Şimdi Ara

S22'den 15 Pro'ya geçiş sonrası hayal kırıklığım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
14
Favori
10.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12 yildir her türlu telefon kullandim suan 12 pro dayim bir kac yildir, issiz ve gucsuzseniz android alabilirsiniz alti üstu telefon aliyorsunuz yok bunu yapicagm yok sunu yapicagm bizene , iphone aliyorsun kullaniyorsun bitti gitti , bir telefon hakkinda bu kadar tartisan birini anlamiyorum sanki atomu parcaliyor.


    bos zamani cok olan asosyal hobisizler android kullanir digerleri durumlari varsa iphone bu kadar basit iste .

  • Altına imzamı atarım. Ben de zamanında s10dan iphone 13e geçmiştim ve geçişimin tek nedeni düzgün çalışmayan sesli google asistandı. Siri dolayısıyla geçiş yaptıktan sonra apple ben de ikinci bir hayal kırıklığı oldu. Akıllı asistan uğruna tüm bu aptal özellik tercihleri ile muhatap olmak zorunda kaldım. Bazı özelliklerin kişiselleştirme tercihi olduğunu anlıyorum ve apple kullanıcılara hak veriyorum ama bazı özellikler resmen aptal işi. Tasarlayan mühendisin et yememekten beyni uyuşmuş kıt beyinli bir hintli olduğunu düşünüyorum. Yani kulağını tersten göstermenin bir mantığı yok.

  • mesajım dursun

  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    bos zamani cok olan asosyal hobisizler android kullanir

    Selam, bu yazdığın ifadeyi biraz daha açar mısın? Epeydir düşünüyorum ama işsiz/asosyal olmak ile Android kullanmak arasında makul bir nedensellik bağı kuramadım. Sanırım derin (!) anlamlar içeriyor, aydınlat bizi.
  • iphone 3g den 5c ye kadar kullandım.

    Çok kez geçmeyi düşündüm, arkadaşımın telefonunu alip kullanıyorum.

    isinamiyorum, gerçi ios dan android e geçerken de ısınamamıştım :)


    onu bırakın da, modsuz instagram nasıl kullanıyor ios cular.

    istediğini indirememek her yerde reklam görmek cok kötü :(


    Arkadaşın evine geçiyoruz maç yayını yok ekranı yansıtıyorum.

    biz aradık bulamadık apple da ekran yansıtma yok mu halen?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fth -- 11 Nisan 2024; 14:17:46 >
  • iPhone kullanıcısı olarak 11pro dan itibaren iPhone cihazların birbirinin ikizi olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda X’den bu yana 15 pro ile aralarında pek bir fark yok.Bu da bir gerçek.Elinize aldığınızda ya şu özelliği mükemmel olmuş farkı burda vs diyebileceğiniz bir şey yok.Tıpkısının aynısı gibi hissettiriyor.Ios yüzünden her cihaz aynı arayüze sahip.Bu da saçmalık mesela adam 15 pro almış bin liralık 6s bile aynı arayüze sahip.Xs modeli eskimesine rağmen ios 17 ile birebir iPhone 15 izlenimi veriyor.Dynamic island vs tamamen boş.Kısacası bir yenilik farklılık yok.Bu yüzden Android’e geçmeyi düşünsem de sadelik yanlısı olduğum için geçemiyorum.Yoksa ultra,fold veya s24 plus gibi cihazlar mükemmel bana kalırsa.Ha orda da Samsung cihazları ucuz modellerine benzeterek piyasaya sürüyor s24 a serisine benziyor gibi gibi sıkıntılar da mevcut.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 11 Nisan 2024; 14:27:58 >
  • iphone 13 vs samsung s24?


    kamera için tamamen soruyorum. bir de güncelleme olayı için.

  • "Varsayılan uygulamalar olarak takvim, hesap makinesi, rehber vs... hepsi Samsung ve Google uygulamalarından çok geride. Beni en çok etkileyen şey arama uygulamasında rakamlara ait 3 harfli karakterlerle kişi araması yapılamaması oldu. 2-6-6-3 tuşlayarak Anne yazıp annemi aramak istiyorum mesela, ama yok. Samsung'ta sadece 2'ye basmamla annemin numarası çıkıyor hemen. Birini aramak için Samsung'ta hep tuşlarla isim araken İOS'da kişiler kısmına geçip oradan bulmak ekstra zahmet."


    Oha! Bunu yeni öğreniyorum ben. Bundan sonra son arananlardan veya rehberden arayacağıma direkt klavye kısmından bulurum. Konu sahibine teşekkürler. S22'den 15 Pro'ya geçiş sonrası hayal kırıklığım 

  • eli kucuk olanlar icin ekranin en solundan cekip geri yapmak iskence

    klavyede sayilar, nokta ve virgul yok. iphone 14ten en kisa surede kurtaricam kendimi.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kimsenin bir bağlantı kuramadığı kesin hocam. Kanıtlarsa sosyoloji tezi yazılır 😁
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt
    S23 kasmaya şişmeyemi baslamış gerçekten siz en son nezaman samsung kullandiniz?Millet samsungun a serisinden veya redmi gibi markalardan i phone a geciyor vayy i phone bi baska diyor.Muadili cihazi kullanicaksin o sekilde karsilastiricaksiniz.samsung taki dex özelligi bile basli basina bi şaheserdir.Apple amcamiz sene 2024 type c yi yeni bi ozellik olarak lanse etmeleri salka gibi
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt

    Paketim yok aynen 😂 bak dalgana fakir dostum, cevap vermeye uğraşamam saçmalıklarına.

    S22'den 15 Pro'ya geçiş sonrası hayal kırıklığım


    S22'den 15 Pro'ya geçiş sonrası hayal kırıklığım




  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt
    dün Karşıyaka Migros'dan çıktım bankta oturdum, yanıma iki keko geldi. biri elindeki telefona sövdü ve: "param olduğu an iPhone alıp kurtulacam şundan" dedi. diğeri de: "abi iPhone aldığında gerçekten telefon kullandığını hissedersin Android çöp" dedi, bi çıkardı elemanda SE 2020 kasası olan yani minnacık ekranı olan, fiziksel home tuşu olan iPhone var. onu gösteriyo gerçek telefon budur diye.

    benim elimde S23 var, elemana söylesem benim telefona da çöp der. bu artık din gibi olmuş. Apple bunlara 20 sene daha 60 Hz'i kaktırmaya devam eder hatta o minnacık ekranlı telefonları da kaktırmaya devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.