Şimdi Ara

Seat Leon 1.2 TSI - DSG 2014 deneyimlerim (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
10
Favori
73.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam yazdıklarımı okuyunca benim aracımda dsg arızası yapdıgı gibi anlaşılmış, bende dsg arızası yok, ama forumda yakın zamanda dsg si değişen bir arkadaşım var, o belki size yardımcı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xous

    arkadaşlar leon almak istiyorum trim seslieri nasıl özellikle mıcırlarda ön konsol veya başka yerinden tıkırtı geliyormu

    Merhaba kardeş aldın mı aracı ? ben de merak ediyorum. Polo var bende ve gayet memnunum. çocuk olayından dolayı bu aracı düşünüyorum almayı ama iç trim ses olayı beni sinir eder cok dandikse. WV ye gore malzeme bir tık aşağı sanırım. DSG şanzıman hepsinde aynımı acaba yoksa seat ve skoda da kalitesi düşük müdür ? şans gerçi o konuda. trim sesi, yüksek hızlarda rüzgar alması gibi durumlar var mı ?
  • Selamlar.. Bu konuyu daha once okumustum. Faydali bilgiler var. Herkesin eline saglik. 1.0 ecotsi ihizanin performansini cok begenip kaparo yatirip 15 gun araci bekledim fakat almaya gittigim gun leon 1.2 tsi dsg aldim. 12 bin lira fark vererek cok cok daha guzel ve donanimli bir arac aldim. Hic pisman degilim. 1.5 ay oldu. Yillardir dizel kullanan biri olarak cokta uzmuyor beni. Su anda 700km oldu aracim ve ortalama tuketimim 7.8 gosteriyor. Dizel gibi. Cok basa basa kullanmiyorum ama cokta esirgemiyorum. Almayi dusunenler bence tereddut etmeain. Gayet keyifli ve eglenceli bir arac. Kullanirken yarattigi hissiyat beni tatmin etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Araci 1.5 aydir kullaniyorum. 740 km oldu. Hicbir trim sesi yok. Motor sesi cok cok az kabin oldukca sessiz. Plastik kasislerden hizli gecince suspansiyonun sertligini hissediyorsunuz. Fakat abim golfe biniyor ve leona gore daha yumusak süspansiyonları var. Fakat aradaki fiyat farki cok onemli. Benim leon en ucuz versiyonu ve comfortline golfte dahi far yagmur sensorleri katlanir ayna falanda yokken leonda var. Highline golf ile zaten 20bine yakin fiyat farki var. Fiyat-performans acisindan leon bekleneni fazlasiyla veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolver27 -- 8 Ekim 2016; 13:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Leon 1.2 tsi dsg almayı düşünüyorum 2.el ocak ayı gibi. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Style pakette led farlar opsiyonal ama otomatik katlanır aynalar standart mı? Bir de kumandadan aynaları açıp kapayabiliyor muyuz? Yoksa Kapıları kitleyince otomatik katlanıyor, açınca otomatik açılıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

    Edit: Gerçi bir üst mesajdaki arkadaş standart demiş tamamdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 25 Ekim 2016; 9:04:09 >
  • Bende bu araçtan 1 tane aldım. Fiyatına göre donanımı tasarımı özellikleri vs vs çok iyi ancak performansından pek memnun değilim. ilk 130 km e kadar sorun yok. çat diye 130 oluyor. hızlanması iyi ama 150 den sonra yavaş ilerliyor. en fazla 210 km hıza çıkabildim. dahada gitmiyor. keşke biraz daha para verip daha doğrusu keşke biraz daha param olsaydı da 150 hp lik FR modelini alabilseydim :( chip taktırmayı düşünüyorum.
  • boşver hocam takma kafanı. ülkemizdeki yollarda 130 u aşmamak gerekiyor. hızını azalt yaşama tutun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

    Arkadaşlar merhaba, Leon 1.2 tsi dsg almayı düşünüyorum 2.el ocak ayı gibi. Yalnız sormak istediğim bir şey var. Style pakette led farlar opsiyonal ama otomatik katlanır aynalar standart mı? Bir de kumandadan aynaları açıp kapayabiliyor muyuz? Yoksa Kapıları kitleyince otomatik katlanıyor, açınca otomatik açılıyor mu? Şimdiden teşekkürler.

    Edit: Gerçi bir üst mesajdaki arkadaş standart demiş tamamdır

    Evet Leon'un her pakedinde elektrikli katlanabilir aynalar standart. Kilitleme tuşuna uzun süre bastığınızda aynalar kapanıyor. Açmak istediğinizde ise açma tuşuna bir defa basmanız yeterli.

    Daha sonra isterseniz kodlama ile uzun basma olayını tek basmaya çevirebiliyorsunuz. Ayrıca bu ayar dokunmatik ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Detaylarını gizli özellikler açtırma vs. diye aratıp bakabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.