Şimdi Ara

Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
8.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim üç tane "öpücü" arkadaşım oldu. bunlar şuanda 40'lı yaşlardalar, biri 50'ye geldi. 50 olan hâlâ bekar, diğerleri daha yeni evlendi.

    bu üç arkadaşım da tam şeytan tüyü denen cinsten, kızla bi bakışsa etkileşim kurabilirler. bu kişilere bakınca şunu gördüm: hepsi kadınlara ulaşabiliyor, hepsi hayatı boyunca çok fazla kadınla yattı, hiçbiri zengin değil, hiçbiri kariyerli değil (biri hafiften kariyerli denebilir) ve en can alıcı nokta ise şurası:

    - her ne kadar üçü de pic olsa da, fizikler tiplerinin muadili olan kızlara ulaşabiliyolar.

    mesela bunlardan birisi aşırı kısa boylu ve tipsiz, kapkara biri. bu herif çok kıza ulaştı ama: ya yaşları büyü oluyo ya da sıradan kızlar oluyolar.
    diğer arkadaşım yine kısa boylu, tip olarak ise yakışıklı olmasa da sakal vs derken karizmatik birisi. bu arkadaşım bi tık daha iyi kadınlara ulaşabildi, hostes sevgilisi vardı ve güzeldi kadın. yabancı sevgilisi oldu (macar idi galiba) ama bu arkadaşımın da hayatı boyunca birlikte olduğu kızların çoğu sıradan, bi özelliği olmayan kızlardı.
    son arkadşaım ise, yakışıklı birisi. o ise hiö kasmadan kendinden 20 yaş küçük mis gibi kızlara bile rahatça ulaşabildi. hayatı boyunca kaç kızla birlikte olduğunu sayamamıştır ve yokluk durumu oluşmadıkça güzel olnayan bir kıza dönüp bakmaz. en son kendisi sanırım 44 yaşındayken 27 yaşındaki kariyerli ve güzel bi kızla evlendi.


    benim oldukça yakışıklı, yapılı, sarışın olup ağzı laf yapmadığı için kız tavlayamayan arkadaşım da var. adam gördüğü her kızı anında etkiliyor çünkü tipi aşırı iyi, ama, agresif birisi ve kız ile işi ilerletemiyor. bu adam Avrupa'ya iş için gittiğinde bir haftada 2 kız ile tinder'da eşleşip, birlikte olup, gelebiliyor. ama Türkiye'de düzenli ilişki anlamında kız tavlayamıyor.

    ama öte yanda, kız tavlayanbilen arkadaşlarım da kendi tipleri ölçüsünde kız buluyolar.

    istisnalar var, tip olarak oldukça sıradan erkeklerin güzel kızları tavlayıp evlendiklerini bile görüyoruz. ama istatisliksel olarak bakınca tip hâlâ ciddi öneme sahip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ''benim oldukça yakışıklı, yapılı, sarışın olup ağzı laf yapmadığı için kız tavlayamayan arkadaşım da var. adam gördüğü her kızı anında etkiliyor çünkü tipi aşırı iyi, ama, agresif birisi ve kız ile işi ilerletemiyor. bu adam Avrupa'ya iş için gittiğinde bir haftada 2 kız ile tinder'da eşleşip, birlikte olup, gelebiliyor. ama Türkiye'de düzenli ilişki anlamında kız tavlayamıyor.''


    Öyle birisinin tek sebebi kişilik bozukluğudur. Mesela sosyopat ise ilişkilerinde sorun çıkar. Biz bunlara mentalcel yani psikolojik olarak rahatsızlığından dolayı ilişki kuramayanlara,sürdüremeyenlere diyoruz.

  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    birader ne küçük dusunuyorsun ya. bill gates karısı sayesinde 30 milyar dolar kazanmıstır. 3 milyar dolar koyar mı. takmıs nafakaya. ne parası var ne karısı 20 yasında ki bebeler takmıs nafakaya. ulan bill gates istese hiç vermez istese 10 tane 3 milyar verir.


    ayrıca bill gates çatır cutur aldatmıs. kim bilir ne mankenlere ne sarkıcılara para yedirmiştir.


    elon musk 3 kere mi 4 kere mi ne evlenmiş kim bilir ne kadar nafaka vermiştir senin mantığınla, adam gider yine evlenir cunku sizin gibi ufak hesapların peşinde kosmuyor


    kızlardan daha prensessiniz valla.hepiniz beyaz atlı prensinizi bekliyorsunuz gelsin de sizi öpsün sonsuza kadar mutlu yasıyacaksınız.


