Şimdi Ara

Oyun Bölüm/Çevre Tasarımım. - [Unreal Engine 4 Oyun İçi Render] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
39
Favori
28.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Detaylar harika. Gerçekten insan anlamasa da bakası geliyor . Ellerinize sağlık, iyi yerlere gelmenizi temenni ediyorum hocam.
  • Sizi görünce çalışma azmi geldi. Sizin gibileri de görmek çok güzel oldu. Başarılar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi muhteşem bir iş çıkartmışsınız! Bu işi profesyonel olarak mı yapıyorsunuz? ArtStation hesabınız varsa profil linkinizi verir misiniz, sizi takip etmek isterim.
    düzenleme: yukarıdaki mesajların birinde vermişsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 16 Aralık 2018; 13:40:48 >
  • Oyun sirketlerine ulasin veya kendi oyununuzu yapin helal olsun size bi oyun cikarsan hayatin kurtulur zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi bölümü okudunuz/okuyorsunuz ya da üniversiteye gidiyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha cok temiz olmus helal olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayıldım çalışmalarınıza inş. hakettiğiniz yerlerde çalışırsınız zaten gördüğüm kadarıyla yolunuz açık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda sağda solda gezinen cevherleri toplayan en iyi firma DICE firması. Artık bi BF haritası mı tasarlarsınız ne yaparsınız bilemem ama kısa zamanda bir yerlere kapak atmaya bakın hayatınız kurtulsun hocam. DICE bu konuda hedef olabilir.
  • Elinize sağlık çok güzel görünüyor.
  • Ben de yazılım mühendisiyim, oyun projemizi geliştiriyoruz. Sizin gibi arkadaşlara çok ihtiyaç var ama işe girişecek bütçe yok ne yazık ki...
  • Umarım hayallerini gerçekleştirirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum yolun açık olsun
  • Hayranlıkla inceledim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Üzerinde çalıştığın proje gerçekten güzel görünüyor. 3A stüdyolara girme isteğini okuyunca bunun üzerine bir iki moral verici örnek vermek istedim.
    Ben 13 yaşımdan beri bu level design işleriyle ilgiliyim. Genellikle mod araçlarıyla haşır neşirdim, en son 7 yıl kadar Cod:waw mod aracında radiant üzerinde bir şeyler üretirdim artık blender unreal painter öyle takılıyorum.

    Bizim call of duty nin modcu topluluğunda çok kalite iş yapanlar vardı. Bunların önemli kısmı bu işi hobi olarak yapıyor ve bir stüdyoya başvursalar kesinlikle girebilirlerdi. Ancak biri market görevlisi olarak hayatına devam ediyor diğeri ne yapar bilmem biri de treyarch'a yanlıyor ve bir iki yıla okulu bitince girecek galiba. Mod araçları stüdyoya kapak atma konusunda ciddi bir araç! Ayrıca sosyal medya ile aram iyi değil demişsin kesinlikle olmalı! Level designer'lara vs bu şekilde ulaşabilirsin. Mesela ipi kopardım bir gün olmayan ingilizcem ile respawn'ın level designer ına (level design iş başvurusu için dm den yazın demişti) dm den yazdım o da şu şu şekilde portfolyo oluştur ve şuradan başvuru yap demişti oluşturdum ama korktum yapmadım. Hala acı acı gülerim.https://www.artstation.com/chn

    Niyse örnekleri göstereyim. Bu adam bo3 mod aracıyla bir şeyler yapıyordu ama arcviz gibi şeyler yapıyordu biten bir işini göremedim şimdi daha yeni naughty dog da!
    Bundan daha iyi iş çıkartan adam markette çalışıyor yaw hayat çok garip.https://www.artstation.com/conbond95

    Kemal günel var bir de belki görmüşsündür geçende rastladım isviçre'ye kapak atmış. (ışıkçı olarak)https://www.artstation.com/kemalgunel

    Bu adam da ubi'ye başvurmuştu 2 haftalık demişti galiba bir görev vermişler altından kalkamayacağım gibisinden bir şey demişti galiba. Ya ubi çok kalın şeyler istiyor ya da level designer'ların yarısında görüldüğü gibi o da tembel. :Dhttps://www.artstation.com/sethnorris

    Bence biraz daha iyi şeyler yaparsan geri kalan konu ipi kopartıp başvuruyu yapmak. Bir gün 3A stüdyoda çalışacağına inanıyorum.
    Yolun açık ve aydınlık olsun sanatçı karşim.

    Edit: Ayrıca gelmek istersen (biliyorsundur ama söyleyeyim) unrealengine türkiye topluluğu var. Unreal üzerine çalışan çokça insan burada.http://unrealengineturkiye.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.H.N -- 16 Aralık 2018; 21:42:22 >




  • Sizin konuları gördükçe kendimden tiksiniyorum. Allah belamı versin ne boş adamım lan ben
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkürler hocam , mükemmel bilgiler veriyorsunuz . Yolunuz açık olsun
  • Çalışmalarınız büyük takdirleri hak ediyor. Bu emeğin tarifi açıklaması izahı bile olamaz. İşallah birgün beraber çalışmak nasip olur. İyi çalışmalar.
  • Merak ettiğim daha doğrusu takıldığım tek nokta var. Şöyle bir baktım da, o kaya parçası hariç bütün modellemeler elle çizilmiş, normal map ile detaylandırılmış ama o kaya parçası sclupting şeklinde yapılmış. Hazır assetse bir şey diyemeyeceğim ama gözüme battı durduk yere, gereksiz fazla poligon var gibi. Çok aşırı amatör bir şekilde modelleme ile ilgilendiğim için, meraktan soruyorum. Neden böyle? :D
  • Hocam ellerine sağlık twitch gibi platformlarda canlı yayın yapın izleyelim hergün yabancı kanalları izliyorum benimde çizimlere karşı merakım var ama hiç türk yayıncı yok bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.