Şimdi Ara

Erdoğan'ın anayasaya aykırı olarak 3.kez aday olmasına izin veren muhalefet ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt

    İktidarı suçlamaktan yorulduk kardeşim, iktidara söylemediğimiz şey kalmadı ve artık söyleyecek bir şey yok, normal bir muhalif olsa bu iktidarı 10 kere yenmişti şimdiye kadar. Kılıçdaroğlu kaç seçim kaybetti? partisinin başında neden bir diktatör edasıyla yıllardır kaybederek oturuyor ve gençlerin önünü tıkıyor? siz demokrasi düşmanısınız ve millete sataşmaktan kendinizi görmüyorsunuz.


    Akp seçmeninden ne farkınız var? Yıllardır bu iktidarın kazanmasına sebep olup birde bu şekilde konuşmak yani ayıp denen bir şey var, ben utanırdım şahsen, yıllardır seçimi kaybet ve son dakikada bütün milletin karşı çıkmasına rağmen tekrar aday ol ve yine kaybet.


    son dakikada yine tayyibi seçtiriyordunuz az kalsın, gelmiş bana hikaye anlatıyorsun, olmaz olsun sizin gibi muhalifler, iktidarın kalmasına en büyük sebeplerden biri de sizlersiniz.

  • Sadece bu mu ben de bir muhalif olarak şunu söyleyebilirim ki muhalefet, muhalefet olmaya alışmış bence iktidar olma gibi bir hedefleri yok kaldı ki vizyonları da yok. Hani bazı insanlar vardır ya hayat gayeleri sadece konuşmaktır icraatten işlevden yoksundurlar öyle işte. Rte yi gram sevmem saymam ancak yiğidi öldür hakkını yeme diyorum adam gerçekten kriz ve süreç yöneticisi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sen gidip CHP üyesi olup başka birini destekledin mı CHP başkanlığı için? Ben bunu yaptım. Kendi şehrimde başka aday gösterilmesi için baskı yapanlara destek verdim, şehri kaybettik. Adaylığını açıklamadan önce de Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu 'nun adaylıkları için çalıştım.

    Ama geldiğimiz noktada artık bunları bir kenara bırakıp kemal Kılıçdaroğlu ile de olsa iktidarı bizim almamız gerekiyor.

    Bir defa olsun iktidara gelelim, var gücümüzle eleştirmeye devam ederiz yine.

    Oh ne ala memleket anasını satayım hem oy verme, hem bir kibrit çöpü kadar bile çaba harcama bir şeyleri değiştirmek için. Sonra da klavye başında Kılıçdaroğlu hede hödö rorororröröorö diye yaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt

    son 5 senedir bu iktidarın hukuksuzluklarını, yalanlarını, çaldıklarını, adam kayırmalarını, teşkilatlara verdiği zararları, sattığı milli değerleri ve aklına gelebilecek her türlü falsosunu çevremdekilere zaman zaman belgeleyerek anlatmış biriyim.


    eğer akp karşıtı olmasaydım muhtemelen iyi kazançlı rahat bir işte çalışıyor olurdum. ama sen bana bu şekilde yerici bir konuşma yaptın ya işte zoruma gitti, birde sen muhalifsin sözde dimi. çok çaba vermiş olabilirsin ama bende çaba gösterdim ve devam ediyorum. klavye başındayım çünkü şu anda oyun oynuyorum yani pc benim hobim ama işim değil... ben inşaat sektöründe bir işçiyim, çevrem oldukça cahil tayfa ile dolu ve elimden gelen etkiyi yapıyorum. ben bir çok ilde tanıdıklarım ile ve kimi zaman akrabalar ile etkileşimdeyim. yani ahmakça konuşarak beni kızdırıyorsunuz.


    bakınız, muhalif olmak sadece chp olmak değildir. bugünlere sayenizde geldik çünkü bütün muhalefeti chp den ibaretmiş gibi lanse ettiniz ve akp de bunu yaptı çünkü karşısına dişli bir muhalif istemiyordu.


    dişli muhalifler var ama öldürülüyor yada hapse atılıyor yada ülkeden kaçmak zorunda kalıyorlar. biraz zeki olun, kılıçdaroğlu yıllardır sağ salim ana muhalefet lider ise bunu beceriksizliğine borçludur. eğer başarılı olsaydı şu anda muhtemelen ölmüş olurdu yada hapiste yada yurt dışında olurdu, en iyi ihtimalle ise yönetimde olurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D65A48858 -- 18 Mayıs 2023; 16:19:45 >




  • Bu seçimin yapılmasına muhalefet engel olmalıydı. Herkes bas bas bağırdı anayasada kanun kural net belli. 2’den fazla başkan olunamıyor. Maalesef sandıkta göndereceğiz şovlarına kalktılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben senin görmek istediğin tarzda bir muhalif değilim. Etimle kemiğimle nefret ettim bu iktidardan. Mesela parlementer sisteme dönmeyi falan da istemiyorum. Bizden biri başa geçsin ve İNTİKAM KESSİN istiyorum artık. Senden, benden, bizden, bu vatanın evlatlarından çalınanları geri alsın, gerekirse gırtlaklarından aşağı kolunu sokup midesinden çıkarsın bizden çalınan lokmaları istiyorum.

