Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wassermann

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fatz

    Multiplatform oyunların konsollardaki satış rakamlarının PC nin kat kat üzerinde olduğunu hepimiz biliyoruz.

    Bende PC'de oynanabilirliğin çok daha iyi olacağını düşünüyorum fakat Blizzard multiplatform oyunların konsol satış rakamlarını göz önüne alacaktır büyük ihtimal.


    Blizzard çıkardığı oyunlarda sağlam Multiplayer elementlere yer veren ve kendine has Battle.net altyapısı ile göz dolduran bir firma, korsan endüstrisi asla belini bükemedi. Belki de PC oyun dünyasında korsandan en az zarar gören firma Blizzard'dır, adamların her oyunu 10 milyon satıyor. Zaten konsollarda adamların fanbase'i yok, Diablo konsola çıksa dahi deli çılgın satış rakamlarına ulaşacağını sanmıyorum.


    Çok doğru bir tespit.

    Pc'de Blizzard gerçektende bambaşka bir yerde aslında oyun dünyasında bambaşka bir yerde.

    Çıkardıkları her oyunu korsanın kolbastı yaptığı bir platformda çok iyi bir satış grafiği sağlıyor yani Blizzard ile Pc arasında korsan gibi bir sorun yok. Diablo, Diablo 2'nin kaç yıldır oynandığı ortada hele Starcraft kaç yıldır oynanıyor bu inanılmaz bir başarıdır. Pc kitlesi için Blizzard cidden çok başka.

    Oyunları hem deli satıyor hemde çok ama çok uzun süreler oynanıyor.




  • PC den bir kac SS.

     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)




  • Diablo 3 un resmi sitesine asagidaki linkden ulasabilirsiniz :

    http://us.blizzard.com/diablo3/community/
  • PS3' e çıkacak mı, çıkmayacak mı ? :D
  • PS3 e Diablo 3 gelir işallah.

    Hatta sırf bu oyun gelsin diye "çıplak koşanlar" klübü kurmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatal

    blizz oyunları pc de gayet de satıyor. konsol fanlığının derecesini şaşırmış gençler inanmasa da satıyor çok meark etmeyin. sc2 satışlarına wow satışlarına bakın anlarsınız.

    diablo 3 asla konsolda oynanmaz. gamepad in hareket kapasitesinde fps oyunlar zor oynanırken milisaniyelik hareketin önemli olduğu diablo gibi hackn slash oyunlar konsolda olmaz. dahası konsola port edecez derken pc oyuncuları için çok kolay bir hale gelebilir oyun ki diablo fanalrının en son isteyeceği birşey bu. diablo 1 ile diablo 2 arasında dağlar kadar fark var. o yüzden d1 konsola geldi bişey olmadı demeyin. blizz d2 nin başarısını devam ettirmek istiyorsa konsola çıkmamalı oyun. görüşüm bu


    Dragon Age 2'nin hali bu . Konsollar için gayet iyi olmuş fakat safkan ruhunu kaybetmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 3 Mart 2011; 15:14:43 >




  • Dedikodu üstüne dedikodu, sızıntılar, haberler, söylentiler, ortaya çıkan iş ilanları derken Diablo III ne zaman çıkacak tartışmasını artık konsola çıkacak mı, çıkmayacak mı tartışmasına çevirdi.Geçtiğimiz ağustos ayında Blizzard CEO'su Mike Morhaime oyunun konsol versiyonu hakkında söylediklerini halen tekrarlamakta, "Konsola uygun olup olmadığına karar vermeye çalışıyoruz."
    "Birkaç konsol oyunu geliştiricisi aldığımız doğru. Şu an için durumu Diablo'nun konsolda PC'de olduğu kadar işe yarayıp yaramayacağını görmek için yapılan bir araştırma olarak görülebilir.""Henüz hiçbir karar vermedik, ancak aramızdaki genel düşünce eğer herhangi bir Blizzard oyunu konsol için tasarlanacak olsaydı buna en uygun oyun Diablo III olurdu."

    http://www.merlininkazani.com/Diablo_3un_konsol_karmasasi_devam_ediyor-haber-40191p1.html


    Blizzard CEO'su Mike Morhaime nin son cumlesi onem arzediyor diye dusunuyorum.




  • bazı arkadaşlar konuyu ps3 vs pc karşılaşmasına dönüştürmek için epey uğraşmış..
  • rpgler ıcın en uygun platform herkesın hem fıkır oldugu gıbı pc. Ama hack and slash rpgler konsollardada gayette oynanabılıyor. Merak edenler ps1de dıablo ve ps3de 2009un en ıyı rpgsı secılen demons souls u deneyebılırler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

    rpgler ıcın en uygun platform herkesın hem fıkır oldugu gıbı pc. Ama hack and slash rpgler konsollardada gayette oynanabılıyor. Merak edenler ps1de dıablo ve ps3de 2009un en ıyı rpgsı secılen demons souls u deneyebılırler


    2009'un en iyi RPG oyunu DAO seçilmişti Demon's Souls değil sadece adaydı. Yanılmıyorsam Gamespot bu ödülü verdi ama asıl ödül Spike'ın verdikleridir diğerleri kendi içlerinde düzenledikleri ödül törenidir ama dediğim gibi asıl kıstas alınan Spike'dır

    ______________________

    Konuya Dönersem

    Diablo 3'ün konsollara gelmesini hem istiyorum hemde istemiyorum. Bu tür RPG oyunları bence PC sisteminde kalmalı çünkü sunduğu oynanış ile en uygunu klavye+mouse kombinasyonu. Büyülerin akıcı bir şekilde yapılması, savaşların daha akıcı olması ve diğer özel hareket yada item seçmeler için kesinlikle en uygunu PC platformu.

