Şimdi Ara

Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
6
Favori
11.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maxou

    artan upload hizi nerde acaba? 1.90 halen. tabi sozlesmede 75 down yaziyor bana verilen 40. daha dedigi hizi veremeyen sirketten upload hizinda artis bekliyorum hata bende

    izmir de fiber kutuya 20 metre uzaktayım ttnet hizmet vermiyorum evini fibere taşı diyor. 40 veriliyorsa yat kalk dua et.




  • ADSL kullanıcısı ile VDSL kullanıcısı bir tutmak çok yanlış aynı haltı TT'de yapıyor. Bu yüzden aralıkta Netspeed'e geçiş yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benzin ve doğalgaza gelen zammı unutmuşsunuz :)

    yeni müşteriye tamam da ,eski müşteriye zam iyi mi yani ?
    sözleşme yapmıyoruz deyince iyi gibi anlaşılıyor ama misal ben telekom ile 2 yıl sözleşme yaptım (59 tl.den) onlar sözleşme bitene kadar zam yapamayacak
    yani bu durumda sizin ne avantajınız var ?
    akn.siz diyorsunuz ama benim akn. 100 gb. sonrası ,geceleri zaten kotaya işlemiyor ve şu zamana kadar dolduğunu hiç görmedim

    bir problem olduğunda sizde telekomdan hizmet alıyorsunuz ,bana birinci öncelik veriliyor ,sizinki hiç belli olmuyor (forumda olan şikayetlerde bunu gördük)

    tek fark telekom sözleşme istiyor ,siz istemiyorsunuz ve ben bunu bir kazanç olarak görmüyorum ,daha önce söylediğim gibi telekom zaten sizin şartlarınıza yakın veriyor (ikna adı altında)
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    o tablo gelecekte güncellenebilir. 50+ ya 6 yada 8 olarak güncelleme düşüncesi vardı. tabi firma kendi içinde karar alacak btk onaylıyacak ta türknet de karar verecek oda onaylıcak demesi artık ne kadar vakit alır bilmem .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULTILIX

    o tablo gelecekte güncellenebilir. 50+ ya 6 yada 8 olarak güncelleme düşüncesi vardı. tabi firma kendi içinde karar alacak btk onaylıyacak ta türknet de karar verecek oda onaylıcak demesi artık ne kadar vakit alır bilmem .

    bu yıl ki vae teklifi yine 1 mayıs ta mı verilecek ? o zaman belli olur
  • Çocuklarına bilgisayarı gereksiz yere kullandıran ebeveynler de esas suç. Kendi keyifleri için çocukla ilgilenmiyorlar veriyorlar eline telefonu tableti.



    Bizimkiler bilimi öğretti bende meraklıydım bilgisayar geldiğinden beri sürekli araştırma yaparım.



    upload da il dışında bulunan arkadaşlarımla dosya paylaşırken çok lazım oluyor.



    upload lüks değil bir gereklilik artık.



    sizin 8 megabit olduğuna göre merkezden uzak bir yerdesiniz herhalde (tahminen santralden 2.5 km uzaklıkta)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    tarihi bilmiyorum ama öyle olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayy reklamın bile kralını yapmışlar, üzücü haberi bile paylaşıyorlar.. TurkNet diğerlerinden farklı bir sistemle müşteri karşısına çıktı ama bu iş nereye varacak göreceğiz..
  • Benzinle mi çalışıyorsunuz? Benzin fiyatı ne alaka?

    Ramazanda sizle bayramlaşıp Netspeed e geçeriz olur biter sıkmayın canınızı :)
  • karamitat kullanıcısına yanıt
    Benim çalıştığım fabrikada benzinle çalışmıyor ama 15 adet şirket aracı var. Eleştrirken biraz daha yapıcı noktalara değinsek daha iyi olur diye düşünüyorum.
  • An itibari ile benim upload 4 oldu.

    Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları
  • Forumdaki yorumları okuyunca şaşırıyorum bir ben mi memnunum şu iss den. 35/2 alıyordum eve gidince bakacağım. Bazı arkadaşlar keşke 3 kadar değil de 3 verseniz demiş hocam o senin santral ile uzaklığın ve gelen kablo ile alakalı bir olay. Başkalarının bilmem ama ben arıza kaydı bırakınca yarın TT ekipleri evime geliyor sorun hallediliyor halledildikten sonra turknet müşteri hizmetleri beni arıyor sorunun çözülüp çözülmediği ni soruyor. İnsanlar neden bu kadar şikayetçi anlamıyorum. Zam konusunda da şimdi kimse saldırmasın adamlar haklılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KlasikNick -- 3 Nisan 2018; 10:58:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 senedir kullanıyorum henüz hiç bi sorun yaşamadım.
  • Upload hızını arttirmadiniz olan hızı limitlemistiniz onu kaldırdınız milleti yemeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat artışı yerinde ve yeterli seviyede artan verginin de eklenmesi gerekiyordu. Kaliteli hizmetten taviz vermediği ve samimi açıklamalar yaptığı sürece her zaman hizmet almaya devam edeceğim. Bu zamana kadar ne kadar olursa olsun ödediğim paranın hakkını TurkNet sayesinde aldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu adamların verdiği hız, zaten herhangi bir operatörün akk sonrası verdiği hız kadar. 24-35 arası hız veriyorlar. Bu nadiren 40-50'lere çıkıyor.

    Yani düzgün bir iss'den 50 mbit'lik herhangi bir tarifeye geçseniz, zaten ayın büyük bir bölümü tam 50 mbit hız alacaksınız. Kalan günlerde de Turknet'in verebildiği hız kadar alacaksınız.



    Bu fiyat artışından sonra bir manası kalmadı. Benim yeri geldi hız günlerce 0.5 mbit oldu. Nadiren 40 üstüne çıktı. Akk sonrası 24 mbit ile zaten 4K video bile seyredebiliyorsunuz.



    Şu an için en iyi tercih netspeed gibi gözüküyor. 200 gb kotayı artık doldurmak kolay değil, geceleri kotaya yansımıyor.



    Muhattap bulamama sorunundan bahsetmiyorum bile.

    2019'da akk tamamen kalkınca asıl o zaman bu kadar muhattapsızlığın acısını çekeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maks 1.9 olan upload hızım 2.85 e çıktı teşekkürler.
    Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları
  • Yeni aboneler 4 megabit upload kullanamayacak mı?
  • Arkadaşlar, ben de 35 Mbit hız alıyorum ve memnunum ama şu zammı savunanları anlamıyorum. Memnun olmak demek, fiyat artışına razı olmak değildir. Sebebi ise, vermedikleri müşteri hizmeti. Bu adamların müşteriye değer verdiği yok! Aynı kalibrede cep telefonu yapan A firması 500, B firması 100 liraya satar ama 1000 liraya satan daha çok rağbet görür. Neden mi? Çünkü satış sonrası hizmet kalitesi, servisi iyidir diye. İnternetin bir gitsin, al başına belayı. Arıyorsun derdini şipşak anlatacağın biri çıkmıyor karşına. Yani TurkNet, kendisinden daha pahalı olan Türk Telekom ve diğerleriyle satış sonrası hizmet konusunda yarışamaz bile. Dolayısıyla teknik destek alamadıktan sonra 60 lira bile çoktur bu hizmete...
  • bir taraf akn siz internet sunuyor diğer taraf akn li. alt yapın desteklemiyorsa netspeed kullanabilirsin. 16 mbps 52 tl. diğer türlü türknetle kıyaslanacak tarafı yok.

    insanlar sorun yaşayınca o firmadan kötüsü olmuyor zaten. adamlar zam yapmış onu bile detaylı şekilde açıklıyor. sizin gibilere türk telekom müstehak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.