Şimdi Ara

Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
7.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Incel = (Involuntary Celibate) İngilizce'de istem dışı bekarlık anlamına gelen 'incel' kelimesi; hayatı boyunca kendi istemesine rağmen tip,boy,vücutsal bozukluklar gibi kadınların en çok önem verdiği biyolojik sebeplerden dolayı genetik olarak kötü,çirkin erkekleri sevgiden,aşktan ve cinsellikten mahrum bırakması, hayatı boyunca karşı cinsle hiçbir pozitif etkileşim yaşayamamasıdır. Evet bu kadar daha fazlası yok açıklama için. Bakir olmak için illaki deforme, notre dame gibi gözükmek zorunda değilseniz, birazdan açıklayacağım kavramlar sayesinde daha iyi anlayacaksınız . Notre damenin kamburu = 175'den kısa ve tipi ortalama veya altı tipler kadınların gözünde .


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap
    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap



    Her şey zamanında yaşanır kısacası,


    Yaşınız 20 lere mi geldi ona rağmen hayla hiç sevgiliniz,gönül işleriniz,sizi seven biri olmadı mı ? Yaşıtlarınız gençliğin en parlak zamanlarında karşı cinsle tüm hisleri doruklarına kadar yaşarken siz bunları seyredip yalnız başınıza kahrolmakla mı geçti ömrünüz ? Belki ilerleyen yaşlara 30'lara doğru bulurum mu diyorsunuz ? Bunun sebebini hiç merak edip araştırdınız mı ? Eğer yanılgıda bulunup bunun nedenlerini başka şeylere yıkıyorsanız kendinizi kandırıyorsunuz demektir.


    Toplum tarafından size uygulanan büyük baskıyı görmenizin vakti geldi. Fiziksel olarak çekici olmamanız sizin seçiminiz değildi ama bunun bedelini hayatınızın her adımında ödüyorsunuz. Bu kadınların yarattığı bir kast sistemidir. Yani onların çekici bulduğu azınlık erkek grubu değer kazanıyor ve siz duygusal ve cinsel olarak aç bırakılırken o azınlık üst sınıf istedikleri her şeye sahip olabiliyorlar. Normalde her erkeğin kendine denk bir eşi vardı, mesela görünümü 4/10 olan bir erkeğin birlikte olması gereken kız da 3-4/10 puan arasındadır, boyu 170 olan bir erkeğin de 160-165 bir kızla olması geremekmektedir, ama gelin görün ki günümüzde ki durum çok daha farklı.


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hiçbir kız kendi dengini erkeği istemiyor, tam tersine ondan daha uzun ve dış görünüş olarak daha avantajlı kişilerle birlikte oluyorlar. Görürsünüz dışarıdaki çiftlerde kadın hep kısacık ama yanındaki erkek 180-190 boy aralığındadır hep, neden o kadın gidip te 155-160 erkekle evlenmiyor da kendi dengi asla olmayan biriyle hayatını birleştiriyor ? Bunun sebebi 'Hipergami' dediğimiz kadının cinsel stratejisidir. Hipergami basit bir şekilde; evrimsel süreçte gelişen, kadının kendinden statü,dışgörünüş, konum,saygınlık vb. gibi özelliklerden daha iyi olan erkeği eş olarak seçtiği bir stratejidir. Bu hipergami dediğimiz sistem hep mi vardı da geçmişte ki çirkin,ortalama,kısa boylu erkeklerde evlenebildi,aile kurdu. Bakın kardeşlerim geçmişte yani yaklaşık olarak 2000'li yıllara kadar bu eşitsizliğe çözüm olarak ataerkillik yani erkeğin egemen olduğu sistem,görücü usulü evlilik,muhafazakarlık veya zorla evlilik gibi zihinsel sağlığı düzgün dış görünüşü ne olursa olsun her erkeğin baba olup aile kurması mümkün oluyordu. Ama bu milenyum çağına geldiğimizde, sosyal medya çıktı, feminazi,sjw örgütleri güçlenip, kadınların kendi dengi olan erkeklerle birlikte olması yerine artık daha fazla hakka,isteğe sahip olduğunu dolayısıyla daha fazla erkeğe ulaşıp içlerinden en iyilerini seçip,geri kalanlarıda istem dışı bekarlığa,yalnızlığa mahkum etti. Düşman olmanız gereken sistemler belli, gerçekleri görün ve uyanın, birileri sizi insan yerine bile koymuyor !



    Karşı cinsle birliktelik yaşayamamanızın sebebi tamamen kadınların sizi ilk dış görünüşünüze göre yargılayıp,testten geçirip beğenmiyorsa istememesidir. Toplum ve kadınlar ne kadar da dış görünüş önemi değil dese de hepsi gerçek ikiyüzlülüklerini perdelemek için sizlere yalan söylemektedirler.


     Foidler(kızlar) sosyal medya üzerinde her allahın günü kısa boylu erkeklere, çirkin buldukları erkeklere falan alay ve hakaret dolu söylemlerde bulunurlar. Yok şu boydaki erkek kendine erkek demesin,ölsün, yok çirkin erkek sokağa çıkmasın falan. İntihar eden erkeklerle dalga geçerler. İşe alımlarda bile kısa erkekler yerine uzunları tercih ederler, Cinayete kurban giden erkeklerin arkasından oh olsun derler. Ama utanmadan, bizlere kadın düşmanı falan derler. Sürekli mağduriyet yaratıp mağduru oynarlar. Kendileri sanki masum melekmiş gibi bizi canavar olarak gösterirler. Boyu 165 olan biri gym'e gidip güzel bir vücut yaptığında onunla üçgen peynir,atom karınca diye dalga geçerler, tipi kötü olup çok iyi giyinen,özgüvenli olan birine ise bu tipe bu özgüven nereden geliyor diye zorbalamalıklarda bulunurlar. Dış görünüş önemsiz diyen kızların %60 lık bir kısmı güzel olmak için vücudunun çeşitli yerlerine en iyi hale gelebilmek için estetik ameliyatları olmaktadır.


