Şimdi Ara

Fahri Trafik Müfettişi kaybetti, ben kazandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
18
Favori
9.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hades. H kullanıcısına yanıt

    hahaha, 74 yaşındaki adama da makas cezası yazmak   aynı işgüzar olabilir bu. yakın tarihliyse cezanız itiraz edin.

  • Sizin adınıza sevindim ama böyle kalleşlikler cezasız kalmamalı. Bu tanrısal egoya sahip fahri müfettiş kim bilir kaç insanın daha canını sıktı ve sıkacak, kaç insanı haksız yere zarar uğrattı ve uğratacak. Bunlara çok ciddi yaptırımlar gerekiyor. Yoksa bu serbestlikle bunlar yine eylemlerine devam ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmışsın kardeşim ben de bu aralar çok duyuyorum çevremde arkadaşlarımada bu şekilde cezalar geldi onlarda itiraz etti kazandılar sanırım bu görevi kötüye kullanmaya çalışanlar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

    Görevi kötüye kullanma gerekçesi ile dava açmanız, basit bir mevzuyu büyütüp kamuyu meşgul etmek anlamına gelmez bence. Kendisi çok basit bir hareketi büyütüp trafik suçu olarak gösterip sizin ceza almanızı istedi ama değil mi? Yaptığının karşılıksız kalması onu böyle durumlarda daha da pervasız hareket etmeye yöneltecektir. Açılacak bir karşı dava bu anlamıyla bir kamu hizmeti bile sayılır bana göre.

  • Helal olsun hocam hakkınızı aramışsınız bu ülkede biraz bir yere gelen kendini bir şey zannediyor ülkedeki hastalık bu maalesef. Kıytırık bir iş sahibi olan hemen büyüklenip kendisini başkalarından üstün görmeye başlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahri müfettiş uygulaması aslında kötü bir uygulama değil fakat somut delil şartı gelmeli, beyan ile ceza yazamamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahri trafik müfettişini de görevi kötüye kullanmaktan savcılığa verin güzel bi tazminat kopartırsınız  

  • Bravo. Saygılar şu çabaya ve azme

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir emsal karar olmuş. Yazılan cezalarda çoğu zaman itiraz edilmiyor ama etsek kaç tanesi iptal olurdu acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezayı yazan müfettiş için suç duyurusunda bulunmanızı tavsiye ederim. peşini bırakmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda bu fahrilerin sayısı o kadar arttı ki. Kim nasıl neye göre müfettiş oluyor anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok iyi çalışan bir f.müfettiş tanıyorum. Gördüğü her ihlali hemen kameraya alıyor ve hiç affetmiyor. Onun gibi 100 tane olsa ankara trafiği adam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahri müfettiş nedir lan ? Burası Türkiye gıcıklık olsun diye babasını vuran bir ırkız biz bu işi devletin memuru yapmalı saçmalıklar ülkesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biqb0ss -- 7 Nisan 2022; 22:9:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 yaş şartını sağladığım ilk gün başvuracağım trafik müfettişliğine. Aracımda zaten kamera var. Arkaya ve hatta yanlara bile alabilirim. Kanıt olmadan ceza olmamalı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    Bana göre fahri trafik müfettişliği yerinde bir uygulama hatta sayısı arttırılmalı hatta kesilen cezadan prim verilmeli ancak ispat şartı getirilmeli hukuksuz yere kestiği ceza tespit edilir ise hem ağır para cezası üstüne belgesi iptal edilmeli. Şuanda bile onca kamera dolu heryer bu tür mahkeme kararlarında Trafik Şube detay inceleyip cidden keyfi ceza yazıldı ise kesen FTM'nin belgesini iptal edip üstüne kurumun adını lekelediği için dava açmalı.

  • Öncelikle görevi kötüye kullanmaktan ceza aç diyen arkadaşlar olmuş. Ama unutmayın ki bu sefer de görevi kötüye kullandığını ispat etmesi gereken kişi snoopy olacak. Makas atma eyleminin tespit edilemediği gibi muhtemelen görevi kötüye kullanma eylemi de ispat edilemeyecek.


    Ayrıca forumda yazılan her hikayeye inanıp galeyana gelmeyin.   Belki de arkadaş gerçekten makas attı,trafiği tehlikeye soktu ve fahri müfettişte yolda araç sürerken kamera kaydına alamayacağı için plakayı kaydedip ceza kestirdi. Buna yetkisi var neticede. Arkadaşta gelip konuyu farklı şekilde buraya aktarıyor olabilir. Sonuçta o buraya ne yazarsa siz ona inanacaksınız   (Yanlış anlaşılmasın konu sahibi arkadaş için söylemiyorum bunu.Genel olarak forumda böyle bir sıkıntı var. Yoksa bu konuyla ilgili olarak sonuçta mahkeme açılmış ve delil sunulamamış, dolayısıyla suçsuz bulunmuştur. Mahkeme bu fiil işlenmemiştir dediyse olay bitmiştir.)





  • Bravo aslında hep böyle yapmak gerekiyor para kazanmak kolay değil , mahkemeye de helal olsun

  • elinize sağlık ve geçmiş olsun.


    fahri trafik müfettişi ve polis cezalarında da, delil zorunlu olmalı. eğer yaşların yanında kurular da yanmaya başlarsa, o zaman esas toplum sağlığı diye birşey kalmaz ortada.


    bu tip art niyetli şeref. sizlerin , hakettiklerini bulmaları dileğiyle...

  • Tebrik ederim. Birilerinin hakkını alabildiğini görmek güzel. Karşı tarafın %100 suçlu olduğu bir kazada aracım sigorta tarafından yetkili serviste tamir edildi. İki ön çamurluk ve ön tampon değişti. Çamurluklarla ön cam arasında boşluklar oluştu. Tamponla farlar arasında boşluklar oluştu. Adam gibi tamir etmeleri için itiraz ettim ama dinleyen yok. Mahkeme süreci nasıl olur, haklı bulunur muyum, haklı bulunmazsam ne kadar masrafım olur gibi sorular dönüyor aklımda. Hyundai'den cevap bekliyorum. Ordan da olumsuz cevap gelirse hiç suçum olmayan bir kazadan dolayı aracımı rezil bir halde teslim almak zorunda kalacağım. Hakkımı arayabilecek miyim, bilmiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam iyi hoş diyorsunuz da aynı şekilde makas olayı bana da ceza kesildi.


    İş çıkış saatinde öyle ardı ardına şerit değiştirmek çok olası değil bulunduğum yerde.


    Gidip dava açtım, kamera kaydı istedim. Makas atılma konusunun farklı yorumlanabileceği ve bu yüzden ispat yükümlülüğü olduğunu belirttim.


    Gelen cevap aynen şu. Ceza kesilen plakanın aracınıza ait marka-model-renk ile uyuştuğu tespit edilmiş olup bla bla bla bu eylemi yaptığınız anlaşılmıştır. O yüzden aynen öde cezayı dediler.


    Fahri trafik müfettişliği bana göre rezil bir uygulamadır. Rezalettir tek kelimeyle. Eğer trafiğe yetişemiyorsan ya polis sayısını arttır, anlaşılmasın diyorsan sivil ekip sayısını arttır. Buna itirazım yok. Nasıl bir süreçten geçtiği bilmediğim birinin bana ceza yazıp cebimdeki parayı bana göre çekip almasını kabul edemem de sindiremem de.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.