Şimdi Ara

KONSOL BÖLÜMÜ ADALETİ BÖYLE OLUR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vallahi ne güzel geçiştiriyorsunuz konuyu ama hala soruların bir cevabı yok, zaten olmadığı için yazılamıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Dokunulmaz değilim, değiliz. Mail adresini verdiğim kişiye pm atabilirsiniz kim olduğunu zaten bildiğinizi düşünüyorum yada mail de gönderebilirsiniz. Gereken incelemeleri yaparak gerekli yerlere dokunacaktır.

    Sabah bu konu ile ilgili zaten mesaj yolladım kendisine...
  • Çok iyi buna sevindim...
  • Hocam Allah aşkına ceza verdiğiniz mesajları, yazdıklarımı görmüyor musunuz? Siz sevinin diye yazmadık bunları, buradaki haksızlığı nasıl anlamıyor ve aynı şeyde ısrar ediyorsunuz anlamak mümkün değil. Diyorum ki, "foruma" şeklinde bir kelimeye 3 ceza puanı nasıl verilir, bir izah edin. Veya diğer mesajlardaki olaylara sebebiyet verenler ceza ve bölüm yasağı almadan nasıl devam edebiliyorken, şikayet edenlere bölüm yasağı geliyor? Samimi olarak soruyorum, olay s.dik yarıştırma olayı değil, lütfen cevap verin bunlara...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Nisan 2011; 17:41:16 >
  • Siz uyarı aldığınız mesajın tamamını ve yukarıda rds'nin size yönelttiği sorulara bir açıklık getirin biz de üzerimize düşen neyse yapalım.

    Haklıysak yada haklıysanız bu hakkı savunalım yok hatalıysak özür dileyip konuyu tatlıya bağlayalım.

    edit:düzeltme.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Konuyla ilgili bilgi Musa tarafından kendisine iletildi, artık mesele kendisine kalmış. Benim ne sizinle, ne de birisiyle derdim yok, olay konsol bölümünde bilerek veya bilmeyerek bazı hatalara sebebiyet vermeniz. Bu hataları kabul etmekte bence bir erdemdir, işte yukarıda yazdığım mesajlar ve aldığım cezalar. Bunların gerçekten de her biri 3 ceza puanını alacak cinsten mesajlar mı? Birileri bölüme gelip kasıtlı mesajlar, tahrik edici laflar yazınca doğal olarak ortaya bir tepki çıkıyor. Örnek şimdi adını burada vermek istemediğim ama sizin bir konuda ortaya koyduğunuz bir üye PS3 bölümündeki konulara gelip dünyanın hakaretini edip cevap alınca size özelden dünyanın mesajını yazmadı mı? Kişisel husumetinden dolayı ceza alalım diye bunaltıcı derecede size baskı yapmaya kalkmadı mı?

    Bu ve bunun gibi olaylara ilk defa mı şahit oluyorsunuz, ben size açıkça bazı kişilerin attığı mesajların 3-4 gün aynı yerde cezasız kalıp, halen ciddi bir yaptırıma uğramadan orada dururken, bunlardan bunalan bir üye olarak tepki mahiyetinde olanları dile getiren bana verdiğiniz bölüm yasağına elbet isyan edeceğim. Bu niyetle yazılan mesajların bölümün içine ettiğine sizler de şahitsiniz. Son dönem konularda güzelce tartışan insanlarla gayet düzgün bir uslüpla tartıştığımız son mesajlarımızdan sanırım ortadadır. Bunu bildiğiniz halde insanın üzerine bu kadar gelmeniz kesinlikle yanlış bir davranış, bu benim kanaatimdir, katılır veya katılmazsınız. Ama adalaet dağıtmaya çalışırken ipin ucu kaçtımı ortaya böyle durumlar çıkıyor.