    Şimdi burada bazıları hava gazı niteliğinde size züğürt tesellisi verecektir, örnek olarak : Zengin ol bro, bodybuilding yap bro, iyi ve güzel giyin bro, kendini geliştir bro gibi çeşitli saçmalıklarla sizi kandırıp , gerçek hayatta kadınlara karşı hiçbir karşılığı olmayan tavsiyelerle sizi hipnotize etmeye çalışıyorlar. Emin olun ki bu verilen tavsiyeleri aramızda ki bir çok arkadaş yaptı ve denedi ama sonuç yine hüsran. Oysa zaten bizim aramızda 3D yazılım öğrenen,mühendis olan, doktora yapan adamlar mevcut. Bu insanlar bunların hepsini tüm en iyi anlamda bunları denedi ve uyguladı ama hayla bulamıyor, acaba sorun kadınlarda mı yoksa bizde mi ?



    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap



    Bunun gibi bir çok örnek ve delil hem gerçek hayatta,hem sosyal medyada mevcuttur ve öncelikle bize inanmayan,iftira atan tiplere karşı size bilimsel olarak dünyanın en iyi üniversitelerinde sosyal olarak deneylenmiş ve ispatlanmış blackpill argümanlarını sunuyorum https://www.reddit.com/r/BlackPillScience/ Bu makaleler bizi ispatlayan yegane delillerdir,








  • BÜYÜK YALANLAR :


    "Dış görünüş her şey değil."


    "Vücut çalış kardeşim."


    "Kız tavlama teknikleri öğren, konuşkan ol." Bir çok kişi bu taktikleri dışarıda,okulda deneyip sürekli ret yedi; üstüne üstlük bir de sapık,tacizci damgası yiyen mi dersin,tipim değilsin diyen mi dersin, bu havalı sözcüklerle kız tavlayacağını mı sanıyorsun haha diye dalga geçen mi dersin. Yani tipiniz iyi değilse ve size sihirli cümlerler kullanıp karşı cinse oyun,yalan sanatı uygulayın diyen tiplere itibar etmeyin.


    "Zengin ol ;)" Zengin olup para babası olsan bile bir kadın seni sırf zengin diye arzulamaz,sevmez o yüzden seni maddi anlamda kullanır ve tez vakitte boynuzlayıp bir ömür nafaka ödettirir.


    Şimdi ise gelelim bizim hakkımızda olur olmadık iftira atanlar, sırf erkmeklerine taş koyuyoruz diye ismimizi yanlış tanıtıp kötü gösteren sahtekarlara gelsin !


    İftiralara cevaplar :


    Beden Dismorfik Bozukluğu

    • Statümaxx & Betabuxx yapmamızın istenmesi
    • Nazik Adam Sendromu
    • Siyah Hap felsefesinin Kırmızı Hap teorisinden geldiğini düşünmek
    • Her şeyi görünüşe bağladığımız iftirası
    • İncelleri feministler ile bağdaştırmak
    • Yengeç Sepeti iftirası
    • Son olarak TİCARET KAFASI

    Beden Dismorfik Bozukluğu: 

    Öncelikle bir çok TRP yazılarında İnceller hakkında sürekli en çok atıp tutulan iftiralardan bir tanesinin ''BDB'' yani Beden Dismorfik Bozukluğu olduğunu gördüm. Ve bunu ciddi ciddi bütün İncel kategorisinde ki gençlerin üzerine yıkıyorlar.  Şimdi ilk önce İncelliğin çeşitlerinden bahsedelim. Daha önce sitemizde ne kadar açıklasak da bunları sürekli farklı yerlere çektiler. İncelliğin 3 çeşidi vardır. Mentalcel Trucel İncel. Bu 3 İncel çeşidinden Mentalceli ele alıp hakkında sadece ''BDB'' bozukluğu yaşadığını söyleyen bazı TRP yazarları mevcut. Onlara şu açıklamayı yapmak istiyorum. 

     Mentalcel, tipi genellikle 4/10 veya 5/10 ortalamasında, ancak bir çok psikolojik sorun yüzünden, sosyal açıdan epey bir zayıf ve bu durumu aşamayan kişilere denir. Psikolojik sorunları sadece ''BDB'' olan değil, aynı zamanda Asperger, Şizofreni, Otizm gibi bir çok psikolojik rahatsızlıkları bulunuyor. Sadece ''BDB'' iftirasını atıp bunun üzerinden kalkamazsınız. ''BDB'' aynı zamanda İncel olmayan bir çok kişide de mevcut. İncel ve Siyah Hap felsefesinin içinden biri olarak şunları kesinlikle söyleyebilirim ki, şu ana kadar konuştuğum İnceller arasında ''BDB'' olan kişilerin sayısı çok az boyutta. ''BDB'' olan kişiler var ancak aşırı yüksek seviyede değil bu bozukluk. Yani bütün sorunun temel kaynağı ''BDB'' olarak adlandırılamaz. Daha büyük ve daha sıkıntılı psikolojik sorunları mevcut çünkü. ''BDB'' bir tarafta kalsın, Asperger sendromu ve ''ASKB'' gibi daha ciddi rahatsızlıklar bulunmakta. Ve bazı TRP sayfalarında, gene bu gibi sorunları bu densiz kişiler, dalgaya alıp her zamanki yaptıkları gibi sürekli eziklemek ile zaman geçiriyorlar ve eğleniyorlar. Tabi ki de biz her zamanki gibi, bunlar ile zaman geçirmek yerine bu sorunların temelini ve bilimsel kaynaklarını araştırmaya yeni çözümler arayan bilim insanlarının, üniversitelerin kaynak yazılarını okumaya devam ediyoruz.


