Şimdi Ara

Kiracıyı çıkarmak için evi satan ev sahibi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
7
Favori
15.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kassasa K kullanıcısına yanıt

    Kiracıların anlamadığı nokta diyorsunuz da ev sahiplerine ne demeli? Biraz insaflı olmak lazım değil midir?

    TEFE TÜFE ile hesap yapılmasın tamam ama ev sahipleri de durumu aşırı abartıyor. Kayınvalideme ev bakalım dedik, herkes memur arıyor çünkü fahiş kiralar istiyorlar.



    Bu arada, şu anda kiracı falan değilim. Kendi evimde oturuyorum. Geçen seneye kadar da bir evi kirada olan bir ev sahibiydim. Üstelik kiracılarından sağlam kazıklar yemiş bir ev sahibiyim. Eğer evi satmamış olsaydım bu sene de kanuni yapabileceğim rakamı kiranın üzerine koyar, sonra da düz olması için aşağı yuvarlardım.



    En son kiracım gelinlikçide çalışan bir kızdı. Pandemi falan, zaten kimse evlenmiyor, zam yapmayalım dedik 2020'de. Yanlış anlaşılmasın, bunu biz dedik hee, o teklif falan etmedi zam yapmayın diye.


    Her neyse, sene oldu 2021. %10 küsür oranında zam yapabilecekken aşağı yuvarladım farkı ve %10 civarında bir zam yaptım.


    Aradan bir kaç ay geçti, ihtiyaç hasıl oldu. İki evimi satıp oturacağım tek bir ev alacaktım. Dedim ki, ben evi satacağım. Ama merak etme, içinde oturacak olana değil, yatırım amaçlı birine satacağım. İlanda da özellikle belirteceğim dedim.


    Sanki bunu ben hiç dememişim gibi, şimdiye kadar o kadar iyilik yapmamışım gibi, evi göstermemek için binbir taklalar, yok ben evde yokumlar bilmemneler vs... Evi sadece 1 kişiye gösterebildik. Ona da bir Cumartesi gecesi 23:30 sularında anca gösterebildik. Giden kişi inanılmaz sabırlıymış, 1 saat kadar da aramış, açmamış falan.


    Sonra evi de bir güzel gömmüş aman ısınmıyor da bilmemneler. Her tarafı yalıtımlı, doğalgaz yanmadığında bile ılık olan evde söylemedik şey bırakmamış. Orası öyle burası böyle.


    Neyse kadın dedi ki ben evi beğendim, ne kadar gömerse gömsün alacağım. Tabi ben de evi vermeyeceğim bir fiyata vermiş oldum kiracım yüzünden.





  • çıkaramazlar, tahliye davası açıp gerçekten ihtiyacı olduğunu ve kendi oturacağını ispat ederse, hakim tahliyeye karar verirse o zaman çıkarabilir. ihtiyaç sebebiyle kiracı tahliyesi yapılırsa yasal olarak 3 yıl kiraya veremez.

  • Sen bu yorumu yaparken utanmıyomusun ben parasını verip oturuyorum bedavamı oturuyorum yorum yaparken beynini kullan kardeş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tapu masrafından haberin varmı adam seni çıkarmak için masrafa girmiş belli ki senin çok direteceğini anlayınca.


    sende çık artık dostum bir zahmet

  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    utanması gereken sensin, milletin evini gasp ediyorsun. git 5 kat fazla kirada otur da göreyim.

  • Beynini kullanmamakla ısrar ediyorsun kardeşim ortada bir sözleşme var hak var hukuk var gasp etmiş dediğin nedemek silahmı dayadımda bu adam bu evi beni kiracı olarak kabul etti seninde kiracıdan darbe yediğin çok belli yaran varki gocunuyosun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariano3 kullanıcısına yanıt

    Hemen çıkıyorum kardeşim sağol yorumun için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee sözleşmeye göre çıkarma hakkı var, ev satılmış ne uzatıyorsun. ben de kiradayım 10 binlik eve 3 bin kira vermiyorum, değeri neyse o.

  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    cikmayacaksan hukuki surece hazir ol.

  • Güçsüz gibi görünen kişilere yardım ettiğimizde güçlenip bize kötü davranabileceğinin göstergesidir.

    Besle kargayı oysun gözünü olarakta bilinir.


    Bu sebebten dolayi kesinlikle acimayacaksin kiraciya. Zaten kira anlasmasi , ekonomik/ticari bir anlasmadir. Hersey para icin yapilmaktadir. Bu kiracilarin bu sekilde cirkeflestiklerini gördükten sonra kesinlikle bidaha kiraya vermeyecem evimi. Bos kalsa bile daha iyi , birak kuslar yuva yapsin daha iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassasa -- 6 Şubat 2023; 17:11:25 >
  • NonFlyingGhost kullanıcısına yanıt

    %200 zammı da kabul etmediğine göre belli ki adamın sizinle derdi yok. Evi gerçekten satmıştır. Bence kendinize yeni kira arayın. 6 ay yeterli değilse zaman isteyebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kassasa K kullanıcısına yanıt

    Kardeşim senin problemin nedir anlamadım bukadar kin ve nefret neye kusuyorsun onuda anlamadım senin malın vardır vermiyosan kiraya bizene al tepe tepe kullan ben senin bu boş boş konuşmalarını görmek zorundamıyım ya gelmiş buraya ev sahipleri hakkı savunuculuğu yapıyosun senden böyle birşey isteyenmi oldu dostum sen sıkıntılımısın her kiracı birmi her ev sahibi birmi senin kendi kiracınla olan derdin yüzünden ne gelmişssin buraya saçma sapan şeyler yazıyosun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene dayanırsın en fazla huzurla oturamazsın

    gecmişe donük farkı öder evi boşaltırsın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 6 Şubat 2023; 17:22:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen kullanıcısına yanıt
    Geçmişe dönük farkı ödeyeceğini nereden uydurdun? Hiç bir halt ödemez. Hem bilgisizsin hem atıp tutuyorsun. Ev sahibi derdine yansın. Satış için ödediği yüzde 4 harç da bir tarafına girdi, haberi olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burada adam masrafa girmiş falan deniyor ama o masraf dediğiniz bedeller artık 1 kira bedeli. Ev sahipleri de bunu rahat göze alıyor.

    Bu şekilde evinden çıkartılan olursa da sıkı takip etsin komşuları ile vs… eğer yeni gelen kiracı ise o da karşı dava açıp masraflarını ve kira farkını istesin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.