Şimdi Ara

Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
8
Favori
8.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gör Tanrı gör insanları ne hale düşürüyorsun. Bazıları için bu hayat cehennem azabı gibi. Bunların sorumlusu tanrıdır. Tanrıdan hesap sormak lazım. Seçmediğimiz bir bedende, seçmediğimiz bir cinsiyette, seçmediğimiz bir coğrafyada, seçmediğimiz bir ebeveynin evlatları olarak dünyaya geliyoruz. Hayatta seçemediğimiz şeyler bizim kaderimiz oluyor. Kaderimiz de prangamız. O pranganın izin verdiği ölçüde ilerleyebiliyoruz. Hayatta özgür irademizle seçimler yaptığımızı sanıyoruz ama o pranga bizi engelliyor. Buna bir son vermek lazım.

  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    konu sahibi değilim ama cevap vereyim, ilgini çekiyorsa oku yoksa geç. forumun genel işlevi zaten hayata faydalı bilgi edinmek değil, kafa dengi kişilerle sohbet etmek.

    ha şunu da söyliyim; uyku, yemek, çalışma, yıkanma vs gibi temel ihtiyaçlar dışında kalan boş vaktimizin tamamına yakınını zaten faydasız işlere harcıyoruz. sen dahil herkes öyle. çünkü hayatın anlamı bu. hayat dediğin şey: zaruri ihtiyaçlarını giderirsin sonra da gider kafa dengi kişilerle vakit geçirir laklak yaparsın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epsilon kullanıcısına yanıt

    Blackpill felsefesi daha derin anlamlara sahip ama şuanlık kısaca anlayacağın şekilde açıklamak gerekirse :


    Toplum ve kadınların sakladığı,söylemediği acı gerçekleri. Her şeyin dışgörünüş(lookism) olduğu bir dünyada objektif bir şekilde çirkin ve kısa erkeklerin denemesine rağmen neden sevgilisinin olmadığı, kadınların onları kötü dışgörünüşünden,genetiğinden dolayı asla istemediği,hayatının en güzel gençlik zamanlarını bu sebeple neden yalnız,izole bir şekilde geçirip, aşktan sevgiden mahrum bırakıldığını,doğasını yaşayamayıp daha da psikolojik sorunların arttığını ve tüm bu fiziksel sorunların yol açtığı sosyolojik adaletsizlikleri,acımasızlıkların sebeplerini sıralayarak anlatıyorum.


    Eğer sende istem dışı bekarlıktan muzdaripsen,hayatın boyunca hiçbir dişiyle pozitif etkileşimin olmadıysa, senin hayatın okuldan eve evden okula yalnız bir şekilde sap gibi geçerken, akranların ise daha küçüklükten beri kızlarla tüm şehevi,flört duygularını yaşarken sen ise gözünün önünde o gördüğün,kaçırdığın şeyler hakkında benim neden olmuyor diye sorduysan en azından bunları okuduğunda sorunun nerede olduğunu görüp gerçekleri anlayacaksın. İkiyüzlü ve sahtekar toplum,foitler(kızlar) gerçekleri süsleyip püsleyip sizin isyan etmemeniz için yalancıı sözlerle bir nevi sizi uyuttu. Sorduğunda: ''tip,boy hiç önemli değil, çok kafaya takıyorsunuz ! İleride olur be merak etme, herkezin bir kısmeti vardır'' gibi uyuşturuculu sözlerle sizi kandırmaya çalıştırlar ama yıllarca incel olarak yaşayıp artık siz onlara gidip bunları anlattığınızda aynen şöyle diyorlar ': ''kimse size aşk ve cinsellik vermez zorunda değil'' yani demek istiyor ki kimse sizin gibi genetiği kötü çirkin biriyle beraber olmak,cinsellik zorunda yaşamak zorunda değil. E hani tip,boy önemli değildi ? Hani herkezin kısmeti vardı, herkes istemesine rağmen yapabilirdi ? Yüzünüzdeki sahte maskeyi çıkartacak sözleri,argümanları ortaya koyduğumuzda nasıl da gerçek yüzü ortaya çıkıp sakladığı gerçekleri döküyorlar. Daha söyledikleri çok yalanlar var bunların hepsini yukarıda yazdım bir zahmet oku,saçma sapan konuları okuyorsun ama bir zahmet buna da çaba göster.