    Statümaxx & Betabuxx yapmamızın istenmesi:

    Blog da ki yazıları okumuşsanız sözlük terimlerimize tekrardan göz gezdirmenizi istiyorum. Evet ''Statümaxx'' ve ''Betabuxx'' terimleri TRP tayfası tarafından sürekli İncel ve Siyah Hap felsefesi güden kişiler için yapılması isteniyor. Sürekli ama sürekli Eğitim ve Statü tarafından gönderme yapan TRP tayfasından kişiler, kadın ve erkek ilişkileri dışında okul okumayı veya ticarete atılmayı, klasik ''yazılım öğren'' gibi klişe lafları sürekli farklı cümlelerde bize yedirmeye çalışmakta. Şunları söylemek istiyorum, bir TRP yazarı sözde Psikolog, Siyah Hap hakkında bilim adamlarının fotoğrafını paylaşıp çirkin ve yakışıklı muamelesi yaparak Siyah Hap'ı çürütmeye kalktı. Bunun için çürütme yapmaya gerek yok. Gördüğüm fotoğraf ise buydu. Bu fotoğraftaki bilim adamları baz alınarak, tipin değil aynı zamanda statü ve yeteneğinde çok işe yaradığı sadece tipsel olarak düşünmemiz gerektiğini vurgulamış. Evet fotoğraftaki kişiler dünyada nam bırakan gayet başarılı kişiliklerden oluşmakta. Örneğin Charles-Eugène Guye  bu Fizikçi bir bilim insanı. Baktığımızda hakkında araştırma yaptığımızda hiç evlenmediğini sadece bilim üstünde yoğunlaşıp bu denli başarılar elde ettiğini gördük. Bunun gibi o fotoğraftaki bir çok kişide sosyal açıdan epey zayıf hatta bir çoğunun da ciddi psikolojik hastalıkları olduğunu bilmekteyiz. Ama bunun gibi zekaya sahip çok az insan var dünyada. Bizim bunlar gibi eğitim hayatına önem verip adımızı yazdırmamızı istiyorlar veya paralı ün kazanıp statü üzerinden yürümemizi istiyorlar. Bizim konumuz felsefemiz bu değil. Karşı cins tarafından istenmediğimiz ve bunların nedenlerini teorik ve araştırma olarak sebeplerini inceleyen bir oluşumuz. Ve bu durumdan muzdarip gençlere para ve kitap satmadan gerçeği kanıtları ve delilleri ile gösterip tanıtıyoruz, onlara ses olmaya çalışıyoruz.  

    Ayrıca yine bir Podcast de Siyah Hap ve Kırmızı Hap arasındaki benzerliklerden sadece 2 örnek verip, Siyah Hapa ''Kırmızı Haptan çalınma bilgiler'' diye kötülemede bulunuyor. Sitesinde başka şeyler, konuşmalarında ise başka şeyler akıyor bu kişilerin. Öncelikle şunu söylemek istiyorum burada. Eğitim ve statü, sizi erkeklerin %80 inden kurtarıp %20'lik kısmına sokar. Kendisi videoda, Siyah Hap felsefesin de  bunun sadece tiple yapabileceği ön görülüyor diye bir cümle kurmuş. Şunu söylemek istiyorum, bizim ''BETABUXX, STATÜMAXX'' gibi terimlerin anlamlarını gidip okumalarını öneriyorum. Burada mesele statü ve eğitim kariyeri yapmak değil. Düşünün hayatınızın gençlik yıllarınızın en güzel zamanlarını, bir karşı cins ile paylaşmadan geçirmişsiniz. Yaşınız 25 olmuş sisteme köle gibi çalışıp tırnaklarınız ile bir yere geliyorsunuz. Ama arkaya baktığınızda koca bir sisteme harcanmış yıllarınız göz önüne geliyor. Her ne kadar başarıda olsa, hayatınızdan YILLAR geçmiş oluyor. Evet statü ve eğitim size karşı cinsten birilerini kazandırır. Sizi seçkin kılar. Önemli kılar. Ama gençliğinizi bunun karşılığında heba edeceksiniz. Bizim burada verdiğimi felsefe mantığı. Biz gençlik zamanında tipimiz olsun, psikolojimiz olsun, boyumuz olsun düzgün olmadığı için, gençlik yıllarında 16-25 yaş arası veya 16-30 yaş arası bakir kaldığımız için, sonradan gelen sürprizlerin önemli olmadığını vurguluyoruz. Ve ayrıca şunu eklemek istiyorum son olarak. Her bireyin okuma zorunluluğu yoktur. Herkes eğitimi ve okulu okuyamaz. Eğitim bir edinmedir edinmek istemeyen, veya edinemeyen kişilerin okulda işi yoktur. Son bir şey daha eklemek olursak bu konuda, bu TRP tayfasından bir çok kişilik, İncellerin sürekli boş durduğunu, 7/24 Bilgisayar başından ''KADIN DÜŞMANLIĞI'' yaptığımızı zannedip tamamen boş insanlardan oluştuğumuzu da son cümlelerine ekliyorlar. Sanırım bunların gizli bir oda servisi var, bu odalarında da büyük ekranları var ve o ekranlarından bizim evimize koydukları gizli kameralar ile bizi izliyorlar sanırım. Baksanıza o kadar net konuşuyorlar ki, utanmasalar günde kaç kere tuvalete gittiğimizi bile hesap edip bize söyleyecekler. Toplumumuzda okumayan gençten fazla okuyan gençler var. Ve o kadar da boş değiller, İTÜ'de okuyan, TIP okuyan, ODTÜ kazanan, Mühendislik okuyan, kripto paralar ile cirit atan zihinsel zekası üst seviye insanlarda var aramızda. Bunu burada değil de, bir gün gelip kendi gözleriniz ile görürseniz daha iyi olacaktır.  


    Nazik Adam Sendromu:

    Evet atılan iftiralardan ve üstümüze bulaştırmaya çalıştıkları hastalıklardan sonra bir de ''Nazik Adam Sendromu'' var. Bunu her TRP sayfası söylemez. Ama genellikle, kendileri işte sözde ''Alfa'' oldukları için böyle dayılanma gibi, acıma duygusunu içlerinde bastırarak ve bunu da ortaya çıkartıp gösterecek şekilde, bakın ''ben işte acımıyorum affetmiyorum, ezikliyorum erkekten saymıyorum'' gibi iğneleyici cümleler kurup, oradan bize atıfta bulunuyor. O atıflardan bir tanesi de bu sendromdur. Bu tanımlama oldukça yeni bir tanımlamadır. Kesinleşmiş, onaylanmış, bilim çevrelerinde ''genel kabul görmüş'' bir sendrom filanda değil aynı zamanda. 