    biraz büyüyün pls



    >Ayrıca yıllardan beri sağlam beslenip,bodybuilding sporu da yapıyorum,dil öğrenmeye çalışıyorum

    wow cok farklısın kanka, kızlar nasıl senin farkına varamıyor ya. sadece her 10 erkekten 9unun yaptığını yapıyorsun alla alla şimdiye kadar farkına varmış olmaları gerekiyordu senin :D


    >alkolden,sigara gibi zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyoruz

    alkol sigara içmek yada içmemek seni kötü ya da iyi biri yapmaz. bu kafayla sen çok ağlarsın.

    içip içmemen önemsiz ama bunu character traiti olarak gösteriyorsan boş char olduğunu belli edersin,



    ayrıca yeni burun ve çene 50k 60k toplasan çok dert ediyorsan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Temmuz 2023; 2:25:45 >




  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Eeee ne yapacaklar o zaman. İntihar mı etsinler? Ölünce tanrıdan hesap sormaya gitsinler o zaman. Neden ben diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

    Sen de benim kafadasın. Olacaksa en iyisi olsun. Olmayacaksa hiç olmasın. Elektronik bir ürün alırken bile buna dikkat ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt

    ''>Ayrıca yıllardan beri sağlam beslenip,bodybuilding sporu da yapıyorum,dil öğrenmeye çalışıyorum

    wow cok farklısın kanka, kızlar nasıl senin farkına varamıyor ya. sadece her 10 erkekten 9unun yaptığını yapıyorsun alla alla şimdiye kadar farkına varmış olmaları gerekiyordu senin :D''


    Şu anlattıklarımda ben bunları kızlar için yapıyorum,beklentiye giriyorum demedim, sadece bizim gibi insanlara kendinizi geliştirmiyosunuz,bir şey katmıyorsunuz o yüzden olmuyor diyenlere itafen söyledim. Hani tüm şeyleri yaptık niye hayla olmuyor ? Daha ne kadar yapacağız onlara göre bunları bulmak için ? Demek ki toplumsal bir sorun var.


    ---------


    >alkolden,sigara gibi zararlı alışkanlıklardan da uzak duruyoruz

    alkol sigara içmek yada içmemek seni kötü ya da iyi biri yapmaz. bu kafayla sen çok ağlarsın.

    içip içmemen önemsiz ama bunu character traiti olarak gösteriyorsan boş char olduğunu belli edersin,


    Burada kastetmek istediğim şey iyi besleniyoruz,zararlı alışkanlıklardan uzak duruyoruz ama hayla boyumuz kısa, tipimiz kötü. Oysaki bütün gün abur cubur yiyen adamın 190 boyu bile oluyor. Yani genetik herşeydir, bunu biz değiştiremiyoruz, eğer genetik bir çöplük isen ne yaparsan yap ne kadar kendini geliştirirsen geliştir yine karşı cins tarafından istenmeyeceksin.

    --------

    ayrıca yeni burun ve çene 50k 60k toplasan çok dert ediyorsan


    Bir kere daha çene ameliyatının ne kadar pahalı ve riskli olduğundan bile haberdar olmayan birisin. O çene ameliyatı dediğin şey yani (bimax) türkiyede yapan doktor bile bir elin 10 parmağını geçmiyor hatta herkes türkiyede asla yaptırmayın çünkü düzgün sağlam doktor yok o yüzden yurtdışına çıkın diyor, sırf biraz insan muamelesi görmek için yurtdışına çıkıp 400-500 bin tl para vermen gerekiyor o ameliyat için. Böyle bir şeyi herkezin yaptırması mümkün değil, kimsenin bu kadar mali gücü ve erişim imkanı yok. Hem ameliyatı olduktan sonra aylarca düzgün çorba bile içemiyorsun,kavgada bir yumruk gelse anında çenesi kopacak yerinden. Bir ton fiziksel yan etkileri çekmesi de çabası yani. Öyle git ameliyat ol estetik ol demek o kadar kolay değil tamam mı ?

