Şimdi Ara

Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
6.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Hocam size sitem etmiş gibi algı oldu galiba kesinlikle size karşı üzecek yada sıkıntı vermek amacıyla yazmadım arkadaşınıza söyleneni yazmışsınız bunda da sıkıntı yok asıl sıkıntı ülkemizin bu durumda olmasının sebebi ne benim ne de sizin sorununuz burda sorumlu olanlar bize bu hizmeti verenlerdir dogal olarak ve burda verilen hizmeti yapabilecegi hali hazırda hizmeti dururken eski koaksiyel baglantıyı dayatması burda sende bende g pon sistemi tercih ederdik en azından bu konuda hem fikiriz diye umuyorum


    Benim karşı çıktıgım yapabilecekleri ve imkanları varken bize tercih hakkı vermeden ellerindeki eski sistemi dayatmaları herkes gibi sende bende en iyisini isteriz ve bu isteme hakkımız benimde seninde en dogal hakkımız ve biz sessiz kaldıkça adamlar ellerindeki çer çöpü yeni diye takmakta beis görmezler üstüne istediği dayatmayıda yapar örnek 100 mbts akıllı sınırsız gibi bu zaten başlı başına saçmalık evet ögrenciler için evde kalan uzaktan çalışanlar için gayet güzel uygulama olabilir ama benim gibi eve geldiğimde interneti kullanacagım saatlerde 25 mbts verip benden 100 mbts parasını almak hakmıdır diyeceksenki paran varsa hız düşmeden 100 mbts alabilirsin diyebilirsin evet alabilririm ama herkes aynı hıza 120 ila 190 tl öderken benden 500 tl talep etmesi hakmıdır o zaman bende sorarım diger iss lerin verdiği hizmetti neden bana vermiyorsun hız düşmek saçmalıgıda nedir


    Biraz uzun yazdım kesinlikle size karşı art niyetle yazı yazmadım buna tüm içtenliğimle inanabilirsiniz sorun burda imkan kabiliyeti varken bu imkanı bizden esirgeyen ve tek taraflı bir dayatmaya karşı bir tavırdır kesinlikle size degildir eminimki sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur





  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    Ben asla öyle bir şey algılamadım zaten içiniz rahat olsun. Buradaki sitemlerimiz , tavrımız zaten isslere ve sisteme. Kimseye şahsi olarak bir sitem içerisinde değilim. Bir önceki mesajımda size karşı bir tavır içerisinde olduğumu düşünmenizi istemem yani. Burada bilgi alıp veriyoruz , yardımlaşmaya çalışıyoruz. Sırf size değil kimseye karşı bir tutum içerisinde değilim zaten.


    Evet dediğiniz gibi yeni sistem olmasını herkes ister. Yeni sistemi geçtim en azından akıllı sınırsız saçmalığı kalkması lazım. Diğer firmalar eski altyapılar ile 100mbps sınırsız 85TL ye verebilirken. Kablonet övünüp durduğu son teknoloji cihazları ve alt yapısı ile neden 100mbps sınırsıza 499TL istiyor. Gerçekten uçuk fiyatlar. Hayır 500TL veriyorsun upload 5mpbs birde.

  • Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, 495 01 26 no'lu numaradan arandım, aramayı kaçırmışım, tekrar aradım. Ön başvurum vardı bu numaradan aranmışım dedim , başkasına aktardılar.

    Uzun bekleyişin ardından bilgilerim tekrar alındı ve sistemden buldu ön başvurumu ve teyit etti. Randevu ekibimize bildiricem, hayırlı uğurlu olsun dedi telefondaki beyefendi. Ben de tekrar sordum "yaptığımız bu görüşmeden sinyal verilmeye başlandığını anlıyorum doğru mudur ?" Evet dedi, en geç pazartesi, salı günü ekiplerimiz iletişime geçerler sizinle dedi.

    Gelişmeleri buradan sizlere ileticem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 22 Ocak 2021; 11:46:2 >
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun bakalım. Kullanıcı adı ve şifresini mesaj olarak atıyorlar ve ertesi gün geliyorlar. Umarım en kısa sürede bağlarlar.


    Sizin binada kutu içinindeki bağlantı yapılmış mıydı peki. Bende kutu koyuldu iç aksamı zaten üstünde geliyor galiba ama o dönüştürü cihaz yok sanırım ,priz bağlantılarıda yapılmış gibi durmuyor. Geçen hafta neye dayanarak pazartesi sinyal gelir dediler bilemiyorum.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Yani tepesinden iki kablo giriyor ama içini açamadığım için göremiyorum, kilitli şuan. Dönüştürücü vs. gibi cihazları teknik ekip ilk abonelik işleminde takıyorlar diye biliyorum. Ondan ilk abonelikler biraz çileli ve vakit alıyor diye duymuştum. Bakalım inşallah sağ salim kuruluma gelirler.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Şu fotoğraftaki gibi olacağını varsayarsak bizim kutuda ''TRON'' yazılı cihaza benzer bir cihaz takılmadı ve bağlantısı yapılmadı haliyle. Şimdi olmasını ümit ettiğim taleb öncelikli bu cihazların takılıyor olması. Eğer öyle değilde her yere kutu sonra her yere bu cihaz kurulumu filan dersek bizim süreç yine uzar gibi geliyor. Bu ay içinde abonelik başlasında, diğer aya kalıp pahalı tarifeden abone olmak istemiyorum.

    Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt
    Benim de tek derdim bu. Tarifelerin 20-30 TL zamlanacağı söyleniyor.

