Şimdi Ara

Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
6
Favori
11.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İki aboneliğim var, birinde 16mbit adsl diğerinde 35mbit vdsl aboneliğim var. Diğer issler gibi kelime oyunları ile milleti kandırmıyorlar.2 yıl Taahhütle aylık 40 tl ödeyeceksiniz deyip 3/5 ay geçince 50 TL oldu zam geldi, deyip 2 yıl mahkum etmiyorlar. Teknik destek konusunda elleri kısıtlı, sonuçta altyapıyı kiralayıp bize o şekilde hizmet veriyorlar. Şimdiye kadar yaşadığım arızalar fiziksel arızalardı. Alt geçit inşaatında kabloya zarar vermiş işçiler 1 hafta kadar İnternet yoktu. Burda kime isyan edeyim, adamlar gelsin kepçeyi mi kullansın(!) ticket açarken sanırım inşaat nedeniyle alt yapıya zarar verilmiş arıza giderilince hizmet vereceğiz dediler. 6 gün sonra kaldığım yerden devam ettim. 6 gün kullanmadığım hizmet için de faturadan 12 tl indirim yansıtıldı. Beğenmeyenler için farklı iss de aynı şartlar da 200/300 tl ye varan hizmetleri var onlara geçebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 3 Nisan 2018; 12:25:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload hızım artmış. Tabi "e'kadar" olayı mevcut olduğu için tam alınamıyor. Ping'de artmış. 5TL zam bir şey değil. Genel anlamda memnunum.

    Öncesi:
    Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları

    Sonrası:
    Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 3 Nisan 2018; 13:34:58 >




  • Merhaba, tüm kullanıcılarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Hizmetimizde birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Her zaman kullanıcılarımızın yanında olmayı istediğimiz için sizin istekleriniz doğrultusunda hareket etmeye çalışıyoruz. Müşteri hizmetleri vermiyorsunuz diyorsunuz, bunun sebebi yüksek ihtimalle çağrı merkezimizi kapatmamız.

    Çağrı merkezi son zamanlarda sorun çözmediği süreci uzattığını düşündüğümüz için IVR Sesli Yanıt Sistemimizi oluşturduk.
    IVR Sesli Yanıt Sistemimizden ve OİMhttps://turk.net/online-islemler/#/login üzerinden sorununuzu belirtiyorsunuz, gerekli işlemler sağlanıyor ve size iki iş günü soununda geri dönüş yapıyoruz. Tabii bu süreçte isterseniz bize tüm sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabiliyorsunuz.

    Bende buradan tüm kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bir sorun yaşarsanız bana PM üzerinden direkt olarak ulaşabilirsiniz.




  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
  • msdos34 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem kurulumu konusunda bir yardım sayfamız bulunuyor. İstersenizhttps://turk.net/ilk-yardim/modem-ile-ilgili-destek-istiyorum/modem-kurulumu-yapmak-istiyorum.html link üzerinden ulaşabilirsiniz.

    Söylemiş olduğunuz diğer konuları dikkkate alacağız. Değerlendirilmesi için ilgili birimime ileteceğim. Teşekkür ederiz.
  • Merhaba, isterseniz upload hızlarınızı tekrar kontrol edin. 35 Mbps'lik paketlerimizde upload hızımız 3 Mbps'e kadardır. E kadar çünkü burada da alabileceğiniz maksimum hız değerlerinizi size vermeye çalışıyoruz.
  • serdengeçti571 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ADSL teknolojisiyle hizmet verdiğimiz müşterilerimize maalesef bir iyileştirme yapamadık, zaten teknik olarak en yüksek hızı (1 Mbps’e kadar) sağlıyoruz.
    Sizde biliyorsunuz, AKN'siz bir internet hizmetini telefon hizmetiyle birlikte bu fiyata bulamazsınız. Zam konusuna gelecek olursak, sadece VDSL teknolojisinde upload hızlarını yükselttiğimiz için yapmadık. İki yıldır herhangi bir fiyat artışı yapmadığımız için bunu uygun gördük.
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 1 Temmuz'a kadar mevcut ödediği ücret üzerinden hizmet alacaklar. 1 Temmuz itibaren tüm kullanıcılarımız 64,99 TL'lik tek ücretten faturalandırılacaklardır.
  • metalyalist M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer yanlış hatırlamıyorsam sizinle PM üzerinden iletişime geçmiştik. İsterseniz telefon hizmetinizde yaşadığınız sorun için teknik tarafıma tekrar bir hatırlatma yaparım. Bana PM üzerinden ulaşır mısınız?