    ---------

    ''kızlardan daha prensessiniz valla.hepiniz beyaz atlı prensinizi bekliyorsunuz gelsin de sizi öpsün sonsuza kadar mutlu yasıyacaksınız.


    biraz büyüyün pls''


    Tüm şeyleri anlatıyoruz ama bunlarda algılama sorunu var işte bu tırrıklarda. Bak biz beyaz atlı prensimizi falan beklemiyoruz, böyle oturduğumuz yerden ayağımıza gelsin diyip sitem etmiyoruz, bizim içimizdeki insanlar sonuna kadar en iyi şekilde şansını denemiş ama ona rağmen asla istenmemiş,karşı cins tarafından tipi ve boyu yüzünden yalnızlığa mahkum edilmiş bir şey. Biz denemediği halde olmadığını söyleyen kişilere incelsin demiyoruz, ha ama tipi boyu ortalama altıysa denemsin diyoruz zaten yoksa daha çok hüsrana uğrayıp üzülür diye.

    Bu arada bizim aramızda 20'li yaşlardan 30-35'e kadar bir çok kişi geldi ve hepsi dengi kızlardan bile ret yemiş istenmemiş kişiler, büyüyün dediğin adamlar zaten olgun,yaşı büyük gelmiş geçirmiş insanlar, incelleri ergen tayfası zannediyorsunuz ama alakası yok, incelliğin evde oturan asosyal takımıyla hiçbir alakası yok.





  • paran varsa tipe gerek yok.

  • Eğer tip ve boy gibi cinsel seçilimde ilişki belirleyici özelliklerin kötüyse,genetiğin çöplük ise ,sırf paran var diye hiçbir kadın sana arzu duymaz,senin için ölüp bitmez, hiçbir kadın çirkin ve kısa bir erkeğin parasına muhtaç kalmaz. Ayrıca göstersene nerede gerçekten objektif olarak çirkin, yüzüne bile zor bakılan birinin sırf parası var diye tip unsurunu ortadan kaldırıp ilişki yaşayabildiğini gördün ? Böyle bir bilimsel araştırma,sosyal deney mi var ? Paranın olması da kötü tipini,kısa boyunun ört bas etmez o yüzden para için gelen karı seni yemek için gelir, seni farkında olmadan işteyken sürekli evine başka cengaver yakışıklı elemanları çağırıp kendini düzdürürken sen de o sırada kaltak karının daha rahat her haltı yemesi için köpek gibi çalışırsın, enayi yerine konulursun , sonunda da karı sana boşanma davası açar ve bir ömür nafaka ödersin.





  • Ya birader üzerine konuşursun, deneyimlerini paylaşırsın da böyle sayfalarca bunun üzerine konuşmak büyük saçmalık. Bu incellik meselesi inanılmaz tarikatlaşmış bir halde ve bu tarz toplulukların içine girerseniz inanılmaz bir 'echo chamber' ile karşılaşıyorsunuz, düşünceleriniz gittikçe yozlaşıyor.

    Dış görünüş tabi ki önemlidir, ama bu forumda incellikten dert yananlardan bazıları özelden bana fotolarını yolladı, gayet de normal ortalama tiplerdi, çok daha çirkinleri hiç sevgilisiz kalmıyor, hayır zengin falan da değiller.

    Hayat adil değil, ama bu tarz topluluklarda söylenilenler kadar kötü de kesinlikle değil.

    Ayrıca sosyal medyada 185 altı erkekler ölsün tarzı mesaj yazanlar etkileşim kasmak için yapıyor, tartışma konusu yaratan şeyler çok fazla paylaşılıyor, böylece o kızlar algoritmada yerini buluyor. Her gördüğünüzü ciddiye almayın sazan gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    quote:

    incellik meselesi inanılmaz tarikatlaşmış bir halde ve bu tarz toplulukların içine girerseniz inanılmaz bir 'echo chamber' ile karşılaşıyorsunuz

    her şey böyle hocam sadece incellik değil.

    mesela piyasadaki genel erkekler arasında kendisini incel olarak tanımlayan erkeklerin sayısı yok denecek kadar düşüktür. buna rağmen Türk Redpill kanalları sürekli şeytan taşlama seansları yapıp incel eleştiri yayınları yapıyolar. kendilerini rahatlatmak için gerçek hayatta neredeyse hiç varolmayan bi grubu sanki varmış ve yaygınmış, organizeymiş, etki sahibiymiş gibi eleştire eleştire bitiremiyolar. şeytan taşlama seansı deme nedenim bu, boşluğa taş atıp tatmin oluyorsun.

    bunu yapmaktaki asıl amaçları kendilerini rahatlatmak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

    ''Dış görünüş tabi ki önemlidir, ama bu forumda incellikten dert yananlardan bazıları özelden bana fotolarını yolladı, gayet de normal ortalama tiplerdi, çok daha çirkinleri hiç sevgilisiz kalmıyor, hayır zengin falan da değiller.''

