Şimdi Ara

++ organ nakli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış gibidir.

    Tıpkı sigaraya karşı yürütülen kampanyalar gibi organ nakline de gerekli önem verilmeli, çeşitli reklam ve dökümanlarla desteklenmelidir.

    Bağış konusundaki korkular yersiz. Genelde bağışa yanaşmayanlar korktuklarını ifade ediyorlar. Onlara sormak isterim. Azrail'i göreceksin. Münker ve Nekir'i göreceksin. Ölüm anında ruhun bedenden ayrılırken türlü türlü acılar çekeceksin. (Allah çektirmesin.) Toprağın altına gömüleceksin. Sonunda bağışlamadığın o organların ufacık varlıklar tarafından yenilecek ve sadece kemik kalacaksın. Kısaca toprak olacaksın. Bunlardan korkmuyorsun da, yalnızca organlarından bir tanesini bağışlar mısın denildiğinde korkuyorsun öyle mi? Ne kadar komik. Eninde sonunda toprak olacaksın hiç olmazsa bir kişiye can kat. O kişinin aldığı her nefeste amel defterine sevap yazdır, ölmüş olsan bile. Olmaz mı?

    Bunlara ilaveten şunu da kaydetmek isterim ki beden yalnızca bir gömlektir. Benim bildiğim kadarıyla da aslolan ruhtur. Yanlış anlayan arkadaşlar lütfen şüpheye düşmesin. Yok olmuyorsunuz. Beden yeniden yaratılacaktır zaten. Allah'ın (CC) izni ile yolculuğun sonunda da maddi ve manevi tüm kusurlardan arındırılarak Cennet'e ulaşacağız.

    Ben bu şekilde biliyorum ve böyle düşünüyorum. Sürç-i lisan ettiysem affola. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razer -- 25 Şubat 2012; 18:18:29 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.