Şimdi Ara

Bir takipçimizle Güney Kore'ye gidiyoruz | Samsung TV'lerin merkezine (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bence geleceğin Samsung TV si sadece televizyon olmamalı. Akıllı sistemleri çok yakından takip eden bir doktorum ben. Bence sağlık alanında ve sosyal olarak insanların hayatını kolaylaştırabilecek bir sürü önerim var.

    1.Tuttuğumuz kumanda artik bileklik veya giyilebilir teknoloji ile üretilmesi lazım ve nabız oksijen ve şeker ölçme sensörü olmalı. Ve ölçüm sonucunu TV nin hafızasinda saklamali

    2.Tv ismi yerine artık Samsung Life box adı altında bir teknoloji ile artık ekran görüntüsü ince bir bar üstünden 3 boyutlu bir şekilde yukarı doğru görüntü sunmaları lazım.

    3.giyilebilir kumanda teknolojisi ile insan vücudundaki ölçülen bazı değerlerin sonucuyla ruh haletini tahmin edip ona göre size kanal seçme özelligi olmalı (bunla ilgili bir sürü önerim var ancak onları ancak seçilirsem ifade edebilirim. Bu konuda çok bilimsel çalışma var lakin şu an hastanede sınırlı zamanda buraya yazmak zorunda kaldım )

    4.bu Samsung life box in çok iyi bir ses sistemi olması ve tüm multimedya cihazı şekline dönüşüp her yere taşınabilir bir büyüklükte olması lazım. Bir insan sırt çantasına koyup bir yere götürebilmeli

    5. Yüz tanıma şeklinde bir teknoloji yapılmali ve anne baba ve çocukların ayrı ayrı yüzleri tanımlandigi zaman odaya kim girdiyse onun daha önce tanımlandigi TV kanalları otomatik bir liste şeklinde açılmalı. Çocuklar için özellikle çocuk kanalları özellikle açılmalı gibi mesela

    6.Akıllı ev sisteminjn ana yönetimi burdan yapılmalı.

    Bu life box un Evdeki tüm akıllı cihazlarin bilgileri ve yönetiminin yapıldığı bir ekran olarak kullanılmasi lazım. Güvenlik kamerası görüntüleri. Evin iklimlendirme bilgisi ve yönetimi.

    7. Yapay zeka ile ev sahibi ile bir sürü farklı iletişim kombinasyonu ile bilgisayar olduğu anlaşılamyacak kadar gerçekçi bir iletişim kurmalı ve onla konuşmak insan a keyif verici olmalı. Her türlü komut giyebilir kumandadaki ses sensörü ile verilmeli

    8.Tv kapalı bile olsa yaşanılan bölge ile ilgili olağanüstü bir olay olduğu zaman kendi kendine açılıp ev sahibini bilgilendirmeli.

    9. Depremin sık olduğu yerlerde deprem sensörü olabilir.

    10. Doğal Gaz kaçağını algılayan bir sensörü olup kaçağı hissettigi an vanadan kesebilir.

    11. Gesture kontrol sayesinde el ve mimiklerimiz ile kanal ve ses ayarlari veya yönetimi bu şekilde yapılabilir

    12.Donanimsal olarak ssd si radyosu interneti Bluetooth vs ile tam anlamı ile taşınabilir bir multimedya, eğlence, sosyal medya sistemi olmalı. İnsanlar bir klavye ve mouse taktiği zaman direk bilgisayar şeklinde kullanılmalı.

    13. O kadar pratik ve kullanışlı bir şey üretilmeli ve patenti alınmalı ki insanlar onu almak için sıraya girmeli ve satın almak bir prestij sayılmalı.

    14. Geleceğin sanal bir robotu şeklinde yapay zekalı ve her anlamda bir arkadaş şeklinde yanımızda olmasını istediğimiz bir şey haline dönüşmeli.

    15.tv ye sorduğumuz bir şeyi hemen arayıp bulması lazım internetten. Aradığımız kanal adını söylemek bile yeterli olacaktır açılması için



    Poliklinik şartlarında kısıtlı zamanda aklıma gelen şeyleri hızlıca yazmaya çalıştım ama farklı teknolojik fikirlerim de var.