    Cevap: Gerçekten objektif bir şekilde bakıldığında ki zaten güzellik göreceli falan değildir, tip skalası 5-6/10 aralığında olan kişilere 'Normie' yani normal görünümde,kusuru olmayan insan diyoruz. Bunlar ne kadar psikolojik sorunlardan dolayı kendilerini incel olarak hissetsede alakaları yok incellik tanımıyla. Yani biz onlara psikolojik sorunlarından dolayı mentalcel diye adlandırıyoruz yoksa bizlerle bir alakaları yok. İncellik dediğimiz şey, ortalama altı bir tipe sahip 3-4/10 kişilerde görülüyor genellikle. Peki bu puanlamayı neye göre yapıyoruz dersen : Yüz hatlarındaki asimetriye,nizama göre yapılıyor. Burun yapısı,çene yapısı,göz yapısı,alın, filtrum, elmacık kemikleri,kafatası şekli,yüz genişliği vs. Bunlarda görülen deformasyonlar,kusurlar zaten çirkinliğinizi belirliyor.

    Ben hiçbir şekilde dış görünüş olarak kötü olan adamların sevgilisi falan olduğunu asla ama asla görmedim, böyle yalan söyleyeceğinize dürüstçe acı gerçekleri kabul edip incelleri anlamanız ,insanca empati kurmanız gerekiyor.




    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap




    Sizin çirkin erkekler diye kast ettiğiniz erkekler aslında kadınların gözünde iyi olmayan ortalama erkekleri gösteriyor. Yani çirkin erkeklerin sevgilisi,flörtü falan hiçbir şekilde olmuyor, böyle bir yalan sanatı olmuş toplumun ve kadınların dilinde , çirkin erkeklerde sevgili olabiliyor diye, oysaki o çirkin diye tabir edilen tipler bizden dışgörünüş olarak çok çok daha iyi adamlar ki yukarıda dediğim gibi bunlar ortalama tip diye isim koyduğumuz normieler oluyor genellikle.




    ''Hayat adil değil, ama bu tarz topluluklarda söylenilenler kadar kötü de kesinlikle değil''.

    Cevap: Hayat adil değil hatta çok acımasız ama bu dışgörünüşü aşırı kötü ve boyu kısan olanlara oluyor bu zulüm. Tipi kötü olanlar heryerde dışlanılıyor,zorbalanıyor,karşı cins tarafından hiçbir şekilde istenmiyor,en parlak gençlik zamanları yalnızlık başına odasında bir köşede pusmuş insanlardan izole hale gelmiş şekilde geçiyor ve çürüyüp gidiyor. İçimizdeki bazıları dış görünüş olarak çok kötü olduğu için çareyi cerrahi operasyonda gören kişiler de var, ama boyu ideal 180 , tipi de 4 falan olan arkadaşlar da var ki bunlar için biraz umut ışığı oluyor ama dediğimiz gibi dışgörünüşü aşırı kötü arkadaşların kurtulması çok zor oluyor ki bunlar zaten 25 li yaşları geçtiği halde hayla bulamamış,treni kaçırmış insanlar.




    ''Ayrıca sosyal medyada 185 altı erkekler ölsün tarzı mesaj yazanlar etkileşim kasmak için yapıyor, tartışma konusu yaratan şeyler çok fazla paylaşılıyor, böylece o kızlar algoritmada yerini buluyor. Her gördüğünüzü ciddiye almayın sazan gibi''.

    Cevap:

    Bir insan etkileşim kasmak için neden kısa erkekler ölsün, çirkin erkekler evden çıkmasın,kalıcı karantinaya girsin diyebilir ? Etkileşim kasmak için başka bir şey mi kalmamış ki onun gözünde iğrendiği kısa boylu,tipi kötü erkeklerden dem vuruyor ? Ayrıca sanki sosyal medyayı uzaylılar kullanıyor sanki gerçek hayatla hiçbir alakası yok (!) Resmen artık karakterleri diline vurmuş ki içlerindeki kötü genetikli erkeklere karşı aşırı bir nefreti,kini dışarıya püskürtüyorlar. Bunu hiç inkar edip gerçekleri saklamaya çalışmayın,biz her gördüğümüze sazan diyip atlamıyoruz, bir sazan varsa o da sizler gibi gerçekleri reddedip suçu yine bizim gibi insanlara yıkan kişilerdir. Hadi sosyal medyayı geçtim, gerçek hayatta da bunun bir ton örneği var. Dışarıda kaldırımda yürürken karşıdan gelen bir kızlı gruptaki kızın biri arkadaşımızın yüzüne bakıp, 'ne kadar çirkin bir çocuk' dediği oldu hiçbir suçu yokken. Boyu yüzünden denediği bir ton kızdan sürekli : 'tipim değilsin,bu boyla olmaz' diyenler oldu. Benim tipimi gören kızlar,benim karakterim hakkında hiçbir şey bilmediği halde tipime serseri,tipsiz diyen de oldu. Lisedeyken sınıftaki bir kız grubunun bir çocuk hakkında ne kadar çirkin,tipsiz biri bu ya bunla asla çıkılmaz diyenler oldu. Gerçekler için her şey gün yüzüne çıkmış halde, ben sana burada görünüşe göre yargılamayla bir ton vaka,bilimsel çalışma atarım .



