Şimdi Ara

Ölü piksel için açtığım davayı kazandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
14
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende Nanocel TV var önce ekranda morarma sararma oldu panel bedava değişti sonra garanti bitti 2 yıl doldu ve dikey çizgi oluştu.


    Bir panele 11.000 lira diyorlar ne lan bu?

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Ürün bedeline bakın. Eğer ürün bedeli ile ekran bedeli birbirine çok yakınsa davanızı açın. Bu yapılan tüketiciyi yeni ürün almaya zorlamak, seçimlik haklarını ihlal etmek oluyor çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim hocam. Faydalı olması açısından şu linkleri de şuralara koyalım, ayrı gayrı kalmasın içerikler:

    https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-hakem-heyeti-mahkeme-yargitay-kararlari-olumlu--56193556

    https://forum.donanimhaber.com/olu-piksel-artik-garanti-dahilinde-1-tanesi-bile--77205591

    Mevzuatta güncelleme yapılırsa içerikler hükümsüz kalabilir tabi sonradan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Mart 2023; 23:5:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Binlerce TL para verip iyi marka diye alacağım. O ölü piksel hep gözümün önünde olacak?

  • 1 adet ölü piksel bile olsa garanti kapsamında değişim veya iade hakkınız var size 5 den vs fazla olması gerekiyor diyenlere inanmayın itibar etmeyin 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanunu bilirseniz her türlü sorunlu bozuk ölü piksel ışık sozması sorunu vs değişim yaparsınız bu zamana kadar 100 den fazla thh ile uğraştım 99 unu değişim iade hakkımı aldım yasayı ve işinizi bilirseniz haklısınızdır 1 inden kaybetmemin nedeni telefonu yere dürüşürmem oldu zaten bende söyledim düşürdüğümü sonuçta haksızım belki yardımcı olurlar diye thh ye vermiştim

  • iCrush kullanıcısına yanıt

    o ağırlık sağlamlık olduğundan değil yalnız. floresanlı tv lerin floresan invertörleri aşırı enerji tüketir bu yüzden aşırı ısınır bu da hem soğutucu demek-bi ağırlık bu hem de ısı yüzünden çürüyüp dökülen plastik yüzünden mahkemelik olmak istemeyen ve o dönemin modası gereği metal kasa kullanan firmalar yüzünden öyle. yoksa günümüz tv leri de gayet sağlam. tabii iyi bi darbe aldı mı alayı patlar

  • Tebrikler.


    LG burada yanlış yapmış. Az uyanık olsaydı size ufak bir indirim teklif etseydi siz kabul edecektiniz hemde memnun olacaktınız. Şimdi ne oldu, LG sizin için bitti, mahkeme masraflarını da ödediler ayrıca sizin artık kullanılmış olan tv nizi de geri alacaklar. İş bilmemezlik.