    Hayatı boyunca sevgilisi olmamışlar, İncel'lik (İstem dışı bekarlık) nedir ? Blackpill,siyah hap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 10 Temmuz 2023; 20:4:27 >




  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    hocam size yazacaktım yalnız bir şekilde hep erteledim bahsetmediğim bir nokta vardi, yumurta donasyonu denilen bir olay var. Bu sayede manken gibi kadınlardan bebek sahibi olabiliyorsunuz. sizin için değil ama neslinizin devami için güzel bir karar olurdu bir düşünün derim. Ben ilerde düşünüyorum eğer kafama göre bi tip rastgelmezse..

  • Hocam bu kadar saplantili olmak iyi degil. Turkiyede bu durum anlattigin gibi sanirim ben uzun zamandir yurtdisindayim Allah gunah yazmasin bizim marketteki tipsiz kasiyer cocugun ilik gibi sevgilisi var sokakta gordum kac kere cocuk kilolu ustelik.


    Benim sahsen boyum 1.73 tipim fena degil sanirim cok yakisikli falan degilim, hem Turkiyede ogrenciligim boyunca hem dunyanin bircok yerinde 100 e yakin farkli milletten kadinla birlikte oldum. Hatta bu kismi kendimi ovmek icin degil anlattiklarina gore biraz moral olsun diye soyluyorum birkac ortamda 1.80 ustu kasli vs adami birakip beni tercih etti birkac kadin, herkesin yazdigi bir ortamda.


    Yani haklilik payin var dediklerinde ama bu kadar sartlanmak dogru degil her kadin her insan farkli seylerden etkilenebilir.

  • Benim 1 tane oldu keşke hiç olmasaydı..

  • -RAUL kullanıcısına yanıt

    İncellik,bireyin kendi istemesine rağmen hayat boyunca hiçbir türlü karşı cinsten pozitif etkileşim alamaması oluyor yani ne iyi ne kötü hiçbir ilişki yaşayamıyor, yani siz sırf bir kızla birlikte olup aşk hayatınızda hüsranlara uğrayıp bu gönül işlerine küsmeniz , biz incellerin yalnızlık durumunu meşrulaştırmıyor,normalleştirmiyor.

  • Oraya bir William0 yazmanızı rica edeceğimm.

    Genetik determinizm tek gerçektir. Tip ve mental yoksa çoğu zaman para da yoktur. Yani geçmiş olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    20 yaştan sonra hayla daha olmayınca hayat trenini kaçırıyoruz maalesef kafaya takmamak elde değil,yaşamayan bilmez o yüzden. Bizim çoğu arkadaş bu yaşları geçirmiş,sürekli denemiş ve bir türlü istenmemiş kişiler. Bunları 1 düşünmezsin 2 düşünmezsin ama bir süre sonra duvara toslayıp o varoluşsal sancılarla büyük depresyonlara buhranlara girip bunun eksikliğiyle panik ataklar geçirmeye başlıyorsunuz. Düşünsene bir kere geldiğin hayatta en güzel dinamik,canlı gençlik yıllarını karşı cinsten tamamen dışlanıp yalnız başınıza sevgi,ilgi,aşk gibi en önemli insani ihtiyaçlarından mahrum geçirmişsiniz ve ortada boşa akıp giden yıllar var ve siz bu zamanlarda yalnızlıktan karalara bağlarken hemcinsleriniz ise neler yaşadığını düşününce daha kötü oluyorsunuz. Tabi ki bununla sınırlı kalmıyor, hayatın her yerinde eksik başlıyoruz, anlatsam sabaha kadar roman olacak.


