Şimdi Ara

Starfield Türkçe dil desteği için kampanya başlatıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
3
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Firmaların tamamen kendi politikası.Bakın Blizzarda Dibalo 4' ekledi Baldurs Gate 3 ün yapımcıları ekledi.Firmanım tamamen kendi politikası birşey diyemeyiz.Adamlar Türkçe yatırımın karşılığını alacaklarını düşünürlerse zaten eklerler demekki öyle bir veri yok ellerinde. Bu kampanya falan hikaye adamlar böyle kimseyi tınlamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RocK__StaR kullanıcısına yanıt

    Bu ne saçma sapan oyun yorumlaması? Adam türkçe getirdiler bg3 den hala kazanamıyorlar diyorlar. İnanılmaz bir kitle kazandı nasıl kazanamadılar? Allah aşkına çeviri maliyeti ne kadar tutmuştur da türkçe çeviri onlara zarar ettirmiştir? Misliyle fazlasını kazandılar hem geniş bir kitle edindiler hem de gelir elde ettiler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar topyekün herkes imza atsın!


    Olmaz demeyin , herşey olabilir.

  • Menünün değil de konuşmaların TR olması güzel oluyor. Yani İngilizce benim için sorun değil ama duyguyu daha iyi alıyorum.


    Hatta ayarlar ve diğer aspectler ingilizce kalsa sevinirim. D4 Türkçesinde zorlandım.

  • Türkiye'deki oyun medyası birlik olup Bethesda'ya komple karartma uygulamalıydı. Oyuncular da birlik olup oyunu satın almayı birkaç ay erteleyecekti. Bak o zaman görürdünüz nasıl çark ediyorlar. Böyle istediğiniz kadar imza karalayın durun, nafile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BG3 Türkçe olduğu için iyi bir satış yaptı Türkiye’de. Starfield da Türkçe gelmeli. Koskoca Bethesda bunu çok rahat yapar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı olarak getirmez, pazardan hayır yok ki. Ekonomiden ot toplar hâle gelen yerden ne hayır görür adam? Çürümüş argüman ve para kazanmıyor diyen arkadaş not düşsün. Game Pass diyen de not alsın. Senin verdiğin para biriminin beş on katı kadar yani 10 küsur kişi daha alsa zaten oyun fiyatına gelir VE senin bölgene göre de özel fiyatlandırma yapılmış. Ayriyeten bu verdiğin hizmetin çooook çok küçük bir kısmı zaten yapımcının kasasına girer çünkü onun gibi 100 küsur oyun daha var, daha da fazla var hatta. Adamın malını direkt olarak karşılayacak güce ve sürdürülebilirliğe sahip değilsen sana baştan bakmaz. Ama tabii, bu ülkede yıllardır devam eder bu zırvalar.

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Bir şey mi diyecektin?

  • Umit_22 kullanıcısına yanıt
    Az buçuk dil bilen bile diline bakmadan para veriyor bile zaten. Buradaki milletin benmerkezciliği, kompleksli ve kurnazlığı yüzünden pazarı leş gibi zaten. Dil yüzünden oyunu almamak kadar antika bir bahane görmedim.

  • Politika biraz, Türkiye'yi küçümsüyor genelde büyük AAA firmalar. Ufak 5 kişilik firmalar minik bütçe ile bile çeviri koyuyor.

    Türkiye'de büyük bir oyuncu kitlesi var, farkında olmaları lazım çoktan.

  • merak ettiğim için soruyorum.


    bu imza kampanyaları ile başarı elde edilmiş bir şey var mı? Bana bunlar çoluk çocuk avutması geliyor.

  • Türkçe konuşan sayısı 100 değil +300 milyon. Biz kazakça daha az anlasak da onlar bizi daha kolay anlıyorlar tıpkı Azerbaycanlılar gibi. Kaldı ki 500 milyondan fazla kişi Arapça konuşuyor. Rakamları doğru bilmek lazım. Ayrıca bu oyuna da Türkçe şart +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozer928 kullanıcısına yanıt

    Bu dediklerin saçmalık. Bir milletin kendi özü vardır. Kültürü, dili. Buna sahip çıkmak istemesi çok doğaldır. Sen burada parayı veriyorsun, karşı taraf da bir şeyleri karşılamalı. Ticaret budur. Milliyetçi olmayan milletler yok olur. Burada başkalarına olan tutumlarından bahsetmiyorum kendilerine olan saygılarından bahsediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VectorTheGreat V kullanıcısına yanıt

    Adamın yazdığını iyi oku özellikle şu kısmı (dil desteği getirmiyor diyenler var) sonra kendi yazdığını oku. Adamın yorumu mantıklı senin algıda sorun var.

  • Ben çok uzun zamandır Türkçe olmayan oyunları almayı bıraktım eğer Türkçe yaması varsa 50 tl felan veriyorum onun dışında kürek akarım, offline hesap alır oynarım sizlerede aynı şeyi tavsiye ederim bir çeviri maliyeti ne olabilir canlar. Bu oyunlar 100-200 milyon dolarlara yapılıyor yerelleştirme ciklet parası bunlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt

    Oyy kurban olsunlar milliyetine. Basit bir video oyununa lisan gelmedi diye toprak kaybedildiğini de öğrenmiş olduk. Zehir gibi mantık. Ülkenin hâli bu işte. Görene, anlayana...

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    gidin ingilizce öğrenin evrensel dil adamlar çıkarmak zorunda değil ki bu kadar zor olmasa gerek ingilizce öğrenmek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Ağustos 2023; 15:19:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.