    Ben Almanya'dayım. LG TV aldım kargo şirketi getirdiğinde ürün kutusu hasarliydi. Tutanak ile ürün teslim aldım. Açtım baktım ürünün arkasında plastikte parmak kadar çizik var. Tutanak ve fotoğraflar ile aldığım firmaya mail attım. %20 civarında para iadesi önerdiler kabul ettim. Ben memnunum onlarda memnun. Çözüm odaklı olmak lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim samsung tv de öyle sorun olmuştu servis kurmaya geldi 7 tane ölü piksel ve altta şerit halinde komple çizgi.vardı kurulum personeli götürelim ekran değişelim falan yaptı hayırdır dedim daha kumandasını elime almamışım tamire mi gönderecem bırak siz gidin dedim amazondan aldığım için direk iade ettim sorunsuz bir şekilde ardına aldığım toplamda 3 televizyonda da aynı sorunu yaşadım iade ettim en son sony aldım 2 senedir sorunsuz kullanıyorum biraz pahalı ama sony işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 20 Mart 2023; 1:30:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim tv’de led yalnız hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pikseller ölmesin 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 20 Mart 2023; 3:48:11 >
  • Ben olsam birebir değişim kovalardım, ücret iadesiyle yeni benzer bir TV almak bu enflasyonda imkansız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmaları azdıran devlet. Eskiden devlete göre ölü piksel normaldi, artık değil. Devlet bu firmalara vatandaşa davranışlarından dolayı kalın bir yaptırım uygulamadıkça bu düzeb değişmeyecek. Gerçi devlet para babalarınızı üzmemek için tüketici haklarını orta çağdan kalma haklara çeviriyor, orası ayrı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Onların normalinin müşterinin derdine çare olmak değil, bekletme, sallama, banel cevaplar vb yöntemlerle müşteriyi yıldırmak olduğunu düşünüyorum. Ancak ben artık uysal bir vatandaş olmayı terk ettim. Bu ülkede insan denen canlıdan beklenilen tarzda yaşayınca tepeye binilmeye, hak yenmeye çalışıldığını düşünüyorum. Bu yüzden en ufak zerre kadar ters işe yanlış durumla mücadelem var artık. Öyle yağma yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Haftasonu paylaşabilirim kardeşim şu an zamanım yok ancak ana düşünce hakaret gibi algıladım yapılan muameleyi. Bu oledler benim için hiç ucuz değil, ona rağmen keyfim için almıştım. Kendi hatam hissediyordum yine böyle bir durum yaşayabileceğimi çünkü pipirikliyim sakınırım gözüme çöp batar, ama o çöpe de savaş açarım öyle rahatsızım. İstemiyorum eğer kusursuz çıkması mümkünse teknik olarak ben onu kullanacağım. İlanımda oyuncu monitörüm var 10 yılı geçik süredir bende. Onu da 1 ölü pikselle kullandım. Bir süre sonra unutuluyor bile ancak buradaki düşünceyi ben nasıl anlatayım? Artık makus kaderime kızıyorum, istemiyorum kardeşim. Beni bulmasın yahu, başkasını da bulmasın. Teknik olarak, günümüz teknolojisinde eğer mümkünse ki mümkün demek ki, ki başkaları ne banding ne pembeleşme ne ölü piksel ne de başka dertlerle uğraşmak zorunda. Adam sadece açtığı 4K Dolby Vision + varsa atmos ve iMAX li içeriklerin verdiği zevke odaklanıyor. Ben mecbur değilim aklımda "ulan aldım bi tv, tv teknolojisinin de sınırında bir alet (ama bir ölü pikseli var) diye düşünüp keyfimi baltalamaya. Ki iade ettim gitti. Hayatımın geri kalanında en ufak şeyi dahi kafama dert etmemeliyim, çünkü hayat her gün her an bitebilir, daha geçen yıl teyzemi bir an da kaybettik şok oldum sonra bazı gerçekleri idrak ettim. Ne alakası var konuyla denmesin, bağlantıyı ancak biraz hayat tecrübesi olanlar kurabilir. Öyle mal kullanacağıma hiç kullanmıyorum artık. Ki gelen parayla enflasyon marifetiyle uzatılmış garanti de yaptıramayacağım yine cepten vermem gerekli ama olsun. Ben istediğimi gerçekleştirdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • man utd kullanıcısına yanıt

    Bende merak ettin şimdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade çıktı diye seviyorsunuz da o cihazın fiyatı şimdi iki katına çıkmıştır iade etseniz ne olacak? Aynısını alabilecek misiniz? Yok bu iade kararı değişimi de kapsıyorsa okey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç Pazarlama dediğiniz şu televizyon bölümündeki Burak Bey'in çalıştığı firma değil mi? Oraya da yazsaydınız ölü piksel çıkan ürünü iade almayıp sizi mahkemeyle uğraştırdığını. Bir dönemler müşteri memnuniyetiyle övünüp duruyordu çünkü.


    Ben de zamanında Oled C9 tv alıp 3 sefer değiştirmiştim gelen 3 üründe de ölü piksel vardı. Hatta Türkiye geneli ölü pikseli olmayan C9 kullanıcısı yok gibi bir şeydi forumda konuşulmuştu epey.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Değişen parçaya özel bir garanti kapsamı oluyor diye biliyorum.
    Yani ürün garantisi bitmiş olabilir. Ama bu süre içinde bir parçası değişmiş ise o parçanın ek bir garantisi daha oluyordu.
    Bir araştırın, çok süre geçmediyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.