    Ayrıca o bize dediğin yozlaşmış cümlesi daha çok sizin gibiler ve kadınlar(foitler) için geçerli bir şey. Siz önce boyu kısa, dış görünüşü kötü insanlara , (insanca) davranmayı,anlamayı,empati kurmayı deneyin, onlara zorbalık yapıp ötekileştirmeyin ondan sonra gelin tamam mı ? Bize durduk yere yozlaşmış diyemezsin. Biz iyi niyetimizi asla suistimal etmiyoruz, veya insanları ölüme çekmiyoruz. Sadece hayatında olumsuz seyir eden bazı olayların sebeplerini dürüst bir şekilde açıklıyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 8 Temmuz 2023; 12:40:10 >




  • İngilizce bilmeyenler incel nedir tam olarak anlayamıyor boşuna anlatma. Türkler soyut kavramlarla bakıyor ilişkilere o yüzden insan türününü dişisinin partner seçiminde hangi kıstasları ele aldığını da anlamıyor. Beyaz Amerikalılar rasyonel ve somut düşünmeye evrilmiş beyinleri o yüzden bazı erkekler kızlarla başarılı ilişki yaşarken bazıları neden avucunu yalıyor sorusunu kendine sorup bunda hipotez oluşturup bir sürü tez öne sürenlerde beyaz amerikalılar.

  • Ben hayatta şunu gördüm, herkes kendi kişisel yaşantısına göre subjektif yorum yapıyor ama sorsan herşeyi çözmüş gibi tavır takınıyolar.

    mesala herife bakıyorum 180 boyunda, hafif kilolu (yani cılız değil) tip olarak da ortalama. bu tipe sahip birisi zaten ülkemizde adam muamelesi görmekte zorlanamaz. bu tipteki birisi 165 boyundaki, zayıf ve ince çenele birinin yaşantısı hakkında yorum yapmamalı. neden mi? çünkü biz herkesin birbirine saygı gösterdiği bi ülkede yaşamıyoruz. 165 boyundaki cılız erkek haftada bir bi "insan yerine koyulmama" muamelesi ile karşı karşıya gelirken, 180 boyundaki yapılı ve kalın çeneli olan eleman hayatı boyunca belki 1-2 kez bu muameleye denk gelir.

    durum buyken 180'lik olan bu erkek "tip herşey değil ben de yakışıklı değilim" diye muhabbet yapıyorsa bu boş muhabbettir.

    hayatta kurduğumuz ilişkilerin çoğu kısa zamanlı ilişkidir. bankamatik kuyruğunda birine denk gelmek, otobüste biriyle yan yana oturmak, katıldığını İngilizce konuşma kulübünün ilk seansında bi kız ile konuşmak. bu tarz kısa süreli ilişkilerde tip neredeyse herşeydir. hayatta kurulan ilişkilerin çoğu kısa süreli olduğu için de, tip konusunda kötü olan bir erkek hayatı boyunca sık sık saçma sapan insanların tuhaf davranışlarına maruz kalır.