     Sözde bu sendrom 50 yaş ve üstü erkeklerde daha sık görülüyorken. Bu iftirayı getirip bizim gibi daha toy ve genç çocukların üzerine yakıştırmakta zavallıca bir harekettir. Bu ''Nazik Adam Sendromu'' aynı zamanda ''Huysuz Erkek Sendromu'' anlamına da geliyor. Bu şekilde de bir adı var yani. Bu sendromda belirlenen 10 madde sıralanmış. İçlerinde ''Çabuk darılma, karasızlık, uyku sorunları, sabah yorgunluğu, yaşam heyecanında azalma, girişimcilik eğilimlerinin zayıflığı, enerji düşüklüğü, iş performansı bozukluğu, erteleme, vazgeçme, mutsuzluk ve huysuzluk'' gibi böyle içerikleri mevcut. Şimdi gelin gelelim işin can alıcı kısmına. Burada sayılan bu sendromların hepsi İncel olmayan günlük etrafta karşılaştığınız bir çok genç insanda var. Evet kendiniz de içinizden saydığınız bu maddeleri okuyunca, ''lan bu bende de var'' demiş olabilirsiniz. Genç insanlar ve daha ergenliği atlatamamış genç çocuklara, ve psikolojik olarak aynı zamanda bir çok yönden yaşam sıkıntısı çeken İncel gençlere bu yakıştırmayı yapmak, ve bunu da alfalık zannedip ''Eğeğeğe ağlayın ezikler'' diye nitelendirmelerde bulunmak tam size yakışan bir hareket. Burada bunlar gibi örnekler verip daha fazla gereksiz açıklamalarda bulunmak istemem. Ama kendileri de diyor ya ''Hayat zor'' evet hayat zor ve bize göre çok daha zor ve biz buna araştırmacı ve bilimsel olarak darbe vurmak istiyoruz. Sizin insanları kandırıp onlara kitap kakalamanızdan daha iyidir bu hareket. 

     


    Siyah hap felsefesinin Kırmızı hap felsefesinden çıktığını zannetmek:

    Evet, geçerli kanıtlar ve zırvalıklar sıralayamadıkları gibi, aynı zamanda ''içi boş vaatlerde bulunmayalım biraz da felsefe çökertelim'' düşüncesi ile başlayıp, yine saçmalıkları ile dolu olan bu başlığı ele almak istiyorum. Evet öncelikle Siyah Hap'ın gerçekten anlamı nedir, bir onu öğrenmek lazım. Bu TRP tayfası kişilikler, Siyah Hap'ı kendi kafalarında oluşturdukları fikirleri ile nitelendirip ''İŞTE BU SİYAH HAP BÖYLE'' diyerek saçma sapan bir anlam oluşturmakta. Bunu kendi açtıkları ticarethane web sitelerinde görmek mümkün. Her yazıda ama her yazıda sürekli farklı farklı eleştiriler yapıp ve delil göstermeyip sürekli ''Siyah Hap böyledir, Siyah Hap şöyledir'' gibi yazılarda ve ithamlarda bulunuyorlar. Ama işin garip tarafı şu ki elle tutulur bir delil ve kaynak yok. Bir kaç benzer yanlarından bahsedip, ''İŞTE BAKIN BU TRP'DEN ÇALINMA BİLGİ'' bir de şöyle söylüyorlar kendileri sürekli ''SİYAH HAP, MAVİ HAPTAN KIRMIZI HAPA GEÇİŞ DÖNEMİNDE ÇIKMAZA VARILAN YOLDUR'' gibi anlaması güç yazılar ve sözler sarf ediyorlar. Öncelikle gelin bir adam akıllı sadece Siyah Hap'ın ne olduğunu size bu felsefenin içinden biri olarak söyleyeyim. Siyah hap, kadınların cinsel arzusunun çok esnek olmadığını ve bu nedenle erkeklerin flört problemlerinin, eğer bir çözüm varsa, kişisel çözümler yerine sistematik çözümlerin gerektirdiği felsefesidir. Kendini geliştirmeyi ve çeşitli flört numaralarını destekleyen Kırmızı Hap hareketine de karşı çıkar. Yani kısacası, Siyah Hap derki, ben bundan muzdaripsen sistemsel bir sıkıntı var, toplumsal bir sıkıntı var. Ve bunu da delilleri ve kaynakları ile ortaya döker. Kısacası biz Siyah Hap yani ''Ak koyun kara koyun meydana çıksın'' deriz. Kırmızı hap ise ''Ak koyun kara koyun yoktur, siz eziksiniz'' der. Siyah Hap hakkında yazılara ulaşmak ve kaynaklara ulaşmak istiyorsanız, bu konuda İngilizce arama yapmanızı size şiddetle tavsiye ederim. Eğer anlaması kolay Siya Hap bilgileri görmek isterseniz blog da ki bir çok yazı Siyah Hap felsefesinin destekleyici konularıdır. Oradan inceleyip bakabilirsiniz. Üstelik ücretsiz. 


    Her şeyi görünüşe bağladığımız iftirası:

    Bunu diyen adamların başarılı kısmı genellikle dedikleri ile çelişerek iyi bir görünüşe sahip olmalarının getirdiği etkiyi görmemezlikten geliyor ve başarılarını yaptıkları faaliyetlere bağlıyorlar. Ancak kadınların durumunu göz önüne aldığımızda kadınların ilk görüşte baktıkları en etkin faktörün dış görünüş olduğu gerçeği sürekli akıllarda kalır. Bunu sokakta ya da sosyal medyada herhangi bir kadına sorarak gözlemleyebilirsiniz. Bazı Mavi Hap ve Kırmızı hap savunucuları kadınların dış görünüşe verdiği önemi küçümseyip delüzyonal bir şekilde sadece para,parfüm,kıyafet ve karakteristik özellikler ile kompleks bir yapıya sahip olduklarını düşünür. Oysaki Jeremy Meeks gibi bir mahkum ile standart çirkin bir gansgsterin arasındaki önem ve değer verilme farkını gördüğümüz vakit önemsenmeyen bu dış görünüşün ne kadar büyük önem taşıdığını gözlemleriz. Evrimsel süreçlere inanan kişilerin ev bozan penguen videosundaki gibi hayvanların kadınlar için kavga etmesi durumunu ''doğal'' yapı olarak karşılarken, bunu insanlar arasında gözlemledikleri vakit masallarda olan iyi yaşam gibi Mavi Hap argümanları ile görmezden geliyorlar. Bu da inandıkları bilimin tarafsız olmadığının önemli ispatlarından biridir. 


