak yollarla Almanyaya gitmesi....


    farkı var mı?

  • Türkiye birşey vaat etmiyor ki. İmkanı olan burayı neden çeksin?

  • hem gitmeleri iyidir, biraz farklı ülke görürler bu deneyin iyi aslında. nasıl olsa sonra dönecekler ve diyecekler ki, "Tek yaşanılabilir ülke benim memleketmiş".


    ciddi olarak yazıyorum bunu.


    biz Türk'üz, dünyanın neresine gidersek gidelim orda da Türk'üz.

    Türk, Türkiye'de mutlu yaşar.

  • nk061 kullanıcısına yanıt

    Bitince sorun yok mu olacak?

    Eğlenmeye mi gidiyorlar?

    Ayrıca 10 yılda milyonlarca gitmesine rağmen neden bitemiyorlar kendinize sordunuz mu?

    Retorik soru hocam cevap beklemiyorum zaten sizin bıkıp bıkmamanıza kalmıyor. İnsanların umrunda değilsiniz. Gitmek isteyen gitmeye çalışıyor. Gidebilen gidiyor sizden izin falan da istemiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede sadece türkçe var onun haricinde birşey yok vatandaşına birşey vaat etmiyor aksine geleceğini yok ediyor

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Palavra sıkan sensin. Forumda herkes seni tanıyor. Ne konu açılsa, aman işte şurda tanıdığım var falan palavra atıyorsun her konuda aynısı, sekmez. İnşaat amelesi tanıdığında var, boğaziçili tanıdığında nasıl iş bu nasıl bir çevre buki her konuda tanıdığın var. Atıyorsun maabadından bariz.

    Ben sana kesin tanıdıklarımı söylüyorum. Daha detaya inmiycem. Giden herkes mutlu mesut. Türk internet forumlarına bile girmiyorlar. Okadar bizle ilişiği kesiyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sadece kıytırık diplomanla orada beyaz masa dolgun maaşlı iş bulabiliyorsan hemen gidersin canım boş yapma 1dk bile durmazsın burda, bende giderim yani açık açık yazıyım ,kimin salladığı ortada ülkenin %70+ sı kaçar.

    Orda işçi, amele olucağıma ülkemde en azından biraz daha rahat şartlarda çalışıyorum diyip kalıyorlar canım gerçekler bu realite bu kıytırık diplomanla kimse seni orda beklemiyor beyaz yaka rahat aylak işe kollarını açıp gel gel diye.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Temmuz 2023; 19:40:22 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Alıyorlarsa gider. Resmi gidiş tıkalı, o yüzden bize vize serbestliği vermezler verdikleri an, bir tek ülkede emekliler kalır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 19 Temmuz 2023; 19:40:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmkanım var ama gitmemeye çalışıyorum.
    Ülkede insana ümit veren bir şey arıyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.