Şimdi Ara

Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
3
Favori
6.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce ekip kapıyı çaldı ve kutu koyuldu mu diye sordu yok dedik tamam getiriyorum dedi. Kapıya baktım araçlar gelmiş kutuları sağa sola götürüyorlar. Sanırım kutuyu şimdi koyacaklar.

    Bunun üstüne babam dün beni bir kadın aradı binanıza kutu kondu mu diye sordu yok dedim diyor. Tamam efendim pazartesi kutu koyulur salı gibi sinyal vereceğiz apartmanınıza demiş.

    Bakalım...

    Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 16 Ocak 2021; 12:1:40 >




  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Hadi inşallah bakalım.. Bizim buralarda da artık sadece kutu çalışması yapıyorlar, kutular bağlansın sinyaller verilir gibi. Bağladılarsa hayırlı olsun şimdiden gözün yollarda kalmıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLMeCa88 -- 16 Ocak 2021; 14:43:42 >
  • hayırlısı olsun sabah 2 kişilik kablonet görevlisi dolaşıyordu çıktım balkona huooop diye sesledim nasıl bagırdıysan adamın sigarsı elinden düştü onlarda geldi dedim sinyalmi vereceksiniz binaya kutu takıldı sadece kutuya baglandı yapılmadı dedim evet baglantısı hazır olanları kontrol edip sinyal verecegiz sizin binaya bakayım bir dedi kapıyı açtım dedimki kobloyu binaya sokmaya çalışırken duvarı kırdık biraz orayı alçılama işini sizmi yapacaksınız bizmi dedim bir bakayım mahzene dedi sonra yukarı çıktı tamam dedi gitti neye tamam dedi anlamadım soru sormaya bile fırsat vermeden adam bildiğin koşarak cıktı binadan

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    hocam ön kayıt için başvuru bırakmıştınız yanlış hatırlamıyorsam dün beni aradılar bu gün için sinyal vereceklerini isterseniz abonelik onayınızı verirseniz arkadaşlar kurulumuda yaparlar dedi bende maalesef taahhütüm agustosda bitiyor temmuz gibi başvurabilrim dedim 3-4 ay olsaydı biz karşılardık taahhütü ama sizin baya varmış ben o zaman temmuz olarak not alıyorum iyi akşamlar deyip kapattı ilğinç olan benimle konuşan beyefendi oldukça nazik ve kibardı sırf beyefendinin kibarlıgına taahüttüm olmasa abone olurdum sizde kutuyumu taktılar yoksa kutuyu takaerken baglantısıda yapıldımı

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun , taahhüt bitince geçersiniz sizde.

    Kutu var ama iç bağlantısı yapılmadı diye biliyorum. Pazartesi salı aktif olur dediler ama son durum nedir bilmiyorum . Eve gidiş yolunda kablonet abone merkezi açmış bugün gidip başvuru yapacağım.
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Başvurdunuz mu hocam ? Tam nerede kalıyor benim gözüme çarpmadı hiç.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    Alta koyduğum görselden tam anlaşılıyor mu bilmiyorum ama orada kutu içine aldığım üç binanın birinin altındaydı emin değilim ben gitmedim başvuruya.

    Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması


    Babam dün akşam uğramış başvuru için. Gittim hiç bir şeyleri yok ,bir masa bir laptop koymuşlar öyle oturuyolar dedi. Sistemden bakıp (kablonet web sitesi oda ) alt yapı gözükmüyor sisteme düşerse haber ederiz filan demişler. Zaten ben sisteme erken düşsün diye başvuru yapıyorum ama gelde anlat işte. Neyse demek istediğim gidip başvuru filan yapmanıza gerek yok. Bugün akdere mahallesindeki arkadaşın evine bağlantı yaptılar interneti aldı.


    Onun süreç nasıl oldu anlatayım başvuru yapmak isteyen olursa. 347 44 44 olan numarayı haftalar öncesinde arayıp TC numarası filan vererek başvuru yapmıştı. Geçen hafta cuma gibi aradılar sinyal vereceğiz hala düşünüyor musunuz dediler ve onay aldılar. Ekipler sizi randevu için arayacak dediler. Dün bir mesaj geldi müşteri numaranız ve şifreniz diye. Online işlemlere girebiliyordu. Bugün öğle vakitlerinde ise eve gelip interneti bağladılar.


    Ön başvuru yaptıysanız yeterli. Babamı günde iki farklı kişi arıyor haber veriyor , gelince biz bağlayalım diye. Müşteri bağlayıp para alacaklar onlarda. O yüzden sinyal gelecek olursa bir şekilde haberimiz olur.Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması 





  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz numaraya ön başvuruyu yaklaşık iki ay önce yaptım :) Kimseler aramadı hala.

  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt
    Bizim burada işler çok yavaş ilerliyor. Cumartesi bizim apartmana kutu koydular yarım saat sürmedi işleri. Bu gün buraları hep bitireceğiz dedi ama dün yan apartmana daha kablo yolluyorlardı. Parça parça iş yapıyorlar.
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Maalesef saha ekipleri çok yetersiz kalıyor, yavaş işliyor süreç. Umarım abonelikten sonra MH anlamında da böyle değillerdir.