    Dış görünüş ifadesi çok dar anlam taşıdığı için daha kapsamlı anne ve babadan aldığımız genler en önemli faktördür. Daha sonra dış etmenlerin sağladığı etkiyle kişinin karakteri ve dış görünüşü meydana çıkar. Besinlerin ve sporun vereceği etki kişinin genetik sınırlarına bağlıdır. Bazı Kırmızı Hap savunucuları, ''genetik her şey değildir, bunu değiştirme sizin elinizde'' diyorlar. Ve buna da bir kaç sıradışı argüman sunmaya kalkıyorlar. Çok basit bir deney üstünde çalışıp bizim söylediğimiz kanıya varabilirsiniz. Gidin ve spor salonlarında ki uzman hocalara bir danışın. Sorun bakalım vücudun güzel bir hal alması çoğunlukla spordur evet, ama genetiğin güzel ise çok muazzam vücutlar ortaya çıkar sözünü de duyacaksınızdır. Genetik önemli bir konumda olduğunu unutmamak gerekiyor. 

    Çocukluğundan beri oldukça protein tüketen, sigara, alkol tüketmemiş bir insanın bile kısa boylu kalması, kötü fiziksel özellikleri sahip olması, yüz simetrisinin düzgün olmaması bu sebeptendir. Estetik yaptırmak önemli sağlık riskleri de doğurabilir. Buna doktorun yapacağı yanlış ameliyattan tutun, vücudun yabancı maddeye karşı salgılayabileceği şeyler ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu da ömrü kısaltabilir, sakat kalmanıza sebep olabilir. Estetik garantisi bulunmayan bir yoldur ve bası estetikler LL (Leg Lenghtening) gibi uzun süreçli ve ağrılı/acılı bir sonuç verir. Koşma yaşlılıkta daha çok kemik sorunlarının yaşanmasına sebep olabilir. Çocukluğundan üniversite (20 yaşlarına) kadar arkadaşları ya da çevresi tarafından yalnız bırakılmış, ciddi bir şekilde zorbalığa maruz kalmış birisini dışlayarak, doktora git diyerek, ilaç tedavisi uygulayarak ya da otist,şizofren,şizoid,deli gibi etiketler yapıştırmak sorunun çözülmesine yardımcı olmaz. Daha da büyümesine sebep olur. Bu kanser hastasının son evresine gelmiş birisine en hafif kanser ilacını verip iyileşmesini umut etmek gibi bir şeydir. 


    İncelleri feministler ile bağdaştırmak:

    Podcast üzerinde olsun, ticarethane web sitelerinde olsun, orada da ağızlarından hiç düşürmedikleri konu başlıklarından biri de İncelliği erkekliğin feminizmi olarak adlandırmaları. Evet türlü türlü oyunlar ve yalan becerilerin sahip bu kişiler, bu tür oyunlar oynamaktan da çekinmiyorlar. Öncelikle Feminizm ve İncel arasındaki çeşitli farkların ve önemli kuralların bir kaçından bahsedeyim. Feministler, tam olarak eşitlik istemiyorlar, kadınların her zaman daha üst seviye bir model olduğunu farklı farklı argümanlar ve zırvalıklar ile ortaya atıyorlar. Feminizm de baktığınız zaman ''ERKEK SEVİCİLİĞİ'' çok azdır. Hatta bu yüzden LGBT destekli tabanlarında ''ERKEKLERE YER YOK YAŞASIN LEZBİYENLİK'' gibi bir çok propaganda aracı da bulunmakta. Bunları internette aratıp afişlerini görmek mümkün. Feministler, erkek istemiyorlar, erkeğe ihtiyacımız yok diyorlar. Ve erkek düzeni değil kadın düzeni isteyip, lezbiyenliği ön safhaya sunuyorlar. Ama İncel olan erkek bireylerde ise böyle durumlar söz konusu değil. Sırf iki tarafta da büyük kavgalar ve olaylar oluyor diye bunu birbirine benzetmek ahmaklık. İncel bireyler ise şunu söyler. ''Benim bir kadına bir sevgiliye, aşk duygusunu bana yaşatacak birine ihtiyacım'' var der. Ama bunu dediği zaman hep dışlanır, duygusal çöküntülü birey olarak sınıflandırılır. Ve bu yüzden öfkesine yenik düşer ve karşı atağa geçer. İşte feminzm zırvalığı ile bunu bir tutmak ahmaklıktan başka bir şey değildir bu yüzden. Birisi erkekleri hiç istemiyor ve onlara ihtiyacı olmadığını söylüyor. Diğer bir kesim ise kadını istiyor ve ona ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ama bunu dediği aman sürekli dışlanıyor. Ve elinden bir şey gelmeyince öfkesine yenik düşüyor.

    Bir feminist kadının LGBT'yi desteklemesinin en büyük sebebi sevmediği çirkin erkeklerin ya gay olarak ya da trans olmasına sebep olarak kendisine yanaşmamasını sağlamaktır. Bu yüzden erkek olmak doğuştan bir aşağılanma durumu olarak kabul ediliyor onlar için. Hatta bur durum onların kendi ailelerine karşı çıkan isyankar aşırı özgürlükçü hedonist kendi dışında birisini düşünmeyen kişiler olmasına sebep olmuştur. Bu yüzden adalet anlayışları yok olma noktasına varmıştır. 