    Telefondaki adama özellikle belirttim, hazır aboneyim şözleşmem yok şuan diye, bilgileri teyit etti, sorduğunda 100 güldüren ve premium spor paketi istediğimi söyledim. Not aldı, hayırlı uğurlu olsun, randevu ekibimize ileticem onlar arar sizi dedi. Ancak dediğiniz gibi hizmet numarası vs. gelmedi. Altyapı sorgulamasında da bişey gözükmüyor.
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Saat 11 gibi kablonet arabası yanaştı binaya. Apartmana girdiler kutuya şuan dönüştürücü cihazları ve bağlantıları yapıyorlar. Yanlarına çıktım. Telefonla konuşuyordu, bizim sokağın bilgisini geçiyordu. Kutunun içine baktığımda resimdeki cihazın daha büyük ve gelişmişini(ışıklı mışıklı) takıyorlardı. Abonelik için eve gelip gelmeyeceklerini sordum biz gelmicez sadece kutu bağlantısını yapıyoruz kurulum ekibi gelmeden sizi arar dedi. Sinyalleri aktif ediyorsunuz o zaman dedim. O da yani evet bi sıkıntı çıkmazsa yavaş yavaş aktif edicez dedi. Hala çalışıyorlar. Umarım sizlerin de bir an önce bağlantıları yapılır.


    NOT: Altyapı sorgulamasına baktığımda 533.sokak da eklenmiş durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 23 Ocak 2021; 10:28:43 >
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    O zaman dediğim gibi oluyor. Başvuru öncelikli hazırdaki binalara cihazları takıp sinyal vermeye çalışıyorlar. Ben henüz aranmadım ama dün bir görüşme yaptım. Oradaki yetkili hala sinyal gözükmüyor ama general zekidoğanda güncelleme bilgileri geldi onları gireceğiz sisteme gibi bir şey dedi. Yakın zamanda bizlerede gelir umarım.


    Varsa bir görselini ekleyebilir misiniz cihazın Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması 


    Aynen az önce fark ettim bende 533'ü.

  • Evet ben her görüşmemde sözleşmemin olmadığını hazır abone olduğumu hemen kablonete geçebileceğimi belirtmiştim. Onlarda abone olacaklara öncelik sağlayacaklarını söylemişlerdi. Adamlar gitmişler maksimum 40 dk felan sürdü. Kutu kilitli yine ama cihaz şuna benziyordu biraz daha büyük olabilir. Prizler aradaki bağlantı aparatları vs. vardı. Bir de yanlarında kutu gibi iki antenli jamera benzer bi cihaz taşıyorlardı. Sinyal ölçmek için ya da test cihazı sanırım. Beyaz kutunun kapağının iç kısmına adres, apartman ve birkaç kod yazmışlar çuval kalemiyle o dikkatimi çekmişti. Belki bundan önceki kutuyu yerleştirenler yazmıştır, bilemiyorum.

    Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 23 Ocak 2021; 11:12:3 >




  • Hayırlı olsun hocam şimdiden bundan sonraki süreç oldukça kısa zaten. Pazartesi salı gibi bağlanır büyük ihtimalle.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    İnşallah hocam darısı başınıza, benim için önemli olan rekabet açısından farklı bir altyapıya kavuşabilmekti, TT'nin aynı paketine 91 lira öderken 160 liralık teklifini kabul etmediğim için çok mutluyum. Bu arada ben de TT fiber optik aracı görüyorum mahallede iki gündür. Farklı sokaklara girip çıkıyorlar, uzun beyaz transpoter bi araç. Sancıları başlamış belli ki.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Az önce kablonet ekibinden 2 kişi geldi kutuyu kontrol etti notlarını filan aldılar. Bir klasik haline gelmiş olan "pazartesi salı sinyal gelmiş olur" dediler. Her gelen pazartesi salı sinyal gelir diyor. Altı öyle boş bir cümle haline geldi ki. Aa yok bu ekip ek olarak pazartesi salı kullanmaya başlarsınız dedi birde pardon Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması 


    Neyse canım buda bir gelişme neticede pazartesi salı bir telefonda biz alırız belli olmaz. Ama sinyal vermeye başlamışlar orası kesin şimdi 516 Sokakta eklendi.

  • Hocam bizim 518 cadde de eklenmiş gözüküyor şuan ve sms mesajı geldi hizmet numarası ve gmail.com adresi var. ama gmail adresi yanlış.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Arayıp kurulama geliyoruz diyecekler ve sizinde olmanız gerekecek imza için haberiniz olsun. Maili sistemden düzeltirsiniz.

  • Hizmet numarası ve geçici şifrem de geldi. Mobil uygulamadan online işlemlere girebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 23 Ocak 2021; 19:12:48 >
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    hayırlı ugurlu olsun hocam ne yazıkki taahhüt sorunum olmasa hiç düşünmeden geçerdim ttnetin müşteri hizmetlerini aradım olası taahütten cayarsam ne kadar hafifleyeciğimi sordum 1539 tl fiyat bictiler şu taahütüm b,ts,n hiç kimse beni 24 aylık bir taahüte sokamaz bundan sonra

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, bir de kabloneti deneyelim dedik. İnşallah pişman etmez.
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    gpon altyapı olmasa bile en azından docsis 3.1 altyapısı var daha aktif olacağını sanmıyorum ama bu sistemle yurtdışında 2 gigabit bağlantı sağlıyorlar

  • unununium U kullanıcısına yanıt

    Direkt Docsis 4.0'a geçseler daha mantıklı olur. Ama ilerde 100mbit üzeri paketleri sunarlarsa muhtemelen Docsis 3.0 standartını da güncellerler. Tabi modemleri de güncellemeleri gerekecektir. Bir iki sene içerisinde 100 üzerinde tarifeleri ve kampanyaları göreceğimizi tahmin ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 24 Ocak 2021; 11:45:56 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.