    Olayın özü son günlerde yaşanan tatsızlıklardan, birden birebaşka bir yöne döndü. Asıl konuşulacak mesele yerine olay başka bir zemine çekildi. Ben size tekrar samimi olarak soruyorum ilk mesajlarımda belirtiğim ve alıntı yaptığım o üç mesajım gerçekten de her biri 3 ceza puanı alacak kadar hakaret ve kışkırtma mı doluydu, yoksa haksızca ceza verilmiş mesajlar mıydı? Ciddi olarak bunlara cevap verirseniz, benim açımdan olay kapanacaktır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 25 Nisan 2011; 19:27:56 >




  • Sunu belirteyim bu iddialarınızın üzerinde cok ciddi anlamda duruyorum. Yani benim aklım bu forumda santajci bir üye olabileceğini almıyor, alamazda. Öyle bir kisi ile denk gelirsem, kural dısı davranır ve bu duruma müdahale edemezsem forumda benim isim bitmiş demektir, buraya kadarmış derim çekilirim.

    Musa gerekli bilgileri bana verdi. Gördüğüm kadarı ile ne santajciliktan bilgi var nede bize yapılan şantaj ile ilgili somut bilgi var. Su anda sehirlerarasi seyahat ettiğimden dolayı sizin sorularınıza ancak yarın aksam gibi cevap verebileceğim. Yalnız sunu belirteyim şantaj ile ilgili iddaniz gördüğüm kadarı ile tamamen uydurma olmuştur, dayanaksiz kalmıştır. Burada çamur at izi kalsınla bu is olmaz. Yani bu lafların bu kadar kolay soylenemeyecegini bilmek gerekir. Musa'ya gönderdiğiniz bilgiler dogru olabilir ancak bunun dogrudan bizimle alakası yok. Yani santaj bunun neresinde diye sorarlar adama. Yarın aksam bir aksilik çıkmazsa tarafinıza ayrıntılı bilgi vereceğim.




  • Yaşım 27 bu forumu 6 senedir takip ederim üye olup yazmaya bile gerek duymazdım taki 1 sene öncesine kadar. üye olmamın sebebi artık ögrenmek istedigim konuları kıdemli arkadaşlara sorup bilgi almak oda şansıma artık . kim adam gibi konu acmaya kalksa hemen igneleme dolaylı yönden aşagılama adminlerde buna çanak tutuyo tamamen şahsi gözlemim bu playstation bölümü gereksiz konular topicini gecti bikactane akıllı adam var adminler rakip görüyo galiba desdek yerine ceza cok iyi bi insan oldugumu idda etmiyorum ama olanları görmiyecek kadarda kör degiliz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rds

    Sunu belirteyim bu iddialarınızın üzerinde cok ciddi anlamda duruyorum. Yani benim aklım bu forumda santajci bir üye olabileceğini almıyor, alamazda. Öyle bir kisi ile denk gelirsem, kural dısı davranır ve bu duruma müdahale edemezsem forumda benim isim bitmiş demektir, buraya kadarmış derim çekilirim.

    Musa gerekli bilgileri bana verdi. Gördüğüm kadarı ile ne santajciliktan bilgi var nede bize yapılan şantaj ile ilgili somut bilgi var. Su anda sehirlerarasi seyahat ettiğimden dolayı sizin sorularınıza ancak yarın aksam gibi cevap verebileceğim. Yalnız sunu belirteyim şantaj ile ilgili iddaniz gördüğüm kadarı ile tamamen uydurma olmuştur, dayanaksiz kalmıştır. Burada çamur at izi kalsınla bu is olmaz. Yani bu lafların bu kadar kolay soylenemeyecegini bilmek gerekir. Musa'ya gönderdiğiniz bilgiler dogru olabilir ancak bunun dogrudan bizimle alakası yok. Yani santaj bunun neresinde diye sorarlar adama. Yarın aksam bir aksilik çıkmazsa tarafinıza ayrıntılı bilgi vereceğim.

    Ben hiç bir zaman sizinle ilgisi olduğunu söylemedim, ima etmedim. Bu forumun yüzbinlerce üyesi var ve hepsinin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu iddia etmek kabul edersiniz ki, mümkün olamaz. Zaten delil olarak konuşulan şeyin sizinle alakası bu üyenin forumdaki itibarı ile alakalıdır. Üşenmezseniz açın bir son 5-6 aylık mesajlarına bakın. Neyinne olduğunu aklı selim herhangi biri rahatlıkla görecektir. Artı uydurma dediğiniz şey yalanı kendine ihlas edinenlerin işidir, şükürler olsun bizim ilgi alanımız ile yakından uzaktan alakalı değildir ki, bu tarz "uydurma" şeklindeki ifade tamamı ile yanlıştır, olsa olsa kişisel görüşünüzü yetersiz olarak beyan edebilirsiniz en fazla. Yapacağınız şey çok basit, açarsınız bu bahsedilen kişinin PS3 bölümündeki son 5-6 aylık mesajlarını incelersiniz, kendisi zaten kendini ele veriyor. Bu mesajlar aynı zamanda bu bölümde kimin asıl tahrik edici olduğunun da cevabıdır. Keşke şu iyi niyetiniz her üyeye eşit işleyseydi...




