Şimdi Ara

Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
8
Favori
8.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MAtrix senin düşüncelerine saygını seviyorum işin peşindesin ama ezik gibi hala kızla buluşmayı mı bekliyorsun ne zaman müsaitse. Valla ben hoşlansam direk o gün olmadı sonraki gün ayarlarım aynı bölgede yaşıyorsam diye düşünürüm. Matrix üzüleceksin ama dene o hissi tat. Güzel bir şey seni adam eder belki
  • Genellikle görmüşsünüzdür kız ortamlarında , kendilerince en iyi erkekle sevgili olabilmek için sidik yarışına giren kızları. İşte boyu en uzun erkekle çıkmak için kızların hepsinin birbirileriyle rekabete girdiği mi dersin, işte sevgilinin çene kasları şöyle olmalı, gözleri hunter eyes olmalı, saçları şu renkte olmalı diyen mi dersin... Bu bile lookism(dışgörünüşçülüğün) en büyük kanıtlarındandır. E hani sen dışgörünüşe göre eş seçmiyordun ? Hani tipin ,boyun önemi yoktu senin için ? Ama bakıyoruz ki estetik açıdan yeterli gördüğü kimseleri arzuluyor,onların dışındakileri düşünmüyor hatta çirkin olanları yani incelleri direkt insan dışı bir varlık gibi bakıyor. Ama işte o kadar yalancı ki bu kız milleti ama bunu yaptığı davranışlarla gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor.


    Kız ortamlarında asla boyu kısa, yüzünde orantısızlıklar,çirkinlikler bulunan kişileri konuşmaktan bile iğrenirler direkt konuyu kapatırlar mevzu bahis inceller olunca. Kimse ben kemerli burunlu geri çeneli mehmeti seviyorum demez. Kimse, gözleri arasında mesafe olan ve şaşı olan birini seviyorum demez. Kimse alnı açılmış saçları dökülmüş biri için ölüp bitmez. Kimse kafatasında yamukluk olan birini istemez. Blackpill en acı hakikattir, bazı insanlar tipin boyun hiç önemli olmadığını söyler ama onlarda her ne kadar gerçeği saklasalarda biyolojik varlığımızın ne kadar önemli olduğu konusu bilimsel olarak onlar için tartışmaya kapalıdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 8 Temmuz 2023; 22:24:17 >




  • Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap

    bu adam onlarca 7+ lık kadın tavladı.

  • tip etkili de para da etkiliyor konu sahibi arkadaş. tip boy pos olsun ama güzel bir bmw olsa çok daha etkili oluyorsun yolun sonu sensin degil mi?

  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    Hocam ilki dahil toplamda 3 defa hatırlattım kıza, fazla bekletme ne zaman buluşuyoruz gibisinden. O da noldu falan deyince konuşmamız lazım dedim. Her gün hatırlatayım mı yani daha kötü olur. Onu nasıl bir buluşmanın beklediğinin farkında bence yokuşa mı sürüyor daha fazla acı mı çektirmek istiyor artık bilemiyorum. Belirli bir sohbet seviyesi sonrasında bugün arkadaşlığımızın son günü diyip konuya gireceğim. Adamlık konusuna gelince bende hoş bir adamım tanısan.

  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Hocam 3-4 abartı tabiki o kadar sürmez konuya girerim. Arkadaş kalmak istemiyorum benim için onun arkadaşlığı bir ifade etmiyor. Seçici biri olduğuna kesinlikle inanıyorum. Hoşlandığından emin olamıyorum kesinlik vermiyor, duymam lazım. Daha önceki buluşmalarımızda evlilik sevgili gibi konular açıldığında uzun süre ara verdim evlilikte kesin düşünmüyorum demişti. Bunun üzerine ben belki biri fikrini değiştirir deyince itiraz etmemişti. Bakalım neler olacak göreceğiz haberdar edeceğim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap

    bu adam onlarca 7+ lık kadın tavladı.