    Not sizi çok yakından takip ediyorum ve cizgisini hiç bozmayan youtube kanalısiniz benim gözümde. İnceleme videolarıniz gayet objektif ve içten. sizle koreye gitmek benim için o kadar büyük bir farkındalık ve tecrübe olacak ki hayatım boyunca unutmayacağım.

    Evimde ve tüm yakın çevreme Samsung smart TV almış ve aldırmış biri olarak teknoloji devi Samsung un anavatanina gitmek benim için bir onur olacaktır.



    Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uçmasına, kaçmasına gerek yok. Yaşantısının bittiği günün ardından ölü piksel oluşmasın yeter. Gelecek için beklentim bu.

  • Samsung televizyonlarına cloud bazlı bir konsol hizmeti eklenebilir. Televizyonlar bluetooth bir oyun kontrolcüsüyle gelir ve televizyonun fiyatına oranla belirli bir süre bu cloud hizmeti bedava sunulur. Daha sonra aylık ya da yıllık bir üyelik ücretiyle abonelik gerçekleşir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung panel üreticiler arasında lider marka konumunda; qurved tv lerden oled tv lere kadar bütün ürünlerini oldukça beğeniyorum. Sadece panel değil tv lerde yer alan hoparlörleri çok kaliteli bir şekilde duyurabiliyor. Donanım kokusunu aştığını düşünüyorum Samsung Tv lerin.

    Lâkin yazılım konusu biraz daha zor ve çetrefilli olan kısım ve Samsung Ar-Ge yatırımlarını daha çok yazılım departmanına yapması gerekir. Mesela ilerki yıllarda Apple ın Tv pazarına girme olasılığına karşı bilgisayar telefon ve tabletle çalışama imkanı sunan stabil bir Tv yazılımı geliştirilirse Apple karşı bir kalkan oluşturabilir dolayısıyla olası pazar kayıplarının da önüne geçebilir. Saygılar.

  • Samsung yeni nesil iki tv ile geliyor.
    İlki günümüz teknolojisinden, farklı mekânlar için düşünülen bir TV. Diğer model de ise seyir zevkine imkân tanıyor.
    İlk model, Samsung Dual Screen.

    Bir takipçimizle Güney Kore'ye gidiyoruz | Samsung TV'lerin merkezine


    Resim incelendiğinde ortamın daha verimli kullanılması amaçlanmıştır. Tek TV ile ön ve arka yüzü panel olan bu model, birçok alanı elverişli kılıyor.
    Maç izlenen kafelerde, tek TV ile izlenildiğinde uzak mesafeden izleyen kişiler için keyifli olmuyor. Bu yüzden ikinci TV bu sorunu ortadan kaldırıyor. Samsung Dual Screen TV ile ortak yerlere koyulması neticesinde TV’ye olan mesafeyi daha elverişli kullanmış oluyoruz.
    Kullanılacak birçok yer mevcuttur. Kafeler, Sergi Alanları, Fuaye Alanları, Otel Lobileri, Spor Salonları ve bunlara ek olarak özel şirketler, kamu kurumları ve birçok yerde kullanılacak bir TV.
    Ön ve arka ekranı olan bu TV, adını Dual Screen olarak almıştır. Gelecek yılda TV marketlerde karşınızda olacaktır.
    Samsung Dual Screen ön veya arka paneli aynı anda izlenildiği gibi tek taraflı olarakta izlemeye müsaittir. Bu sayede gerekli tasarruf sağlanacaktır.



    Diğer model, Samsung ObliQue.
    Samsung ObliQue, hem eğri hem düz olarak izleyicinin keyfine bırakılmış durumdadır.