    Bu sebeple de oldukça agresif mesajlar yazıyorum. Siz de mücadele ettiğinizi söylediniz, takdir ederim bunu, tek kelime laf etmem bundan sonra o konuda👍🏼. İyi forumlar dilerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk cümlenle çelişecek şekilde bir duruşa - karaktere sahip ve sürekli bu şekilde oy toplamaya çalışan bir ana muhalefet liderimiz var. Ne yazık ki istediğimiz oranda bu başarı getirmese de kendi mizacı, karakteri, hitap ettiği kesim içinde bu bir yandan doğru yani dediğinin aksine pasif, agresif tepkiler de gayette işe yarayabiliyor. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu agresif bile denilemeyecek düzeyde sakin bir siyasi rol - misyon takının biri.


    Kendisine yumruk atan insanlara hayatı hukuki olarak zindan etmek yerine affedip, şikayetçi olmayan birinden bahsediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesini kaybeden Ekrem İmamoğlu yerine Kemal Kılıçdaroğlu olsaydı aynı şekilde savunup, kazanabilir miydi? Oy, alabilir miydi? Sanmıyorum.


    Şuan muhalefet tarafında dini ideolojiler ve Atatürk ile bir sorunu olmayan "Kürt" etnik kimliğine İngilizler zamanında Türk'ü, tersten yazmışlar "Kürt" demişler bizi bölmeye çalışıyorlar diyen minvalde bakmayan önemli bir isim. Zerre kadar sevmesem ve güvenmesem de Nagehan Alçı ve benzeri sözde gazetecilere de erik dalı uzatabilen birisi.


    Tabi, biz seçimden çekiliyoruz tavrının Türkiye siyasetinde gerçekçi bakacak olursam olumsuz, yapıcı - mantık, eleştiri sağlayacak hiçbir şey sağlamayacağı gerçekliği konusunda size katılıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 18 Mayıs 2023; 21:4:53 >




  • Kendi adıma Tuncay Özkan gibi kripto akpliler şu önümüzdeki 9 gün içinde (en kötü Tuncay gitsin şimdilik o da yeter) partiden gitmediği sürece gideceğim oyumu Erdoğan'a atacağım 2.turda. Kripto akpliler gitmiyorsa daha bunları gönderemeyen adam bir zahmet koskoca ülkeyi yönetmeye talip olmasın.

  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    at at, pireye kız yorganı yak. ama enflasyondan şikayet etmek sana yasak. mültecilerden de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anayasa 101 ve seçim kanunları açık. RTE aday olmaz, bakanlar milletvekili olamaz.

  • Krone K kullanıcısına yanıt

    cem uzan bunları çok uyardı, dinlemediler.

  • Bi soda iyi gider

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim izin verme yok adam kural mı dinliyor , izin vermese ortalığı yikardi savaş çıkarırdı ama yine o seçime gitmezdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı partiler itiraz ettiler sonuç yok ysk adaylığa izin verdi.Konu açarken biraz araştırarak açın lütfen ysk başkanını kim atamış aynı kişinin kardeşinin satıştay başkanı olduğunu biliyor muydunuz

    https://www.gazeteduvar.com.tr/ysk-ve-sayistayi-yener-kardesler-yonetiyor-haber-1600296

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

    yüksek ses ile itiraz edilmedi, sandıkta yeneceğiz dediler. kapı gibi "anayasa 101" var. anayasa delindi

  • 6 masa zaten göstermelik itiraz etti. Davutoğlu o zamanlar acıkladı. 6 lı masa olarak itiraz etmeyecegiz. Onu sandıkda yenecegiz diye. Zaten aday oldukdan birkaç gun sonra ağız birliği yapmış gibi hiçbir partili bundan bahsetmedi. Yoksa kendileride biliyordu ysk ya itirazın kabul olmayacagını. İstese gösteri hakkını kullanıp ysk önünde bile beklerlerdi.

  • Şuanki sistem padişahlık sistemi sen padişaha tekrara aday olabilir misin der misin.Bu sistemde gidişat ölene kadardır.Bunuda yarı cahil halk istedi.Bir suçlu varsa halktır.Koyun olmaya istekli ise olur.


    İster a partisi olsun ister b.Bakın.Neden ülkenizde dolandırıcılar kol geziyor sebebi de bundandır.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    itiraz etmeyip hakkını aramadığın sürece at oynatmaya devam ederler. KK şu an aslında cumhurbaşkanı. bunu kendi de biliyor, ama o gece cılız bir şekilde kayboldular. neden?

  • Türkiye'de ä bir %49 var üstelik oy veren gurbetçileri zaten söylemiyorum ölümlü hayatını en iyi şekilde yaşarken burayı sefalete mahkum etmeyi seçiyor ne için 1 eurosu 21 bir doları 20 TL olarak kalmaya devam etsin diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 20 Mayıs 2023; 3:14:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Hocam koyun demişken aklıma geldi, 14. cumhurbaşkanı seçiminde aday yine KK olabilir diyorlar, tıpış tıpış gidip oy verecek misiniz 

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.