  • Bu adam FORUMA yazdığı için neden ceza alıyor, adminler buna cevap versin PM? ŞANTAJ? BİLMEMNE? diye mesajlar atacaklarına .
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 27 Nisan 2011; 1:20:23 >
  • @ICOSolidEye, mesajlar üsttün körü bakınca normal ama, 2. alıntıda arkadaş alttan alttan giydirmiş. :)

    ama forumdaki ceza/uyarı olayında bi standart olmadığını bilmeyenimiz yoktur :) böyle gelmiş, bundan sonra da düzelmez... galatasarayın ortasahası gibi, üyeler değişiyor forum değişiyor ama aynı kişiler modluğa devam ediyor :) sonuç, gittikçe batan bir yönetim sistemi...
  • @SPaCeLoRD

    O mesajı aldığım anlamsız cezadan sonra, PS3 bölümüne gelen ve adı Beyaz Büyü tarafından bilinen ve artık onun dahi artık bıktığı, kendisine atılan şikayet içerikli mesajlarından sonra atılmıştır. Bu kişi benim girdiğim her konuya tahrik edicilik sınırından çok daha öte kişisel hakaretleri arkasın arkasına düzen bir üye. Açılan konu ile alakası olmadığı halde, sırf geçmiş olayların acısı üzerine beni tartışma içine çekip, daha sonra ceza almam için şikayeti sabırsızlıkla bekleyen üyeye yazılmış bir cevaptı. Bilen biliyor hocam, ortada giydirme varsa, öncesinde bize biçilen elbiselere, giydirilenlere keşke bakabilmiş olsaydınız, bunu yazmazdınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRock -- 26 Nisan 2011; 23:03:26 >
  • Konudaki bilgilere yönelik başta konu sahibine ve diğer merak eden arkadaşlarıma ayrıntılı şekilde durumu izah edeyim.

    Öncelikle şunu bilmenizde fayda var. Bizim forumumuz içerisinde ceza puanı diye bir puan sistemi yoktur. Avatarınızın altında gözüken kırmızı kutucuklar uyarı puanıdır. İlgili mesajınızdan ötürü siz bir daha aynı veya benzer mesajlar göndermeyesiniz diye bizler sizi uyarırız. Uyarı puanlarınız 5 olduğunda hesabınız 4 gün süre ile otomatik olarak kapatılır. Bu sebeple ceza puanı verdiniz gibi bir ifade yanlıştır. Burada amaç size ceza verilmeden önce yaptığınızın yanlış olduğunu size bildirmek ve sizi uyarmaktır. Forum içerisinde de uyarı sistemimiz bu şekilde kullanılıyor.

    Son günlerdeki PSN konuları içerisinde Sony ye yönelik olarak mal, öküz gibi ifadeler kullanıldığı doğrudur. Bu tür mesajlar şikayet sistemi üzerinden bizlere bildirildiğinde mesajları siliyoruz. Bu tür mesajları sürekli olarak gönderen arkadaşlarımızı da uyarıyoruz. Bunun haricinde tüm benzer mesajları üyelere hakaret edilmiş gibi değerledirilmesini kimse bizden beklemesin. Evet ifadeler yanlıştır, hoş değildir ancak hangi durumda hesabın kapatılması gerektiğini veya bölüm kısıtlaması gerektiğini sizlerden daha iyi bilecek durumdayız.

