Şimdi Ara

DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.155
Cevap
21
Favori
84.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ Fatz yok malesef 1. sayfada mesajlar gozukmuyor. Bu sekilde bir cok oyun konusu var fakat konulara uzun surelerdir mesaj yazildigi halde mesajlar gozukmuyor 1. sayfada kimbilir nerede gozukuyor. Yoneticilerin bu teknik problemi cozmesi gerekir, zira bu durum aylardir bir cok oyun konusu icin gecerli . Neyse gamescom 2011 de PC icin yayinlanan gorsellerden olusan bir vidyo paylasayim.




  • Diablo 3 Booth @ Gamescom 2011
  • Gamescom da PC den bir kac ekran goruntusu
     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)


     DiABLO 3 (PS4 / PS3 ANA KONU)




  • Bugün incgamers.com sitesinde yayımlanan beş videonun nereden geldiği, ne zaman yayımlandığı, vs. bilinmiyor ancak Diablo 3'ün karakter videoları YouTube'da sihirli bir şekilde ortaya çıktı.  Lafı fazla uzatmayalım önümüzde beş video mevcut. Her karakter videosunun altında kullanılan yeteneklerin isimleri yer alıyor.
    .
    http://www.merlininkazani.com/Diablo_3ten_bes_yeni_karakter_videosu-haber-44273p1.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LostControl666

    ömrümü yedin diablo...


    +∞
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    @ Fatz yok malesef 1. sayfada mesajlar gozukmuyor. Bu sekilde bir cok oyun konusu var fakat konulara uzun surelerdir mesaj yazildigi halde mesajlar gozukmuyor 1. sayfada kimbilir nerede gozukuyor. Yoneticilerin bu teknik problemi cozmesi gerekir, zira bu durum aylardir bir cok oyun konusu icin gecerli . Neyse gamescom 2011 de PC icin yayinlanan gorsellerden olusan bir vidyo paylasayim.


    Sorun devam ediyor.




  • asdasdasdasd
  • test
  • test
  • Blizzard'ın kendi etkinliği BlizzCon 2011'de resmi bir şekilde ilk olarak ismi anınan Diablo 3'ün konsol sürümü hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun konsol sürümü hakkında şuan yazılı yani resmi bir duyuru olmamasına rağmen Blizzard, bu oyun üzerinde uğraşmak istiyor. Game Informer'a konuşan Blizzard'dan Jay Wilson, "Diablo 3'ü konsollara port etmek istemiyoruz, tamamen baştan inşa etmek istiyoruz. İkisi çok farklı şeyler. Birinde PC oyunu kopyalanıyor, diğerinde ise yatırım yapılıyor." şeklinde konuştu. Konuşmanın devamında Wilson, "Buradaki amacımız konsoldaki oyunculara Diablo 3 keyfini tamamen doğal bir şekilde yaşatmak ve aynı zamanda, Blizzard kalitesini konsol oyuncularına göstermek olacak." dedi. 
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzard_Konsollara_Yatirim_Yapmak_istiyor-21932.htm




  • demosunu bile oynatmadılar, kendisi ne zaman gelir kimbilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eypsrn

    demosunu bile oynatmadılar, kendisi ne zaman gelir kimbilir.

    Diablo 3 un PC versiyonu icin Diablo 3'ün açılış videosu dünyada ilk kez Video Game Awards'da sahnelenecek. Sanirim PC surumunun cikis tarihi burada gelicek. Konsollara ozel uretilecek olan Diablo 3 ise en az 16 ay 18 ayi bulur heralde.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Diablo_3un_Acilis_Sinematigi_VGAda_Gosterilecek-22282.htm







  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 6 Aralık 2011; 13:22:05 >
  • Diabloyu özlemiştim çıksın alalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

    Diabloyu özlemiştim çıksın alalım

    2012 ilk ceyregi PC ye gelirse ki oyle gozukuyor, konsollara özel Diablo 3 de 18 ay sonra gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    quote:

    Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

    Diabloyu özlemiştim çıksın alalım

    2012 ilk ceyregi PC ye gelirse ki oyle gozukuyor, konsollara özel Diablo 3 de 18 ay sonra gelir diye tahmin ediyorum.

    O zaman oyun fuarında da tanıtılır e3 te.belki ps4u bekliyebilir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    Blizzard'ın kendi etkinliği BlizzCon 2011'de resmi bir şekilde ilk olarak ismi anınan Diablo 3'ün konsol sürümü hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun konsol sürümü hakkında şuan yazılı yani resmi bir duyuru olmamasına rağmen Blizzard, bu oyun üzerinde uğraşmak istiyor. Game Informer'a konuşan Blizzard'dan Jay Wilson, "Diablo 3'ü konsollara port etmek istemiyoruz, tamamen baştan inşa etmek istiyoruz. İkisi çok farklı şeyler. Birinde PC oyunu kopyalanıyor, diğerinde ise yatırım yapılıyor." şeklinde konuştu. Konuşmanın devamında Wilson, "Buradaki amacımız konsoldaki oyunculara Diablo 3 keyfini tamamen doğal bir şekilde yaşatmak ve aynı zamanda, Blizzard kalitesini konsol oyuncularına göstermek olacak." dedi. 
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzard_Konsollara_Yatirim_Yapmak_istiyor-21932.htm

    @ NaPoLYoN_42 Blizzard'ın PS4'ü beklemiyecegini bu ve bunun gibi saglam iki uc habere istinaden soyluyorum. Digeri ise daha once Blizzard resmi sitesinde aylar evel PS3 Yazilim Muhendisleri aradini is ilaniyla duyurmus ve Diablo 3 ekibi kurma cabalari oldunu aciklamisdi.Haberdede anlasildigi uzere Blizzard bu nesilde Konsollara neler yapabileceklerini gostermek istiyorlarmis. Bencede Blizzard bir sonraki Nesile hazirlik yapiyor PS3 de konsollara ozel Diablo 3 u cikartip bir sonraki nesilde PS4 de daha cok proje ile karsimiza cikacaklar.




  • Şimdi PS 3'e çıkıcakmı çıkmıyacakmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63B0840C9 -- 11 Aralık 2011; 13:50:53 >
  • Blizzard'dan Son Gelişmeler
    .

    Blizzard, dün Diablo 3ile adından bolca bahsettirdi fakat VGA'da firmanın başka işleri de konuşuldu. Blizzard'ın kurucularından Michael Morhaimeve Frank Pearceşirketin gelecek planlarını anlattı.      Blizzard mobil cihazlariçin oyun geliştireceğini ve sektöre adımını atacağınıdoğruladı. Bunun dışında Diablo 3'ün konsol sürümlerinehala çok sıcak baktıkları belirtiliyor. Kesinleşmemiş olsa da bunun yüksek bir olasılık olduğu zaten biliniyordu. Son olarak da World of Warcraft filmininhala Blizzard gündeminde olduğu ve unutulmadığı söylendi. Firmanın bu konuya da sıcak baktığını görmek sevindirici bir haber. Film ile ilgili.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzarddan_Son_Gelismeler-22655.htm




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.