    çok basit bi örnek vereyim mesela, halka açık alanlarda yardım talep edecek birisi herzaman o alandaki en zayıf erkeği bulup ondan yardım istiyor. bunu 50 kere yaşadım. bakıyorum herif Marmaray turnikelerinde bekliyor, geçen kimseye laf söylemiyor, uzaktan gelenleri süzüyor. gelen insan kitlesi içinde beni gördüğü an bana kitlenip, ben hangi turnikeye yönelirsem o da o turnikeye geliyor hızlıca ve beni yakalayıp "kardeş bana bassana kart bitmiş nakit kalmadı kusura bakma" diyor. bu tarz örneği 50 kere yaşadım. adam benim gibi cılız birini görene kadar hiçkimseden yardım istemiyor. benim gibi birinin gelmesi 10 dakika sürecek olsa adam 10 dakika bekler gene normal kiloya-boya sahip birinden yardım istemez.

    daha birkaç hafta önce markete gidiyorum, yolda bi araç yavaşladı ama park eden araçlardan dolayı kaldırımdaki yürüyen insanları doğrudan göremiyor. aracın camdan herif avazı çıktığınca bağırmaya başladı "CANIM BENİM BURAYA BAK CANIM BENIİİİMMM" diye bağırıyor. öyle bağırıyor ki millet döndü ona bakıyo noluyo diye. ben içimden dedim %90 bana bağırıyor, sonra park etmiş araçlar bitince herif yanıma yanaşıp "bilmemne orta okulu burda mı" diye sordu. ben de hiç yürüyüşümü bozmadan (durmadım yani) cevap verip "canım benim diye bağırdığın ben miydim" dedim. herif yanındaki arkadaşına ne diyo bu ya dedi. bunu duyar duymaz geri dönüp, hocam pardon bi sorun mu vardı dedim bunlara bakıp. ben deyince yüzüme baktılar, yaşımın zannettikleri kadar küçük olmadığını anladılar, diğer herif "bişey yok" dedi bastı gaza gitti. bu anlattığım örnek bir kısa süreli ilişki örneği. yaşadığım olay benim için normal çünkü bu ülkede kısa süreli ilişkilerde insanlar %99 tipe bakarak tavır alıyorlar. zayıf görürlerse eziyorlar. herif yol tarifi isteyeceği kişiye bile tüm mahalleyi ayağa kaldıracak şekilde bağırıyor. canım diye hitap ediyor.

    yukarıda yazdığım gibi, 180 boyunda ve zayıf olmayan birisi benim yazdığımı okuyunca "sen uçmuşsun" diyecektir çünkü bu kişi 165'lik zayıf erkek ile aynı muameleyi görmüyor olduğunun farkında olmayan birisi.

    Daha uzun süreli ilişkiler ayrı olay tabi. mesela İngilizce konuşma kulübünde ilk seansın ilk 15-20 dakikasında tipinle muamele görürsün ama sonraki buluşmalarda diğer faktörler devreye girer.

    ha şunu da söyliyim. benim yazdığımı okuyup "tamam o zaman aksiyon al, git boy uzatma hormonu al, vücut çalış günde 8 öğün yemek ye" diyen çıkabilir. ama hayat o kadar basit değil. öncelikle sizin bunu yapabilmeniz için ciddi zamana ihtiyacınız var. ikincisi, bazı kısıtlayıcı faktörler var. mesela ben genetik Gilbert hastasıyım. bu hastalık senin yaşamına doğrudan olumsuz bi etki yapmıyor ama senin ağır sporlar yapmana engel oluyor. illa Gilbert olmak zorunda da değil. kiminin genetiği gelişmeye yatkın, kimi değil. hormon takviyesi almak falan çok ciddi risk barındırmakta. fiziksel durum öyle senin motivasyon videosu izleyip "karar verdim" demenle değişmiyor.

    şunu da söyliyim, bu ülkede insanlar kısa süreli ilişkilerde tipe o kadar çok önem veriyolar ki, tipin kötüyse bahşiş bile verme hakkın yok. bakın ben 37 yaşında evi arabası olan, birikmiş parası olan biriyim. gittiğim restoranlarda emeğe saygı olsun diye bahşiş kutusuna bahşiş atarım. yeni gittiğim birçok restoranda bahşiş attığımda fırça yediğim oldu. adam gelmiş bu parayı niye atıyon diyo. paranın değerini bilsene diyo, 20 lira atılır mı diyo. çok uzun zamandan beri ilk defa çiğ köfte yiyeyim dedim, 40 tuttu, 50 verip üstü kalsın dedim ve dükkandan çıkıyordum kadın bana bağırdı 10 lira bırakılır mı oğlum parayı sokakta mı buluyosun diye bağırdı. bu kadının bana bağırıyor olmasının tek nedeni beni yaşı küçük biri zannediyor olması.