    Bir takipçimizle Güney Kore'ye gidiyoruz | Samsung TV'lerin merkezine


    Bir takipçimizle Güney Kore'ye gidiyoruz | Samsung TV'lerin merkezine


    Samsung ObliQue ile Curved izlemek isteyenler ve istemeyenler diye ikiye ayrılmayacaktır. Resimlerde görüldüğü üzere seyir zevkine göre izleyeceksiniz artık.
    ObliQue, belin yan tarafında, önde ve arkada bulunan yana eğilme ve doğrulmayı sağlayan iki kas grubunun ortak adı. Eğilme ve doğrulmayı sağladığı için ismini burdan almıştır Samsung ObliQue.
    Samsung Dual Screen gibi gelecek yıl TV marketlerde yerini alacaktır. Gerekli konfigüre (Qled, 4k Çözünürlük, Smart TV, Yeterli Giriş ve Çıkış bağlantı noktaları, Kablosuz bağlantı, Jbl'nin ses kalitesi) ile marketlerdeki yerini bekliyor olacak.

    Başarılar.

    #donanimhaberlekoreye
    #QLEDTV


    Dip Not: Resim çalışmaları Photoshop ile yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 25 Ekim 2018; 20:17:4 >




  • Gelecekte şeffaf televizyonlar hayatımızda olacak

    Televizyonla kalsa iyi telefonlar da tabletler de hatta teknolojik ürünlerde yerini alacaktır.

    Günümüzde ise çok ince ve büyük ekranlı televizyonlar olsa da daha ne kadar genişleyecek? diye soruyorum kendime. Dünya genelini düşündüğümüzde tek odalı evler veya yaşadığımız evlerin alanları çokta geniş değildir. Daha ince bir televizyona sahip olsak bile ekran büyüdükçe taşıma ve yer kapla sorunu ortaya çıkaçaktır.Bunu ortadan kaldırabilecek ve televizyonlara yeni bir boyut kazandırabilecek geleceğin yok gibi televizyonlarıdır.

    Tasarım olarak tamanen şeffaf

    Boyut olarak duvara yansıtılan ekran Taşıma olarak kablo sorunu olmayan çanta büyüklüğünde

    Ekran olarak görünürde olmayan

    Kumanda olarak konuşmalarımızı algılayabilen özelliğiyle kumanda olmayacak

    Işlevsel olarak kişiselleştirilmiş özellikler ile kişiye özel kullanım kolaylığı sağlayacaktır.

    Fikirlerimi paylaşmak istedim.Güney Kore benim en büyük hayalim.Benim ilham kaynağım

    #donanımhaberlegüneykoreye

    #QLEDTV





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Uçmasına, kaçmasına gerek yok. Yaşantısının bittiği günün ardından ölü piksel oluşmasın yeter. Gelecek için beklentim bu.
    T9 garantisinin kelimesini yaşantısı diye düzeltmiş, aptal xiaomi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Sadece bir adet adaptör ile kablosuz olarak elektirik göndersin TV, de bunu kablosuz olarak alsın, (bu adaptör evdeki tüm Samsung cihazlara güç iletebilsin),



    - Samsung ev sinema sistemi de bu adaptörden kablosuz elektrik alabilmeli ve tüm kolonlar kablosuz olarak yayın yapabilmeli,



    - Oyun konsolu gibi cihazlar da Tv sehpahasının içine veya evin herhangi bir noktasına koyubilecek ve yine kablosuz olarak TV ile tüm veriyi aktarabilecek şekilde olmalı,



    - Sadece panel veya akıllı TV seçenekleri olmalı, akıllı seçeneklerde en son çıkan samsung telefonların gücünde olursa bir işe yarar hatta Note serisindeki kalem bu TV’de kullanılırsa aile ile eğlenceli vakitler geçirilebilir,



    - Televizyondaki wifi köprü olarak kullanılabilmeli ki ev wifi ağı güçlendirilebilmeli,

    - İçine oyun konsolu eklenebilir ama zaten bulut tabanlı konsollar yaygınlaşacağı için bu TV ye kolaylıkla konabilir,

    - Ekran kartı kutuları bağlanabilir böylece daha büyük ekranda evde hem iş için hem oyun için kullanılabilir