    Yengeç Sepeti iftirası:

    Bu iftira da bir nevi bizim yanımızda bulunan insanların işte sözde bu durumdan kurtulmaması gerektiğini onları sürekli aşağı çektiğimizi ön görüyor. Öncelikle şöyle başlamak istiyorum bu konuya. İncellerin var olma sebebi İncel kelimesi değildi, çocukluktan beri yaşadığımız tecrübeler bütünü ile bu noktaya zaten vardık. Sadece incel platformları bizleri bütünleştirdi. Aramızda bazı aşırı pessimistik ve doğrulardan aşırı şekilde şüphe eden kişilerin varlığı da sizin bize sunmuş olduğunuz korku ve baskı politikasının yansımasıdır. Bu yüzden bunun anormal karşılanması mantıksızdır. Burada ayrımcılığı başlatan kişiler arası karşılaştırma yaparak bölünmeye yol açan kadınların kendisidir aslında. Sınır olmayan özgürlükleri ile hayvani dürtülerine eşit olmuş bu kişiler tanrı konumuna geçmiştir. İncellerin birbirini bu konuda uyarması ve onların gözünden yaşadıkları tecrübeleri aktarması o kişinin daha kötü bir olaya sürüklenmemesi için yaptığı önlem ve stratejidir. Aynı zamanda, biz insanları direk ''ÖLDÜN,BİTTİN'' demeye getirmiyoruz, ilk önce kişiliğini durumunu yaşını öğrenip ona göre yorum ve tavsiyelerde de bulunuyoruz. Tiplerini atıp gerçekten de umudu var mı yok mu diye tarafsız görüşlerde bulunuyoruz. Ve birbirimize fikirler veriyoruz. Gelişebilecek şansı olan kişileri ise aramıza almayıp, gelişmesini ve şansını tekrar denemesini ise sürekli söylüyoruz. Yani burada bu gibi, bir teori bulunmamakta. 


    Son olarak TİCARET KAFASI


    Evet son başlık ve son konumuza geliyorum. Öncelikle en çok merak edilen konulardan biri de, bu ''ERKEK ADAM, MASKULENİTE, ERKEKSİ ADAMLAR'' gibi belli başlı sitelerin ve sayfaların arkasında kimler var ? Kim bu insanlar ? Bu insanların vasıfları nedir ? Eğitimleri nedir ? Tezleri var mı üniversite de öğretim üyesi filan mı bunlar ? Bu insanlar kitap satıp, işte para karşılığı seminer verip, bir de işe yaramaz 2 yıllık 4 yıllık psikologluk okuyup, bir kaç tane kişisel gelişim kitabı okumaktan öteye gidemeyen şahısları çıkartıp, neyi amaçlıyorlar ? Neyi planlıyorlar ? Arkadaşlar, bu kişilerin ''PİCKUP ARTİSTLERİ, PUACILARIN'' yaptığı şey az daha gözünüzü açarsanız, tamamen ticaretvari olduğunu göreceksiniz. Nasıl ki OnlyFans'da kadınlar kendilerini kullanıp, bizim gibi insanları sömüyorlarlarsa, bu erkeklerin de yaptıkları şey sizi çiftlikbank türevi bir kumara ya da Ponzi sistemine götürmektedir. Burada tek kazanan ana satışı başlatan kişilerdir. Tıpkı Avrupalıların Afrika'daki sömürgelerinin ellerine İncil'i verip kendilerinin onların topraklarını, yeraltı kaynakları işgal etmesi gibi PUA tayfası sizin duygularınızı suistimal ettiği gibi paranızı, vaktinizi israf edip size boş bir umut satmaktadırlar.

    Çıkardıkları "örnek" kişiler kendi tanıdıkları olan iyi dış görünüşe sahip kişileri çıkartıp mahkemeye sunulmuş zorlama kanıt gibi Adnan Oktar cemiyetindeki ana elemanların örgüte kazandırma stratejisini uygulamaktadırlar. Bunu "kadınların gerçek yüzünü sunuyoruz, sizi bu tehlikeden koruyacak yöntemleri biliyoruz" şeklinde sloganlar ve reklamlar ile gerçekleştiriyorlar. Böylece bu sahte umut ile daha çok insan bu çembere girip para yatırmaya başlıyor ve bu ana kişinin reklamı yayılıyor.

    Genelde bu ana kişiler gerçek kimliklerini,mesleklerini,ulaşım ve iletişim bilgilerini gizlerler.Çünkü yaptıkları bu iş dolandırıcılıktan ibarettir.Parayla tutulmuş yüksek meslek sahibi kişilerin varlığı bu kişilerin haklı olduğunu göstermez. Bu "taktikleri" deneyenlerin amerikada avrupada çirkin olmasından dolayı tutuklandığını,toplumsal lince maruz kaldığını birçok haber aracılığı ile gözlemlemekteyiz. Bunların fikirlerini yüceltmek ve bu delüzyon zincirine katılmak aynı zamanda kadınlara ek değer kazandırarak kadınların yaptıkları bu yanlışları "doğa" adı altında normalleştirmeye çalışmak da bir adaletsizliğe destek verme durumudur.