    ''Yani haklilik payin var dediklerinde ama bu kadar sartlanmak dogru degil her kadin her insan farkli seylerden etkilenebilir. ''

    Cevap : Şu zamandaki aşırı uçuk kaçık kriter arayan kızların götünde tipin kötü boyun kısaysa hiçbir şeyinden etkilenmez, iç güzellik,karakter arıyoruz biz diyen kızlar yalancıdır. Karakter önemli olsaydı kendileri öyle olurlardı ve serseri,keko gibi suç dosyası bulunan ve kendilerini kesip bıçaklayan adamlarla birlikte olmazlardı. Yani kötü tipin,boyunu kapatabilmek için anca cerrahi müdahaleler gerekiyor, o da anlatıldığı kadar kolay bir şey değil sonuçta vücudunuzda kesme biçme işlemlerinin hayatınıza yansıyacak fiziksel kötürümleri olacaktır.




    Turkiyede bu durum anlattigin gibi sanirim ben uzun zamandir yurtdisindayim Allah gunah yazmasin bizim marketteki tipsiz kasiyer cocugun ilik gibi sevgilisi var sokakta gordum kac kere cocuk kilolu ustelik.

    Cevap : Kabile yaşantısı olmayan çoğu dünya ülkelerinde evet durum bu vaziyette ama türkiye bu konuda en çok bakir incel nüfusuna sahip ülkelerden birisi. Sebebi de bitmek bilmeyen hipergami ve dışgörünüşçülüğe sahip türk kızlarının aşırı kriterinden dolayı anadolu erkeklerini beğenmeyip,çirkin görmesi ve sadece %10 luk dilimdeki yakışıklı,güzel görünümlü erkekleri tercih edip geri kalanları da ya reddediyor ya da friendzoneye atıp kukla gibi maymunu yapıyor. Çirkin bir kızın 3/10 tip mesela, gidip te kendini dengiyle olmak yerine 5-6 lık tipte erkeklerle takılmasının sebebi budur. Dışarıdaki çiftleri,sevgilileri incelediğinizde kız tarafının hep kısa olduğunu ama anlamsız bir şekilde kendinden daha uzun erkekle çıkması,evlenmesi bunun kanıtıdır





  • William0 kullanıcısına yanıt

    Meslek veya işe alımlarda bile boyu kısa veya tipi kötü olanların, boyu iyi ve tipi düzgün olanlara kıyasla işe alınma oranının bile düşük olduğunu sosyal deneylere dayalı bilimsel çalışmalarla bile görüyoruz. Halo etkisi denilen bir şey var mesela, Nedir halo etkisi ? bir kişi, olay, ortam, kurum veya nesne hakkında sahip olunan olumlu ya da olumsuz bir izlenimin ilgili o öznenin tüm özelliklerine genellenmesi eğilimidir. Yani iş alımına baş vurmuş kısa boylu birinin o yapacağı iş hakkında kısa boyu yüzünden uzun birine göre daha az performans sergileyeceği,işini uzun boylu biri kadar iyi temsil edemeyip kötü bir profil çizeceği olumsuz algısı. Aynı şekilde tipi kötü birinin karakterini bile bilmeden onun hakkında kötü dışgörünüşü yüzünden karakteri de kötüdür bunun baksana tipine suçlu,sapık birine benziyor diye yanlış genellemelerde bulunurlar, ama yüzü güzel,yakışıklı birisi ise her zaman güvenilir,sadık,dürüst,karakterli gibi olumlu bir yanlış algı yaratılır ama karakteri dış görünüş değil davranış belirler.





  • Peki hocam oofy-doofy lere ne demeli mesela benim 2 tanıdığım evlendi kız 7/10 erkek 3/10 tipi bence bunlar bir iki yıla boşanırlar. Zaten toplu foto çekilince yan yana durmuyorlar falan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

    Betabux evliliği yani para,mal,arsa mülk karşılığında bir kızın bir erkekle evlendiği evlilikler boynuzlanma ve sonunda da nafaka ödemekle biter. Tonlarca örneği var say say bitmez.