    - NAS depolama sistemi içine entegre edilebilir böylece eve gelince tüm aygıtlar otomatik olarak yedeklenebilir (pc, telefon tablet vb.) böylece tüm multimedya tüm cihazlarda istendiği şekilde oynatılabilir,

    - Akıllı ev sistemleri zaten günümüzde eklenmiş durumda geliştirilebilir

    Yukarıda yazdıklarım, istenirse hemen yapılabilir teknoloji bunu sağlayabilecek noktada



    Daha ileri düşünürsek,



    - Televizyon tavana konabilecek 4 adet projeksiyon ile hologram şeklinde yayın yapabilir tabi istenirse 3D vs gibi boyutu artırılabilir hatta küre şeklinde sanal gerçekliği yaşatabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 25 Ekim 2018; 22:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Memo

  • Kablosuz calisan, geri donusturulebilir enerjiye sahip, yer kaplamayan istedigimiz zaman kendimize gore boyutunu ayarlanabilen ayni zamanda kumandaya ihtiyac duymadan gozlerimizle, beden dilimizle yonetilebilen bir Samsung Televizyon.

    Maç izlerken kendimi statta gibi hissetmem için yapay zeka ile taraftarların sesini yukseltebilen bir Samsung Televizyon.



    #donanimhaberlekoreye ve #QLEDTV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüzdeki teknolojik gelişmelere göz attığımızda kullanıcılar bilgisayar, telefon, oyun konsolu vb. teknolojik cihazlardaki yeni teknolojileri büyük bir heyecanla takip ediyor ve deneyimliyor. Ancak ne var ki kullanıcılar TV dünyasından oldukça uzakta kaldırılar. Bunun en büyük sebeplerinden biri elbette TV'nin tek bir hedefe odaklanması o da canlı yayın izleme. Samsung bu durumu lehine çevirmek için kullanıcının TV izleme alışkanlığını arka planda bir yapay zeka ile takip ederek ona en iyi deneyimi sunmalı. Bu sayede kullanıcı kendini çok daha uzun süre TV başında yayın izlerken bulacak. TV firmaları HDR teknolojisine odaklanmış durumda. Ancak öyle bir bilgi kirliliği çıktı ki ortaya bu teknoloji ile kullanıcıların ciddi bir şekilde kafası karıştı. Samsung bu duruma dur diyecek bir büyük HDR atılımı yapmalı.

  • İşte benim için geleceğin tv sinde olması gerekenler.

    1) Ben odamda farklı bir film izlerken babam odaya girdiğinde televizyon kanali 1milisaniye hızla otomatik trt 1 e geçirmeli

    2) Direk torrent indirmeli ve rar açmalı :)

    3) Amazon vs gibi sitelerde ki indirimleri anında bildirmeli. Mesela sepete eklediğiniz ürün şuan da 40$ indirime girdi vs.

    4) Ya artık kumanda tuş vs öldü ya. Ayrica her marka smart remote denedi ama yok tutmadi. Abi su kumanda artık 1 - 2 - 3 menu vs tuşları değilde trt belgesel - Kanal D - National Geographic gibi kanal isimleri yazmali ve bu kumandada olacak bi toucpad screen ile yapılmalı.

    5) Tv yaninda içine gömülü şekilde 3lu priz barındırsa ve 2 tane hdmi gömülü gelse yani kullanmadığımızda sağa sola kaldirmak yerine tv icine gomebilsek tıpkı elektrikli süpürgenin sargılı fişleri gibi.

    6) Ölü pixel ekran bastırdığımızda otomatik düzelsin.

    7) Birde lütfen artık televizyon ile telefon sorunsuz çalışsın. Ben samsung tv me bağlanmak için ayarlara gir bağla store gir samsung TV indir ve yapmak istemiyorum. Direk baglan iste. Galerim videom ekranim vs sorunsuz goster istediğim o senden. Oraya gir telefon bagla vs sectirme bana.

    8) Son istediğim şey beni Güney Kore'ye götürmesi



    #donanımhaberlegüneykoreye

    #QLEDTV





  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.