  • Özgür İletişim Paketi Fiyat Güncellemesi ve Yeni Upload Hızları
  • 24/2 vdsl paketlerinde upladlarda artış olacakmı?
  • 1.5 seneden beri türknet kullanıcısıyım 1.5 sene boyunca bi 2ay çok düşük hiz aldım ocak 2018 ve subat ayı ama 10 günden beri 50 ile 60 mb kadar hiz alıyom eski haline döndü inşallah boyle gider.bi degişiklik oldu galiba boyle giderse helalı hoş olsun parası
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aslında size daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezimizi kapattık. Çünkü son zamanlarda sorunu çzömek yerine sürecin uzadığını farkettik. Siz yeni dönemde OİMhttps://turk.net/online-islemler/#/login ve IVR sesli yanıt sistemimiz üzerinden destek kaydınızı oluşturduğunuz takdirse işlemleriniz hemen başlanıp hizmetiniz detaylı bir şekilde inceldikten sonra size iki iş günü içerisinde geri dönüyoruz. Bu zaman içerisinde bize istediğiniz zaman tüm sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sizin için buralardayız İyi kullanımlar dilerim




  • Turknete geçmek istiyorum, ancak internetten sorgulama yaptığımda apartmanda bakır kablo altyapısı yok diyor. Benim anlamadığım ben halihazırda D-Smart Net kullanıyorum. Bakır kablo nasıl olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    D smart in hangi hizmeti ? Fiber mı dsl mı ? (Bilmiyor iseniz modem marka model yazınız)



    Bir de saha dolabında boş port yok ise bu hatayı verebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Normal DSL kullanıyorum.
  • Hernan Cortes kullanıcısına yanıt
    O zaman saha dolabında boş port yok. 88 veya 18 ile başlayan devre numaranızı bildirip Türknet e portunuzu taşıyabilirsiniz. Taşıma bitince modemdeki kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirip Türknet kullanmaya başlayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçamayanadam U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızları sistem üzerinden otomatik olarak tanımlanıyor. Sizin upload güncellemeniz en kısa süre içerisinde yapılacaktır. Ekstrem bir durum yaşanırsa bana PM üzerinden ulaşın. Ben size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • AlP3R67 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef abonelik işlemlerinizi tamamladıysanız artık modem alamazsınız. Sistem mevcut kullanıcılarımıza modem satışı yapmaya izin vermiyor. İlerleyen zamanlarda kullanıcılarımız için bir geliştirme yapacağız.
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, isterseniz forum tarafına biraz göz atın. Upload güncellemeleri sonrasında verebildiğimiz hız değelerini görebilirsiniz.

    Çağrı merkezimizi neden kapattığımız her yerde belirtmiştik. Burada da söyleyelim. Son zamanlarda sorun çözmekten çok süreç uzuyordu. Artık OİM ve IVR sesli yanıt sistemi üzerinden hızlıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İki iş günü içerisinde size dönüyoruz. Tabii bu arada bize istediğiniz zaman tüm sosyal medya hesapalrımızdan yazabilirsiniz

    Downloand hızları için ise bulunduğunuz bölgede alabileceğiniz maksimum hız değerlerini E'kadar olarak size veriyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.