  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Ben öyle birr şey mi dedim? :D

  • William0 kullanıcısına yanıt

    Kanka incel misin sen ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paganizm kullanıcısına yanıt

    Yazdigin tespitlere katiliyorum.Her seyi zamaninda yasayan insan temelleri saglam bir hayat kurabiliyor ozguveni yerinde oluyor.Ama bu boy tip para olmadigi icin sevgilim olmuyor kismina katilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    Evet 🗿

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce lisedeki asosyalliğinle alakalı bir yıl önceki yazına denk gelmiştim. Muhtemelen geçen zaman içinde incellik, blackpill gibi şeylere sardın. Hipergami var, doğru söylüyorsun ama kız arkadaşının olmamasının suçlusu kızlar değil. Sen oturup bekleyerek kadınların sana gelmesini bekliyorsun, gelmeyince de kızları ve doğayı suçluyorsun. bir tıp öğrencisi olarak psikiyatriste girmeni öneririm çünkü bu blackpill incellik mevzusu normal değil

  • napacaz la

  • 17. yuzyilda yasasaydik soyledigin seylere katilabilirdim ama gunumuzde tamamen bos hem de bombos soyledigin seyler. tamam dogustan sansli yakisikli uzun boylu olanlar var 20li yaslarini guzel sekilde yasayabiliyorlar. ama 20leri gectikten sonra tipinin pek bir onemi olmayacak ve para konusmaya baslayacak. 30larinda biri hem parasiz hem cirkinse hic bir sansi yok elbette. ancak 20 yaslarindasin ve cirkinsin diyelim. oturup aglamak yerine cok calisip para kazanmaya baslayacaksin. 30larina gelince iyi bir maddi durumun olucak. ve estetigin nirvana oldugu bu donemde maymunu alip kenan imirzalioglu yapabiliyorlar. boy uzatma ameliyatlari sayesinde 15 cm hatta 20cm kadar boy uzatilabiliyor. surat zaten en kolayi. sadece cene ve burun ameliyati seni bambaska bir insan yapilabiliyor ve bunlar cok basit operasyonlar. 20 yasinda cirkin ve fakir oldugunu farkettin bu doneminde kizlarin asla ilgisini cekemeyecegini farkettin o yuzden cok fazla calistin para kazanmak icin ve geldin 30 yasina. tipini duzeltmeye 1 sene harcadin ve 20li yaslarda o okuldaki guzel kizlarla takilan cocuktan daha yakisikli oldun ve arti olarak senin paran da var. simdi kim onde? sen mi yoksa o mu? omrunun sonuna kadar kim onde olacak? tabiki sen cunku sen genc yasta bunlari farkettin ve henuz 30 yasindayken cok donanimli bir hale geldin ama digeri icin artik cok gec. sen gününu guzel kadinlarla gun ederken digeri gecmise universite donemlerine bakip ic cekerek neydik ne olduk diyerek hergun aglayacak. sen aslinda bunlari biliyorsun. estetik ameliyatlarin bu denli ileri seviyede oldugunun farkindasin ama harekete gececek o erkeklik yok sende. erkekligi tip ve boy zannediyorsun ama gercek erkeklik yuregindedir beynindedir. senin once beynini egitmen gerekiyor. tip bu konularda beyin ve paradan sonra 3. sirada gelir. sen korkaksin ve harekete gececek cesaretin yok. digerleri de senin gibi olsun istiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Guest-05BCBF09E G kullanıcısına yanıt

    gercekten bir tanriya inaniyor olsaydin zaten bu endiselerinin bombos oldugunu bilirdin. bu islerle asla ugrasmazdin. islamda tanri sana namaz kil oruc tut iyilik yap diyor. git kadinlarla takil ortamlara ak demiyor ki. bu dunyanin bombos olduğunu dunya zevklerinde bogulmaman gerektigini ve tanrinin istedigi gibi davranirsan oldukten sonra sonsuz bir mutluluk vaadediyor. sen bun dunyada yasayacagin 20 30 yillik bir donem icin neden beni cirkin yarattin diye tanriya kiziyorsan olayi cok yanlis anlamissin bro


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.