    SolidRock'ın bölüm içerisindeki bazı durumlarda -ki Sony'nin psn servisinin başına gelen talihsiz durumda ve kendi konusunda yukarıda örneği verilmiş mesajda görüleceği üzere- bazı arkadaşlarımızı direk hedef alan ve üstü kapalı şekilde aşağılayan ve tahrik eden bir tutumu var. Bu tutumunu sürdürmemesi için zamanında kendisini uyardım. Anladığım kadarı ile kendisine göre Xbox oyun konsolunda kopya kullanan arkadaşlar Sony firması, konsolu ve servisleri ile ilgili hiçbir konuda eleştiri yapamazlar. Elbette bunun böyle olmadığını kendisi haklı olarak beyan edecektir. Ancak dışarıdan görünen ve mesajlarından okunan bu değildir. Eğer böyle bir inanışa sahipseniz o arkadaşlarımızında sizlerle aynı haklara sahip olduğunu hatırlatırım.

    Tek tek uyarılarınızın sebebini yazmayacağım. Fakat özellikle belirtmek istediğim hususlar var. Mesajlarınızda bölümdeki diğer arkadaşlarım gibi normal bir üslup değil sürekli olarak sataşmalarda bulunuyorsunuz.

    Örnekler : "kopyacı takımından üyeler", "bunların da akıl sağlıklarının yerinde olduğundan emin değilim.", "Adamın yaşı 40 ama yazdıklarını görsen bunu 5 yaşındaki çocuk yapmaz diyorsun. Yalana dahi rahatça başvurabiliyor bu tipler", "Zaten mimli tipler bunlar, yönetimin huzurun devamı için bu gereksiz misafirlere bölüm yasağı koyması şart... "

    Daha evelden de size en basit hali ile rahatsız olduğunuz mesajları şikayet etmenizi, size, muhabbetinize bakmanızı ve geri kalanını bize bırakmanızı söylemiştim. Fakat sürekli laf yetiştirme çabasında olduğunuz için uyarı alıyorsunuz. Peki biz işi gücü bırakıp sizi mi takip ediyoruz? Etmiyoruz. Yönetim kimseyi takip etmez. Bu tamamen zaman kaybıdır, art niyet taşır. Emin olun sizin uyarı puanı aldığınız gibi başka arkadaşlarımda benzer davranışlardan uyarı alıyorlar, bölüm kısıtlaması alıyorlar. Sonuç olarak her arkadaşım gibi kurallar dahilinde ve özellikle "sataşmadan" muhabbetinize, katılımınıza devam ederseniz hiç bir sorun yaşamazsınız.

    Gelelim FORUMA kelimesi ve ceza verildiği iddasına. Bu konuda tam olarak işine geldiği gibi bir davranış sergilenmiş. Alttaki ekran görüntüsü SolidRock'ın uyarı ekranıdır. Alıntı veya text şeklinde yazmaya gerek yok zaman kaybı olur.

     KONSOL BÖLÜMÜ ADALETİ BÖYLE OLUR...


    Yukarıdaki ekran görüntüsünden görüldüğü üzere yıldızlı bölümdeki mesajda SolidRock verilen uyarıya istinaden bize itirazda bulunmuş. Yani içinde idda edildiği gibi FORUMA kelimesi geçen mesajına işlem yapılmamış. Şimdi buradan şu iki önemli sonucu çıkaralım. Bizim database imiz içerisinde gerekli bilgiler mevcut. Yalnız burada özellikle yönetimi karalayayım aman küçük düşüreyim gibi basit bir uğraş içine girmemek gerekir. Yani yukarıda işinize geldiği gibi bir yandan uyarı puanı verilen mesajı yazıp birde aslında uyarı puanı verilmeyen mesajı uyarı puanı verilmiş gibi yazma girişimleri bize sökmez.

    Esaslı idda olan FORUMA kelimesine gelelim. Uyarı içinden sorduğumda cevap vermemişsiniz, burada dile getirmeniz iyi olmuş bende unutmuşum çünkü. Gerek uyarı sisteminden yapmış olduğum denemelerde gerekse filtrelenmiş kelimeleri kontrol ettiğimde forum kelimesi filtrelerimiz içinde bulunmuyor. Olsa zaten buradaki mesajlarda da yıldızlı şekilde gösterilirdi. Sonuç olarak geriye yalnızca iki ihtimal var. Ya uyarınızda bize yazdıklarınızın son kelimesinde küfür ettiniz ve filtreye takıldı veya oraya sadece 4 tane yıldız yazıp sonuna a ve üç nokta eklediniz "****a... " gibi. Teknik olarak bu ifadenin açıklaması budur.

