Şimdi Ara

Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
6
Favori
11.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sa2000 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi tekrar kontrol ederseniz hızlarınızda ki artışı görebilirsiniz. Bir sorun yaşarsanız bana PM'den ulaşın.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Öm yi kontrol edebilir misiniz ? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gönül isterdi ki bizde de sorun yaşamadan hizmetinizi kullanabilseydiniz. Şimdiki İSS'nizde size iyi kullanımlar dileriz.
  • Sevgili Türknet . Başvurumdan tam 8 gün geçti. Sizden aldığım modem hala elime ulaşmadı. Dün arandım kargoda dediler takip numarası istediğimde temsilci hebele hübele yaptı . Modemin akıbeti nedir bilmiyorum . Stok yok deyin ne bileyim ürün Çin’den taiwandan geliyor deyin birşey diyin en azından yalan söylemenize kandırmanıza gerek yok. Hoş modem de olsa internet de yok .



    Kurulum için geldi genç bir eleman sinyal yok dedi arıza kaydı bıraktı gitti ne arayan var ne soran belki siz okur yardımcı olursunuz.



    Artık bu türknet internetini şans olarak görüyorum. Şanslı olarak interneti hızlı ve sorunsuz kullanan arkadaşlar adına seviniyorum. Kendi adıma da üzülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odyssa O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her zaman bilinçli kullancının yanındayız Piyasa fiyatlarına bakıldığında hala en uygun biziz gibi duruyor Tabii taahhüt yok, memnun kalmazsanız sorun yaşarsanız önce bana PM üzerinden ulaşın. Sonra isterseniz iptal ettirin.
    İyi kullanımlar dilerim
  • ekubio E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Modem konusunda sanırım stoklarda sistemsel bir sorun var. Bunun bizde farkındayız. Bana PM üzerinden ulaşırsanız size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım. Tabii hizmetinize ulaşabilmem için sistem üzerinde kayıtlı olan GSM numaranızı veya müşteri numaranızı iletmeniz gerekiyor.
  • Merhaba, abonelik işlemlerinizi 2 Nisan öncesinde başlattıysanız bu fiyat artışı sizi 1 Temmuza kadar ilgilnedirmez. Siz 59,99 TL olarak kullanırsınız. Bu süreçte bir soru yaşarsanız PM üzerinden bana ulaşın. Yardımcı olmaya çalışırım.
  • wakari_mayo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her zaman önceliğimiz müşteri memnuniyeti, böyle memnun kalan müşterilerimizin geri dönüp bize bu kadar güzel destek verdiğini görmek bizi o kadar sevindiriyor ki anlatamam Güzel düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için size çok teşekkür ederiz
  • sk8erbyern S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, güzel düşünceleriniz ve destek mesajınız için size çok teşekkür ederiz. Bir sorun yaşarsanız bana direkt olarak PM üzerinden ulaşın. İyi kullanımlar dilerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, güzel düşünceleriniz ve destek mesajınız için size çok teşekkür ederiz. Bir sorun yaşarsanız bana direkt olarak PM üzerinden ulaşın. İyi kullanımlar dilerim

    Pm attım hocam bakar mısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Düşünmekte serbestiz elbette ama, Türknet'in 5 TL ki %8,33 lük bir zam yapma gerekçesinde Benzine gelen zammın yazılmasını nasıl yapıcı hale getirebilirim. Çalıştığınız fabrikanın şirket aracı kiralıktır onları da vergiden düşerler, gider gösterirler vs hocam maliyet varsa gider de vardır yani.


    quote:

    Son iki yılda her ürünün ve hizmetin fiyatı arttı. Dolar, 2,90’dı, neredeyse 4 TL oldu, iki yıllık enflasyon %30’a yaklaştı, benzin fiyatı %24 zamlandı, faturanızın içinden devlete ödediğimiz Özel İletişim Vergisi Oranı %5’ten %7,5’a çıktı. Bu arada kişi başı veri kullanımı, ortalama 60 GB’lardan 90 GB’lara ulaştı. Tüm bunlar bizim masraflarımızı etkiledi. Biz de fiyatımızı güncelleme kararı aldık


    Doları anlarım, asgari ücrete yapılan zammın işveren olarak yük arttı anlarım, enflasyon herşeye zam geliyor biz de zam yapalım dedik dersin anlarım, yapılan ötv artışını da anlarım da benzin ne alaka?

    hocam yapıcı olarak Türknet'in bu zamdaki Benzinden kaynaklı haklı yönünü açıklayabilir misiniz gerçekten merak ettim. TürkTelekom altyapısını kullanıyorlar da hadi Kabloları kendileri döşüyor desek kablo petrolden olur benzinden değil :) direk benzin yazmış adamlar.




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Pm gönderirken hata oluştu. Buradan yazıyorum .gsm : 05443279363 Hizmet no :2127035829. Yardımcı olmanızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erco35coast


    quote:

    Orijinalden alıntı: Maxou

    artan upload hizi nerde acaba? 1.90 halen. tabi sozlesmede 75 down yaziyor bana verilen 40. daha dedigi hizi veremeyen sirketten upload hizinda artis bekliyorum hata bende

    izmir de fiber kutuya 20 metre uzaktayım ttnet hizmet vermiyorum evini fibere taşı diyor. 40 veriliyorsa yat kalk dua et.

    niye bana verilmesi gerekenin azini verdiler diye dua edeyim? iyi alismisiniz az ile yetinmeye

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, güzel düşüncelerinizi forum üzerinden paylaştığınız için size teşekkür ederim. Dediğiniz gibi fiyat artışının sebebi upload hız yükseltilmesi değil... Artan maliyet tablosu ve iki yıldır hiçbir fiyat artışı yapmamamız.

    Hizmetinizde bir sorun yaşarsanız veya sohbet etmek isterseniz ( boş zamanlarımda ) bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz. İyi kullanımlar dilerim
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuzu tam olarak bana PM üzerinden iletirseniz size bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.
  • sinancolor S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım sorunu 17784099 numaralıd estek kaydı üzerinden inceliyorlar. Bu durum ile ilgili gerekli aksiyonları almaları için aktivasyon ve evde kurulum ekiplerine ulaşarak detaylı bilgi verdim. En kısa süre içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Süreç içerisinde bir sorunla karşılaşmanız durumunda bana PM üzerinden ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizde isteriz tabii bu yüksek hızlarda upload vermeyi... Sanırım kurtarmıyor
  • ismai1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 35 Mbps VAE kullanıcılarımıza şuan için 3 Mbps'e kadar upload hızları veriyoruz. Eskiden bu hız değerleri 2 Mbps'e kadardı.
  • berkkan05 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkürler. İyi kullanımlar dilerim
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Merhaba, önceliğimiz müşteri memnuniyeti... Sizin istekleriniz doğrultusunda hareket etmeyi amaç olarak belirledik. Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz İyi kullanımlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.