    Hipergaminin bu kadar tavan yaptığı, bulunduğumuz bu en kötü yüzyıl dolayısıyla ciddi şekilde bozulmuş bu adalet düzeninde yapılacak her bir yanlış hamle biz erkekleri daha da felakete götürmektedir. Sadece erkekler değil aynı zamanda çocukların sağlıklı aile hayat sürmesine de engel olup gelecekte suça meyilli kişilerin artmasına yol açacaktır

    Dalgaya alınarak bu sorunların küçümsenmesi gelecekte yaşanabilecek ciddi olası katliamların kapısını açabilir

    Tarihi kaynakları gözlemlediğimizde en çok bu olayların devletlerin ve toplumun yıkılmasında önemli bir faktör olduğunu gözlemlemekteyiz. Birçok gerçeği görmüş filozofun kadınların bu kötü, hayvani yapısından bahsetmelerinden ötürü bu yazıları gizlenmiş ve hala da örtülmektedir

    Nietzche gibi

    Arthur Schopenhauer gibi


    Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu gibi insanların asla gerçek adı ne yaptıkları bilinmemekte. Ne işle meşguller ne yapıyorlar hayattaki başarıları nedir, yok bilinmiyor. İşte bu kitapların kaynaklarının neredeyse %90 ı yabancı kaynaklardan işe yaramaz bilgiler ile dolu. Geri kalan kısmı ise size yutturmaya çalıştıkları yazılar. Bu kitaplara bu kadar para vermek asıl acizliktir. Düşünsenize bir kız sizin bu kitapları alıp onu tavlamaya çalıştığından haberdar oluyor. Aşırı komik gülünç duruma düşersiniz. Asıl acizlik budur. Ya böyle acizlik yapmaya devam edersiniz, ya da bu kitaplara vereceğiniz parayı gidip, Tarih, Matematik, Kimya, Fizik, Biyoloji, Dünya klasikleri gibi mükemmel eserlere para verip, ultraviyole bilgi edinirsiniz. 



    Önemli videolar


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! SHORTS VİDEO İLE KARŞINIZDAYIZ ! #shorts DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=MKhoj03OHVc


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kuralım istedik Bu videoda Lookism ve Hipergami konusuna değindik. Elimden geldiğince bu durumu özetleyip bir nevi daha iyi anlaşılmasını sağladım. DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=N1LbmWXTE0Q


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! Bugün ki içeriğimiz de seslendirme yok, TAİLS tadında kısa bir bilgi içeriği videosu hazırladık iyi seyirler. DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=fdzyAmjBEoU


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! Diğer kanal admini olan arkadaşımızın ilk kanalına eklediği bir videoydu. Kanalını kapattıktan sonra burada tekrar güncellenmesini istedi. Tekrardan paylaşmakta fayda var... DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=WhdssqqQyKQ&t=1s


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kuralım istedik Uzun insanların kısa boylu insanlara göre daha fazla işe kabul görülmeleri Femceller, Hipergami, PUA ve Kırmız Hap sahtekarlıkları. KAYNAK : https://scholarship.law.wm.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=studentpubs DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=Wdb1nSbaYb0&t=949s


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kuralım istedik Uzun insanların kısa boylu insanlara göre daha fazla işe kabul görülmeleri Femceller, Hipergami, PUA ve Kırmız Hap sahtekarlıkları. KAYNAK : https://scholarship.law.wm.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1005&context=studentpubs DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=Wdb1nSbaYb0&t=949s


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! Diğer kanal admini olan arkadaşımızın ilk kanalına eklediği bir videoydu. Kanalını kapattıktan sonra burada tekrar güncellenmesini istedi. Tekrardan paylaşmakta fayda var... DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=WhdssqqQyKQ&t=1s


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! Bugün ki içeriğimiz de seslendirme yok, TAİLS tadında kısa bir bilgi içeriği videosu hazırladık iyi seyirler. DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=fdzyAmjBEoU


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kurduk ve videolar devam etmekte ! SHORTS VİDEO İLE KARŞINIZDAYIZ ! #shorts DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=MKhoj03OHVc


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapTürkIncelTVyoutube
    Türkiye'nin İlk İncel Kanalı Türkiye'de incel topluluklarının hiç kanalı olmadığını ve internette incel/blackpill camiasının İngilizce yayın yaptığını biliyoruz. İşte bu yüzden Türkçe içerik sağlayan bir kanal kuralım istedik Bu videoda Lookism ve Hipergami konusuna değindik. Elimden geldiğince bu durumu özetleyip bir nevi daha iyi anlaşılmasını sağladım. DİSCORD: https://discord.gg/tn5XQtMUA5 Twitter: https://twitter.com/kara_Hap Blog: https://turkincel.blogspot.com
    https://www.youtube.com/watch?v=N1LbmWXTE0Q




  • Karşı cinsle flört,kur yapma gibi şehvetsel etkileşim ve cinsellik daha o yaşlarda başlıyor, bunun türkiyesi amerikası yok, kendini kandırmaya devam et. Size göre cinsellik 30 yaşında başlıyor herhalde, yeni neslin daha küçüklükten beri neler yaşadığını görmüyorsun herhalde. Cinselliği bu ülkede sadece kısa,çirkin anadolu erkekleri yaşayamıyor. Türkiye cinselliğin afrikası falan değil, sadece genetik olarak iyi adamlar yapabiliyor.

  • Bazı arap ülkelerinde 9yaştan itibaren başlıyor diye biliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulan hangi kız evlenemem,yuva kuramam diye gençlik zamanında cinsellik yaşama fırsatını değerlendirmiyor ve 16 değil de 20 yaşında yaşasa evlilik dışı cinselliği çok mu normal karşılanacak? Ayrıca cinsellik yaşama yaşı şuanda ortaokula kadar inmiş durumda. Bizzat 8.sınıfta bile yaşanan cinsel ilişki olaylarına şahit oldum ben. Hiçbirinin evlenmek,aile kurmak gibi şeyleri düşünmüyor önüne cinsellik yaşama ihtimali geldiğinde. Çünkü cinsellik aklı,mantığı iptal eder sadece o zevki almak için hiçbir şeyi düşünmezsin. Bu arada gerçekleri olduğu gibi anlatıyorum, kendimi falan kandırmıyorum ama sen bu kadar yazılanlara karşı bunu çıkarıyorsan beynini git çöpe at derim,çünkü daha konuyu bile anlamamışsın.

  • sunları okuyup postlamaya ayırdığın zamanla para kazanmaya ve kız kovalamaya harcarsan derdin kalmaz

  • Okan Bayülgen o boyla, o mankenlerle nasıl ilişki yaşadı acaba. Ata Demirer o kiloyla o güzel güzel kızlarla nasıl birlikte oldu. Bunlar istisna mı?

  • Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Zaten bir mesleğimiz var para kazanıyoruz biz, onun dışında başka alanlarda da geliştiriyoruz kendimizi. Sizin aklınızdaki incel düşüncesi bütün gün evde oturup cips yiyen 31 çeken asosyal tipler olsa gerek ama bizim aramızda doktorlarda var,3d yazılım bilen de var,mühendis,avukatta var. Ayrıca yıllardan beri sağlam beslenip,bodybuilding sporu da yapıyorum,dil öğrenmeye çalışıyorum, alkolden,sigara gibi zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyoruz ama boyumuz hayla kısa tipimiz hayla kötü çünkü her şey genetik. İstediğin kadar kendini geliştir,para kazan bir kadın senin tipini boyunu beğenmediyse olmuyor. Bu arada biz kızlara her türlü şansımızı deniyoruz ve sonuç olarak reddediliyoruz. Beni daha tanımadan,kişiliğimi bilmeden tipime serseri bu beğenmedim diyen mi dersin, tipimi görünce yazık bu çocuğa diyen mi dersin... Daha çok var.

  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    Ayrıca diyorsun ya para kazanın diye. Dünyanın en zengin milyonerlerine bakın adamlar çok zengin ama onlarla evlenen kadınlar parasından faydalanmak için evleniyor ondan sonra da boynuzlayıp milyonlarca dolar tazminat alıp nafaka ödettiriyor. Örneğin microsoft'un kurucusu bill gates, dünyanın en zengin adamı olmasına rağmen karısı ona boşanma davası açıp 3 milyar dolarlık servet aldı ondan. Para için gelen bir kadın eninde sonunda boynuzlar seni sonrada boşanma davası açıp dünya kadar nafaka ödettirir. Ama işte sizin gibi tiplerde yok para kazan yok özgüvenli ol gibi zırvalıktan öteye geçmeyen şeylerle akıl vermeye çalışır ama gerçekler her zaman bellidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 3 Temmuz 2023; 20:11:14 >
  • Boyu kısa <175 ve tipi ortalama altı olan biri kızlara espri yapıp güldürmeye çalışsa anca şaklaban muamelesi görür, kızlar alay eder onunla. Ayrıca çok pis parası ve statüsü,ünlülüğü adamlardan faydalamak için çıkan karıları örnek verme bana. Bir aralar ersin korkutun da takıldığı söyleniyordu karılarla ama yalan çıktı o haber, adam incelliğin vücut bulmuş hali ama hayla daha simplik(yalakalık) yapmaya çalışıyor, sjw solcu kendisi.

  • hocam ufak tefek fikir ayrılıkları yaşıyoruz, sadece bunun bir "adaletsizlik" olduğu görüşünüze katılmıyorum. Adalet insanın ödül ceza mekanizmasının oluşturduğu bir olgu ve doğa için çok bir önemi yok. Black Pill'i kabul ediyorum ve genetiğim eğer insanoğlunun devamı için yetersizse "tercih edilmemeyi" tercih ederim.

  • İmkansız diyemem ama bazı kişiler için bu tür şeyler çok daha zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

    Adaletsizlik olduğuna katılmamanız garibime gitti. Eğer truecel ve mentalcel değilse bir insan yani aşırı çirkin deformesi ve aşırı zihinsel rahatsızlıkları(otizm,sosyal anksiyete,şizofreni vb gibi) olmayan bireylerse illaki onlar gibi vasat kızlar oluyor, o yüzden onlarla olmaları gerekiyor doğal olarak. Ama işte hipergami gibi eşitsizlik yaratan bir sistem yüzünden bir çok incel arkadaş bakir kalıp hayatını yalnızlıkla,sevgiden mahrum kalmakla geçiriyor. Bir de bunların sonuçları olarak sosyal izolasyona girip psikolojik rahatsızlıkları daha da korkunç bir noktaya geliyor. Bu arada genetiğim kötü o yüzden tercih edilmemeyi istiyorum diyorsunuz ama o kendi dengini reddeden kızların genetiği çok mu iyi ? Boyu 155 160 kara kuru soğan kokan , burnu kermerli çenesi geri olan, belirli vücutsal sorunları olan foitler çok mu iyi ? Bunlar yine ürerse doğacak çocuklardan yine birilerinin incel olması çok muhtemel, yani anlayacağınız kadın her zaman seçilecek, yalnız kalmayıp üreyecek ama ondan doğan çocuklar ya onun kötü genini alırsa ? İşte bu yüzden incelliği bitiremeyecekler ama farkında değiller nasıl bir işe imza atıp bazı insanları dışlayarak nasıl ölüm makinasına çevirdiklerini.





  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    "Bu arada genetiğim kötü o yüzden tercih edilmemeyi istiyorum diyorsunuz" böyle bir şey yazmadım hocam, genetiğim kötü müdür iyi midir bilemiyorum illa bir referans olacaksa daha önce beni beğenip bi kız yazmıştı okuldayken..(2 yılda bir ilişkim oldu onunla) onun haricinde kadınları da etkileyebildiğimi düşünüyorum bir miktar yalnız çok top seviye yüzde 5 diyebileceğimiz kızları elde etmem çok zor. Ben yakınacaksam bundan yakınırım çünkü mükemmeliyetçi bir yapım var ve eğer top yüzde 20 değilse kızdan hoşlanamıyorum. yanii demem o ki yüzde 80'den kötü olup bana yazan 1 milyon kız olsa bile benim için anlam ifade etmez. Bu bir psikolojik rahatsızlık mı yoksa değil mi emin değilim, fakat yaşamımı etkiliyor benden hoşlanan kızlar varsa da reddediyorum ya da görmezden geliyorum Bu noktada incellerden ayrılıyor olabilirim ya da farklı bir çeşidiyim bilmiyorum. Daha doğru ifade etmek gerekirse benim için sevgili olsa bile niteliği önemli, niteliksiz olacaksa olmasın kafasındayım. o top yüzde 5-20 kızları elde edebilecek genetik materyale sahip değilim beni üzen şey daha çok bu, ama bu bir eksi değil benim için. Kız arkadaşsız da yaşayabilirim eğer hedef kitlem beni umursamıyorsa..





  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.