  • güncelleme olarak 490.sokak yamaçevler sitesinde oturuyorum 1 haftadır fiber kullanıyorum türksat kablonet. Download hızı mükemmel steamdan torrentten indirmelerde 100 megabit tam download 5 mb upload alıyorum.İnşallah mahalle çevresindeki diğer tüm arkadaşlarada bir an önce alt yapı ulaşır sevgiler.

  • andriel A kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun. Umarım bu şekilde sıkıntısız kullanmaya devam edersiniz. Bizlerde bir an önce gelsin diye bekliyoruz bakalım.

  • bizim 427 cadde altyapı sorgulamada aktif olmuş hatta kınacı apartmanı abonesi olmuş koca cadde den sadece 1 kişi abone olmuş şu an sabah sorguladıgımda aktif gözükmüyordu olmeca88 in oldugu mahallede aktif olmuştur büyük ihtimal

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    Doğrudur , ama bizim mahallede mümkün olduğunca yavaş ilerliyorlar. Aralık sonu bitmesi hedeflenen iş ocak sonunda bile bitecek gibi gözükmüyor. ( Şubat ortası anca gelir)

    Gördüğüm o ki son derece başarısız bir çalışma sürdürüyorlar. Kullanıcıya bir tarih verilmemiş olsalar kimse ya nerede kaldı , neden gelmedi diye onları darlamıycak ve rahatca işlerini yapacaklardı. Ama her görüşmede yok bu hafta gelir yok yarın geliyorla milleti kandırıyorlar. Kutuyu koyan adam daha ben sormadan şimdi bağlıyoruz kutuyu iki gün sonra internet gelmiş olur diyor.


    İşin garip tarafı bir alt apartmandakiler iki hafta önce kullanmaya başladı bile. Neye göre onlara sinyal verildi , biz hala neyi bekliyoruz anlam veremiyorum. Bir tanıdık , ahbap şart galiba.



    Ek bilgi :


    Arkadaşıma geçen gün bağlandı interneti. Kurulum işlemini yapan ekine neden g-pon olmadı buralar diye sormuş. Abi g-pon ne yapacan ya bu sistem daha iyi onlardan, yeni cihaz taktık bunlar daha güzel demiş. Ankara / Mamak Alt Yapı Çalışması 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knucker3 -- 20 Ocak 2021; 21:39:27 >




  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben general zeki deyim bizde de sinyal felan yok. Bekliyoruz.
  • oLMeCa88 kullanıcısına yanıt

    hocam entresan bu konuda yazan arkadaşlar arasında yanlış hatırlamıyorsam ilk sizin binaya takılmıştı kutu gerçekten çok şaşırdım beni arayıp duruyorlardı pazar ve pazartesi aranıp durdum abonelğinizi başlatalım diye daha ilginci bu konuda kardeşimin binasına bizden 2 hafta önce takmışlardı o sokakta da aktif gözükmüyor acaba abone olmak isteyenlerimi aktif ediyor diyecegim lakin knucker3 ün bölgeyi aktif ederlerdi hatta yan binasını aktif edip orayı pas geçmeleri ilğinç anladıgım kadarıyla hiç kimse nerde ne yapılacıgı kim aktif edilecegini bilmiyor

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt
    Evet neredeyse kutu takılmasından sonra bir ay olacak, tek bir gelişme yok. İşleri savsakladıkları için böyle oluyor, çalışanlar bir var iki yok, büyük ihtimalle başka yerlerde de çalışmaları var ve oraya gönderiyorlar işçilerini.
  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    arkadaşına yeni cihaz takmış olmalarımı g pondan daha iyi olduguna ikna olmuş çokmerak ettim o yeni cihaz neymiş işi bilmeyenlere yeni cihaz takmış olmalarımı daha iyi yapıyormuş ilerisi için en son bu şekil bir baglantı hızı maksimum 1 gbts sonuçta bakır telle eve gelen ama öbür g pon da yeni cihazlara la 100 gbts leri görenler var ki eve kadar fiber sonlandırıcı olması şartıyla türkiyede bu yok şu an için ama güney kore yada japonyada bu tür baglantılar başlamak üzere diye biliyorum


    ellerindeki çöpmasterleri itelemek için zaten mamak Allahın pis fakirleri!! anlamaz bu işten deyip çer çöpleri bize dayadılar yeni diye

  • Kürşattiğin77 kullanıcısına yanıt

    Evet x bir avrupa ülkesi olsa öyle düşünebilirdim. Yapılan sistem çoğu yere göre eski ama Türkiyede yaşadığımız unutmayalım. https://www.speedtest.net/global-index sitesinden kaçında sırada olduğumuza bir bakmanızı isterim. ( 102.sıra)


    O yüzden fazla bir beklenti içine girmek hata olur. 15-20 sene sonra bile 100mpbs bir lüks olmaya devam ederse şaşırmam.

  • Knucker3 kullanıcısına yanıt

    Bangladeş ve Jamaika bizim önümüzde. Yıllardır savaşta olan Irakla ve Senegalle yarışıyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.