    En güzel örnek FPS türü. Bende konsollarda çok rahat FPS oynuyorum ve online'a dalıyoruz ama bizler kendi içimizde hep gamepad ile oynayanlar ile karşı karşıya geldiğimiz için rahat diyoruz. PC ile ortak serverda bir araya gelince mouse+klavye kullanan oyuncu karşısında gamepad kullanana nefes bile aldırmaz çünkü mouse+klavye'nin gerek duruş yapısı gerek kontrol yapısı çok daha hızlı hedefi yakalama ve yüksek isabet oranı sunuyor.

    Diablo, DAO gibi oyunlarda hızlı olunması gereken oyunlar. Diablo'da o kadar büyü var onları sığdıracaksın gerekli makroyu kuracaksın bunlar dışında seçenekler falan filan hepsi önemli şeyler. Ekrandaki birden fazla düşmana yeri gelecek farklı özel hareket ve büyü uygulaman gerekecek bunların akıcılığı üstüne isabet ettirmen falan gerekecek bunlar gamepad ile değilde asıl mouse+klavye ile daha sağlıklı ve akıcı olabilen şeyler.

    Konsolllara uyarlanır ama dediğim gibi asla oynanış olarak PC'deki akıcılığı vermez.

    Blizzard için ise PC cidden değişik bir dünya ayrıca PC oyuncuları içinde Blizzard'ın yeri çok farklı. Blizzard oyunlarını diğer oyunlardan ayrı tutuyorlar ve cidden büyük ilgi gösteriyorlar bunda hem yüksek kalite hemde oyunların cidden çok uzun ömürlü olmasınında etkisi var. Starcraft ve Diablo 2'nin kaç yıldır oynandığına bakıldığında ortaya şok edici bir zaman dilimi çıkıyor. Bunların hepsi birleşince Blizzard ve PC oyuncuları arasında sağlam bir bağ oluşturuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 16 Mart 2011; 0:20:17 >




  • Bu cumleye dikkat :

    Blizzard CEO'su Mike Morhaime oyunun konsol versiyonu hakkında söylediklerini dusunursek : "Blizzard oyunu konsol için tasarlanacak olsaydı buna en uygun oyun Diablo III olurdu."


    Kardeslerim Blizzard'i okadar hafife almayin derim sizlere. Eger Blizzard in Diablo 3 adina konsollarda bir tasarruf icine girdiyse kesinlikle bir plani var demektir. Bu konuda Diablo gibi oyunlarin konsollarda oynanmasinin PC ye gore zor oldugunu bilen bir kamyon oyuncu biliyorda koskocaman oyun dunyasina yon veren Blizzard bunu bilmiyormu ? Tekrar soyluyorum bu mesajimi iyi not alin Blizzard eger Diablo 3 u konsollar icin cikartirsa sadece Diablo 3 e ozel konsollarda oyunu ayni PC deki gibi rahat oynuyabilmemiz adina yep yeni bir konturol sistemi getireceginden emin olabilirsiniz. Kim bilir bir bakmissiniz mouse klavye destegine benzer bir sistemi bile gorebiliriz. Bu baglamda eger Blizzard in konsollar icin bir tasarrufu varsa bu yeni konturol sistemiyle gelicektir.




  • Blizzard, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde oluşturduğu Diablo III sayfasına gösterilen ilgi karşılığında ekran görüntüsü ve sanat çizimleri yayımlayacağını açıklamıştı. Şu ana kadar 680.000'in üzerinde beğeni toplayan sayfanın karşılığında Blizzard yeni ekran görüntüleri paylaştı.Şimdilik Vic Lee tarafından çizilmiş, Hydra resmini paylaşan Blizzard, ikinci kilometre taşı olarak 1.000.000 sınırını belirledi. Toplam beğenme miktarı milyonu bulduğu anda yepyeni bir ekran görüntüsü yayımlayacağını açıkladı.

    http://www.merlininkazani.com/Diablo_3e_Facebook_araciligiyla_yeni_goruntu_geldi-haber-40247p1.html


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)




  • çıksa bile ilk önce pc'de oynayacağım ama konsolda da bu zevki mutlaka tatmak isterim... Ayrıca konsola uyumlu "klavye ve mouse" çıkarsalar sizce de pc'de oynamanın vermiş olduğu keyfi vermez mi? Ya da şöyle olabilir; mouse yerine MOVE adlı alet de aynı işi görür mutlaka sonuçta klavye zaten ps3'lerde kullanılabiliyor...
  • hoppaaaa kaç yıldır bunu bekliyoduk lan
  • harika görünüyor,bu oyun pc de oynanır
  • http://www.fortuneonline.com/

    Diablo tarzı browser oyunu tavsiye ederim arkadaşlar..Diablo 2 de yaşadığınız zevkten fazlası var..Yalnız şu anda beta da ondna karakter sayısı biraz az ama zamanla karakter sayısı artacaktır diye düşünüyorum..
  • En son Blizzard'dan bir yetkili oyunun yapım aşamasının sonuna geldiklerini ve Beta sürümünün Eylül - Ekim gibi başlayacağını söylemişti. Bakalım beklemedeyiz.
  • Çıksın artık, final fantasy, Diablo 3 bu yıl sonu çok yoğun geçecek :)
  • Bu senede çıkmassa yuh artık.
  • şu oyun bi çıksada herkes rahat etse artık çok hoşlarına gidiyor heralde diablo III diye yaygara koparıp yıllarca çıkarmamak. konsolda bir olacaksa başlarda zorlanacağımız bir kesin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.