    bunun gibi daha yüz tane örnek sayarım ama yazımı başladığım gibi bitireyim. 180 boyundaki normal kilolu birisi benim yaşadıklarımı anlayamaz, yazımı okusa büyük ihtimal "senin kafada sorun var" deyip geçer. hayat böyledir kimse diğer birinin durumunu anlamak için 250 gram bile çaba sarfetmez. buyüzden kendi paranızı kazanın kendi huzurlu yaşamınızı yaşayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 8 Temmuz 2023; 14:28:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap
    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hapBPTtwitter
    “İstanbul'da uzun süredir sevgilisi olmadığı için intihar etmeye kalkan Tunuslu bir şahıs, intihar etmekten vazgeçince balkonda mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılan şahıs, gözaltına alındı.”
    https://twitter.com/bpthaber/status/1677629300344864768?s=20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John WICK kullanıcısına yanıt

    Çok doğru demişsin aga aynen öyle, ben bu felsefeyi bilimsel verilere dayalı anlatarak bir şeyler aktarabilirim diye düşündüm bu insanlara ama bu tirriklerde bu felsefeyi anlayacak,kavrayacak beyin yok. Ayrıca bunları anlamak için ingilizce bilmesine de gerek yok çünkü anlaşılacak en net şekilde örneklerle anlatmaya,kavratmaya çalıştım ama yine faydası olmadı. Kendi istemesine rağmen tipinden dolayı hayatı boyunca sevgilisi olmamış,sevgiden aşktan mahrum kalmış, dışlanılmış,çevresinde bile arkadaşı olmayan bu incellerin daha neden bu hayatı yaşadığını bile kavrayamıyorlar. Bunu yapamayışının tek sorumlusu seni göstererek suçu sana yıkıyorlar; işte asosyalsin,evden çıkmıyon,her kız öyle değil,kendini geliştir, senin karakterin kötü çok karamsarsın vb gibi yalancı tavsiyeleri yutturmaya çalışıyorlar ve de kadınları ve toplumun hiçbir suçu yokmuş gibi lanse ediyorlar. Aziz nesin boşuna dememiş bu türk halkı salaktır,maldır diye. Bunlara bir şey anlatmak yerine duvarla konuş daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 8 Temmuz 2023; 15:54:16 >




  • blackdir reddir puadır hepsini sosyal medyadan blog sitelerinden takip ediyorum. hepsinin haklı olduğu ve haksız olduğu yanlar var.


    blackciler tip her şey derken yüksek oranda haklılar. biz erkekler de bir kadınla evli olalım diyelim, oradan 10 luk manken karı bize iş atsın aldatırız hacı. 10luk olmasına bile gerek yok.


    6 lık bir kızla sevgilisin diyelim. kıza 10luk kaslı bebek yüzlü bi erkek yürüdü kız da aldattı diyelim. kızdan ayrılırım ama çok şaşırmam. bu bilgi beni depresyona sokmaz. bu kız benden iyisini buldu mu bırakacak hayat bitti felsefesiyle yaşamam. blackpill kadın psikolojisini çok iyi anlamıştır ama buradan yanlış sonuçlar çıkarmıştır.


    redpillciler de şurada haklı para mevki vs kadınları etkiliyor. bunları geliştirirsen 10luk kız düşürebilirsin. ama blackpillin acı gerçeği redcileri yamultuyor: tipin iyi değilse zengin olmak bile daha zor ve kadın mevkinden parandan maskülenitenden etkilense bile justin biber kılıklı birine tek gecelik verebilir. tabi kadının karakteriyle de alakası var.


    puacılar da haklı. 10luk kadınları sözle süsle tarzla espiryle taktikle düşürebilirsin. neil strauss diye bir gerçek var. adam kısa kel cılızdı. her ne kadar blackciler puacıları dolandırıcı olarak da görse pua ilk başladığında para çok önde değildi. küçük bir kitleydiler ve yaptıkları işin pekçok dürüst tanığı da vardı. ama pua mantığı da boş. hergün farklı kadınla yatarsan ruhun harap oluyor. (zina haram) zaten o eski puacılar evlendi. çoluk çocuk aile hayatı yaşıyorlar.


    bütün bu grupların salladığı blue pille gelirsek yukarıdaki tüm grupların yanılgısı buradadır. insanlar arasında romantik bir ilişki zamanla gelişebilir. sevgi saygı sadakat dolu ilişkiler yaşanabilir. dünyada karşı cins 10luk olsa dahi eşini aldatmayacak erkekler ve kadınlar var. sayıları çok az ama varlar. onlar kendilerini materyalizmden korumuş olanlar.