    Orada ne yazdığınızı bilmiyorum ve merak dahi etmiyorum ancak orada foruma kelimesini yazmadığınızdan eminim. Ekran görüntüsünden görüleceği üzere foruma kelimesinden ötürü uyarı almadığınızı da diğer arkadaşlarım görmüş oldular.

    Bir türlü sonuca varamadığımız "Tabii kıdemli şantajcı olmak lazım bölümde uyarı almamak için." iddanıza gelelim. Bu iddadan mütevellit Musa'dan aldığım bilgileri defalarca kez okudum. Bir yandan uyarı almamak için kıdemli şantajcı olmak lazım diyorsunuz bir yandan bizimle hiç bir ilgisi olmadığını söylüyorsunuz. Peki sorarım size uyarı almayan şantajcı üye kimle ilgili? Yani bu kişi hangi forumda uyarı almamak için şantaj yapıyor? Eğer başka forumlarda şantaj yapıyorsa bundan bize ne? Bu forum içinde bir şantaj durumu varsa bu bizi veya beni ilgilendirmez mi? Çok özür diliyorum ancak bu konuda esaslı şekilde iddalarınızın arkasında duramadınız, kanıtlayamadınız, bizimle ilgisini açıklayamadınız. Mailinizde bahsetmiş olduğunuz iddalar forum içinde belki başka anlamda yorumlanabilir, değerlendirilebilir ancak hiç bir zaman uyarı almamak için şantajcı olmak iddasını destekleyemez. Yine söylüyorum o ifadelere göre şantaj iddası uydurmadır.

    Bu bilgileri konu sahibi ve diğer tüm arkadaşlarımın bilgilerine sunarım.




  • Uzun bir mesaj yazmışsın ama uydurma kelimesini o kadar fazla kullanmışsın ki, niyetin her halinden belli. Beni tanıyan tanır, senin kişisel tahlillerine kalacak kadar ufalmadık. O "foruma" kelimesini ben ısrarla iddia ediyorum yazdığımı ama sen yine tahminlerine dayanarak uydurma diye konuşuyorsun. Üstelik verdiğiniz cezaya konu olan mesaja verilen ceza bundan daha komik ve aciz. oraya o kelimeyi yazmadığımı ispatla, ispatlayamıyorsan hakaretvari uydurma diye laflar uydurma haddini bil. Alttan alta beni suçladığın tarzda hakaretleri diz, forum kimliğinin altına sığın sonra uydurma de... O uydurma dediğin "FORUMA" lafını da azıcık haysiyetin, onurun varsa ispatla...

    O kadar mesaj yazılsın, sizin keyfiyetinize göre değerlendirilsin, sonra kafana bizim yazdıklarımıza ceza bas. Sen niyeti bir kaç yıl öncesinden bozmuşsun, sana laf anlatmak ne mümkün. Kabul etsen de, etmesen de gerçekler asla değişmez. Gören bu bilirkişi edası ile yazdığın yorumu son nokta sanacak.

    Uygulamalarınız forumun konsol bölümünün içine etmiş durumda, bölüme girince var olan kaliteden uygulamalarınız, yaptıklarınız zaten kendini ortaya koyuyor. Hayatında bir baltaya sap olamamış ama sanal ortamda sizin gibi bir yere gelebilme şansını yakalamış insanların ruh halini bu yaşa kadar karşılaştığım başarız bir çok insanda gördüm. Artık buradan emekli olursunuz...

    Yalanlarınız ve uygulamalarınız elbet bir gün ortaya çıkar, kendini beğenmiş hallerinizin sonuçları da döner elbet.

    UYDURMAYMIŞ, SİZİN HAYATINIZ UYDURMA FARKINDA DEĞİLSİNİZ...

    (Bakalım bu mesajı ne kadar yaşatacaksın, şurada kalsa da, insanlar sizi tanısa, yazıklar olsun)




  • Bu mesajını burada tutacağım. Herkes sizin gibi terbiyesizleri ve bu forumda bulunamayacağını görsün.
  • Dengesiz ve mesnetsiz ifadeler dışında cevap verilecek bir kaç ifade var adam yerine koyup cevap vereyim.