    At at salla işkembeden. Böyle bir şeyin kanıtı,dayanağı var mı ? Özellikle sağdaki adamın suratı,kafası tam bir over, soldaki zencilikten iş yapabilir belki. Bu attığın yalanların sende farkındasın ama sırf gıcıklık olsun diye gerçeklerle hiçbir alakası olmayan saçma sapan karşıt argümanlar sunuyorsun ama sende biliyorsun gerçeklerin ne olduğunu. Utanmasa bir de gelecek ersin korkut ta at gibi karılarla takılıyor diyecek, zaten öyle diyenler olmuştu geçmişte ama yalan,palavra çıktı haber. Ersin korkut incel birisi çünkü, sadece simp ve sjw yanlısı olduğu için kabullenmez kendinin ne olduğunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 8 Temmuz 2023; 23:46:33 >




  • Ecnebilere göre, türklerde ve DH-Konu Dışı tayfasında blackpill,incellik felsefesini anlayacak kadar en ufak farkındalık,rasyonel düşünme zekası saptayamamıştır. Yaptıkları tek şey söylenenleri hiç düşünmeden,sorgulamadan sadece hayaller aleminde inandığı veya gerçekleri reddederek yalanları ortaya sürmek ve safsata,işe yaramayan tavsiyelerle kafa açmak. Dünya zeka ortalamasını düşürmektedir bu toplum. Acilen kapatılması lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 8 Temmuz 2023; 23:54:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peter Jones

    tip etkili de para da etkiliyor konu sahibi arkadaş. tip boy pos olsun ama güzel bir bmw olsa çok daha etkili oluyorsun yolun sonu sensin degil mi?

    Tip,boy > Karakter > para. Bilimsel sosyal çalışmalarla kanıtlanmış sıralama bu şekilde. Tipin varsa üstüne araban olması cila,kaymak olur. Ama tipsiz,kısa incelsen araban olsa sadece nafaka tazminatı olur başka bir şey olmaz.

  • Beyler hepinizi konuma bekliyorum.bu konunun tarihteki durumunu tartışalım.

    https://forum.donanimhaber.com/ortacagda-kadinlarin-secme-hakki-yok-muydu-kadinlar-yeme-icme-gibi-mi-kullaniliyordu--156247179




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 9 Temmuz 2023; 0:12:20 >
  • bi arkadaş: "zenginlerin nafakasını konuşan eziktir" falan yazmış, zengin istediği kadar boşanır nafakasını öder umrunda olmaz yazmış.

    bu bir yalan. gerek Türk gerek yabancı ünlülerden boşanma sonrası nafaka ve mala el koyma konusunda çok ağlayan oldu. en son mesela Özcan Deniz bile bildiğin yakarış gibi laflar söyledi. ama ekşi'de bakıyosun "özcan için sorun değil 10 kere boşanır" yazıyorlar ki bunları yazanların dünyadan haberleri yok. yahu boşanma mahkemesi zaten senin toplam kayıtlı mal varlığına bakıp ona göre el koyuyor. birisi hesap yapmıştı Özcan Deniz'in kaybettiği serveti tekrar ele geçirebilmesi için senelerce albüm çıkartıp hit olup, yüzlerce de konser yapması gerekiyor. kaldı ki adam malına çölülmesinin etkisi ile eskisi kadar mutlu olmayacak yani sanat üretmesi daha zor olacak. ama ekşi tayfasına sorsan Özcan Deniz için herşey güllük gülistanlık. Özcan Deniz bunun zıddını söylüyor, ağlıyo resmen, mallarımı gasp ettiler diyo ki o popülariteye sahip biri kolay kolay asla böyle konuşmaz. ama ekşi tayfasına sorsan Özcan rol yapıyor falan derler.




  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    Adamlığına lafım yok da bu sevgi işlerinde bariz pişeceksin sonucunu merak ediyorum açıkcası buluşmanın. Sende oluşacak neticeyi

  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    sağdaki adamla soldaki aynı kişi. neil strauss bu adam. oyun kitabının yazarı. puayı dünyaya duyurarak puayı bitirdi ama usta bir pua.


    boyu kısa kel cılız bir adam ama çok zeki. newyork tmes yazarıydı zamanında. düşürdüğü kadınların onlarca şahidi var. videolar ve saha raporları da mevcuttu ama forumları kapandı yandı hepsi.

  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    bence de pişmem gerek buna itirazım yok. Bakalım ne olacak.

  • tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt
    mesela çok sonradan farkettiğim bir şeyi söyliyim.

    işyerindeki toplantıda olsun, berberde olsun farketmez, diyelim ki biri sana birşey sordu ve cevap vermen gerek. eğer sen boylu poslu biriysen soruyu soran kişi senin cevap vermen için bir süre bekliyor yani sana düşünme süresi tanıyor. ama cılız ve kısa boylu biriysen, soruyu soran bir saniye bile beklemeden seni uyarıyor sana sordum duymadın galiba diye.

    insanlar bunu bilinçli yapmıyolar ama bilinç altında sıska kişileri "aptal" olarak kazımışlar. adam senin sorulan soruyu başkasına sorulmuş olduğunu zannettiğini düşünüyor ve hemen uyarıyor: "sana sordum" diye. iyi de kardeşim ben belki 1 saniye düşünüp öyle cevap vereceğim

    mesela berber bana yaptı bunu, saçı yıkayalım mı dedi ve hiç beklemeden hemen omzuma dokunup "Ahmet" diye uyardı, sanki ben uyuyorum da beni uyandırıyor "sana soru soruldu" diye.

    sonraki gidişlerimde dikkat ettim, benden önceki kişiyi tıraş ettikten sonra yıkayalım mı diye sorunca uyarmıyo, düşünme süresi verip bekliyor, tıraş olan kişi 1-2 saniye düşünüp cevap veriyor. ama ben oturduğumda hemen anlık cevap vermem gerekiyor yoksa anında uyarıyor "hocam sana sordum duymadın galiba" diye.

    şimdi bu berbere gidip "sen insanlara tipine-cüssesine göre farklı muamele ediyorsun" diyecek olsan, "sen aklını oynatmışsın" der. çünkü ne yaptığının farkında değil. her şey otomatik gerçekleşiyor.

    ben bu olayı hemen yer yerde yaşadığımı farkettim. banka şubesinde banka çalışanı ile bi iş yaparken dahi benden önceki müşteri ile normal konuşan kadın sıra bana gelince sürekli anlık cevap bekliyor, yani sürekli uyarmıyo belki ama hal ve hareketi ile bunu belli ediyor.

    önceki mesajımda yazdığımı tekrar yazayım. 180 boyunda normal kiloda olan cüsseli birisi zaten hayatı boyunca aptal muamelesi görmemiş olacağı için benim yazdıklarımı okuduğunda hiçbir empati yapamayıp "sizin beyninizde sorun var, ben de sizinle aynı ülkede yaşıyorum ama bahsettiğiniz muamelelere denk gelmiyorum" deyip geçecektir. tekrar yazalım, hayatta hiç kimse bir başka insan grubunun yaşadıklarını anlamak için 250 gram bile çaba sarfetmez. buyüzden yok efendim sosyal zorbalığa son verme çağrısı yapalım, yok efendim eşitlik çağrısı yapalım falan, bunlar boş uğraşlar. tek gerçek şu: hayatta kendin para kazanmanın yolunu bulmaya ve kendi bireysel hayatını kurmaya çabalayacaksın. bunu yapınca üzerine kız yağmayacak, bunu yapınca sokaktaki insan sana farklı muamele çekmeyecek. ama, en azından senin kendi yaşamın konforlu olacağı için hayattan daha çok keyif alacaksın. hem sosyal zorbalığa maruz kalır hem de kendi kişisel statünü geliştirmeyip düşük seviye işlerde çalışmak zorunda kalırsan asıl o zaman hayat zor olur.

    bakın ben kendi otomobilimle tatile gittiğimde kamp yaparken de aynı kamp alanındaki başka birisi sırf fiziksel zayıflığım nedeniyle bana cins cins tavır takınabiliyor ve bunu yaşamak hâlâ can sıkıyor. ama sonuçta ben o tatile gidemesem, hayatımı belli bi standarda getirebilmiş olamasam, daha çok canım sıkılacak. en basitinden bu devirde kendi evine sahip olmak bile seni rahatlatıyor çünkü yeri geldiğinde kendi ailen bile seni fitil ediyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Temmuz 2023; 14:0:27 >




  • Ayyy kıyamam, koşa koşa şikayet etmiş mesajımı.

  • konu sahibi bana sadece şunun cevabını ver


    bu konudaki tüm uzun uzun yazıları okuyunca elime ne geçecek? bana katkısı ne olacak?


    ona göre konuyu okuyacağım teşekkürler

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.