    edit: mgtow blackpillden daha mantıklı bir düşünce.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 8 Temmuz 2023; 20:15:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    hocam sizi anlıyorum. çocukluktan geliyor zaten cüsseli insanlara zorbalık yapılmazdı. onlarla dalga geçilmezdi.


    yetişkinlikte de aynı durum var. iş yerinde falan ince kısa boylu veya nazik birisiyle her türlü dalga geçilir.


    insanların kafasında sürekli şu var: iş kavga boyutuna geldiğinde bu adam bana bir şey yapabilir mi yapamaz mı? yapamaz ise bünyeye bi rahatlık çöküyor üstten konuşabiliyorsun. sadece kavga değil hukuki anlamda da aynı şey var. bir polis olay yerinde senle çok rahat zıtlaşır senin bişey yapamayacağını bildiği için.


    zaten yakışıklı erkekler ve güzel kadınlar hayatta 1-0 öndedir. herkes onlara iyi davranır, kusurları daha az farkedilir ve sosyal zorbalığa maruz kalmazlar.


    işte bu durumlar nefs terbiyesi olmadığı için yaşanıyor. insanın hayvani tarafı biz farkında olmasak bile karşısındakini hızlıca yargılayıp konum alıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın zamanda hoşlandığım kıza açılacagım 1 yılı geçti hala arkadaş gibi takılıyoruz. Daha doğrusu tanımlayamıyorum böyle de arkadaşlık olmaz da neyse. Kafamdaki plan önceki buluşmalarda olduğu gibi yine 3-4 saat otururuz. 3 saatin sonunda ben, ... seninle bugün arkadaşlığımızın son günü diye giriş yapmak istiyorum, sonrası seni tanıdıgım günden beri hoşuma gidiyosun falan filan. Sizce nasıl? Daha iyi bir önerisi olan varsa pm vs. farketmez yazsın.

  • tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt

    Hayatın tek gerçekleri siyah haptır, hiçbir zaman yalan veya hayal satmaz, tüm gerçekleri acımasız bir şekilde sana söyler ve kenara çekilir, haksız olduğu yerin olması mümkün değildir, bilimsel olarak yapılmış sosyolojik deneylerle kanıtlanmış argümanları mevcuttur. İncel wiki sözlüğünden yapılmış tüm blackpill ile alakalı makalelere erişebilirsiniz, hatta direkt reddit blackpill science de yazabilirsiniz.


    ''6 lık bir kızla sevgilisin diyelim. kıza 10luk kaslı bebek yüzlü bi erkek yürüdü kız da aldattı diyelim. kızdan ayrılırım ama çok şaşırmam. bu bilgi beni depresyona sokmaz. bu kız benden iyisini buldu mu bırakacak hayat bitti felsefesiyle yaşamam. blackpill kadın psikolojisini çok iyi anlamıştır ama buradan yanlış sonuçlar çıkarmıştır.''

    '

    6'lık bir kızı bırak, incel olanlar kendine denk seviyedeki kızlardan bile ret yiyor istenmiyor. Tipi kötü olan adam aynı onun gibi vasat kıza açılıyor ama köpek gibi aşşağılanıp reddediliyor. Mesela bizim 166 boyunda tipi de 6/10 olan arkadaşımız vardı, üniversitede 150 boyunda obez kıza yürümeyi denedi ama ret yedi direkt. Yani biz daha kendi denklerimizden ret yiyiyoruz bir de ortalama üstü foitten nasıl tepki alırız hiç kestiremiyorum.



    Ayrıca şu fotoğraf ta çok şey anlatıyor.


    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap




  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

    İçinden geçeni söylemek için 3-4 saat beklemene gerek yok. Biraz muhabbeti ilerlettikten sonra söylersin direkt. Eğer sana ; Sen iyi birisisin (x) senle en iyisi arkadaş kalalım, böyle daha iyi, daha fazla öte geçmek istemiyorum falan diyorsa seni eş olarak görmüyor demektir. Foitler(kadınlar) cinsel olarak çekici bulmadıkları erkekleri zaten arkadaş yörüngesinde tutmaktan bayılır ayrıca bunu bil. Bir de kızın çok nadir sevgilisi oluyorsa bu demek oluyor ki kız aşırı seçici birisi. O yüzden en yakışıklı erkeği bulmak için de çevresindeki erkeklerden en iyisini hint kumaşı arar gibi arıyor. O kız seni sevseydi zaten eninde sonunda ya itiraf ederdi ya da aşırı yakınlaşmalar sonucu niyet belli olurdu. Ama sen dene bir şansını yine .

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.