    Uydurma ifadem sadece "Tabii kıdemli şantajcı olmak lazım bölümde uyarı almamak için." iddası içindir. Yani Musa'ya yazdıklarınızdan sonra şantajcı bir üyenin olması ve uyarı almamak için şantaj yapması uydurmadır. Tekrar yazıyorum tekrar okuyun uydurma dediğim şantaj kısmı ile ilgili olandır.

    Yıldızlı bölümde foruma kelimesi yazıldığını kanıtlayamam. O bölüm forum içindeki mesajlar gibi değildir, bizim müdahale edebildiğimiz bir alan değildir. O bölümde yıldız var ise ya yazılan filtreye takılmıştır ya da bilinçli olarak yıldızlı şekilde yazılmıştır. Bunun haysiyetle ve onurla alakası yoktur, işin teknik boyutu vardır. Daha fazla bilgi almak için destek hattına mail atabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SolidRock

    Uzun bir mesaj yazmışsın ama uydurma kelimesini o kadar fazla kullanmışsın ki, niyetin her halinden belli.



    Bu kısım dikkatimi çekti @rds'nin mesajını okumama rağmen ctrl+f yaptım, "uydurma" yazdım ve yukarıdaki açıklamada sadece 1 tane çıktı . O da açıklamanın son cümlesinde. Mesaj uzun diye herkesi kendin gibi laf kalabalığına getirip karşısındaki insanları kandırıyor sanma. Verilen uyarı diye aldığın uyarıya itiraz ettiğin mesajı burada yayınlaman bir ayıp, banlanmana neden olan davranışlarınsa ayrı bir ayıp. Neyse artık gerçek hayatında yolun açık olsun...
  • Yönetimin verdiği kararı eleştirmiyorum ama PS bölümüne oldukça katkı sağlamış birinin gidişi daha farklı olabilseydi keşke.
  • bu foruma katkı sağlayan üyede olsan 100lerce incelemede yapsan hiç acımazlar... +arkadaş iddalaşıyor ve rds'nin yöneltmiş olduğu sorulara cevap veremiyor rds en çok buraya takıldı sanırım ama yukardaki sebeblerden uyarı aldıysa ilginç geldi banada...birde sony' gibi firma babanın malımı sanane öküz dese mal dese marka değerinden 1gram kaybetmez her diyenide şikayet etsen nolur etmesen nolur...

    kopya oyuna gelince pc kopya oyunları suçda neden xbox oyunlarına teşvik yazıları yada o tür ithamlardaki yazılardan suç bulunmuyor xbox kopyası normalmi sayılıyor o kısmı anlıyamadım
    bölüm uzaklaşdırmasıda sanırım o bölümde aldığı cezalardan akıllanmadığı yada uyarılara aldırış etmeyyip hala sürekli ceza alıyorsa bölüm uzaklaşdırması cezası alıyordu...

    bende ekran kartı bölümü için bir ay aldım haksız yere aldığımıda biliyorum bir iddanız var mesela karşı tarafa bunu dünyadaki arge döküman real ispatlarıyla ispatlıyorsunuz karşı taraf hala yanlışda ısrar ediyor sizide tahrik edip ceza almanızı sağlıyorlar bu başıma geldi bunu yapanlarda var mesela inceleme konusu açtım mesut çevik editöründe beğendiği...

    2tane fake üye geldi konuyu karışdırdı konu silindi şaka gibi... sanırım 5-6sayfaydı konu sonra işin sonunu bırakmadım incelenmesini istedim musakka admin saolsun ilgilendi konu tekrar açıldı ama bu forum için daha inceleme yapmıcam okadar emek boşa gidiyor çoğu bilgili tecrübeli arkadaşımda inceleme yapmama sebebide budur kullanıcı incelemeleri önceleri daha fazlaydı bu forumda incelensin görülcek bu... +inceleme konusunda üyeye hakaret +küfür bile ediliyor neler neler...

    bir admininde kişisel olarak bilerek ceza verceğini sanmıyorum hele bu isim rds ise hiç inanmıyorum... sebebsiz kimse ceza almaz şikayetlere zaten mod bakar uyarı verilcekse admin onaylar ama bir ceza gerektiren itham yada durum yoksa zaten almazsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 27 Nisan 2011; 3:08:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.